מחבר |
נושא  |
|
zaigm
חבר חדש

81 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2013 : 16:59:04
|
ראשית, אני לראשונה פה בפורום.לאורך שנים נכנס לעיתים ועוקב אחרי הכתוב, ובהזדמנות זאת אציין שלדעתי מדובר בפורום איכותי מאין כמוהו ולא פחות אנושי בנושא דיני נפשות שלצערנו עלום למרבית הזקוקים לו. תבוא עליכם הברכה ומקווה שלא תרפו בעתיד ביעוץ והכוונה לכל המעונינים. לעיניני. לפני 10 שנים.מרץ 2003 בעקבות מסקנות חמורות של מעבדת שינה לגבי תיפקוד נשימתי במהלך שינה הומלצו בפני מספר אפשרויות לטיפול בבעיתי,בין היתר אפשרות לניתוח מורכב עם סיכוי הצלחה של כ80 אחוז. בחרתי בcpap אחרי התלבטות קצרה.ומסקנותי לפניכם. בחירה ששינתה איכות חיי בצורה משמעותית לטובה. אני היום בן 65. אין בי עייפות במהלך היום כפי שפקדה אותי בעבר,אני ישן בממוצע כ6-7 שעות בלילה ללא בעיה.עירני במהלך היום וחש נהדר מבחינה בריאותית. לכל הספקנים אומר רק דבר אחד. לכו על זה.אחת מההחלטות היותר טובות שקיבלתי במהלך חיי. היות וזמני מתפצל בין ישראל וחול רכשתי בזמנו 2 מכשירים אוטומטיים BREAS PV 10I שמשרתים אותי בנאמנות.שקטים כפי שהיו מהיום הראשון, שזה כאמור היה לפני 10 שנים.ממש חתונה קתולית.מודה ומתוודה שמידי פעם אני חושב על אפשרות לשידרוג המכשיר ואז אני שואל את עצמי בשביל מה.. בקיצור, מכשיר איכותי מאין כמוהו.וללא תקלה כל שהיא לאורך השנים.. המסכות שנמצאות בשימושי לאורך כל אותו פרק זמן הן מסוג פפילון ולא נופלות באיכותן ותיפקודן מהמכשיר עצמו,כמובן להבדיל במטרתן. מבחינה הגיינית כל בוקר אני מנקה המסיכה בנייר לח ומדי פעם שטיפה יסודית כולל צינור הנשימה במים פושרים וסבון. מידי פעם אני קורא בפורום על מכשיר להעשרת לחות.אין לי מושג במה מדובר ואשמח לשמוע פרטים לגבי נחיצותו. מקווה שהייתי לעזר במידע זה. כל טוב. |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2013 : 17:10:42
|
שלום לך,
בדיוק להשתתפות של אנשים כמוך אני מחכה. אנשים שצופים בפורום שנים ונמנעים משום מה להשתתף אני שמח שמצאת לנכון לשתף אותנו בחוויותיך ומסקנותיך משימוש ממושך ב- CPAP בהחלט רבים יוכלים ללמוד מאדם כמוך המשתמש במכשיר 10 שנים. לעניין מעשיר לחות. מדובר בתוספת למכשיר (המשתלבת בו) ומזרימה אדי מים לאויר המוזרם למסיכה. הדבר גורם להעשרת האויר בלחות וחימומו. הדבר עוזר לאנשים שחווים תופעות של יובש וקור בפה ובאף, המפריעים להם בשימוש במכשיר אם אתה מרוצה מהשימוש במכשיר ולא חש בתופעות לוואי כאמור אין לך מה לחפש במעשיר לחות. רבים (כמוני גם) לא משתמשים בו |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 02/16/2013 17:11:44 |
 |
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2013 : 17:27:50
|
שלום וברוך הבא לפורום. מעשיר לחות דורש הרבה התעסקות כגון מים מטופלים, מילוי כ 2 פעמים בשבוע, ניקוי אבנית. המעשיר מהווה גם תוספת משקל ומידות לסיפאפ. לפי דעתי אם אינך סובל מהתופעות שהזכיר יצחק, אין לך צורך במעשיר. מה שכן, אולי אחרי 10 שנים, כדאי לך ליזום בדיקה חוזרת במעבדת שינה.
בברכה  |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2013 : 20:27:44
|
כל הכבוד, מזדהה לחלוטין איתך, אני בגילך ומשתמש 18 שנה. מבקש לדעת מה הלחץ שלך? מי היצרן של המכשיר, האם היתה לך פעם תקלה בספק כוח של המכשיר? סתם להרחבת הידע שלי, ואולי של כולם. חזק ואמץ! |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
zaigm
חבר חדש

81 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2013 : 04:08:05
|
לאבי. מודה ומתוודה שאין לי מושג בכל נושא הלחץ. היצרן של המכשיר למיטב זיכרוני חב שוודית שמתמחה בנושא זה. וכמובן שאפשר לבדוק באינטרנט סוגיה זאת. כפי שציינתי מעולם לא נתקלתי בבעיה כל שהיא כולל ספק הכוח של המכשיר,ולמען הסדר הטוב מדובר בשלושה מכשירים כולל אחד שהיה שייך לאימי ז"ל. שוב,לא מובן לי מדוע להחליף מכשיר שעובד כהלכה אחרי חמש שנים כפי שחלק מאנשי הפורום ממליצים עם זה משרת אותי נאמנה. |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2013 : 08:46:49
|
אני בעיקרון מסכים איתך. אם המכשיר משרת אותך נאמנה, אין טעם להחליפו. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 02/17/2013 08:47:16 |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2013 : 11:59:37
|
תודה, אני חושב לרכוש אחד נוסף כגיבוי ולנסיעות לחו"ל, למרות שהמכשיר שלי תקין שקט וטוב. וכן לנצל את זכותי בקופה. הפעם זה יהיה עם SD ולא כרטיס. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 02/17/2013 16:19:10 |
 |
|
zaigm
חבר חדש

81 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2013 : 15:18:59
|
אם ולא עם, פאשלה שלי. קורה.. |
 |
|