סיפאפ פורום ישראל - "אני מאמין" של מרפאת הCPAP בתל השומר
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 "אני מאמין" של מרפאת הCPAP בתל השומר
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

juliata
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  10:21:40  Show Profile
לידיעת כלל משתמשי הCPAP ובפרט פציינטים של מכון השינה בתל השומר-

המדיניות שלנו היא שאין אנו מבצעים הכוונה של הפציינט לרכוש מכשיר בחברה מסוימת כך שהתאמת המכשיר וההסתגלות אליו נעשות ישירות במכון ולא ע"י נציג של אף חברה.

עם זאת, מכשירי הCPAP בהם אנו משתמשים על מנת לבצע התאמה והסתגלות שייכים לחמש חברות הCPAP שעמדו בדרישות (כמפורט):

להלן דרישות הסף שאנו מציבים בפני חברות הCPAP על מנת לעבוד איתנו.
דרישות אלה עברו בחינה משפטית מדוקדקת והן נועדו על מנת להפיק את מירב התועלת בעבור הפציינט- מבחינה רפואית, מבחינת השירות ומבחינת המימון:

א. החברה הינה בעלת ניסיון מוכח של שלוש שנים לפחות במכירה ומתן שירות ל- CPAP וציוד נלווה ל- CPAP. ניסיון מוכח הינו קשרי עבודה של שלוש שנים לפחות עם מעבדת שינה מוכרת על פי חוזר משרד הבריאות להכרה במכוני שינה.
ב. החברה תדאג לביטוח אחריות יצרן למוצריה כלפי הלקוח של לפחות שנתיים מיום הרכישה.
ג. החברה מתחייבת להחזיק ברשותה ולהציע לפונים אליה מכשירי CPAP עם לחץ קבוע ומכשירים בלחץ אוטומטי משתנה ולספק שירות למכשירים אלו. למען הסר ספק, מכשירי ה- CPAP שימכרו על ידי החברה יכללו יכולת אגירה לפריקת נתונים לתקופה של לפחות שנה אחורה.
ד. המכשירים והציוד הנלווה שיוצעו ללקוחות מחוייבים באישור אמ"ר של משרד הבריאות.
ה. החברה תאפשר ללקוחותיה רכישת מכשיר משומש, מוזל, עם אחריות מקצועית כאשר למכשיר משומש תיהיה עם אפשרות אגירה ופריקת נתונים של שנה אחורה.
ו. השירות על ידי החברה ינתן בבית הלקוח בפריסה ארצית. החברה מתחייבת להעניק ללקוחותיה את השירות המיטבי על פי הסטנדרטים המקובלים.
ז. החברה מתחייבת להחזיק מלאי סביר של מכשירי CPAP וציוד נלוווה ל- CPAP הדרוש למתן טיפול ושירות תקין וזמין ללקוחותיה כולל אספקת מכשיר חלופי בעתקלקול עד להחזרת המכשיר מתיקון.
ח. ללקוח תינתן אפשרות לרכוש את המכשיר בתשלומים.

יוליה טמיר דולז'נסקי מנהלת תפעול המכון לרפואת שינה ועייפות
המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  17:11:03  Show Profile
שלום.
רק רתיתי לציין שאין לי מוסג על איזה 5 חברות מדובר, כאשר מניסיון הפניה הייתה לסוכן של חברה אחד שהיא סי אל פי.
אשמח לפירוט למה.

בברכה
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  17:39:04  Show Profile
יש תוכנית חדשה בטלויזיה בימקום קרב סכינים קרב סיפפים

למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  19:38:15  Show Profile
יש הצעה לגבי תוכנית "יצאתה צדיק" שיבדקו שירות+מחירים בין החברות, אה.....?
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  22:34:24  Show Profile

שלום יוליה.

אכן, "אני מאמין" משכנע.

תוכלי לפרט את שמות החברות??

האם כל פציינט יכול לנסות את הסיפאפים של כל החברות,
לפני שהוא מחליט לרכוש??

כמה זמן אתם נותנים לניסיון??

האם ניתן לרכוש סיפאפ מחברה אחת ומסיכה מאחרת??

מה פרוש "השירות על ידי החברה ינתן בבית הלקוח בפריסה ארצית"??

בברכה

נערך על ידי - n/a בתאריך 05/19/2008 22:42:28
למעלה

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  00:29:27  Show Profile
אני מתחיל לראות מה קורה כאן... יש פשוט חבורת תוקפנים שמסתובבים בין הודעה להודעה ובמקום לתת מידע מועיל מתקיפים פה יבואן על המחיר הגבוה, שם חאפר על רמת שירות חשודה וכאן מעלילים על רופאים שהם לוקחים שוחד. יפה נאה. איזה קן צרעות נחמד. למה הרעל הזה אנשים? מי הרביץ לכם?

לא יודע מה קורה בשיבא, אבל בבית לוינשטיין נתנו לי דף עם ששה או שבעה מספרי טלפון וסירבו בתוקף להגיד לי מי לדעתם עדיף. את שיעורי הבית עשיתי לבד. לצערי אין להם כוח אדם להמשיך תהליך של השאלת מכשירים והתאמה ולכן את זה כבר עשיתי ישירות מול היבואנים.

הי חבר..... רוצה לקנות אוויר?
http://youtube.com/v/JB7HrUux4b8
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  01:27:36  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
למה לנסות רק את כל הסיפפים של כל החברות????
רצוי לנסות את כל הקומבינציות של מכשירים ומסכות - זה מגיע ל78635 אפשרויות בלבד.כל אפשרות שבוע בלבד ועוד שבוע עם מעשיר לחות מחומם כמובן ואז מגיעים ל120 שנה ולא צריך יותר סיפפ!!!!!!!

גם צמיגים אתם קונים ככה ? או מזרון או משקפיים או נעליים או אופניים ?

ראוי להסביר על עקרונות הטיפול, לבדוק מסכה או שתיים מתוך המבחר הרב ,להחליט על טווח המחיר הרצוי ,אוטומטי או רגיל, להתייעץ עם המומחים שמטפלים בכם (סוכנים,טכנאי מעבדה רופאים) להחליט אם יש צורך וכסף למעשיר לחות , לרכוש ולישון לבריאות.

אשאל שאלה פרובוקטיבית- נראה לכם שתסכימו לשלם משהו על כל נסיון מעל השבוע מתנה שמקבלים?עבור הזמן ,עבור החיטוי והכביסה ,הבלאי של הציוד ?
לחילופין - האם נראה לכם הוגן לדרוש הכל בחינם ואפילו לא להתחייב לרכוש בסופו של דבר ?
ראו מה קורה בבית לוינשטיין- נותנים טלפון ואפילו לא המלצה ולכו לבד לברר ולפנות לסוכני החברות. האם עדיף לכם ככה? בכנות!

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  05:56:09  Show Profile
הצדיק שאני פגשתי הוא ארז מ-cpaponline כמו שהוא כותב בתגובתו,אני עדה לכך שהוא מציע מכשירים מ-2000 ש"ח ועד..... ,ישנם עכשו דגמים חדשים שעולים בקניה ישירה באינטרנט כמעט כמו המחיר שהוא מציע ,בדקתי....
והכי חשוב שהוא קשוב לבעיות של הלקוח ,מגיע הבייתה ויש לו את הציוד הכי חדיש ,עקב הבעייה שלי לסבול את הגומיות על הראש הוא נתן לי מסכה שלא הוצעה לי מעולם ולא ראיתי אותה אצל אף מגיב , זו מסכה קטנה ושקופה ,עם גומי אחד קליל ושקוף שאוחז היטב את הנחירונים. בקשתם שנגיב על שירות טוב והוגן , אז הנה לכם שירות מקצועי סבלני ועד הסלון בבית.....
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  06:31:13  Show Profile
כן עדיף איך שבית לוינשטיין מתנהל. לגביהם לא עולות שום שאלות מוסר. את היעוץ ניתן לקבל בחברות השונות, או לחילופין מהרופא וביוזמת הפציינט המתלבט.

החשש שהמעבדות מייצגות אינטרסים, בעייתי. הוא מעלה חשש לאמינות המידע שניתן לפציינט.

יש ליצור נתק בין הגורם המאבחן והמטפל לבין הגורם המסחרי.
למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  17:39:14  Show Profile
שלום לך עירא.
מי שתוקף זה אתה ואת האנשים שלא בדקת את שירותם אין לך זכות לקרוא להם חאפרים, מקסימום על תפנה ועל תקנה מהם.אם היו קוראים לך חפר לא הייתה מגיב? ישר הייתה שואל על סמך מה אומרים לך כזה דבר. אם אנשים מגיבים להשמצות זה לא אומר שהם תוקפנים ואף אחד לא הרביץ להם, אך מה שאתה אומר זה מרגיז ובצדק.
לגבי מחיר זה מאוד לגיטימי לעלות את הנושא, כי יש אנשים במדינה הזו שלא יכולים להרשות לעצמם. אף אחד לא אמר שצריכים לספק שום דבר חינם, אך מחיר צריך להיות הולם והגיוני, זה לא וילה בקיסריה שאם אין לך אתה לא קונה,זה מכשיר רפואי שמציל חיים שהוא הכרחי. אם בן אדם לא יכול להרשות לעצמו הוא יכול למות מדום נשימה,
אז בוא לא נגזים.אם יש משהוא להגיד בנושא זה זכותו של כל אחד, זה לא משמיץ אף אחד.
לגבי מעבדת שינה דיברתי מניסיון וכן הופנתי לסוכן של חברה אחד, יכול להיות שזה בן אדם ספציפי שעושה את זה, או זו לא הייתה כוונה, אלא טעות שלו. רק ציינתי עובדה וכולי תקווה שזו באמת היתה טעות ולא כוונה.
אני שמח שמצאתה לך חברה אמינה שמספקת אותך ומחיר גם, תנשום לרווחה ותהיה בריא.

למעלה

juliata
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  10:35:19  Show Profile
נהלי עבודה במרפאת הCPAP במכון השינה בתל השומר-המשך.

חמש חברות הCPAP שעמדו בתנאי הסף שלנו הן אס.אל.פי, מדטכניקה, קלינטיקה, מדיקוויפ וכללית הנדסה.

חוזה השירות נפתח אחת לחצי שנה וכל מי שעומד בקיטריונים שכתבתי למעלה מוזמן להשתתף- ללא מגבלות.

החוזה שלנו עם החברות מבוסס על מיקסום התועלת לפציינטים שזה אומר משוואה דו צדדית:
המרפאה מעמידה לרשות הפציינטים טכנאיות CPAP מנוסות (המלאכיות מלי ואילנה) להתאמה, לליווי והכי חשוב- לעידוד פסיכולוגי של הפציינטים ואילו חברות הCPAP מעמידות לרשות המרפאה את הציוד בפועל וכן משלמות בעבור הוצאות תפעול המרפאה.
כאן חשוב להבהיר ולהדגיש כי :
1) כל החברות מתחלקות ביניהן בתשלום זהה, קבוע, סמלי ומפוקח משפטית לבית החולים ללא קשר לכמות המכשירים שתימכר בפועל.
2) בתמורה לתשלום זה מקבלות החברות פרטים של פציינטים על מנת שיוכלו להפנות אליהם סוכנים- שמות הפציינטים מחולקים בצורה שווה ואקראית בין החברות.
3) בפני כל פציינט עומדת הברירה לאחר שקיבל מכשיר מהמרפאה להשאלה- או שיפנה אליו סוכן מחברה מסוימת ויאסוף ממנו את המכשיר מביתו (וגם אז אינו מחויב לכלום) או שיחזיר את המכשיר שהושאל חזרה למרפאה ויפנה בעצמו לכל חברה שנראית לו.
4) במשך כל תהליך ההתאמה וההשאלה של המכשיר נמצא הפציינט תחת ליווי רפואי וטכני מצד רופאי וטכנאי מרפאת הסיפפ במכון השינה

לגבי מתן רשימת חברות כמו בבית לוינשטיין-
אכן זו דרך הגונה ובלתי תלויה לטפל בנושא- אך אנחנו רוצים בתל השומר להעניק שירות וליווי רפואי גם בעת תהליך ההתאמה.

למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  13:04:10  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
ליוליה
מסכים איתך .
המצב באסף הרופא דומה ואנו כאן גם מיידעים את החולה שאנו עובדים עם מספר חברות ולא עם כולן , והחולה רשאי לפנות ביוזמתו למי שירצה, את השבוע הראשון הוא מקבל בחינם עם ליווי שלי , אם ירצה הארכה או חברה אחרת יקבל בתנאי שהיה רציני ואכן ניסה להשתמש ויש בעיה אמיתית. החולים חותמים על טופס שאין להם התנגדות להעביר את פרטיהם האישיים לחברה מסחרית שמשאילה ציוד וברור להם שזו חברה מסחרית ושאין הם מחויבים בתשלום או ברכישה מאותה חברה !
אשמח להעביר לך את נוסח הטופס.
זו הדרך שגיבשנו פה באסף הרופא ( אין פה מלאכים-רק שד אחד -אני) כדי שהנבדק ימשיך במעקב ובנסיון ולא יתיאש כי אנו מאמינים שהטיפול בסיפפ באותם נבדקים שהרופא קבע להם טיפול זה -הוא הטיפול המתאים ויש לסייע להם לעבור את תקופת ההסתגלות!
סגנון בית לוינשטיין ( סליחה אריה חברי הטוב והיקר)לדעתי קצת יותר אדיש ונייטרלי בגלל אילוצים שונים .
אני חושב שהטיפול הוא מרכז העשייה שלנו והסיבה וההצדקה לפעולותינו ולא האיבחון !
בברכה
יעקב זומר
מעבדת השינה
אסף הרופא
למעלה

juliata
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  14:10:25  Show Profile
אני קוראת לנציגי מרפאות CPAP נוספות לשתף אותנו בהליך הטטרציה וההסתגלות למכשיר!

למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  17:40:11  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
בשמחה.
באסף הרופא ישנים לילה במעבדה תוך רישום קרדיורספירטורי ומכשיר סיפפ אוטומטי כדי לקבוע לחץ טיפולי וסוג מכשיר מתאים-אוטומטי או קבוע.
בהמשך דר שפירר-שהוא רופא ריאות בכיר וסגן מנהל יחידת הריאות -קובע את הלחץ ואנו מפנים את אחת החברות לנסיון טיפול ביתי תוך פיקוח שלי ואם יש צורך גם של הרופא .אני מקבל פריקות מהמכשירים במהלך השבוע ועוקב טלפונית או פרונטלית אחר ההתאמה .אם יש הסתגלות הפציינט רוכש ויכול לבא אלי למעקב בהמשך -בלי מגבלה מעשית- או לרופא בעלות של 120 שח-שיחת רופא בבית החולים.אם אין הסתגלות הרופא שוקל טיפולים אחרים כמו התקן דנטלי או ביפפ .בכל ואריאציה אחרת מנסים לעזור-השאלה ממושכת ,הפניה ליד שרה, רכישת משומש וכו.
נראה לי סביר ,לא?

למעלה

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 05/27/2008 :  18:39:17  Show Profile
אני חושב שההודעה של יוליה מקוממת- ואני מדבר בשם הצרכנים.
הכללים המנוסחים בלשון משפטית ומפולפלת לטעמי בעצם קובעים כי סוג המכשירים שיסופקו ללקוחותיהם הוא הסוג היקר יותר (פריקת נתונים שנה לאחור???).
אני ישנתי במשך שלוש שנים עם מכשיר בלחץ קבוע של 8 ס"מ מים Goodknit420s ולמיטב הבנתי אין שום צורך לעקוב אחר נתוני המכשיר באם לא היו שינויים מג'וריים במשקל או במצב הבריאות הכללי-
בעצם אם את הבדיקה הראשונית הייתי עושה בתה"ש- היינו מחוייב לרכוש מכשיר יקר ומיותר!!
בנוסף- התשלום ה"סמלי" אותו מקבלים בתה"ש, לדעתי אינו חוקי בעליל, וגם אם חוקי- בהחלט "מסריח" ומה שמכעיס שהתשלום מגולגל לא רק על צרכני תל השומר אלא על כל מי שמעוניין לרכוש או לשדרג את מכשירו גם אם נבדק במקום אחר- תחשבו על זה.

מה שמקומם באמת- שמדובר ב"אני מאמין" כאילו שם בתה"ש מדובר באידאוגיה, אלטרואיזם ופילנטרופיה- מינימום מהטמה גנדי את מרתין לותר קינג.

האני מאמין שלהם הוא בעיני $$כסף$$
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/27/2008 :  22:40:53  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
בגימטריה- ההפרש בין :
רצוי - מצוי = כספ .
תבדקו ותופתעו!
חז"ל כבר ידעו הרבה !

למה לא תתרעמו על כך שקופת החולים מחייבת חולים להבדק רק אצל "ספקים שבהסדר" שהן מעבדות מסוימות שעושות הסדרים כספיים עם קופת החולים ????

למה תצפה לקבל ציוד יקר בהשאלה ללא תשלום ואחר כך להחזיר אותו מלוכלך ובלוי ועוד תצפה שיגיעו אליך הבייתה בשעות נוחות לך לקחת אותו בלי שתתחייב לרכוש אם טוב לך איתו ?????

יש פה קצת צדקנות וצביעות וחוסר הגינות מכל הצדדים-מי יותר ומי פחות.
לפחות הכסף עובר בחשבוניות ולא במעטפות.
לא לקחתי אגורה לכיסי אמר ראש הממשלה!

למעלה

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  10:52:54  Show Profile
זומר,
אתה לא מתייחס למה שאמרתי בעצם- אין לי בעייה שיגבו תשלום עבור השירות של התאמת המכשיר. שאגב- כולם עושים את העבודה, וממילא כל ספק "דוחף" את המכשירים שלו. אך לדעתי- אם השוק יהיה חופשי לחלוטין הדבר יוביל לירידת מחירים.
מה שעושים בתה"ש הוא ליצור בעצם מצב בו ללקוחותיהם יעמדו לשירות רק היבואנים היקרים וההיצע אותו הם יקבלו הוא רק של המכשירים היקרים. שכן מכשירים פשוטים בלחץ קבוע פשוט לא עומדים בקריטריונים המוזרים שלהם.

שוב אני רוצה להזכיר כאן לאנשים את האופציה של רכישת מכשיר מחו"ל- אולי לא הפתרון האידאלי למי שרק מתחיל עם CPAP אולם מצויין למי שקונה כבר את המכשיר השני או השלישי ויודע בדיוק מה מחפש ומה צריך. בעצם אנשים כמונו לא צריכים לממן שום התאמת מכשיר ושום תשלום למעבדות שונות.
למעלה

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  12:08:56  Show Profile
סיפאפאיש: איש הטוב בעיניו יעשה. גוף האדם משתנה עם השנים, הטכנולוגיות משתנות גם כן. אם אחרי 5 שנים אתה קונה מכשיר חדש בלי לנסות את מה שיש בשוק אתה טמבל, ואם אתה מנסה אצל הסוכנים הישראלים וקונה בסוף בחו"ל אתה שמוק, כי כיסוי העלות של בדיקות ההשוואה שלך נופלת על כתפי הלקוחות הקבועים שלהם.

אם אתה אכן שמוק כמתואר, לפחות אל תשוויץ בזה ואל תשכנע אחרים לעשות כמוך.

למעלה

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  13:48:04  Show Profile
עירא, אני רחוק מלהיות שמוק, ולידיעתך במחיר בו רוכשים מכשיר בארץ ניתן לרכוש שלושה בחול. ולנסות אותם כאוות נפשך בבית.
למעלה

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  14:06:07  Show Profile
ידוע שיותר זול, אבל לא שליש מחיר. אתה קונה בערך בשני-שליש מחיר מכשיר עם פחות שנות אחריות וללא שרות בכלל. כל אחד צריך לעשות לעצמו חשבון כמה שווה לו ההנחה של 30% (אולי 60% אחרי החזר קופת חולים) בתמורה לעוד שנה-שנתיים אחריות ושירות בארץ.

בנוסף, גם בחו"ל תצטרך להציג מרשם, מי ימכור לך שני מכשירים תמורת מרשם אחד?

ולבסוף, בארץ תקבל החזר מקפוט חולים רק על מכשיר אחד ולא שלושה.

אין לי מושג איך עשית את המתמטיקה שלך, אבל לבריאות שיהיה.

למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  16:46:49  Show Profile
עירא שלום

קודם תילמד את נושא הקניה בחול והאחזרים 1. לא צריך מירשם לקנית מכשיר 2. יש גם החזר על מכשיר שניקנה בחול אז....
אני לא יודע כמה נסיון יש לך ברכישת מכשירים אבל באמת אני לא יודע מי שמוק באמת הסוכן או הקונה.
אני יכול לספר לך שחברתי לפני שנה + דרך מעבדת השינה נישלח אילה סוכן של מדיטכניקה ניסינו את המכשיר וגם סוכן של קלינטיקה היה אצלנו שביקשנו ליבדוק מכשיר שלו.
החלטנו לקנות מכשיר שמדיטכניקה מיצגת פניתי לארז והוא היציעה את המכשיר ביותר מ2000 ש"ח זול יותר. אמרתי למדטכניקה את המחיר שארז הציע לי אבל הם לא היו מוכנים לרדת במחיר.
אז אני לא יודע מי השמוק
והיום עם אני היה צריך מכשיר חדש יכול להיות שאני הקנה אותו מחול כאשר יש לי בבית מכשיר נוסף
אז עם היו עוד כמה אנשים שיתחילו לקנות בחול והיו עוד כמה ארז פוקס סביר שהמחירים ירדו גם אצל הסוכנים וגם אצל ארז.
רק אני מקווה שקופות החולים יעשו יד אחת עם הסוכנים הגדולים כמו אחת הקופות עשתה שאפשר לרכוש רק אצל 2 - 3 סוכנים מכשיר.
אז שלא יעבדו עליכם

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 05/28/2008 16:52:48
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.06 שניות.