סיפאפ פורום ישראל - לאיתי - בנושא רעש מהמכשיר
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 לאיתי - בנושא רעש מהמכשיר
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  09:57:55  Show Profile
אהלן איתי, הסוכן שאצלו קנית את המכשיר אומר לך שהמכשיר שקנית אצלו רועש יותר ממכשירים אחרים? אז למה הוא הציע לך את המכשיר שרועש יותר מאחרים? נשמע מאד מוזר. כשאני רכשתי את המכשיר שלי וקיבלתי לשבוע לנסות בבית (ואגב קיבלתי מכשיר חדש לגמרי לנסיון בלי כל התחייבות לרכוש אותו) בחרתי בו בסופו של דבר אך היתה לי בעיה עם המסיכה ובמדטכניקה עזרו לי עם כמה נסיונות של מסיכות ורצועות שונות עד שהגעתי למסיכת ג'ל שהכי התאימה לי. כלומר הציעו לי את הכי טוב ומוצלח שיש להם ונתנו לי לנסות ולהתרשם. נראה לי שהסוכן שלך לא כל כך הלך לקראתך אם הוא מכר לך מכשיר שלאחר מכן אמר לך שהוא הכי רועש מכל המכשירים שקיימים. אגב מכיוון הפילטר או המכשיר עצמו אף פעם לא היו רעשים.
אגב איתי זו לא השאלה אם אתה מפרגן לאייל או למדטכניקה, כי מה שקורה כאן הוא שחוסר הפירגון הוא, מבלי שהתכוונת הוא כלפי המשתמשים שרכשו את הדגם שאתה טוען שהוא מרעיש ומעמיד את המועמדים לרכוש בדילמה אם לרכוש ואז זה מעמיד אותך במצב שכל כוונתך היא לטרפד לקוחות למדטכניקה, וחבל כי אני הספקתי להכיר אותך כאדם נחמד עם חוש הומור, חיובי, ותומך, אז למה איתי , למה ?

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  10:15:38  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
מבלי להכנס לויכוח,
איתי ממשיך במדיניותו שבעטייה נתבקש לעזוב את הפורוס מלכתחילה. שמחנו כשחזר לפורוס, אבל כאשר הוא מתקיף שוב במרומז ובעקיפין את איל במקוס להציג נתונים מבוססיס כמו שהציג ארז, אצטרך שוב לשקול איך להתנהג איתו.
מנחס, יחיאל ואחריס,מה דעתכס?
עמוס
מלבורן

עמוס פורת
למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  11:38:44  Show Profile
עמוס שלום, לדעתי, לא צריך "לסלק" את איתי מהפורום כי הוא יכול לתרום רבות לפורום - אם הוא יוותר על הצורך לערוך חשבונות אישיים עם אייל ולשם כך נבקש כולנו את איתי לרדת מהצורך הזה ולהתחיל להשתתף בצורה הכי חיובית ותורמת בפורום.
לצורך הענין עמוס, יש לי שתי עצות - האחת ל"צנזר" כלומר למחוק מהפורום השמצות מכל אחד שמשמיץ וכותב לא לענין והעצה השניה לבקש את אנשי הפורום לכתוב את חוות דעתם על מכשיר הסיפאפ שהם משתמשים וביחוד המכשיר שמשווקת מדטכניקה ומאותו דגם שאיתי טוען שהוא מרעיש, וכך איתי יוכל להיווכח שהוא טועה בהערכתו.
ובכן אני הראשונה לחוות דעתי - הסיפאפ שברשותי מדגם ריספרוניקס פלקס A
אוטומטי - לא מרעיש והוא לשביעות רצוני המלאה, וגם הבא שאני ארכוש יהיה מאותו דגם בדיוק
אגב איתי היכן קנית את המכשיר שלך? ומאיזה דגם הוא?
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  13:56:40  Show Profile
לעמוס כנירא במלבורן לא קוראים את כל השירשור מהתחלה.
כי מי שתקף אותי זה אייל
כל מה שכתבתי זה מניסיון אישי.
אז אתה מנהל הפורום תתחיל לקראו לפי סדר כרונולוגי את ההודעות ותתחיל להיות אוביוקטיבי.

לטובה
לי יש מכשיר מדגם ריספרוניקס פלקס A דגם M
הוא ניקנה אצל ארז. הוא ניקנה לא בישבילי אלה לבת זוגתי זיכרונה לברכה.
היא היתה מאוד חולה והמכשיר הזה ספציפית היה מתיאם לה. RESMED S8 לא היה לה טוב כי לא היה לה אוויר לנשום פלקס C פתר את הבעיה ועם אני לא טועה הלחץ שלה היה 8 ממוצא.
אני באופן אישי הייתי קונה RESMED S8 כרגע יש לי מכשיר בן שנתיים הוא מכשיר מצוין אבל יש לו קצת רעש.
ואת האמת צריך להגיד.
אז עם אומרים את האמת, ובישביל זה צריך לגרש אותי, אז אני יגורש בראש מורם וגב זקוף.

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/04/2009 13:57:29
למעלה

עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  14:25:26  Show Profile
לאיזו רמה הגענו?????

שוב הגענו להשמצות על אייל ועל החברה שהוא מיצג????

מדוע?? מדוע נאמרים דברים שכאלו??? האם מסתתר משהוא מתחת להשמצות החברה, והאיש אייל????

לכלל הקוראים, אני מבקשת לכתוב, שוב ושוב...אני נהנת ממכשיר הCPAP שקניתי בחברת מדטכניקה.קניתי את המכשיר לאחר חודשיים של בדיקת מכשירי חברות שונות.

,אני נהנתי בעבר, בהווה, ובעתיד מהמכשיר שקניתי בחברה זו. כל בעיה שצצה
קבלה פתרון מידי על ידי נציגי חברת מדטכניקה.,

די להשמצות השיקריות, אין אמת בדברים.

החברה אמינה, המכשירים שהיא משווקת הם מצויינים (זכו למקום ראשון בעולם)

השרות, יוצא דופן מבחינת המקצועיות, האדיבות והאיכפתיות...

אני קניתי, ואני אקנה אצלם בעתיד..פשוט כי הם טובים.

איתי משמיץ מתוך כוונות לא ברורות לי -
לכלל הקוראים ,אנא, אל תקחו את הדברים הנאמרים על ידי איתי ברצינות רבה מדיי, יש כאן נימה אישית
אשר אינה כללית בציבור רוכשי מכשירי הCPAP ,נהפוך הוא,
אני הרווחתי קשר מקצועי חם ואיכפתי, כאשר רכשתי מכשיר בחהברת מדטכניקה.

אין לי מניות בחברה, אני סתם לקוחה מרוצה
חבל...חבל... שאיתי נוהג כך..
אני בתקוה שאיתי יפסיק עם ההשמצות ,לא לשם כך הוקם פורום זה.

חג שמח

עדנה בר
למעלה

izibizi
חבר פחות חדש

129 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  17:14:53  Show Profile
איל הזה עבד קודם ב SLP?
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  17:17:26  Show Profile
עדנה לצערי את קוראת מאוד סלקטיבי את מה שכתבתי.
בחיים לא כתבתי שהמכשיר הזה לא טוב אפילו אמרתי שהוא מכשיר מצוין.
בחיים לא כתבתי שמדטכניקה לא נותנים שרות טוב.
הדבר היחידי שכתבתי על מדטכניקה שהם מוכרים את המכשיר שלהם במחיר גבוה.
כל אחד מהפורום מוזמן אילי אביתה לראות שאני משתמש במכשיר הזה.
חשוב חשוב חשוב לדייק במה שכותבים ולעבור על השירשור מהתחלה לסוף.
1. לא אני תקפתי
2. כל מה שכתבתי זה מנסיון שלי
3. לא יכול להיות שמשהוא כתב חוות דעת שיש בא איזו פסול, ישר הוא מותקף ע"י אותו סוכן.
4. כנירא הגנה הכי טובה היא התקפה.
א.

למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 04/05/2009 :  13:14:01  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
איתי,
שוב אתה ממשיך במדיניות ההשמצות שלך ובנוסף לאיל אתה תוקף גם אותי ומאשים אותי בחוסר אוביקטיביות..
בפורוס שפתחת היית נופת צופים ולא העזת להתקיף אף אחד.חזרת לכאן כיוון שהפורום שלך נכשל.
זו רק אחת הסיבות שאני לא אקבל ממך עיצות איך לנהל פורום. אם אתה חושב שתוכל להמשיך כך אתה טועה.
אתה מעורר כאן סערות מיותרות והיה לנו טוב בלעדיך.
אני הזהרתי אותך שלא לפגוע באנשים ואתה ממשיך.
אתה לא מרגיש מה שאתה עושה.
אני סוגר את הדיון הזה.

עמוס פורת
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 04/07/2009 :  21:43:57  Show Profile
חברים יקרים.

למרות שעמוס סגר את הנושא הרשו לי בבקשה לתרום כמה תובנות משלי בעניין זה וכמה על נושאים כלליים אשר טופלו בפורום במהלך השבוע החולף:

1. פורום זה הוא פורום משתמשי הסיפאפ - הווה אומר שפורום זה איננו נחלתו הפרטית של של משתמש זה או אחר אלה של כלל המשתמשים אשר רמת הבנתם בתחום שונה מאוד כמו גם הצרכים שלהם מהפורום - מי שבא לבקש עצה - מי שבא לשתף את כולם בלבטים / חוויות ואו לחדש או ללמד, לדעתי יש לכבד את כולם ולנהוג בכולם בכבוד ולשמור על שפה נאותה אפילו אם לכאורה דברים מסויימים עלולים להשמע כמקוממים - יש לנו מספיק מתח ותחרות ושנאה בחיי היום יום אז בואו ננסה לשמור על מקום זה כמקום נעים ונחמד - ניתן ללבן נושאים שנויים במחלוקת בצורה אחרת מזו שראינו בימים האחרונים.

2. למרות האמור לעיל - לדעתי קיים הבדל ברור בין משתמש לבין מי שיש לו נגיעה מסחרית לתחום ואו שמציג את עצמו כמומחה - אני חושב שהסוחרים / מומחים טבעי הוא שיהיו חשופים לביקורת של משתמשים ולכן אני לא מוצא פסול בכך - ספציפית לעניין אייל ירימי אשר מספיק גדול וחזק להתמודד בעצמו עם הנושא - כמו כן במידה וחרגו מגבול הטעם הטוב אז אני מצפה ממנהל הפורום שיפעל בנדון כפי שהוא בוודאי עושה - נהיה כזה מין בון טון "לרדת" על איתי ולנהוג בו בגסות ובכוחנות ובאיומים - למה? לא מקובל עלי - לא יאה ולא נאה ! נכון איתי יכול להיות מעצבן למדי - גס ומחוספס אבל - האיש היקר הזה מהכרות אישית יש לו כוונות טובות ובסך הכל רוצה לתרום מנסיונו לחברים החדשים - במידה וחרג מטעם הטוב אז עמוס יטפל בנדון וזהו - בבקשה לקרוא לסילוק אדם זה או אחר - קיצוני מדי ולא מקובל.

3. לעניין הרעש ממכשיר זה או אחר - אני מוכר מגוון רחב של מכשירים ומוצא לנכון לידע את הלקוחות ביתרונות והחסרונות של כל אחד ואחד לראייתי ולהבנתי - אנני מוצא בכך כל פסול להפך לדעתי זו התנהגות אחראית ומקצועית.
ונכון שלמרות שמכשיר הרספירוניקס אכן רועש יותר ממתחריו המדוברים זה לא פוסל אותו כלל ועיקר מאחר והוא מעולה בהרבה הבטים אחרים.

יחד עם זאת אני אישית חושב ששקט פעולה הוא אחד התכונות החשובות ביותר בציוד המיועד לפעול בלילה בחדר השינה ויש לברך על כל התקדמות בנושא - בוודאי שאין ל"העלב" כפי שעשו פה מספר בעלי ציוד מסוג זה.
כמו כן אין להמעיט בחשיבות של שקט הפעולה ובוודאי שלא הייתי משווה זאת למותרות או "כסאות עור" ברכב כפי שעשה אחד החברים ??!!
ברור לי לגמרי מדוע אייל הגיב כפי שהגיב ובאותה מידה אני משוכנע שאילו המצב היה הפוך והציוד שלו היה השקט ביותר הוא היה הופך זאת לתכונה החשובה ביותר במכשיר! כך שהכול יחסי - בכל מקרה לקוח אשר יבחר במי משלושת המכשירים המדוברים בוודאי לא עשה טעות מאחר והם הטובים ביותר שכסף יכול לקנות כיום - הייתי מצפה לקצת פחות דרמה וקצת יותק קור רוח ועובדות בסה"כ מדובר במכשיר חשמלי ולא בעתיד המדינה - ולא לשכוח שכולנו חברים - ושיהיה לכולנו חג שמח והרבה בריאות.

סליחה על ה "נאום".

בברכה

ארז
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 04/08/2009 :  07:18:07  Show Profile
לארז פוקס.

קראנו בעיון את דבריך, חסרה לנו ההתייחסות לדברי הראלה בהקשר למסיכת הבד המתפוררת.

למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 04/08/2009 :  10:35:48  Show Profile
מנחם.

הנושא חדש לי - נדרשתי לעניין לראשונה אתמול.
אכן נראה שיש בלאי אשר גורם לשחיקה של חלקו הפנימי, הראלה צודקת
בטענתה ואנו נטפל בנושא מהר ככל שאפשר.
ביינתים החלפתי לה את המסכה בחדשה ופניתי אל היצרן בנדון - אעדכן אתכם.

בברכת חג שמח

ארז
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 04/09/2009 :  07:34:00  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
ארז שלוס,
תודה על הערותיך, אני מסכים איתס בהחלט.
תקנות הפורוס הזה אינן מאפשרות פגיעה באנשיס בדרך כל שהיא.
אין לי שוס עניין לסלק אף אחד מהפורוס. ברכתי את איתי שחזר אליו.

אס איתי היה מתנהל בדרך שבה לא היה מתקיף אנשיס, או מביא עובדות כאשר הוא מרמז לפגיעה במישהו אחר, לא הייתה לי או למישהו אחר בעיה עם זה.
איתי טוען שזוהי האמת שלו, בעבורה הוא תוקף אותי את איל, את יחיאל ומנחם בעבר. הוא איננו מסוגל לנסח דעה או הודעה משפם בלי מכת פתיחה.
"לעמוס כנירא במלבורן לא קוראים את כל השירשור מהתחלה".
אני ואף אחד לא מתנסחיס כך ולא חייביס לסבול את זה. איתי ברוך בחזרו לפורוס, אך התנאי הוא להתייחס רק לנושא ולא לפגוע באנשיס.

עמוס פורת

נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/09/2009 07:50:22
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/09/2009 :  10:59:37  Show Profile
עמוס במלבורן שלום
את המשפט הזה צריך להבין נכון "לעמוס כנירה במלבורן לא קוראים את כל השרשור מהתחלה".
בפורומים מסוג זה יש התנהלות לפי סדר מסוים.
אם בהודעה רבעית בשרשור רעש ממכשיר RESPIRONICS M (נכון שרשור אחד אחרי אייל. מה אפשר לעשות הוא נתן תגובה לפני)
אני כותב את חוות דעתי על המכשיר הספציפי, ללא יזכור החברה משווקת אותו או כל ספק מסוים, על אף שיש מספר חברות שמספקים את המכשיר הספציפי בארץ.
אותו מכשיר שאני משתמש בו כבר כמה חודשים.
כותב ספק מסוים אם בהודעה בשרשור החמישי את המשפטים הבאים - ציטוט:
"כאשר רוצה אדם להשמיץ מוצא הוא את ההזדמנות "
זאת איננה הפעם הראשונה שאיתי מסלף עובדות ומנסה לגרום לקוראים להתבלבל ומטעה במזיד...(ככל הנראה יש לו איזו שהיא בעיה עימי או עם חברת מדטכניקה/רספירוניקס)

ואז אני כותב את המשפט: כרגיל אייל לא דובר אמת
המשפט הזה לא השמצה זה מצב שאני כתבתי דברים מניסיון אישי שלי ולקחתי תוצאות של סקר מאחד האתרים הגדולים בארה"ב לסיפאפ. לפי מכירות וניסיון של מאות או אלפים של אנשים.

אז להגיד שאני משמיץ.יש סדר חורנולוגי לכתיבה בפורום וכדי להבין צריך לקראו את זה לפי סדר הכתיבה.

יכול להיות שעם הייתי כותב : עמוס צריך לקראו את כל השרשור מהתחלה לפי סדר ולהבין אותו. אולי זה היה נשימה אצלך אחרת. אבל מה רע בקצת הומור ולכתוב: לעמוס כנירה במלבורן....

ויש לי שאלה לכולם:
נכון לא קניתי את המכשיר במדטכניקה, אבל אייל כל כך בתוך שאני טועה. היה כתב שאני טועה ומציע לבדוק את המכשיר. ואם זה היה נכון שיש בעיה למכשיר אני הייתי צריך לאכול את הכובע.
במקום זה הותקפתי. אז למה אני צריך לשתוק. יש פתגם עתיק: "הלקוח תמיד צודק"
פה עמוס טעה שלא קרא פעמים את התגובות והיה מסיק מסקנות. כי בפורום הזה אמור להיות למשתמשי הסיפאפ ולא לסוכנים. הסוכנים צריכים להיות תומכים בפורום בעזרה למשתמשים ולפעמים הגלגל מתהפך.
א.

למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 04/10/2009 :  03:35:08  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
איתי
בוא נסגור עניין.נתחיל מחדש מאפס.
מעכשיו תנסה להיות יותר עדין ולא בוטה.
ותעזוב כבר את איל לעולם.
עמוס

עמוס פורת
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/11/2009 :  13:49:54  Show Profile
מסכנות בבדיקה שעשיתי עם משתיק רעשים למכשיר דגם RESPIRONICS M פלקס C
ללא כל ספק משתיק הרעשים מוריד את הרעש של המכשיר.
כל זה אמור למי שמשתמש במכשיר מעל לחץ 10 ס"מ מים
א.
מצורף לינק של המשתיק רעשים:
http://www.directhomemedical.com/filters-cpap-bipap/filter-cover-respironics-cpap.html

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/11/2009 13:50:58
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 04/17/2009 :  01:47:53  Show Profile
לגולשים שלום רב,

בהמשך לדיון הנ"ל ברצוני לעדכן כי לא הגיעה לחברת מדטכניקה(ייבואנית ומפיצה ראשית של מוצרי פיליפס רספירוניקס מאז שנת 1985) אף קריאת שירות בנושא רעש ממכשיר CPAP במהלך החודש האחרון.

חברת מדטכניקה מעמידה לרשות לקוחותיה מעבדת שירות מרשימה עם טכנאי במשרה מלאה לצורך תיקון מכשירים בארץ ללא תשלום במסגרת אחריות המוצר(3 שנים).

רעש או שקט הינם באופן מפורש סיבה מספקת לבדיקת מכשיר.

במידה וקיים רעש כזה או אחר כתוצאה מפעילות המדחס, יוחלף החלק באופן אוטומטי ובמידה והמכשיר חדש(או בן מספר חודשים) יוחלף המכשיר כולו ללא שום עלות מצד הלקוח.

אנו מתפארים במוצר עקב מספר רב של היבטים לרבות השקט אשר הוא מייצר ללקוחות בחדר השינה.(כל אחד מהגולשים מוזמן לבדוק ולבחון זאת וליצור עימי קשר בנושא).

כמו כן זכאים לקוחותינו לקבל מכשיר חלופי באופן מיידי עד לבדיקה ותיקון המכשיר בארץ.

רעש כזה או אחר יכול לנבוע גם מסיבות נפוצות אחרות כמו: שימוש במעשיר לחות, התאמת מסיכה(גודל או דגם), הגדרת מכשיר ועוד.

במסגרת אחריות יצרן ישירה אשר מספק לחברת מדטכניקה כל חלק וחלק במכשירים אנו מחזיקים מלאי של חלקים לכל מכשיר אשר מכרנו/שיווקנו ללקוחות במעבדת השירות של חברת ממדטכניקה לאורך שנים רבות וגם לאחר סיום תקופת האחריות.

כל לקוח אשר רכש מוצר תוצרת פיליפס רספירוניקס בחברת מדטכניקה מוזמן ליצור עימי קשר בנושא,

בהצלחה לכולם וסופ"ש נעים

אייל ירימי
חברת מדטכניקה
0528512426
eyaly@medtechnica.co.il

נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/17/2009 01:52:00
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 04/17/2009 :  15:52:54  Show Profile
הפוסט הראשון שדיבר על רעש מהמכשיר היה של מי שמתכנה בפורום "יושקו".
מייד עם פרסום הפוסט, אייל ירימי מייד הגיב והציע לו להתקשר מיידית ע"מ לבדוק את הנושא !

וראה זה פלא... איש לא התקשר !!!!!!!!!!

תסכימו איתי כולם שאם ליושקו זה יש בעייה ואייל מציע לו פתרון מיידי, היה זה רק הגיוני להיווכח שיושקו יפנה לקבלת סיוע...ולא כך היא !!
ההסבר היחיד שעוד יתכן להביא כאן הוא שהנ"ל לא פנה כיוון שאיננו זכאי לקבל שירות מאייל. אם כך היא, אני קורא ליושקו לאמר זאת ואני מתחייב לפנות לאייל ולבקש ממנו לתת לנ"ל שירות לפנים משורת הדין.

כשאני מנתח את הדממה מכיוונו של יושקו, אני מסיק שיתכן שהפנייה היתה פיקטיבית, לא אמיתית ואינטרסנטית.

אני קורא מכאן ליושקו להסביר מדוע אינו פונה לאייל לקבלת פיתרון !
אני מודיע כי פניתי גם לנ"ל בכתובת המייל שהשאיר, עת נירשם לאתר.

נחכה וניראה !

נערך על ידי - מנחם בתאריך 04/17/2009 15:59:36
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 04/17/2009 :  17:02:20  Show Profile
שלום.
כן, זאת בעיה כאשר מישהו מחליט לשתול הודעה בעלת
כותרת מפוצצת שבכוונה או לא בכוונה גורמת נזק ושם רע.

פעמיים הצעתי ליושקו שיפנה לקבלת שרות במסגרת האחריות.
ולהלן תשובתו:
נכתב ב - 04/15/2009 : 13:46:01
--------------------------------------------------------------------------------

תודה, לכולם על התגובות וההצעות
אני לא הייתי זמין בשבועיים האחרונים
ולא התעדכנתי עד היום

קודם כל אעדכן שהרעש נעלם בימים האחרונים.

עדין אני מתכוון לבדוק את העניין במסגרת האחריות וברגע שאתפנה לעשות זאת אני אעדכן את הפורום בתוצאות.

תודה והמשך חג נעים ושמח לכולם
........................................................................................................

בברכה

למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/17/2009 :  20:43:57  Show Profile
אני לא מבין למה מנחם ויחיאל כתבים שיושקו אולי לא קיים.
לדוגמה בלבד: גם פרטי איש הקשר של מנחם לא מופיע אנפורמציה אז מה זה אומר? שזה משהוא פיקטיבי? (ברור שלא אבל צריך להזהר ששוללים משהוא). אולי מהסיבות שלו הוא אנומימי מכיוון שהוא מאוד מפורסם.
יושקו כותב שהרעש יפסיק, ושהיה לו זמן הוא יפנה לבדוק את המכשיר.
אני לא כותב תחת שם בדוי. ולי יש מכשיר עם מעשיר לחות ויש לי רעש.
הרעש מתחיל באזור לחץ 11 ומשתיק הקול עוזר מאוד.
הרעש הוא של הנשימות.
אני דיברתי על זה עם ארז שאצלו קניתי את המכשיר עוד הרבה לפני שכתבו את זה בפורום.
חשוב לציין שאייל כותב שיש רעש כאשר יש מעשיר לחות.
אז צריך לשים לב לזה ומי שקונה את המכשיר הזה ורוצה מעשיר לחות שיידע שיש אפשרות שהיה לו רעש מהמכשיר.
א.

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/17/2009 20:51:17
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 04/17/2009 :  22:26:33  Show Profile
בנוגע למעשיר לחות כוונתי בכותבי את מה שכתבתי בהודעתי הקודמת היתה שכל מכשיר CPAP עם מעשיר לחות הינו בפוטנציאל להרעיש יותר ולא CPAP כזה או אחר מתוצרת כזאת או אחרת.
וזאת עקב נוכחות המים, החימום והקוטביות שיכולה להיווצר בין הטמפ' בחדר לבין הטמפר' במכשיר...ובעיקר עקב שימוש לא נכון במעשיר לחות.
מי שמקפיד על כללי ההדרכה הבסיסיים לשימוש עם מעשיר לחות צפוי לשקט מופתי...אך לא כולם מקבלים הדרכה מספקת ו/או לא מקפידים על שימוש נכון.

אייל
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 04/18/2009 :  12:21:59  Show Profile
שמע איתי,

אם יש משהו שמפריע לי, זה חוסר זהירות העלול לפגוע במישהו. הפורום שלנו הוא פורום חשוב, שלא מעט טירונים ניכנסים אליו ולומדים ממנו.

ברגע שיושקו הניכבד כתב בפרהסיה שהמכשיר רועש, חלה עליו אחריות עצומה. שהרי מרגע זה יהיו אנשים שיתייחסו לדברים ויקבלו החלטות בהתאם.

לכן מרגע זה חלה על האיש החובה "למצוא זמן", לבדוק את הנושא ולדווח תוצאות. זה הגינות וכך צריך להתנהל !!! ואם אין לו זמן, שיתכבד ויחכה עם הפירסום הבעייתי, עד שיהיה לו זמן !
הערכתי את האמירה שהרעש הפסיק. זה היה חשוב, ראוי ונחוץ.

נערך על ידי - מנחם בתאריך 04/18/2009 16:20:07
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.09 שניות.