סיפאפ פורום ישראל - ייעוץ לגבי רכישת מכשיר CPAP חדש
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 ייעוץ לגבי רכישת מכשיר CPAP חדש
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/13/2017 :  16:50:58  Show Profile  תגובה עם ציטוט
לחברי הפורום:
כבר הרבה זמן לא הייתי כאן.
רציתי להתייעץ איתכם.
אני חבר קופת חולים מכבי.
יש ברשותי מכשיר סיפאפ מלפני כשבע וחצי שנים מדגם
REMSTARAUTO,M SERIES,A FLEX שהיה מעולה עבורי במיוחד.

נראה לי שתפקוד המכשיר ברשותי,פחות טוב מבעבר,ואני שוקל להחליפו.

חברת מדטכניקה שמכרה מכשיר זה בעבר,אינה מתעסקת בזה יותר,והיא העבירה אותי למדיקוויפ שמתעסקת בזה.
הבנתי ממדיקוויפ,שמכשירים מהדגם האמור הם כבר לא משווקים,ובמקומם אפשר לרכוש:
א.מכשיר של Dream station של פיליפס,שאינו כלול במכרז קופת חולים מכבי,ויעלה לי בסביבות 6000-6500 ש"ח.
ב.או מכשירים של חברת APEX ,שהם משווקים במסגרת מכרז מכבי,עם החזרים מהקופה.

רציתי את עצתכם:
א.האם אתם מכירים חברה שכן מוכרת את המכשירים מדגם
REMSTARAUTO,M SERIES,A FLEX.
ב.אם לא,איזה מכשיר יהיה לי הכי קרוב באיכותו למכשיר זה- Dream station של פיליפס או מכשיר של חברת APEX או אחר בכלל?

שלכם בכבוד רב
אמנון

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  07:46:49  Show Profile  Reply with Quote
שלום אמנון וברוך הבא לפורום, המכשיר שברשותך אמנם ישן אבל מכשיר מעולה, למעשה תקלות במכשיר הזה נדירות יחסית ואני מאמין שמה שאתה מרגיש נובע מבלאי סביר של הציוד הנלווה שברשותך ולא כתוצאה מכשל במכשיר. מהיכרותי את המכשיר הזה אני אומר לך שיש בו הכל ואפילו יותר ! המכשיר אוטומטי קטן קל משקל ויש בו אפשרות להפחתת לחץ בנשיפה aflex למניעת התנגדות בזמן הנשיפה לחלל המסיכה והצינור, יש במכשיר גם כרטיס זיכרון והוא נחשב שקט ואמין. משתמשים רבים כבר עברו בקלות את ה 30000 שעות עם המכשיר הזה ללא תקלות. זהו אמנם מכשיר ישן אבל ישן של פעם! היום כבר לא עושים כאלה ולדעתי הדגם שיצא אחריו לאחר שחברה פיליפס לרספרוניקס לא היה מוצלח במיוחד עם לא מעט תקלות...
כיום במסגרת מכרז מכבי ניתן לקבל בהנחה שלושה מכשירים: האחד מכשיר מעולה אבל גדול וכבד מתוצרת חברת ויינמן (חברה ותיקה וטובה) אשר מיוצר ברומניה ונחשב למכשיר ישן.
השני מכשיר סיני (משום מה המשווקת קלינטיקה טוענת שהמכשיר גרמני, בפועל המכשיר מיוצר בסין) לטעמי המכשיר קצת רועש.
חברת מדיקוויפ עם מכשיר האפקס שמיוצר בטייוואן (משום מה המשווק טוען שהמכשיר מיוצר בספרד) זהו מכשיר קטן וקל מאד עם שנאי פנימי אך ללא הפחתת לחץ בנשיפה וללא התחלה והפסקה אוטומטיים ע"י הנשיפה/הסרת המסיכה, גם זה נחשב לקצת ישן...מבחינת מסיכות במסגרת הסדר מכבי המסיכות שתקבל הינן מסיכות זולות ובסיסיות.
אמנון, עצתי לך, אל תקנה מכשיר חדש אין צורך! המשך עם מכשירך הישן ומקסימום חדש את הציוד הנלווה שברשותך כמו מסיכה/צינור/פילטרים, מגיע לך החזר מלא מקופת החולים ברכישת אביזרים נלווים למכשיר ואת האביזרים האלה אתה יכול לרכוש היכן שתרצה ללא תלות בחברות ההסדר, ההחזר הזה מיועד לרכישה חופשית ! פשוט רכוש את מה שאתה רוצה והיכן שאתה רוצה וקבל החזר מלא כנגד הצגת חשבונית בקופת החולים שלך. (לא תקף ברכישת מכשיר,רק באביזרים).
לגבי מכשירך, אני מזמין אותך להגיע אלי ואכוון לך את המכשיר ללא תמורה (אני מומחה למכשירים האלה) תוכל גם לראות אצלי מסיכות ולקבל הסברים, אל תהסס להתקשר אלי, אעזור לך בשמחה.
בינתיים שיהיה לך בהצלחה וברוך השב לקהילתינו .

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  10:34:34  Show Profile  Reply with Quote
תודה דן.
למעלה

עדנה משתמשת וותיקה
חבר חדש מהשקית

30 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  12:53:07  Show Profile  Reply with Quote
היי

אני רכשתי לפני מספר חודשים את מכשיר Dream station של פיליפס אני מרוצה מאוד.

הבעיה היא מחיר פילטרים חד פעמיים. 120 שקל ל6 פילטרים. אם תוכל לרכוש את המכשיר

ומלאי פילטרים בחו"ל -בוודאי תקבל מחיר מופחת. צריך רק לברר לגבי ההחזרים הכספיים בקניות בחו"ל.

עדנה
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  16:35:12  Show Profile  Reply with Quote
תודה עדנה.
למעלה

גילה
חבר חדש מהשקית

9 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  18:06:46  Show Profile  Reply with Quote
גם אני בהתחילה חשבתי לקנות Dream statio של פיליפס המדובר כאן, אבל ניסיתי מכשיר אחר נהדר מדגם ECOSTAR AUTO מתוצרת SEFAM מיוצר בצרפת. SEFAM היא חברה שמתמחה בסיפאפ עם ותק של 30 שנה.
קיבלתי 5 שנים אחריות מלאות אצל היבואן ברמת גן ,המכשיר קל משקל, קטן, ושקט משמעותית ממכשיר Dream statio המדובר כאן.
ולאחר שניסיתי והששוואתי אני אומרת כאן שאין מקום להשוואה .
החברת SEFAM השקיעה רבות בפיתוח אלגוריתמים אשר יקלו על המשתמש וגם התוכנה המשמשת לפריקת נתונים גם היא נוחה לשימוש.
החברה היבואנית בישראל ובראשה דן בר-אור מרגע המגע הראשון איתם קיבלתי הרגשה של מקצוענות ידע וניסייון והרגשתי בטוחה בהרגשתי הסופית ברכישת מכשיר SEFAM.
וזאת לאחר שקראתי ניסיתי את המכשיר במשך חודש ימים והשתכנעתי .
ההבדלים בין מכשירים של הפיליפס למכשיר של SEFAM הינם אקוטים כבר מרגע חבישת המסיכה.
אתן לך מספר דוגמאות :
SEFAM השכילו להבין שמטופל אשר מתעורר והולך לשרותים בלילה, כאשר הוא חוזר למיטה ע"מ שלא יפריע לבן/בת הזוג, בעת הסרת המסיכה עם הרעש הבוקע ממנה לאחר הסרתה מהפנים,המכשיר לא נכבה לגמרי אלא נותן אוויר נמוך מאוד וממתין למטופל שיחזור לחבוש את המסיכה ואז המכשיר מתאים עצמו לאותה דרגת לחץ כפי שהיה לפני שהתעורר. למיטב הבנתי הפטנט הזה הוא נהדר וקיים אך ורק במכשירי SEFAM.
ישנו אלגוריתם נוסף אשר מבצע כיול מחדש לכל מסיכה ומסיכה וזאת גם למסיכות של יצרנים אחרים
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  18:48:22  Show Profile  Reply with Quote
תודה גילה.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  19:31:53  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
שלום אמנון וברוך הבא
אכן הדילמה שלנו מבוטחי מכבי קשה וכתבנו על כך רבות בפורום
מכבי ערכה מכרז לספקי מכשירי CPAP בו זכו רק שלושה ספקים המציעים רק 3 דגמים
כל שלושת הדגמים אינם מהדגם המודרני והעדכני של היצרן אלא דגמים ישנים, נחותים ועלובים
אני אישית לא מוכן להשתמש באף אחד מהם לאחר שהתרגלתי למכשיר איכותי
המכשיר הישן שלך אכן נחשב בזמנו לאחר מהמכשירים המובילים ביותר בתחום.
אם אפשר לבדוק ו/או לחדש אותו ממליץ לך אכן לנסות להשאר איתו
להבנתי מכבי אמורה לצאת במכרז חדש בקרוב יחסית ואז אולי יצטרפו מכשירים נוספים משופרים למעגל האפשרויות
כרגע אני ממש לא ממליץ על אף אחד מהמכשירים האלה

אגב דווח כאן בעבר שהיו כאלה שהתעקשו מול מכבי על רכישת מכשיר אחר בנימוקים שרק הוא מתאים להם ולאחר הפעלת לחץ על מכבי קיבלו החזר גם על מכשיר כזה, כך שגם זו אופציה.

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/14/2017 :  22:27:06  Show Profile  Reply with Quote
תודה יצחק.
למעלה

ארומה
חבר חדש מהשקית

9 הודעות

נכתב ב - 02/16/2017 :  08:06:13  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by עדנה משתמשת וותיקה

היי

אני רכשתי לפני מספר חודשים את מכשיר Dream station של פיליפס אני מרוצה מאוד.

הבעיה היא מחיר פילטרים חד פעמיים. 120 שקל ל6 פילטרים. אם תוכל לרכוש את המכשיר

ומלאי פילטרים בחו"ל -בוודאי תקבל מחיר מופחת. צריך רק לברר לגבי ההחזרים הכספיים בקניות בחו"ל.

עדנה

פילטרים עבור Dream station לקניה בחו"ל:

באתר שהומלץ כאן ע"י AVIS - שולח ישירות לישראל
http://www.1800cpap.com/disposable-filter-for-dreamstation-cpap-and-bipap-machines-6-pack.aspx

או לדוגמה ב
http://www.ebay.com/itm/Respironics-DreamStation-Disposable-Ultra-Fine-Filter-6-pk-1122519-Dream-Station-/332066125577

או
http://www.cpap.com/productpage/pr-dreamstation-cpap-disposable-filter-6-pack.html

אני מניח שיש עוד אפשרויות.

נערך על ידי - ארומה בתאריך 02/16/2017 08:24:31
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/16/2017 :  10:21:40  Show Profile  Reply with Quote
תודה ארומה
למעלה

ארומה
חבר חדש מהשקית

9 הודעות

נכתב ב - 02/16/2017 :  16:13:52  Show Profile  Reply with Quote
ספר מה עשית.
למעלה

shalomklein
חבר חדש מהשקית

1 הודעות

נכתב ב - 02/16/2017 :  23:35:38  Show Profile  Reply with Quote
אני בכללית, ואני צריך פעם ראשונה בחיים לקנות מכשיר cpap, ואין לי מושג מה לקנות, יש דגם של ויינמן שקוראים לו בלאנס, שאני רואה מלא פרסומות ממנו, ויש דגם של חברת resmed שאמרו לי שזה מיוצר באוסטרליה, ויש בזה שני סוגים זול יותר ויקר יותר, איזה מהם טוב ואיזה לו, תעזרו לי בבקשה,
תודה
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/16/2017 :  23:52:34  Show Profile  Reply with Quote
קיבלתי המון מידע רציני וחשוב,שוקלים
למעלה

אמנון
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 02/17/2017 :  00:00:08  Show Profile  Reply with Quote
ל-shalomklein-מציע שתפרסם את המודעה שלך כנושא נפרד כפי שאני עשיתי, לא חלילה נגדך או לפגוע בך, פשוט אני חושב שיותר משתתפים יראו את זה ותקבל יותר את העזרה שאתה זקוק לה (וגם אני זוכר את קשיי הרבים שהיו לי ב-2006 בנושא,ואת העזרה הברוכה שקיבלתי בפורום זה,שבטוחני שגם יוכל לעזור לך)
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 02/17/2017 :  19:27:54  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
shalomklein קיבלת עיצה טובה

פתח פוסט חדש ונעזור לך

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.05 שניות.