סיפאפ פורום ישראל - מסיכה אף+פה מג'יל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מסיכה אף+פה מג'יל
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  08:08:03  Show Profile
שלום חברים,
מאז שהעלו לראשונה את בעיית "מכרז מכבי" זה הפך לנושא כמעט היחיד בפורום של ה cpap, כאילו שאין כבר נושאים אחרים, מי שלא חבר במכבי, כמוני למשל, מוצא את עצמו בחוסר ענין בפורום. נכון שזה נושא מאד מאד חשוב אך ישנם גם נושאים אחרים, וגם חשובים ושאלתי כעת מופנית לאייל ממדטכניקה:
אייל, יש לי את ה- cpap של מדטכניקה לשביעות רצוני המלאה ומסיכה אפית מג'יל. לאחרונה שמעתי שאתם תשווקו מסיכת אף+פה מג'יל ואני מעוניינת בפרטים ומתי יחל שיווק המסיכה הנ"ל ומה יהיה מחירה והאם יהיה החזר מקופת-חולים הכללית?
שאלה לעמוס: האם יש צורך לחזור על בדיקת שינה במעבדת שינה לאחר זמן מה בשימוש ב cpap או שהאבחנה הראשונית שנעשתה לי לפני כ- 8 חודשים לא משתנה ונשארת אבחנה קבועה?
יום טוב, מטובה.

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  10:32:36  Show Profile
שלום ta

אני מניח שבחודש הבא היא תהיה במלאי ורק לאחר קבלתה תתומחר המסיכה ואוכל לומר מה מחירה.

בנוגע לקופת חולים כללית, למיטב הבנתי אין החזרים במרוצת השנים למעט פעם ב 5 שנים על מכשיר ומסיכה.

למרות העובדה שפגשתי מספר לקוחות שטענו שהתעקשו וקיבלו מימון/החזר על אביזרים מתכלים(העקשנים...).

בנוגע לפרטים נוספים צרי קשר ואשלח לך חומר כתוב בנוגע למסיכת האף פה מג'ל.

המשך שבוע טוב

אייל

למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  11:00:22  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
כדאי להפנות את השאלה ליעקב זומר.
לי יש את אותו לחץ ואותה חתימת שינה כבר 16 שנה. אני לא מאמין שמצב הרקמות בחלל הגרון משנה את צורתו באופן כזה דרסטי (8 חודשים).
בכל מקרה, תבקשי את איל שיוציא לך את פלט השינה שלך ואז אולי תוכלי להשוות עם הממצאים הראשונים.
למיטב ניסיוני והערכתי (אם כי אינני האיש החזק בנושא) אם לא עברת דיאטה והורדת משקל משמעותית, לא יהיו שינויים.
בכל מקרה, במידה ויש לך מכשיר אוטומוטי, אם יש צורך בלחץ גבוה, המכשיר יעלה את הלחץ לפי הצורך, וכמובן הפוך.
בעניין הנושאים בפורום.
את חופשית להעלות כל נושא שיעלה על דעתך. ואנחנו נשמח על כך.
למיטב הערכתי, כל קופות החולים בוחנות בשבע עיניים את המכרז הזה, ואם הוא יעבור בשקט, צפי שיש אפשרות סבירה שגם הכללית תחפש תרגילים כדי להוריד עלויות על גבך, כאשר חוק ביטוח בריאות ממלכתי הוא הקובע.

דעי לך שקופות החולים עושות כל מאמץ להקטין עלויות והן בוחנות כל רגע בקפידה כל הוצאה.
אחת העדויות אומרת שנציגי הקופות מסתובבות בבתי חולים ובודקות בכל רגע נתון הם מבוטחיהם חייבים לשהות בבית חולים או אפשר לשחררם ולחסוך כסף.
מה שנדמה לך כעניין לא שלך עשוי להיות שלך בהחלט.
ודוגמא קיצונית וכואבת מימים אלו: כולנו חשבנו שהסכסוך בין הודו לקשמיר זה לא עיניננו. צריך עכשיו גם לחשוב על זה. זה עניננו. ראי מה קרה.

עמוס פורת

נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/01/2008 11:08:03
למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  14:40:12  Show Profile
לתשובתו של עמוס, סביר להניח שאתה צודק בקשר לקופות החולים למרות הרבה השוואות שעשיתי בכמה נושאים בין הכללית ומכבי (ביתי ובני משפחתה נמצאים במכבי) והגעתי למסקנה שבכמה דברים מכבי מממנת יותר מהכללית
ובנושאים אחרים הכללית יותר כך שיש פנים לכאן ולכאן, ואני מקוה שהכללית
לא תגרר אחרי מכבי בקשר למכשירי הסיפאפ.
תודה על תשובתך בקשר לשאר הדברים, טובה.
למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  14:58:36  Show Profile
לידעתך קלנטיקה גם משווקים מסכת אף פה מג'ל תפני למירי
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  15:16:57  Show Profile
שלום דגן

אני גם אשמח לדעת על איזה מסיכה מדובר ....לעניות דעתי מסיכת אף פה מג'ל קיימת בייצור סדרתי רק לרספירוניקס אבל תמיד אשמח להתחדש ולראות מוצרים חדשים שיכולים לסייע לרווחת הפציינטים/הלקוחות

אייל
למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  19:04:43  Show Profile
אייל אתה צודק חשבתי שMirage Liberty של רסמד היא ג'ל אבל היא לא
למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  20:12:59  Show Profile
דגן שלום, תודה על נסיון לעזור לי בקשר למסיכת אף ופה.
למען האמת את מדטכניקה אני מכירה כמה שנים הרבה לפני שנזקקתי לסיפאפ
ורכשתי דרכם מד לחץ דם מ ע ו ל ה וכשמרוצים ממוצר מסוים בדרך כלל הנטיה לרכוש דרך אותה חברה גם מכשירים אחרים כשצריך (ולצערי צריך) ואכן גם ברכישת הסיפאפ ממדטכניקה לא התאכזבתי. אך אם זאת אני בהחלט לא פוסלת חברות אחרות . בכל אופן תודה על הרצון הטוב שהוא מאד חשוב לי. טובה
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/01/2008 :  21:52:16  Show Profile
תודה על המחמאות גברת ta

דגן: ככל הידוע לי הג'ל המקורי כחומר שממנו מייצרים מסיכות למכשירי CPAP ומכשירי BPAP הינו תוצרת חברת רספירוניקס ומוגן כפטנט על ידי היצרן המקורי(ארה"ב).
במרוצת השנים ראיתי יצרן נוסף שלא ממש הצליח עם המסיכות שלו למרות הניסיון לייצר גם כן מסיכה מג'ל...שם היצרן אם אינני טועה : SLEEPNET ולמסיכת ג'ל המפורסמת שלו אך לא ממש פופולארית קראו "פנטום"...או משהו דומה.

לאחרונה החלו בחברת ווינמן לייצר גם כן מסיכות ג'ל מוצלחות אך הג'ל טיפה שונה(כפי שציינתי מדובר בפטנטים מוגנים על ידי היצרנים השונים).

בברכה

אייל

נערך על ידי - Eyal בתאריך 12/01/2008 22:05:35
למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 12/02/2008 :  12:58:32  Show Profile
אגב ג'ל, אני כמו כולם ובהצעת הפורום הזה, ניסיתי כל מיני מסיכות,
יש לי עור רגיש ביותר ועם כל מסיכה קמתי בבוקר עם שטפי דם כחולים בפנים (ואם רופפתי את הרצועות - היתה בריחת אויר) ואז נתנו לי לנסות את מסיכת הג'ל (רגע לפני יאוש וויתור על סיפאפ) ואז נפתרה לי הבעיה.
המלצתי החמה היא לכל בעלי עור רגיש לנסות את מסיכת הג'ל שהשימוש בה
לא מורגש כלל על הפנים.

טובה.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.