סיפאפ פורום ישראל - דגמי מסיכות למכשירי CPAP
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 דגמי מסיכות למכשירי CPAP
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 3

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  10:04:50  Show Profile

מסיכה הינה כלי עזר למכירת מכשירי CPAP
רוב החברות מחזיקות מיגוון של מסיכות בשביל להגדיל את כמות ההסתגלויות למכשירים ובאופן טבעי את כמות המכירות.

באופן טבעי ייבואן רשמי של רספירוניקס(מדטכניקה) מחזיק מלאי גדול ומגוון של מסיכות רספירוניקס, בדיוק כמו שחברת קלנטיקה כייבואנית רשמית של רס מד מחזיקה כמות גדולה של מסיכות תוצרת רס מד.

חברת מדטכניקה וגם חברות אחרות מספקות איזה מסיכה שירצה הלקוח לצורך הסתגלות גם אם יוצרה המסיכה בהונלולו...קפריסין ...שכם או חברון.
וזאת לפי שיקול דעתה המקצועי במידה והמסיכה ראויה/בעלת אישורי רפואיים רלוונטיים וכו...וכמובן בראש ובראשונה לטובת נוחיות הלקוח.

סוכני ה CPAP וחברות ה CPAP מחליפות ציודים ורוכשות אחת מהשנייה כשאר המציאות דורשת זאת.

ללקוח הפוטנציאלי צריכה להיות ברורה התמונה שבמידה וירצה לשלב מסיכת סוויפט תוצרת רס מד עם מכשיר תוצרת רספירוניקס המצב אפשרי...כמו ההיפך ..שילוב של מסיכת אופטילייף עם מכשיר רס מד.

אייל

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  13:27:03  Show Profile
כל הפורום רועד מהתקדמות של מדטכניקה.
ואני מקווה שגם מוצע מסכות שונות גם למשתמשים חדשים שלא מכירים את הפרום ואת נושא הCPAP.
אני רואה בזה התקדמות רצינית של מדטכניקה לקראת המשתמש.
איתי

למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  13:53:45  Show Profile
רק חבל שאתה מפנים דברים שנתיים מאוחר יותר....כי כל הרשום מעלה רלוונטי לפחות שנתיים אחורה
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  14:52:50  Show Profile
לפני שנה וחצי שקניתי את המכשיר מארז זה לא היה רלוונתי

למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  16:46:24  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
איל,
לא כל כך ברור לי מה הייתה מטרת ההודעה?
האם רצית להבהיר שניתן להשתמש עם מכשיר אחד ומסכה של יצרן אחר?
מה היה המניע (TRIGGER ) להודעה הזו?

עמוס פורת
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  17:54:25  Show Profile
עמוס

המניע הוא שהלקוחות הפוטנציאליים השונים יבינו שניתן לבקש מכל חברה שמשווקת מכשירי CPAP איזה מסיכה שירצו...ללא קשר לדגם , יצרן , חומר וכו'
זה לא תמיד מספיק ברור ללקוחות

אייל
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  19:57:24  Show Profile
עמוס אני חושב שזה מאוד חיובי מה שאייל כותב.
אבל יש אבל גדול שהם יעמדו אחרי מה שאייל כותב, בלי לחץ על הקונה. שלקונה יוצג כל סוגי המסכות מכל החברות (ידוע לנו שמשתמש חדש לא ידע מה יש באמת בשוק).
וכמו כן שגם באתר שלהם יוצגו כל סוגי המסכות. כמו באתר של קלינטיקה ו אס.אל.פי
הייתי מעונין לשמוע תגובות מהקונים הותיקים עם הוצע להם במהלך השנה וחצי האחרונה מסכות גם של חברה אחרת.

טוב אז עכשיו אנחנו צריכים להמתין לתגובות הקונים החדשים.

איתי

למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  22:20:53  Show Profile
חברת מדטכניקה לא מתחייבת לא לך ולא לאף אדם להחזיק משהו שתבקש במלאי, בודאי לא לעדכן אתר אינטרנט או לבצע כל משימה שתחשוב שאתה רשאי להטיל על מישהו...."באיזה סרט אתה חי"...?

חברת מדטכניקה כן מתחייבת לספק את לקוחותיה כמה שרק אפשר על ידי תהליך מקצוע ושירותי ללקוחות השונים שזקוקים למכשירי CPAP ו BPAP

בפעם המיליון אני חוזר חברת מדטכניקה מייצגת באופן רשמי את חברת רספירוניקס העולמית-Respironics (החברה בעלת מיגוון המסיכות הרחב ביותר בעולם גם כן וזאת עובדה).

מה שזה אומר : שאנו מחזיקים במלאי מסודר כל דבר שקשור למכשירי CPAP ו BPAP וכמובן את כל סוגי המסיכות(שעובדתית לרספירוניקס יש מיגוון מאד גדול של מסיכות אפיות נחירונים אף פה ועוד) לרבות פילטרים וחלקים של מכשירים מלפני 6 שנים ויותר....(אנו מחוייבים לכל מי שרכש דרכנו ציוד של רספירוניקס-respironics).

כל חברה מסודרת בארץ מבינה זאת ופונה אלינו כאשר היא זקוקה למסיכות/חלקים תוצרת רספירוניקס היות ואנו גם ייבואנים רשמיים וגם מפיצים רשמיים ויחידים מבחינת רספירוניקס.

סה"כ ציינתי שאם לקוח כזה או אחר ירצה לשלב מסיכה אחרת עם המכשיר שלנו אנו נסייע לו ונספק לו את המכשיר עם איזו מסיכה שירצה גם אם יבקש מסיכה מנייר עיתון(כל עוד יש למסיכה אישורים רפואיים מתאימים FDA/CE/ואמ"ר.

נסה להפנים כי נדמה לי שאתה מתקשה

אייל

נערך על ידי - Eyal בתאריך 12/03/2008 22:22:22
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  23:07:02  Show Profile
אייל שלום.
חבל שאתה בוחר להגיב בצורה בוטה ומתנשאת - למרות הציניות בדבריו של ידידי איתי אתה יכול להשאר מקצועי ומנומס!
מעבר לזאת עמוס אני לא מבין מדוע אתה מרשה לשירשור הזה להתקיים מאחר ויש בו ניחוח של פרסום סמוי - אין פה למעשה שום דבר חדש ואו שעשוי לקדם את חברי הפורום מלבד את קידום המכירות של אייל.
לילה טוב.
ארז
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/03/2008 :  23:25:50  Show Profile
ארז שלום

כמות הפעמים שאני יכול לחזור על עובדות הינה ככמות הפעמים בהם איתי יציין אמירות חסרות תוכן/לא ידייק/יסלף עובדות בשטח
אין הכוונה לפרסם באופן סמוי או גלוי ....הזכרתי כאן 2 ייבואנים שאתה מכיר:קלנטיקה: מייבאת את רס מד....מדטכניקה מייבאת את רספירוניקס ...ששתי החברות שציינתי (רס מד ורספירוניקס) הם היצרניות הגדולות ביותר בעולם.

שוב אני חוזר , תגובתי היא אל מול חוסר דיוקים שנכתבים כאן, במקרה הזה על ידי איתי.

סליחה לאיתי ולשאר הכותבים במידה ודבריי נראו כמתנשאים ...לא זאת הכוונה.

לילה טוב גם לך,

אייל
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  07:10:51  Show Profile
כמו שצינתי כל הסכנים עברים כל הזמן על הפורום ובדקים אותו אפילו ב 23.30 בלילה.

ולענין כרגיל אני צודק מדטכניקה לא יציעו לחולה מסכה אחרת כל עוד הוא לא יודע שאפשר.
וזה לא השמצה, אייל כתב את זה ברור.
אז המרצע יצא מהשק.
איתי
נ.ב. אני תומך במה שארז כתב שיש פרסמת סמויה

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 12/04/2008 07:12:32
למעלה

orencomp
חבר חדש מהשקית

Israel
4 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  10:36:50  Show Profile  Visit orencomp's Homepage  Send orencomp an ICQ Message  Click to see orencomp's MSN Messenger address
שלום לכולם: חדש בפורום,
לדעתי פורום בנושא זה לא יכול להיות נקי מפרסומות במינון סביר
מכיוון שמדובר בכמה חברות שמשווקות את המוצר,
ומעבר לצוותים הרפואים, סוכני החברות המשוקות הת המכשור מעורבים באופן פעיל בתהליך המלווה את ה"חולה".
מניע פרסום תגרום לפורום להיות אנמי, עם זאת אפשר לשמור על מינון סביר.

אין לי ספר שאייל עשה פה פרסום סמוי, ועקב הנסיבות יתכן שזה לגיטימי כל עוד זה משרת את המשתמשים.
המשתמשים מספיק חכמים לדעתי להבדיל בין פרסום לבין חומר רפואי טהור.

ברגע שניתנת כניסה לפורום למשווקים, אי אפשר לנטרל את הפרסום לגמרי.

אין ספר שהיה עדיף לערב בפורום אנשי מקצוע כמו טכנאי CPAP , טכנאי מעבדת שינה, רופאים מומחים לרפואת שינה וכו.

אך כפי שציינתי לדעתי לא ניתן להזמין סוכן מכירות בעל אינטרס מסחרי, גם אם ההזמנה גלוי או עקיפה ולצפות שהפורום יהיה נקי מפרסומות.

גם כשאני עונה על שאלות מקצועיות בפורומים בנושאי מחשבים אני מעביר מסרים פרסומים ובחתימה מוסיף את הטלפון שלי.
זה לגיטימי לדעתי כל עוד זה במינון סביר.
יום טוב לכולם.
דרך אגב: נדיר שבשעה כזו אני עירני לחלוטין, מצטער שרק לאחרונה החלפתי CPAP הייתי צריך לעשות זאת מזמן, סוף סוף ישן מצויין עם מכשיר אוטומטי עם מעשיר לחות ומסיכה תואמת ונוחה שאוטמת כמו שצריך.
הCPAP הראשון שהוצע לי לפני 7 שנים לא הוצע לי לבדיקה, לא ידעתי שאני כיול לבדוק ולבחור, ופשוט לא כלכך התאים לי

בברכה
אורן
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  13:31:53  Show Profile
מה קורה פה???
אז עכשו כל חבר בפורום יתחיל לשבח ולהגיד כמה הסוכן שלו טוב,יפה ,מקצועי,אדיב נחמד נותן מסכות ומכשירים מחברות שונות בלונדני עם עיניים כחולות ?????ובסדר כמו ארז למשל????
אני מבקשת להפריד בין פרסומת סמוייה שנעשת לאחרונה בפורום לבין עזרה לחברים חדשים , וברור לכל, שמשתמש חדש לא יודע שהוא יכול לקנות הכל מכל
ומכל חברה,אבל מפה ועד לפרסומת סמויה המרחק גדול.
חשובה עכשו התמקדות בבעיות מול קופות החולים ובראשם מכבי שמבקשות להרע את תנאי רכישת המכשירים והמסכות.
אך בריאות וטוב,הראלה.
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  16:38:36  Show Profile
הרהלה את ממש תמימה

למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  16:50:26  Show Profile
חברים,
אני חייב לספר 2 עובדות:

1. כאשר קניתי מקלינטיקה S8 של רסמד, לא אפשרו לי לנסות/ לקנות
מסיכה של חברה אחרת.
בסופו של דבר קניתי ACTIVA של רסמד = מסיכה מצוינת.

2. בהמשך, קניתי ממדטכניקה את REMSTAR M של רספירוניקס ואליו
צרפו לי ACTIVA חדשה.

האם זו פרסומת סמויה או עובדה ????

בברכה

נערך על ידי - n/a בתאריך 12/04/2008 16:54:50
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  18:24:16  Show Profile
למר רובין, טול קורה מבין עינייך...
כשאתה כמשתמש כותב ודאי שזו עובדה,
כשסוכן כותב ודאי שזו פרסומת סמויה .
וזה כל ההבדל....
הראלה.
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  18:35:57  Show Profile
שלום הראלה,
חשוב שכל הלקוחות ידעו את האפשרויות.
אני שבזמנו לא ידעתי, לא קיבלתי מקלינטיקה, את האפשרות לבדוק
מסיכות נוספות של יצרנים אחרים.
לזכותו של אייל יאמר, שהזכיר לכולנו את האפשרות לנסות כדי
לגבש דעה לפני הרכישה וגם לקנות את המסיכה המתאימה/נוחה יותר.

בברכה
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  19:02:52  Show Profile
שלום מר רובין,
אנחנו כמשתמשים כתבנו על הבחירה והברירה כבר מתחת לכל עץ רענן ובכל הזדמנות....ומי שקורא את הפתיח בפורום ודאי יודע זאת.
אני יכולה לומר מניסיוני, שרק דרך משתמשי הפורום הבנתי וידעתי את הדברים,
ולפיהם פעלתי ובחרתי,ולכן עצם קיום הפורום והשרשורים שפתיח הם החשובים.
כל סוכן שכותב ברור לכל שהוא נגוע באינטרסים.

נערך על ידי - הראלה בתאריך 12/04/2008 20:20:41
למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 12/04/2008 :  20:49:19  Show Profile
שלום חברים,
מה הענין שלכם - כשממליצים על מסיכות מוצלחות חלקכם רואים זאת כפרסומת סמויה, מדוע? מדוע למישהו בפורום מותר היה להמליץ ולשבח את מסיכת הבד של סוכן מסוים מבלי שיקראו לזה פרסומת סמויה? וכעת אותו אחד מכנה המלצה של מישהו אחר לפרסומת סמויה? הרי בסך הכל כולנו זקוקים
להמלצות ולפרסומים של היצרנים, הסוכנים והמשתמשים הממליצים על מכשיר זה או אחר, הרי ללא הפורום הזה וכל ההמלצות בו מאנשים מרוצים ממשהו מסוים היינו קונים את המכשיר או המסיכה הראשונה שהוצעו לנו מבלי לנסות אחרים, אז למה אתם נגררים אחר טיעונים ממש לא רלוונטיים של פרסומת סמויה? לדעתי מותר לחוות דעה ולהמליץ אבל העיקר לא להשמיץ ואז נוכל כולנו לעזור זה לזה. אגב קראתי כמה וכמה תגובות של סוכנים ויצרנים שבפרוש
טוענים שיש לנסות כמה מכשירים מכמה חברות לפני שמחליטים ונראה לי שהתחרות כאן הוגנת ומאד לטובתנו המשתמשים, ושימו לב חברים שהסוכנים עצמם לא מאשימים ולא משמיצים זה את זה, אז בואו נלמד מהם משהו.
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/05/2008 :  19:22:01  Show Profile
רובין שלום
תיכנס לאתר של קלינטיקה בעמוד של המסכות וגם לאתר של מדטכניקה בעמוד של המסכות.
ותיתן לי תשובה
שבת שלום איתי

למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/06/2008 :  00:35:39  Show Profile
חברת מדטכניקה לא מתחייבת לא לך ולא לאף אדם להחזיק משהו שתבקש במלאי, בודאי לא לעדכן אתר אינטרנט או לבצע כל משימה שתחשוב שאתה רשאי להטיל על מישהו...."באיזה סרט אתה חי"...?

חברת מדטכניקה כן מתחייבת לספק את לקוחותיה כמה שרק אפשר על ידי תהליך מקצוע ושירותי ללקוחות השונים שזקוקים למכשירי CPAP ו BPAP

בפעם המיליון אני חוזר חברת מדטכניקה מייצגת באופן רשמי את חברת רספירוניקס העולמית-Respironics (החברה בעלת מיגוון המסיכות הרחב ביותר בעולם גם כן וזאת עובדה).

מה שזה אומר : שאנו מחזיקים במלאי מסודר כל דבר שקשור למכשירי CPAP ו BPAP וכמובן את כל סוגי המסיכות(שעובדתית לרספירוניקס יש מיגוון מאד גדול של מסיכות אפיות נחירונים אף פה ועוד) לרבות פילטרים וחלקים של מכשירים מלפני 6 שנים ויותר....(אנו מחוייבים לכל מי שרכש דרכנו ציוד של רספירוניקס-respironics).

כל חברה מסודרת בארץ מבינה זאת ופונה אלינו כאשר היא זקוקה למסיכות/חלקים תוצרת רספירוניקס היות ואנו גם ייבואנים רשמיים וגם מפיצים רשמיים ויחידים מבחינת רספירוניקס.

סה"כ ציינתי שאם לקוח כזה או אחר ירצה לשלב מסיכה אחרת עם המכשיר שלנו אנו נסייע לו ונספק לו את המכשיר עם איזו מסיכה שירצה גם אם יבקש מסיכה מנייר עיתון(כל עוד יש למסיכה אישורים רפואיים מתאימים FDA/CE/ואמ"ר.
נסה להפנים כי נדמה לי שאתה מתקשה

אייל

נערך על ידי - Eyal בתאריך 12/06/2008 00:36:23
למעלה
דף: מתוך 3 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.05 שניות.