| מחבר |
נושא  |
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 10:31:20
|
עמוס שלום אני חושב שהתשובה של אייל מאוד הגרסיבית ותוקפנית. עם תשובות כאילו אפילו לאנשים אחרים הייתי שומע, אז לא הייתי קונה מאותה חברה. וכדי שתדע אייל כרגע יש לי מכשיר של רספירוניקס דגם M אוטומטי (שלא קניתי דרכם והוא היה לי זול ב2000 ש"ח כלל כל הציוד שלו). במידה ואני היה צריך מכשיר חדש , אני יקנה אצל משהוא אחר ולא אצלכם, כל עוד לא תשנו את סיגנון התיחסות שלכם. (מעניין עם הבוס שלך רואה את מה שאתה כותב) שבת שלום |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 12/06/2008 18:53:03 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 12:57:02
|
אני מאושר שאתה לקוח של מישהו אחר...ולגבי הסגנון ....רק אתה זוכה לסגנון שכזה ...בעיקר בגלל הסגנון שאתה משתמש בו ...חסר דיוק, מסלף, מגמתי ובעיקר שטחי ונמוך.
|
נערך על ידי - Eyal בתאריך 12/06/2008 13:05:50 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 13:59:13
|
אני ממש מאושר ממה שאתה כותב. בדרך כלל סוכן טוב מסתיר את הפנים העמיתיות שלו אבל אצלך זה אחרת וזה ממש טוב לדעת את זה. כי כנירא אתה סוכן כמו הפנים שלך פשוט גרוע. שבת שלום איתי נ.ב. שקרי לא כתבתה, כי את האמת אתה יודע. |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 12/06/2008 14:00:35 |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 14:50:45
|
שלום לכולם
עצוב לי מאוד,מאוד, לקרוא את הדברים שנכתבו כאן על אייל ועל חברת מדטכניקה.
עצוב לי מכוון שקוראי השרשור יקבלו מיידע הפוך למה שקיים בשטח.
אני אנני עובדת החברה, ואין לי מניות בה. אני סתם "חולה" הנזקקת
למכשיר הCPAP . לפני כשנה לא ידעתי איזה מכשיר לבחור, ואיזה סוכן
באמת יעזור לי לאורך כל הדרך.
אנני משווקת ,ואנני מפרסמת פרסומת סמויה. אני כותבת בשמי הפרטי
ובשם מספר אנשים שאני בקשר טלפוני איתם.
אני א ו ה ב ת את החברה מדטכניקה ,את כולם שם.(אין לי מילה אחרת)
וזאת למה?...
הסתגלותי למכשיר הCPAP היתה קשה וארוכה. אייל ענה לי בסבלנות ע נ ק י ת לכל בעיה שהעלתי. אייל תמיד זמין לשאלות ובקשות. האיכפתיות והמקצועיות הרבה, עזרו לי בפתרון בעיותי.
האם פגשתם חברה מסחרית המגיעה פעמים רבות לבית הלקוח (לאחר הקניה) ולא גובה תשלום?.. טענת החברה, שזה חלק מהשרות שהחברה נותנת ללקוח.
הגעתי למשרדי החברה להחזיר חלק שהושאל לי, הרגשתי שם כמו האדם החשוב ביותר באיזור,זו הרגשה נהדרת,לא עושים לך טובה, אלא אתה החשוב . (זו מדניות החברה כלפי לקוחותיה.)
הלוואי שהמנהל של אייל יקרא את הכתוב כאן , המנהל יבין שיש לו אוצר ביד, וכדאי מאוד לשמור עליו.
תודה
עדנה בר
לא מצאתי חברה מסחרית בישראל, שתגיע אלי הביתה אין ספור פעמים, כדי להחליף , לשפר חלק במכשיר הCPAP , ותמיד..תמיד ,תומר שזה "חלק מהשרות של החברה ללקוחותיה."
|
 |
|
|
Ornat
חבר פחות חדש

116 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 15:38:45
|
סחתיין על הפרגון עדנה
:-) |
ה |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 16:16:29
|
העניין התחיל בכך שאיל ניסה להגיד שיש לו גם מסכות של חברות אחרות. חלק מהאנשים ראו בזה פרסומת. יש בזה עניין פרסומי סמוי שכדאי אולי שלא היה נכתב. היום הרבה סוכנים מחזיקים מלאי מסכות של הרבה חברות ולאו דוקא את אלה שהם מיצגים. שלשום מחקתי פעמיים הודעה של אחת הסוכנות כיוון שהכילה פרסומת. לכל הספקים ובמיוחד לאיל, אני דורש מהספקים שלא יכניסו פרסומת ואפילו לא סמויה! תראו מה זה מעורר כאן.
מצד שני, אני רואה בהתקפה של איתי חריגה מכל כללים אתיים וההשמצות שלו שהוא טורח להזכיר הם בשלב שאבד עליהם הכלח. כמה פעמים הוא יזכיר לנו שקנה מכשיר ב 2000 שקל פחות? אני לא בדקתי את החשבונות שלו, אבל זה שייך כבר להיסטוריה והיום זה כבר לא נראה כך.
איתי, אני דורש ממך שהחל מרגע זה תפסיק את כל ההשמצות שלך כלפי איל!! אם לא תפסיק, אני מהיום והלאה אמחוק לך את כל ההודעות!! נמאסת!נמאס לנו מההתקפות האלו!!
אתה שונא באופן כרוני את איל, זו לא הבמה. אתה היחידי ששונא אותו! אף אחד לא אמר עליו מילה רעה! רק אתה! לרוב האנשים יש רק דברים טובים להגיד עליו. אתה תכתוב כאן איך לעזור לאנשים (לא ראיתי ממך שום עיצה מועילה חוץ מהשמצות). יש לך גם הערות כלפי מה שאני כותב, בלי אף עיצה מועילה אחת!! זה לא חוכמה לשבת, לקטר ולהשמיץ ולדקור אנשים. תיזום משהו חיובי. תעזור למישהו, תתרום משהו לאנושות.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/24/2008 17:42:43 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 18:41:45
|
עמוס אני דורש ממך שהחל מרגע זה תפסיק את כל הזמן לפרגן לאייל!!הוא סוכן וזה מתר לי להגיד מה שאני חושב. ובמיקרה הזה לפי דעתי הייתי צריך לקבל הגנה מימך ולא התקפה. אתה רוצה שאני יעזוב את הפורום אז אני יעזוב. אך לפי דעתי אני תורם לו. עמוס אל תישכך האינטרנט זה צינור איפורמציה חופשי ותמיד אפשר לפתוח עוד פורומים בנושא......
|
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 12/06/2008 18:43:38 |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 20:01:38
|
אני מצטרפת לכל מילה ומילה שכתבה עדנה. גם לי אין כל אינטרס לפרסם את מדטכניקה אני לא שותפה לא עובדת ולא מקבלת אחוזים אני חולה שרכשה ציוד במדטכניקה - ציוד מעולהויחס מעולה באותה מידה, אייל ישב איתי בסבלנות רבה וביחד הגענו למסיכה שהכי התאימה לי וזאת כבר כתבתי בעבר. ואם בפורום זה אנחנו עוזרים אחד לשני וממליצים אחד לשני אז למה שעמוס ימחוק בעתיד כאילו רמזים לפרסומת סמויה? עמוס זו לא פרסומת סמויה, ואם מישהו מהפורום פיתח אנטי לאייל אז זו בעיה שלו ואתה יכול למחוק את ההערות הלא פוריות לפורום זה של אותו משמיץ אך בשום אופן לא של אייל כי אנחנו מעונינים להתעדכן על ציוד חדש וכו' מכל הסוכנים והחברות לתועלתנו בלבד.אז כנסו כולם לפרופורציות. אייל תמשיך לעדכן אותנו, וכמה שיותר וכמו שעדנה כתבה, תראה את מה שכתבתי לממונים עליך שרק ידעו שיש להם עובדים מעולים כמו אייל, מיכל וכל השאר. טובה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 20:47:30
|
טובה שלום כנירא את לא מבינה לצערי את מה שאני כותב ואת הכוונה שלי. כל סוכן הוא בסדר וגם אייל. יש לחברת מדטכניקה שיטת מכירה שעלי לא מקובלת כלפי הלקוח החדש. במידה ואת חברה במכבי לך זה פחות נוגע ממי שחבר בכללית. אני כתבתי ביושר את מה שעברתי ויש לי על זה קבלות. משום מה אייל מנסה במקום לסביר או דבר דומה הוא תוקף ואמר שאני לא מדייק. מה שפתגם העתיק אומר ההגנה הכי טובה זו ההתקפה. לצערי עמוס מגונן על אייל ולא עלי. היו לי שיחות טלפון ארוכות עם עמוס והוא יודעה את האמת. ורק חבל שהוא לא לוקח צד למען החולים והוא מצדד למען אייל. ח ב ל ח ב ל ח ב ל ח ב ל ח ב ל ח ב ל ח ב ל ח ב ל ח ב ל טובה או עדנה אתם יכולים לשלוח אילי אייל עם מספר טלפון ואני יספר לכם הכול ואלי התמונה תתיבהר לכם שבוע טוב איתי |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 12/06/2008 20:49:55 |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 12/06/2008 : 22:13:48
|
איתי
לדעתי, עליך לחפש דרך אלגנטית ונעימה לצאת מהמצב אליו הגעת.
אפשרי להגיד טעיתי - אני מצטער .
בואו נמשיך הלאה כידידים.
כולנו זקוקים זה לזה-
נושיט יד ,לשלום -בית
ונהיה כולנו בריאים.
עדנה בר |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2008 : 07:37:31
|
עדנה שלום אולי מישהוא אחר צריך לחפש את זה?? |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2008 : 09:48:44
|
אני בהחלט יודע את האמת. אתה שם לב שאתה התוקף היחידי בארץ של איל? אתה שם לב שלכולם נמאס מזה? כולנו דורשים שתנהל את המלחמה הפרטית שלך נגד איל במקום אחר. אני לא מגן עליו. אני מגן על ציבור הגולשים מהמנטרות שלך. כבר חזרתי על זה כמה פעמים ואתה לא לומד. אולי תניח לנו סוף סוף?
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/07/2008 09:50:27 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2008 : 16:57:46
|
עמוס ידידי תירא איך אתם תוקפים את ההסדר החדש של מכבי (ואולי בצדק). היה לכם ארץ זבת חלב וCPAP , הסדר מצוין ליד הכללית. שילמתם אגורות באופן יחסי למבוטחי הכללית. עיני לא צרה בזה. בכל קופה יש את היתרונות. אני שגר בפריפריה לי זה נוח כללית. כי אין רופאים רבים ובתי חולים של מכבי. אבל יש טיפול סביר, ברור לי שעם הייתי גר במרכז הארץ הייתי מקבל טיפול יותר טוב ומהיר (גם נהריה בנושא זה מרכז הארץ). כל זה אני כותב שתבין שאנחנו מבוטחי כללית מקבלים פעם ב5 שנים מכשיר + מסכה בהשתתפות עצמית של 75% עד 3750 ש"ח בערך. ואצלכם 85% שגובע הרף גבוע הרבה יותר וכל שנה אתם יכולים לקבל מסכה וציוד נילווה ולהחליף מכשיר פעם בשנתיים. מיכן אתה צריך להבין שלגבנו מבוטחי הכללית מחיר המוצר מדבר יותר. אני כותב לך עמוס את זה אבל גם טובה ועדנה צריכות להבין את זה. המשחק כ ס ף כ ס ף כ ס ף כ ס ף כ ס ף איתי |
 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2008 : 19:58:01
|
לאיתי
ציינת בדבריך לעמוס שאתה מוכן לעזוב את הפורום.
זה לדעתי רעיון טוב !!!
אנא שחרר אותנו מנוכחותך ומהאוירה הרעה שאתה משרה.
עמוס פנה אליך בעבר מס' פעמים. הוא עשה זאת בטוב, הוא עשה זאת בתוקפנות ואפילו העליב אותך.
כל זה ללא הואיל !
מבחינתי אתה ממש לא רצוי.אז אולי תלך לך !? |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2008 : 20:43:11
|
חברים שלום.
קשה לי להשאר אדיש לנוכח עלייה באגרסיות לה אנו עדים בימים האחרונים, אני חושב שלמרות שיש אמת בדברי עמוס / מנחם כלפי איתי (סגנונו הבוטה - הישיר) בהחלט לא יכול להשאיר מי מאיתנו אדיש ולאורך זמן אכן מתיש ולא מועיל ככול הנראה לחברים חדשים המחפשים לקבל עזרה בפורום זה.
אבל .. איתי אדם טוב אשר כוונותיו טובות וגם מעלה נקודות שלדעתי חשובות למשתמש החדש ולכן יש לנהוג כלפיו בסבלנות ואורך רוח.
אני חושב שמתפקידו של עמוס לפקח שהתגובות המפורסמות באתר יהיו בשפה ראוייה ובנימוס וכבוד הדדי - כל תגובה שלא תעמוד ברמה של תוכן ושפה תיפסל על ידו ועל ידו בלבד (לא חושב שהוא זקוק לסיוע בנדון). ולכולנו אני קורא לאיפוק וסבלנות - יש לנו פה פורום מכובד מעניין ומועיל הבה נכבד אותו ואחד את השני. העיקר הוא לישון היטב ולהיות בריאים... ארז |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2008 : 23:06:08
|
פעם-בימי סטאלין הוחלט שהמוכרים בחנויות אינם אדיבים דיים! וסטאלין-ירום הודו שמש העמים החליט על שבוע האדיבות ! מי שלא יהיה אדיב יזכה לטיול לסיביר. ובכן-בשבוע האדיבות נכנס קונה נודניק לחנות והתחיל להעיר הערות ולבלבל את המוח למוכר והפלא ופלא-אין תגובה.בלבל בלבל ושיגע את המוכר-והמוכר אדיב וסבלני.המשיך ונדנד אפילו שעמוס העיר לו עד שהמוכר איבד קצת מסבלנותו ופנה אליו ואמר: אתה בטח יודע שהשבוע זה שבוע האדיבות שהכריז עליו סטאלין ירום הודו,ולפיכך- השבוע אתה נשאר פה ואילו אני-אני הולך קיבינימט !!!!!!!!!
אני מכיר את אייל מאז שעבד באס אל פי ועבר למדטכניקה.יש לו אנרגיה וסבלנות ורצון לעבוד (זה לא התחביב שלו להתנצח בפורום-זו פרנסתו !) ולהצליח ואפילו לטפל באנשים ( הוא מתנדב לרכב על אופניים עם בחור עיוור למשל ) .והוא נסע לסייע בסרילנקה באסון הצונמי בהתנדבות למשל ועוד ועוד.
לפעמים גם הוא לא מלאך והוא עלול לאבד סבלנות וכותב דברים שמן הראוי שלא היו נכתבים אבל אני מאשים את מי שגרם לו להתפרץ. אז אייל-מחק חלק מתגובותיך או יותר טוב-עמוס-מחק את כל השירשור הזה! ואיתי-אין לך רוב -אתה בדעת מיעוט וזו לא חוכמה לעצבן-אני יכול לעשות לך את זה ביד אחת קשורה מאחורי הגב! באופן שיטתי אתה משחק את פרקליט השטן ורק עוקץ את הטובים ואת הרעים להנאתך. אולי תתבגר ? תמצא לך תחביב ? תכתוב בלוג ? סע להודו? משהו? או אולי תפסיק להשתמש בסיפאפ ותהיה יותר מנומנם ורגוע ? ( זה בכל זאת פורום של סיפאפ נכון) הוצאת ממני דברים קשים וגם הרגזת את עמוס אז תגיב את תגובתך כלפי -אני יודע שאתה חייב לומר את המילה האחרונה- ואני אספוג אותה ואשתוק! יאאללה באיי! |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/08/2008 : 07:45:39
|
יעקב בוקר טוב אני מקבל את הצעתך. ושעמוס ימחוק את כל השירשור הזה מלמלה עד למטה יום טוב איתי |
 |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 12/08/2008 : 07:52:43
|
מנחם, קצת הגבת קיצוני, הצעתך "לגרש" את איתי מהפורום קצת מוגזמת, גם לו יש לפעמים הצעות ודעות מועילות לפורום ובמקום לגרש אפשר לסנן "ירידות" שלו כלפי אייל, שגם אני טרם הבינותי על מה יוצא קצפו של איתי כלפי אייל? אייל בסך הכל עושה עבודתו נאמנה, מועיל מאד לפורום אך אולי היה ביניהם משהו אישי שלא צריך לצאת לביטוי בפורום זה. איתי, תבין שגם חברים אחרים בפורום הזה מפרגנים לסוכנים שאצלם רכשו את הסיפאפ אבל משום מה זה לא נראה או נקרא כפרסומת סמויה, למה איתי? אתה חושב שבאמת אנחנו לא קוראים בין השורות את הפירגון שלך ושל הראלה לסוכן שממנו קניתם את המסיכות? תאמין לי שזה מאד מאד מורגש אך אף אחד לא תוקף אותכם על זה, אך אם מישהו "חס וחלילה" מתיחס בחיוב לאייל אז ישר אתה שולף ציפורניים, וגם זה מאד מורגש ושום דבר לא נסתר מעיני החברים בפורום. איתי אם תרצה, תכתוב לי לאימייל שלי ואענה לך באופן אישי דבר מה שאני לא מעונינת שזה יפורסם בפורם הזה ואז אולי תבין במה טעית. לאימייל: tova_a36@walla.co.il . או לטל' 03-6315911 כל טוב מטובה אגב בכתובת האימייל אחרי המילה tova קו תחתון |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/08/2008 : 09:26:00
|
עמוס שלום
לדעתי אין סיבה למחוק את השרשור הזה, בטח לא אחרי כל כך הרבה גלים ותגובות שהיו כאן. מה שכן לדעתי צריך זה פשוט להתעלם ממנו כי מיצינו את הדיון ללא שום ספק
אייל |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/08/2008 : 09:30:40
|
תודה חברים על תמיכתכם. איתי, אני מקוה שהבנת שאתה היחידי שלא מרוצה מאיל. אולי הגיעו ימות המשיח ותוכל להֶפנים את המסר!.
אני רוצה הבטחה ממך שלא תתקיף שום גולש או תעקוץ מתחת לחגורה ובמיוחד לא את איל. אתה יכול להביע את דעתך בצורה מנומסת ומכובדת. נראה אם תוכל לעמוד בזה.
בכל מקרה, זהו תנאי להמשך השתתפותך בפורום הזה. עמוס פורת מנהל הפורום |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/08/2008 09:36:32 |
 |
|
נושא  |
|