| מחבר |
נושא  |
|
|
amir
חבר חדש מהשקית
17 הודעות |
נכתב ב - 02/23/2009 : 22:58:00
|
מעוניין לקבל חוות דעת ממישהו שרכש והשתמש במכשיר החדש Night Watch למניעת נחירות. חברת גזית משווקת את המכשיר במחיר 2500 ש"ח,נציג המכירות שלהם טוען שהתגובות מצויינות .האם זה באמת נכון !?
להלן קישור לאתר של גזית ופרטי המכשיר : http://www.gazit.co.il/?CategoryID=585&ArticleID=494
כמו כן פרטי הסוכן מכירות : אילן פלג נציג מכירות SME חטיבת הבטיחות עמוס גזית בע"מ טל' :03-9250031 אימייל :ilan13@gazit.co.il
|
|
|
amir
חבר חדש מהשקית
17 הודעות |
נכתב ב - 02/23/2009 : 23:43:51
|
המכשיר ,כאמור הינו פרי פיתוח ישראלי,המאפשר טיפול יעיל ביותר לבעית הנחירות,תוך שימוש בשיטת ה-BIOFEEDACK ,הקיימת בשימוש במרכזים רפואיים רבים בארץ וברחבי העולם. באמצעות טכנולוגיה זו ,המאפשרת משוב רפואי של הגוף,על מנת להחזירו לתיפקודו הרגיל,בצורה טבעית ולא פולשנית. המערכת שנקראת SLEEPURE (שם זמני),מגיבה ומנטרת בזמן אמת ,בכל שלבי השינה על מצבו של המשתמשבה, ושולחת בעת הצורך פולסים אלקטרומגנטיים עדיני,המלמדים את הגוף להשאיר את נתיבי האוויר פתוחים,וע"י כך לצמצם באופן משמעותי ואף להפסיק לחלוטין את הנחירות. המערכת הינה המתקדמת מסוגה,מאפשרת לכל אחד,בכל גיל להנות משינה ערבה ורגועה במינימום השקעה ובמקסימום נוחות. את המערכת ,יש להתקין מתחת למזרן באופן פשוט ומהיר ,ותוך דקות המע' מוכנה לעבודה. המשתמש עונד על פרק ידו שעון (אלחוטי), המאפשר לו להיות ב"קשר" עם המערכת במהלך כל השינה לאורך הלילה. במקרים בהם שני בני הזוג נוחרים ,ניתן להוסיף שעון למערכת הקיימת,ובכך למעשה לפתור את בעית הנחירות של שני בני הזוג.
בסוף כל לילה יש להטעין באמצעות מטען המגיע עם המערכת את השעון ,ולראות על גבי סקלה את איכות השינה של המשתמש בלילה שעבר. כיום קיימים פתרונות שונים לבעית הנחירות,החל ממדבקות על האף וחלה בניתוחים כירורגיים הגורמים לסבל רב וכאבים לאחר הניתוח,ואינם בהכרח משפרים את המצב. המערכת החדשנית נותנת פתרון טבעי,לא פולשני בעל שיעורי הצלחה גבוהים במיוחד,ובאופן קל וזמין לכל אחד. יואל מוסלר – מנהל מכירות פנים, טל: 03-9250042 סל: 050-9259342 yoel@gazit.co.il בית ע' גזית, רח' אודם 5 – קריית מטלון, פתח תקווה |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2009 : 06:49:33
|
לא זכור לי דיון בפורום במכשיר זה. מציע לך שני דברים:
1. לבקש רשימת לקוחות. 2. לבקש אפשרות לבדיקת ניסיון.
השאלה היא אם ניתן לנטר את השינה במהלך השימוש.
|
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2009 : 09:20:54
|
הבחור נשמע לי יותר כמו איש שיווק של החברה מאשר לקוח פוטנציאלי.. מנחם ניסינו את המערכת כבר לפני כשנה והתוצאות לא היו חד משמעיות יתכן שהם שיפרו מאז את המערכת - בהחלט כיוון מעניין ושווה בדיקה כי אם אכן עובד ומאפשר למטופל לישון ללא נחירות מחד ומנגד לא גורם לו ליקיצות - אז בהחלט מדובר במהפכה מה עוד שהם גם עובדים על דגם שידע לטפל גם בדום נשימה.
אם יש מעונינים באפשרות של לבחון את הדגם המיועד לטיפול בדום נשימה בשינה אנא פנו אלי ואני אדאג לקבל מהיצרן מספר יחידות ונעשה ניסיון משולב עם בדיקת שינה ביתית להערכת היעילות.
אגב את הדגם המיועד לטיפול בנחירות מתחילים לשווק ברשת הניו פארם בעלות של 2500 ש"ח
ארז |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2009 : 09:38:38
|
אני ניסיתי לפני שנה את המכשיר שארז מדבר עליו. מצד אחד המכשיר לא זיהה דום נשימה ואז התעוררתי. מצד שני ההרעדות ביד שהעביר המכשיר - גם העירו אותי. למכשיר יש חיסרון עבור מי שנוהג לנסוע לחו"ל. יש צורך לחייט את המכשיר ולהרים כל מזרון בחדר במלון שמגיעים אליו. ייתכן מאוד שהמכשיר שופר אבל הכל מקרה הפתרון של "הערה סמויה" ע"י רעידות לא נראה לי. בכל מקרה הייתי ממליץ לנסות. להתראות. עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2009 : 11:38:57
|
מברור שעשיתי עולה שהמכשיר עלותו 2500 ש"ח וניתן לקבל את הסכום בחזרה לאחר חודש ימים אם לא מרוצים. |
 |
|
|
amir
חבר חדש מהשקית
17 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2009 : 22:00:33
|
ארז , כמשתמש CPAP חדש יחסית שחוטף כל יום תלונות מאשתו על הרעש של האויר הנפלט מהמסיכה אני מוכן לבדוק כל אפשרות שתיתן מענה לדום נשימה ונחירות ותשרה אוירה טובה בבית (בשינה). אולי המכשיר החדש הזה שפורסם לאחרונה אכן יעיל . רק תגובת משתמשים והתנסות מספר רב של "נוחרים" תיתן לנו אינדיקציה בעניין. אני הייתי מאוד שמח לנסות את המכשיר מספר ימים. את ה-CPAP כבר רכשתי , אם ה Night Watch ישפר את איכות השינה כמו CPAP מבחינתי ללכת על זה , מה גם שאשתי תיהיה מרוצה.
נ.ב לצערי לא ניתן לצרף קובץ word לתגובות , אחרת הייתי מצרף את המסמך ששלחו לי באימייל מגזית , זו הסיבה שהעתקתי את המלל מהמסמך לטובת הפורום אין לי שום נגיעה לחברה ואני בטח לא איש שיווק שלהם . כוונתי היחידה היתה לחשוף את הנתונים שמספרים לנו המשווקים כולל מי שחתום על המסמך , שכל אחד מקוראי הפורום יוכל ליצור קשר ישירות מול נציגי המכירות שלהם ולקבל פרטים נוספים. |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 02/25/2009 : 09:43:54
|
אמיר שלום.
תסלח לציניות שלי. אני לא חושב שמוצר זה בצורתו הנוכחית מתאים לך מאחר ואתה לא "רק" נוחר אלה גם סובל מדום נשימה בשינה והוא לא יתן מענה לצרכים שלך. אצל היצרן נמצא בפיתוח דגם של מוצר זה עם תוכנה יעודית לטיפול בדנ"ש אשר בוודאי יתאים יותר לצרכיך - אני אפנה אליהם במטרה לקבל יחידה או כמה לצורך ניסיון - לא יודע מה המחיר.
במידה ויש עוד חברים המעונינים לנסות את המוצר אנא הפנו אלי מייל בנדון: erezfuchs.cpap@gmail.com
בברכה ארז |
 |
|
|
amir
חבר חדש מהשקית
17 הודעות |
נכתב ב - 02/26/2009 : 00:40:04
|
בהמשך לפניתי לחברת גזית שמשווקת את המכשיר למניעת נחירות. לדבריהם המכשיר יסופק לראשונה ללקוחות שהזמינו מראש החל מ 1.3.09 המכשיר כולל חלק הנצמד לזרוע ולוחות (סנסורים) לניטור המתאים עצמו בהתאם לעוצמת הנחירות ובמהלך השינה נותן פולסים שאינם גורמים להתעוררות אך מונעים את הנחירות. הדגם המוצע למכירה כרגע מיועד לבעיית הנחירות ובדגם העתידי יותאם גם לבעלי תסמונת דום נשימה. המכשיר שנמכר ב 2300 ש"ח ניתן להחזרה עד 3 שבועות מיום הקנייה והסכום יוחזר ללקוחות במלואו.מדובר בחברה ישראלית שפיתחה את המכשיר המבדקים בוצעו בבי"ח ביקור חולים ע"י ד"ר אילן גור וקיבל אישור משרה"ב למכירה. נציגי חברת גזית לא בקיעים מספיק בנתונים שנשאלים ע"י מי שקצת מבין בנושא דום נשימה וכד' ומפנים לחברת NEXSENCE , במידה ויש למישהו מהפורום שאלות בנושא מצאתי קישור לחברה בארץ http://www.nexense.com/len/arows%20presentation/c1824/21744.php , אם למישהו יש נתונים מעניינים ורוצה לחלוק את התנסותו , אשמח לקבל חוות דעת של משתמשים. לטענת נציגי חברת גזית אין קשר בין המכשיר ששווק לפני שנה ומדובר בפיתוח חדש ע"י חברה אחרת. |
 |
|
|
mochik15
חבר חדש מהשקית
34 הודעות |
נכתב ב - 02/27/2009 : 22:35:58
|
שלום לכולם כמו שאני מבין מכשיר מהסוג הנ"ל יכול להוות באמת פריצת דרך רצינית בנושא דנ"ש. אולי אפשר ליצור קשר עם נציג של חברת nexense ולהפנות את תשומת ליבו לפורום. אולי הוא יסכים לענות על שאלות במסגרת הפורום(בסופו של יום אנחנו השוק שאליו הם פונים)מישום שיש הרבה שאלות שאפשר להפנות אליהם. אני עדיין לא הבנתי האם המכשיר יוכל בעתיד לתת מענה טוב לפחות כמו ה cpap , אם כן אז אני בטוח שכולנו נשמח לישון ללא המסיכה. mochik |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/06/2009 : 00:37:35
|
ההגיון של הטיפול הזה לא נראה לי . אם מדובר בלמידה דרך ביופידבק אז צריך תקופה מסוימת של תירגול ואז לבחון את האפקט. אם מדובר סתם בהערה קצרה של הישן הרי אולי נפסיק את הנחירה אבל נגרום גם לשינה קטועה ועייפות ביום. מוזר.
|
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
namrur
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2009 : 13:58:28
|
כדאי מאוד לקרוא את ההתייחסות של פרופ' יהודה פינקלשטיין, מנהל היחידה למחלות החיך בבית חולים מאיר, מנתח אף, אוזן וגרון ומומחה להפרעות נשימה.
גם אני התעניינתי ב Night Watch שפתוח ע"י "רופאים", אך לאחר קריאת תגובתו של פרופ' פינקלשטיין, ירדתי מהרעיון.
המכשיר עושה בעצם מה שעושים כל שעוני היד האחרים שעולים 7$, רק עם יותר פירוטכניקה של לדים צבעוניים ליד המיטה וחיישנים תחתיה.
מעבר לכך, פקופ' פינקלשטיין טוען שהמכשיר עושה בדיוק מה שאסור לעשות, בכך שהוא בפשטות- מונע שינה עמוקה. במילים אחרות, אם מישהו יעמוד מעליך וימחה כף כל פעם שתתחיל לנחור, אכן תפסיק לנחור, אבל גם לעולם לא תיכנס למצב של שינה עמוקה ומערכת העצבים שלך לא זוכה להפוגה שהיא חייבת. אתה פשוט לא באמת ישן, וזה פתרון מאוד בעייתי למנוע נחירה.
ניתן לקרוא כאן את התגובה המלאה של פרופ' פינקלשטיין והיא קצת יותר מהימנה בעיני מיחסי הציבור שנעשו כאן בפוסט ע"י כמה אנשי מכירות.
http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-634,xPG-23,xFT-29220,xFP-29220,m-Doctors,a-Forums.html#m29220_29220 |
 |
|
| |
נושא  |
|