סיפאפ פורום ישראל - "אני מאמין" של מרפאת הCPAP בתל השומר
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 "אני מאמין" של מרפאת הCPAP בתל השומר
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
דף קודם
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  17:33:29  Show Profile
ברצוני להדגיש את העובדה כי דבריו של איתי מייצגים תקופה שלפני שנה + כפי שציין בדבריו.
אין אני רוצה שתיווצר סטיגמה על מוצרי רספירוניקס או לחילופין על חברת מדטכניקה ככזאת שמוכרת ציוד במחיר מופקע.
אני מזמין כל גולש אינטרנט שקורא שורות אלה להיווכח וליצור עימי קשר בכל הנוגע לציוד תוצרת רספירוניקס כמובן.

אנו מתרכזים במכירות, שיווק, מתן שירות למטופלי דנ"ש שמשתמשים במכשיר CPAP
ומתרכזים ביצרן אחד מרכזי העונה לשם Respironics כנציגים רשמיים מטעם היצרן עצמו.

לכל מי שיש בעיה או מצוקת מחיר(מחיר מופקע...לדוגמא...) בנוגע לחברת מדטכניקה/מוצרי רספירוניקס - נא לפנות אלי באופן ישיר ואדאג לטפל בנושא באופן אישי.

בכבוד רב,

אייל ירימי
מנהל מחלקת מכירות CPAP
חברת מדטכניקה
0528512426
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  19:51:53  Show Profile
ראיתי שהרוחות התלהטו אז החלטתי לשפוך קצת שמן על המדורה..
עירא ידידי היקר אתה עדיין נשמע לי כטוקבקסיט מקצועי המגיב מטעם.. קשה לי להפטר מההרגשה זו.. חשבון פשוט מכשיר סיפאפ אוטומאטי ב 3450 ש" + מסכה
= כ 50% פחות ממה שעולה במקומות אחרים ואני לא קונה יותר בזול מהחברות הגדולות (ההפך כנראה נכון) וכן נותן אחריות של שנתיים + תמיכה ושרות.

המחירים בארץ מופקעים!! ולא יעזור כל הסבר!! וקופות החולים מעודדות זאת ע"י החזרים גבוהים המורידים את הרצון של הלקוחות לדרוש מחיר נמוך יותר וכולם חוגגים !

ארז
למעלה

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  22:26:27  Show Profile
הי ארז,
מה דעתך על החוקים של תה"ש המחייבים רכישת מכשיר יקר (מהסוג עם זכרון פנימי של שנה)? האם כלל זה כשלעצמו אינו מצמצם משמעותית את הבחירה?

ולגבי עירא.. אני לא מבין איך לא מחקו עדיין את הקללות שלו כלפי.....
למעלה

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/28/2008 :  23:50:24  Show Profile
(מתנצל מראש לכל שאר הקוראים, התשובה הזו לא קשורה לנושא)

ידידי, אתם מוזמנים לחפש את שמי בגוגל, השם המלא הוא "עירא אברמוב", ואין לי מה להסתיר מכם. גילי קרוב ל35, אני צלם ויועץ מחשבים עצמאי ומקבל על שירותי סכומים יפים, הווה אומר אני לא סטודנט צעיר בן 25 ואין לאף אחד את הכסף לשכור אותי כטוקבקיסט מטעם. את כל מה שאני כותב פה אני כותב על דעתי ולא תמורת שקל אחד של בקשיש. עוד רמז: טוקבקיסטים "מקצועיים", לפי מה שאני קורא בYNET, לא יודעים להתנסח בשפה בסיסית, אני מקווה שאני נשמע טיפה יותר נהיר מטוקבקיסט מהשורה.

ושוב, כתבתי פה בעבר כבר. הייתי על סף הזמנה מחו"ל, כמו כולם גיליתי את cpap.com ואתרים אחרים, אבא שלי קונה שם קבוע את הציוד שלו, ולבריאות שיהיה. אחרי שגיליתי את המחיר שם אמרתי יפה תודה לכל מי שנתן לי מכשיר לנסות ועמדתי להזמין מחו"ל בעצמי, אבל אז ישבתי ושקלתי את כל שאר המרכיבים של המחיר וראיתי שההפרש אמנם לא קטן אבל השתלם לי לקנות בארץ בגלל השירות.

אגב, רק בגלל האשמות כאלו אני מקפיד לא לגלות לכם עם מי הלכתי בסוף (למרות שכבר גיליתי כאן אצל מי בדקתי מכשירים אז אתם יכולים לנחש 50:50).

האם באו לקראתי כדי שלא אקנה בחו"ל? קצת, אבל עדיין שילמתי יותר ממחיר חו"ל. ובכל זאת אני מרוצה כי אני יודע שיש עם מי לדבר ולא רק אל הלמפה (כי כמו שכבר ציינתי, יצא לי לקנות ציוד צילום מיבואן רשמי, מאפור ומחו"ל ישירות, ואני יודע מה הגישה של כל אחד מהם).

אני לא יודע מה ארז וסיפאפאיש רוצים ממני. ארז, אתה הרי מוכר בעצמך ציוד, לא? אז מה אתם מעודד אנשים לקנות בחו"ל? לא מבין אתכם.

סיפאפ.קום מבקשים מרשם, ולא נותנים לקנות יותר ממכשיר אחד, אתם מוזמנים לבדוק. קופת חולים מכסה עד סכום עליון סופי ולא יותר ממכשיר אחד לחמש שנים, זה לפחות אצלי בכללית מושלם ואתם מוזמנים לבדוק. אז על מה אתם מתווכחים איתי כאן? אנשים שמתווכחים נגד עובדות ניתנות לבדיקה לא ראויים לתשומת ליבי, ולכן זו ההודעה האחרונה שלי בנושא.

אם יש לכם בעיה שמשתמש סיפאפ רגיל מהשורה כותב כאן את דעתו, הגידו לי ואלך. אני לא מבין למה הנסיונות המטופשים האלו להעכיר אווירה של פורום שאמור היה להיות מקצועי. עם היחס התוקפני הזה שכנעתם אותי שחו"ל או בארץ או על הירח, יש כמה חברות שלא אקנה בהן, ולו בגלל האגרסיביות של אנשי המכירות שלהם כאן בפורום.

הי חבר..... רוצה לקנות אוויר?
http://youtube.com/v/JB7HrUux4b8

נערך על ידי - עירא בתאריך 05/28/2008 23:52:08
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/29/2008 :  02:25:26  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
ראשית - אלו היו שאלות רטוריות ולא מכוונות אליך שאתה מייצג אחוז קטן של המטופלים.
רובם קונים מצלמה בחנות הקרובה ולא מאיביי.מקסימום קונים בדיוטי פרי כדי להבטיח שירות.
ואם מדובר במצלמה על אחת כמה וכמה בציוד רפואי.
מכשיר שני ושלישי תקנה איפה שתרצה ושים לב שגם לחול אתה צריך לפקסס הפניה רפואית כי הציוד נמכר רק בהמלצת רופא.זה לא סתם.
מעבדה שממליצה על משהו עושה זאת מתוך שיקוליה ואני מניח שהאנשים הטובים שם שמקדישים חייהם לטיפול באנשים שוקלים את הענין ונזהרים לא להמליץ על מה שלא מכירים או לא מאמינים שטוב .לפעמים הם מדלגים על מכשיר מצוין שלא פגשו ולפעמים עלולים לא להמליץ על סוכן או חברה שהיה להם סכסוך איתו או נתקלו בבעיה איתו.
אתה עדיין יכול לא לקבל את המלצתם!.זה לא אומר שאתה צודק והם טועים! זה רק אומר שאתה לא סומך על המערכת שמטפלת בך-אז תפנה למערכת אחרת וקח חוות דעת שניה!
אגב - מה תעדיף לכאב ראש - אקמול -אופטלגין או איבופרופן????.נכון נשמע פשוט ? ובכל זאת -למרות שאתה יכול לקנות ללא מרשם ולהשתמש -יש הבדל ביניהם ולי אסור להמליץ לך על אחד מהם וגם לרוקח אסור- רק לרופא ! אני יכול להגיד לך שיש הבדלים ברגישות אלרגית ,ברעילות ובהצטברות בכבד אבל אסור לי להגיד לך במה להשתמש.

בקיצור - יש פה מערכת מורכבת של שיקולים ויכול להיות שיש טעויות ולמידה ותיקון .אני מקווה שהטעויות יהיו של זהירות יתר ולא של חוסר זהירות.

בבקשה אל תשפוך את התינוק עם המים ! ומצד שני אל תבטל את כל האמבטיות כי תקבל תינוקות מלוכלכים!

אשמח לתת לך אנלוגיות מהתחום שאתה מבין בו- במה אתה עוסק?

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/29/2008 :  07:12:15  Show Profile
עירא.

מתנצל באם פגעתי בך - לא זו הייתה כוונתי, מאמין לך ולא אציק לך יותר בהמשך - מבטיח, לא הייתה לי שום כוונה להדיח אותך מהפורום אנא המשך לכתוב ולשתף
אותנו.

ככול הנראה אבדה לי היכולת להתבטא בכתב באם עדיין לא הבנת שאני בעלים של חברה העוסקת ביבוא והפצה של ציוד רלוונטי ואני לא ממליץ כלל לרכוש בחו"ל אלא אצלי!! מה שאני אומר זה שאנחנו מוכרים בחצי המחיר כאן בארץ ובתנאי אחריות ושרות זהים למתחרים (ואין שום בעיה לקבל החזרים וכ"ו).

עדין אני מכבד את כולם - אני שמח לשמוע שרכשת מכשיר טוב שאתה נהנה ממנו ומהשרות שקיבלת וזה הכי חשוב - כל השאר שולי.

בהצלחה

ארז

cpaponline.co.il
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף קודם
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.