| מחבר |
נושא  |
|
|
אוטומטי
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 10:32:57
|
המכשיר האוטומטי של RESPIRONICS מזהה הפסקת נשימה של 10 שניות ומעלה את הלחץ במעלה אחת (נניח מ-5.0 ל-6.0) ומחכה לראות מה קורה, כל זאת בכדי לא להעיר את המשתמש. האם מישהוא מכיר מכשיר אוטומטי שפועל מיידית לטפל בהפסקת הנשימה הנוכחית ע"י העלאה מיידית של הלחץ?
בתודה מראש |
|
|
דורון ה
חבר חדש

63 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 11:06:23
|
אני לא חושב שהמנגנון (אלגוריטם) כזה פשטני , אני ניסיתי לדמות בזמן עירות עם המסיכה עלי נחירה וראיתי איך המכשיר מעלה לחץ די מיד ללחץ שהוא זוכר כנראה בזיכרון לפי ימים אחרונים.במכשיר S8 של RESMED ,אני לא יודע אם החברות מפרסמות בדיוק את האלוגריטם שלהם ברשת או בחוברות למשתמש. מה שחשוב הוא שתוכל לישון בנוח בלי להתעורר בלילה עם כמה שפחות הפסקות נשימה בלילה.
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 15:19:39
|
זה בלתי אפשרי בתחום הלחצים שאנו מדברים עליהם. ברגע שהיתה כבר קריסה והפסקת נשימה צריך לחץ מאד גבוה כדי לפרוץ אותה. לכן מחכים לסיומה הטבעי ומנסים למנוע את הקריסה הבאה. לנחש מתי תתחיל החסימה הבאה זה כל הקסם- להגיב לויברציות קלות בזרימת האויר או לעיוות גל הנשימה או להקטנת גל הנשימה יחסית לדקות הקודמות . זה לא פשוט ומחיר הטעות הוא עליות מיותרות בלחץ שאחריהן יש ירידות -כל זה עלול לגרום ליקיצות .( לapap הראשונים קראו wake machines |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 15:44:28
|
למשתמש בשם אוטומטי שלום
כל יצרן לא יוצא בפרסומים מעמיקים אודות הטכנולוגיה עקב היכולת של מתחריו להעתיק ולחקות את הטכנולוגיה שלום. התיאור שלך למכשיר איננו מדוייק כלל ולא מתאר באופן מלא את יכולות המוצר, בוודאי שלא את המכשיר האוטומטי מבחינת האלגוריתם שלו.
לקהל הרחב אמליץ להימנע מלקבל את התיאור הנ"ל עקב היותו לקוי בחסר.
כל מי שמעוניין להבין את יכולות המכשיר מוזמן להיכנס לאתר היצרן
http://sleepapnea.respironics.com/sleepsystems/
או לחילופין לשלוח לי את כתובת המייל שלו ולקבל חומר נוסף בכל הנוגע לטכנולוגיה
אייל ירימי 0528512426 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2008 : 22:53:32
|
חברים - העסק פשוט - מכונית הנוסעת מלטרון לירושליים לא יכולה להוריד הילוך באופן אוטומטי לפני העליה לשער הגיא אלא רק לחכות למאמץ מוגבר של המנוע ורק אז - כשאנו כבר בעליה להחליט להוריד הילוך !! יתכן שבעתיד תהיה למכונית מצלמה או קרן לייזר שמסתכלת קדימה ורואה מראש את העליה ( כמו שנהג מיומן עושה) ומורידה הילוך לפני שהתחיל המנוע להתאמץ! אנו רוצים למנוע הפסקת נשימה ולא לפתוח חסימה שכבר נוצרה ולכן כל המאמצים בפיתוח אוטומטי טוב הם בניבוי או ניחוש מה שעומד לקרות עו רגע ולפעול למניעת הבעיה ( אם זו נחירה או חנק או חסימת אף וכדומה. יתרה מזאת - כדי לתת לחץ מינימלי צריך מידי פעם לרדת בלחץ ולבדוק אם מתחילות בעיות ושוב להעלות. יש בתהליך מספר בעיות מובנות ומספר פשרות ולכן מומלצת התאמה אישית . |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
עירא
חבר חדש מהשקית
33 הודעות |
נכתב ב - 05/28/2008 : 01:47:51
|
אוטומטי - 10 שניות נשמע לי המון. אני בטוח שהאלגוריתם הרבה הרבה יותר מורכב מזה, וגם משנה אם כיוונת את פרמטר A-FLEX ל0, 1, 2 או 3. לא הלכתי לקרוא את הפטנט על A-FLEX אבל אני מניח שתוכל למצוא אותו באתר הציבורי של מנהל רישום הפטנטים האמריקני, אולי יש שם פירוט כלשהוא על דרך העבודה של כזה אלגוריתם ותוכל ללמוד מה עושים כל המתחרים השונים.
מה שבטוח, השאלה הסופית היא לך כמשתמש, איזה מהמכשירים פותר את הOA עם מקסימום נוחיות. על הנוחיות אתה יכול לספר, ועל מידת הצלחת הטיפול מספרת בבוקר הסטטיסטיקה שיפיק המכשיר. נשאר לך לישון כמה לילות עם מכשיר אחד, ועוד כמה עם מכשיר שני, ולראות מה מתאים. |
הי חבר..... רוצה לקנות אוויר? http://youtube.com/v/JB7HrUux4b8 |
 |
|
| |
נושא  |
|