מחבר |
נושא  |
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 06/29/2014 : 18:17:40
|
דעתי שונה: העלויות בטלות בשישים ביחס לתועלת שאני מפיק מזה, מאז השימוש במכשיר לחות, אין לי בעיות וכאבי ראש מהסינוסים, וגם תופעת האף הסתום נעלמה. הפה פחות יבש בזמן השינה. בחורף ניסיתי לישון ללא לחות וקמתי בבוקר עם הצטננות מזרימת האויר. בקיץ זה פחות מורגש. אני מקפיד לשים מים רתוחים ומנקה את המיכל פעם בשבוע עד חודש, תלוי אם הצטברה אבנית. במכשיר שלי לאחר השימוש, קיימת מערכת איורור אשר ממשיכה לעבוד בכדי ליבש את הצינור. צינור יכול להיות מקור לזיהומים גם אם אין מתקן לחות, פעם בכמה חודשים אני רוחץ אותו. כן, תודה לאל אני בריא גם לאחר 6 שנות שימוש במתקן לחות. ברור שזה מאוד אישי וכל אחד מרגיש אחרת, אך אם למשתמש הוא מועיל, כל שאר הדברים בטלים לעומת התועלת.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/29/2014 : 22:48:50
|
אני אינני משתמש במעשיר לחות ואינני זקוק לו
בנסיון בעבר בשימוש עם המעשיר דווקא הרגשתי חוסר נוחות
מעשיר לחות הינו אביזר נלווה ל- CPAP ובוודאי שאינו חובה
מי שיכול בלעדיו עדיף כך. גם מהסיבות שצוינו קודם.
עם זאת, יש בהחלט כאלה שאינם יכולים בלעדיו או שהוא משפר מאד את נוחות השימוש שלהם במכשיר ואז בוודאי שהוא נחוץ.
בשימוש במסיכת נחירונים הוא בדר"כ הרבה יותר חיוני כי המסיכה מזרימה אוויר ישירות לנחיריים ומגרה אותם עם אוויר קר ויבש ואז מעשיר הלחות חשוב יותר.
אני מציע לכל משתמש חדש לנסות עם מעשיר ובלעדיו ואז להחליט.
נסיון חשוב שיהיה יותר מליילה אחד. לפחות 3 לילות ורצוי יותר. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 06/29/2014 22:49:42 |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2014 : 09:27:21
|
נכון, הלחות יעילה ומורגשת במסכת נחיריים. ברצוני להוסיף על דברי צחי, כי כדאי גם להוריד נתונים ולעשות השוואת וניתוח נתוני שינה עם או בלי. אני מתקומם נגד הגישה שחברות מנסות למכור לך דבר נוסף למכשיר, כיום זה חלק מהמכשיר, אתה יכול לותר עליו, אך כיום כל מכשיר חדיש לא חשוב של איזו חברה, יש לו את האופציה של לחות. חברות שעושות מחקר ומבססות את המכשירים על מחקר שעשו. לדעתי, יש לראות את זה כחלק מהתפתחות במכשירים, כשהתחלתי עם מכשיר פשוט ולא חכם, שרק במעבדה יכולים להריד נתונים חלקיים ביחס למה שיש כיום עם כל החוכמה והטכנולוגית לנוחות שאיפה ונשיפה, חיישנים וכולי. מטבעי איני שמרן, בעד טכנולוגיה ופתוח לניסויים ומתרגל בקלות לשינויים. |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2014 : 11:34:44
|
אבי אתה משתמש מיוחד ואיש מיוחד (ראה התרומה האדירה שלך לפורום)
רוב האנשים אינם טכניים ואינם רוצים או יכולים לבצע קריאות נתונים מפורטות או להתעסק עם תוכנת המכשיר
לגבי מי שכן בהחלט חשוב שיש את האפשרויות האלה |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2014 : 12:43:41
|
צחי, בשביל זה אנחנו פה, לשרת את האחרים, כל מי שצריך עזרה ויש לו מחשב, אני מוכן לעזור לו, חשוב שהאנשים יוכלו לשלוט על המכשיר כי הוא ישן ביחד עם הבת/בן זוג.
 |
נערך על ידי - avis בתאריך 06/30/2014 12:43:56 |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2014 : 14:45:52
|
אני אישית לא עשיתי קריאת נתונים מפורטת כבר 4 שנים
ישן טוב עם המכשיר. מידי פעם מסתכל על הצג ורואה AHI נמוך וזה מספיק
לא כל אחד אוהב וצריך להסתכל ולנתח כל הזמן נתונים
קריאת נתונים מפורטת חשובה מאד להתחלת השימוש ואח"כ אם יש שינויים מהותיים בנוחות השימוש, עייפות, שינוי משמעותי בקריאת AHI מהמכשיר וכו'. רק במקרים אלה צריך להעמיק. |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 06/30/2014 14:46:43 |
 |
|
נושא  |
|