סיפאפ פורום ישראל - מכתב לחברי פורום,השמצה אישית של מנהל הפורום- נמחקה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכתב לחברי פורום,השמצה אישית של מנהל הפורום- נמחקה
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/08/2008 :  16:55:30  Show Profile
חברי פורום יקרים שלום
לאור כל מה שהיה בפורום בימים האחרונים חשבתי על מספר מהלכים, ביניהם לעזוב את הפורום. יצרו איתי מספר חברים מהפורום קשר באיימל ובטלפון וביקשו מימני לא לעזוב את הפורום, כי לטענתם אני חשוב לפורום ותורם לו. נאמר לי גם ע"י אחד מחברי הפורום שאין טעם שאני ימשיך להיות בפורום עם התייחסות כזו .
אני החלטתי כרגע להישאר בפורום במיוחד לאותם חברים שביקשו מימני להישאר ואני מאמין שיש עוד רבים שלא רוצים שאני יעזוב, כי הם יודעים את האמת ואת תרומתי לפורום.
לצערי לא קיבלתי תמיכה ממנהל הפורום עמוס, דבר זה שאני מבין למה, נמחק ע"י מנהל הפורוםאף פעם לא שיקרתי לא קיללתי ולא אמרתי משהוא במתכוון לפגוע באיש, הכול היה על רקע עניני לפורום ולמען משתמשי ה CPAP.
גם עם הייתי בוטה וישיר זה עדיין לא פשע.
תיזכרו טוב את המשפט: הקליינט תמיד צודק. כל מה ואמרתי שכתבתי אני יכו להוכיח , וזה היה לטובת משתמשי הפורום. תיזכרו טוב הפורום הוא למען המשתמשים לא למען המפרסמים.
כל החברות שמשתתפות בפורום (הלווי שהיו יותר) הם למען לעזור לנו המשתמשים, ואנחנו המשתמשים זה לעזור אחד לשני.
אני אשתדל להיות פחות בוטה אך איני מבטיח זו. אשר ישר לדרכי ולא השקר אני יגיד רק את האמת וכך אני אדרוש מכולם.
בברכת חברים בפורום

נערך על ידי - עמוס פורת ב 12/09/2008 11:26:05

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 12/08/2008 :  17:28:01  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
אני חוזר ואומר ומצהיר:
אני למען משתמשי הפורום, אני לא עבור אף ספק. אני שומר על קשר טוב עם כולם. אני לא תוקף אף אחד.
אם תמשיך להאשים אותי בחד צדדיות, אני אבקש ממך להפסיק לכתוב בפורום, כי זו עלילה שאין לה שחר ואינה נשענת על שום בסיס. אין לך הוכחות והיא פרי דימיונך בלבד.
ולכן אני מוחק את המשפט הזה כי כדרכך, אתה ממשיך לפגוע באנשים.
לכל אחד יש את האמת שלו. לא הכל מתנהל על פי חוקי הצדק של איתי.
וכדי לסיים, אני יכול להביא כאן "פנינים" ממה שכתבת על אנשים בפורום (לא חס וחלילה עזרת למישהו)
אולי תבין כמה אתה פוגע באנשים.אולי זה יזעזע אותך.

עמוס פורת
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 12/08/2008 :  19:24:00  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
תשאר .
אתה יכול להיות -אנפן טריבל (צרפתית ) אבל תפזר את התקיפות שלך כל פעם למישהו אחר -לכולם מגיע!
תתחיל איתי !!!!!!

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 12/08/2008 :  20:14:59  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
איתי,

מתוך תקנון הפורום:
ז. השמצות, פגיעה בפרט ובכבודו, גזענות או כל עבירה על לשון הרע תמחק
מהפורום.

הובהר בע"פ וגם בכתב לכל הספקים: מתוך ההודעה שלי:

"העניין התחיל בכך שאיל ניסה להגיד שיש לו גם מסכות של חברות אחרות. אני מאמין שהכוונה שלו הייתה להקל על הלקוחות. חלק מהאנשים ראו בזה פרסומת. יש בזה עניין פרסומי סמוי שכדאי אולי שלא היה נכתב. היום הרבה סוכנים מחזיקים מלאי מסכות של הרבה חברות ולאו דוקא את אלה שהם מיצגים.
שלשום מחקתי פעמיים הודעה של אחת הסוכנות כיוון שהכילה פרסומת.

אני דורש מהספקים שלא יכניסו פרסומת ואפילו לא סמויה! תראו מה זה מעורר כאן."

לכן אינני מצדד בסוכן זה או אחר ואני עושה כמיטב יכולתי לשמור על יחסים טובים עם כולם.

למרות זאת מחקת וכתבת מחדש את ההשמצה שלך המכוונת אלי.

אתה מנסה להתחכם אתי?
לאור זה שאתה מפר בלי הפסק את תקנון הפורום,ומאחר שנתתי לך צאנס מספר פעמים לאחר שהבטחת שלא תמשיך בהתנהגות הזו, אתה לא משאיר לי ברירה, ואני בצער רב דורש שתעזוב את הפורום ולא תכתוב בו יותר!

עמוס פורת
מנהל הפורום

עמוס פורת

נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/11/2008 13:44:38
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.