| מחבר |
נושא  |
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 17:07:08
|
מנחם אני חוזר ואומר צריך לקרוא טוב את מה שכותבים, ובאופן כרולונוגי - לפי הסדר. אתה ציטטה את מה שיושקו כתב. גם שהמכשיר עושה רעש וגם שהוא הפסיק לעשות רעש. הבחור לא יסתתר אחרי זה שהמכשיר רועש פחות. יכול להיות שמסיבות גופניות באותו הזמן הוא היה זקוק ליותר ס"מ אוויר ועקב זה היה יותר רעש מהרגיל למכשיר. אני יכול לספר לך שמשום מה בין שישי לשבת זו זה קרה לי והלחץ עלה ל14 - 15 והיה הרבה יותר רעש מהממוצע אצלי 12.5.
גם בזמנו שהיה לי רעש מהמכשיר לא כתבתי אלא דיברתי על זה עם ארז והיה לי ברור שהרעש הוא בגלל הפרמטר הגבוה שלי וסוג המכשיר. מכיוון שאני לא מסתתר, אני מוכן שאייל ייקח את המכשיר שלי לבדיקה. ואני בטוח שהמכשיר שלי יהיה תקין. בנוסף לכל מי שיש מכשיר כזה והוא עובד איתו מותחת ללחץ 10 ס"מ, אין טעם שהוא יכתוב שהמכשיר שקט, כי זה ברור. ולגבי מה שאתה כותב ציטוט: הפורום שלנו הוא פורום חשוב, שלא מעט טירונים נכנסים אליו ולומדים ממנו. אז אני יחדש לך משהוא מבלי לזלזל או לפגוע במישהו הפורום הזה קטן וכמות החברים בו לא גדולה. הוא פורום רגיל כמו רבים . א.
|
 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 17:18:30
|
רק למען הדיוק: יש הרבה יותר ניכנסים אלמוניים וקוראים בפורום, ממשתתפים הפעילים בו.
להערכתי המבוססת, כל מי שמשתמש בסיפאפ, ניכנס לפורום וקרא בו.
אז אנא אל תמעיט בערך הפורום החשוב הזה, שמייסדו זכאי לכל הברכות וההוקרה האפשרית. |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 04/18/2009 17:19:03 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 17:49:47
|
יש לך רק טעות בסיסית קטנה אבל מאוד גדולה. כל פעם שאתה ניכנס להודעה כל שהיא או כותב משהוא, זה סופר איפה שכתוב ניקרא. לדוגמה: נכנסתה להודעה לקראו שם 10 פעמים, 3 פעמית כתבתה משהוא ופעמים תקנתה משהוא שכתבתה. באותו נושא 15 מכול הכניסות שהיו הם שלך בלבד. ואם מה שאתה כותב היה נכון נושא הסיפאפ היה מאוד מישתנה כמו סיגנון שיווק ומחירים. בנושא המחירים היה שינוי קטן חיובי. (אני לא היכנס לנושא המחירים כי שוב יגדו שאני משמיץ או סוכן מישנה). שחולה ממוצא מקבל מירשם מהרופא הוא לא רץ לאינטרנט בודק מחיר ותחליפים הוא מאמין לרופא שלו. וזה מאוד דומה שצריך מכשיר סיפאפ. (כזה הייתי שקניתי את המכשיר הראשון שלי. א.
|
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/18/2009 18:20:54 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 19:12:47
|
שמע נא איתי, אתה לא החכם היחיד בתבל:
שים לב, בדף האחרון:
הפוסט שדן ברעש - 527 כניסות הפוסט שדן בהפעלה בשבת - 572 כניסות אף סתום - 255 כניסות יוגה - 483 כניסות המכשיר החדש ... 386 כניסות
אז הסבר לי עכשיו את העיניין. כמה פעמים אתה סבור ניכנס כל אחד מהפעילים לפוסט ע"מ ליצור מאות כניסות?
דחילק ! |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 04/18/2009 19:13:05 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 20:31:56
|
5 פעמים נתת תגובה לפחות עוד 10 פעמים נכנסתה לתת תגובה רק אתה נכנסתה לפחות 15 פעמים עם לא יותר. לי לפחות היו 30 כניסות פה. אז אני ואתה נכנסנו לפחות 45 פעמים. נכון אני לא החכם היחיד בתבל, אבל תשים לב איפה שאין הרבה תגובות אותו נושא ניקרא לא בכמיות גדולות. כל פעם אתם ממליצים ללכת אחורה בפורום וללמוד ממה שהיה כתוב. אז תן לי הסבר למה ההודעות הישנות לא קופצים למספר מאות או אלפים לפי התיאוריה שלך? האמת שהיה מעניין לדעת את האמת. כל זה אני כותב כדי לשים את הדברים בפרופורציה נכונה. א.
|
 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 21:42:31
|
572/15=38 .כלומר 38 איש נכנסו, אם כולם ניכנסו 15 פעמים כל אחד.
והגיוני שרק בודדים ניכנסו הרבה פעמים, כך שהחשבון שלך שגוי. גם אם תוריד פחת גדול, עדיין נישאר מצב של הרבה אנשים !!!
מתמטיקה פשוטה. |
 |
|
|
yoshko
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 04/19/2009 : 20:06:01
|
לכולם שלום רב,
אני מאד מעריך את הפורום הזה ומתעדכן בו כפעם בשבוע ולא יום יום בתקופה האחרונה עברתי תקופה לא קלה בגלל סיבות אישיות (לא קשור לשינה) שאיני מרגיש צורך לשתף את הפורום בהן ולכן לא התעדכנתי בפורום וכמובן מכיוון שהפסיק הרעש אז לא פניתי מיידית לאייל שאגב ממנו קניתי את המכשיר ומאד הייתי מרוצה מהשרות שלו ובמיוחד מהסבלנות והאדיבות שלו (כי אני חייב לציין שאני לקוח לא קל ששואל הרבה שאלות ויש לי הרבה לבטים עד שאני קונה)
אני מבטיח לכל חברי הפורום שאבדוק את המכשיר אצל אייל במסגרת האחריות ברגע שאתפנה לכך ואבקש לא ללחוץ עלי.
ברגע שאעשה זאת אעדכן אתכם בתוצאות.
לא חשבתי שהנושא יעורר מלחמות, בסך הכל שאלתי אם מישהו נתקל בזה. ואם נגרמה אי נעימות למי שחשב שאני סתם כתבתי הודעה, איתו הסליחה.
שיהיה המשך שבוע נעים לכולם יוש
אגב, מנחם, לא הגיע אלי מייל ממך, אם תרצה לדבר איתי, אנא השאר את המייל שלך ואשלח לך את מספר הנייד שלי. |
נערך על ידי - yoshko בתאריך 04/19/2009 20:18:06 |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 04/19/2009 : 23:17:03
|
מנחם היקר.
לדעתי הלא מחייבת - נסחפת בתוגבתך ובגדול, לגבי המחוייבות של מר. יושקו וכ"ו - בא נרגע קצת ונחזור לפרופורציות האמיתיות בסה"כ הנ"ל ציין שהמכשיר שלו קצת רועש לאחרונה ואייל הזמין אותו לבדוק את העניין - נקודה! כל אחד והקצב שלו..
מעבר לכך כל ההתנצחות שלכם עם איתי והסטטיסטיקות וכ"ו משעממות למדי ואין בהם ככל הנראה ערך מוסף לחברים חדשים וותיקים כאחד.
הייתי ממליץ שתרתמו את האנרגיות החיוביות שלכם והניסיון בכדי להעלות נושאים הקשורים לתחום ואשר עשויים להועיל למשתמש החדש.
לילה טוב
ארז |
 |
|
נושא  |
|