מחבר |
נושא |
|
Menachem
חבר חדש מהשקית
20 הודעות |
נכתב ב - 06/27/2014 : 08:54:53
|
שלום לכולם, ראשית תודה שוב לכל החברים שהגיבו ונתנו עצות טובות שסייעו לי בקבלת ההחלטה. ניסיתי את המכשיר עם/בלי מעשיר לחות, לרוב עם מסיכה SOFTGEL, שהיא הנוחה ביותר בשבילי ואותה רכשתי. בחבילה גם מעשיר לחות שאיתו אני באמת מרגיש שיפור + צינור CLIMATIC. לא הצלחת לצערי עם מסיכת פנים, ונחירונים ממש לא לעניין... על פני שבועיים הגעתי לממוצע של 4 AHI, ו-0.8 חסימות. בהתחשב בערך ההתחלתי (75 AHI), התוצאה סבירה ואף למעלה מזה. ישנה בעיה מסוימת, שאני לא מצליח להתגבר עליה - המכשיר מראה שהמסיכה יושבת היטב, מבחינתי זה נוח ואני לא מרגיש דליפות, אבל בכל זאת יש LEAKS וגם אשתי שומעת מידי פעם רעש, כנראה שזה יוצא דרך הפה. הרעש שמפסיק כשאני משנה תנוחה או מזיז קצת את המסיכה. הסוכנת של קלינטיקה אומרת שיעילות הטיפוללא נפגעת למרות הדליפות, שזה רק בעיה של נוחות (רעש שמפריע לאשתי), האם זה כך? כאמור המסיכה יושבת היטב על הפנים, לא ניתן להדק אותה יותר, מסיכה FULL FACE מאוד מפריעה לי ולא מסוגל להתרגל אליה בינתיים... מה אתם אומרים? אשמח לשמוע את דעתכם, בעלי הניסיון.
שוב תודה ושבת שלום מנחם |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן
Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 06/27/2014 : 17:01:13
|
קלנטיקה צודקים, במשך הזמן אתה בעצמך תמצא דרכים לשפר את המיקום של המסכה, לפעמים שחרור בצד אחד משפר את הדליפה,לוקח זמן למסכה חדשה להתאים לפנים. לא כל הידוק חזק הוא טוב, בזמן תנועה המסכה צריכה גמישות. האמת שכבר שכחתי מה זה להדק רצועות ואתה הזכרת לי. במסכה האחרונה שהייתה לי עם רצועה אחת, הייתה רפויה ולא לחצה. אני מדבר על נחיריים, באפית זה קצת יותר בעייתי כיון ששטח המגע גדול יותר. רק אתה תצליח לפתור את זה, בהצלחה חבר, |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
|
|
יצחק
חבר של כבוד
Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/27/2014 : 18:30:14
|
מסכים עם אבי.
הטיפול שלך יעיל וכך מראה המכשיר 4 AHI זה בסדר גמור
עם הזמן תלמד איך להשתמש במסיכה בצורה מיטבית ופחות תרגיש בבריחת האוויר |