| מחבר |
נושא  |
|
|
gabi
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 04/04/2008 : 10:41:18
|
שלום לכולם,
אני משתמש חדש ב CPAP עברתי על רוב אשכולות הפורום, ומעוניין לדעת האם יש למישהו מידע נוסף ומפורט על מכשיר WEINMANN SOMNObalance_e
תודה, גבי |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/04/2008 : 10:47:57
|
ציטוט מהודעה ישנה:
quote: Originally posted by yoshko
לבקשת מנחם אני מצרף קישור מהאתר של WEINMANN לעמוד של המכשיר המדובר אני חושב שהוא מאוד שקט ונוח לי איתו אני עדיין לא סגור לגבי נוחות המסכה(לא ניסיתי מעשיר לחות, אך נאמר לי שאפשר לקנות אותו עם מכשיר לחות מובנה - יש תמונה באתר עם ובלי מכשיר לחות) כמו כן יש קישור בתחתית העמוד לפרטים טכניים כמו גודל ומשקל.
http://www.weinmann.de/en/home_homecare/sleep_therapy/somnobalance_e/
שם המכונה הוא SOMNObalance_e למקרה שהקישור לא עובד, ניתן להכנס לאתר ולחפש.
לגבי התוכנה והסינכרון למחשב, נאמר לי שקניית המכונה לא כוללת את התוכנה (הוא אמר שהתוכנה נמכרת רק למעבדות שינה וחברות הממתמחות בתחום, איני יודע אם טענותיו נכונות) ניתן לראות נתונים על גבי המכשיר (דרך אגב בקלות) לגבי הנתונים הבאים: מדד ה RDI, דליפות אוויר, לחץ ממוצע במשך 90% מהלילה ומספר שעות שינה. באופן אישי אני מדדתי רק במשך שבוע (ראיתי נתונים על גבי המכשיר, ניתן לחזור לנתונים לפי תאריך) אך נאמר לי שהמכונה שומרת נתונים לגבי 365 ימים אחרונים של שימוש במכונה.
דרך אגב, האם מישהו יודע מה מידת האמינות של נתוני המכונות? כלומר האם מישהו פעם השווה נתונים של המכונה לנתוני בדיקת מעבדה עם המכונה? אני שואל כי עלה חשד בדעתי שאולי יכול להווצר מצב שמכונה מחברה מסויימת תזייף לטובה לגבי נתוני השינה (לדוגמה RDI יותר נמוך מהאמיתי) כדי שאנשים יתלהבו ויקנו יותר מהסוג הזה של המכונה!! האם זו שאלה שעלתה למישהו פעם או שאני סתם פראנואיד?
תודה
אני לא יודע אם מדובר על הדגם הזה, אבל נדמה לי שיש בעיית משקל גבוה. מציע לכתוב הודעה לולדי (אינפוסליפ - ראה קישורים) הוא מכיר טוב את הדגמים הללו) |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/04/2008 10:50:07 |
 |
|
|
gabi
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 04/04/2008 : 11:30:30
|
עמוס הי תודה על ההפניה לאתר, האמת שראיתי אותה כבר ובעצם מה שהתכוונתי לשאול זה האם יש למישהו נסיון עם המכשיר (הוא חדש יחסית) ובכלל נסיון עם מכשירי ווינמן? האם זו חברה אמינה? האם אנשים מצאו אותה נוחה למשתמש?
לי באופן אישי לא מפריע המשקל 2 ק"ג בערך לעומת ממוצע של 1.2 ק"ג של המתחרים.
אשמח אם מישהו שמשתמש במכשיר יוכל לספר איך הוא (גם לטובה וגם לרעה?!) תודה גבי |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/04/2008 : 12:02:56
|
המכשיר שקט, בנוי מסיבי מאוד.נחשב אמין. למיטב ידיעתי, עובדים כרגע על מכשיר עם משקל מוקטן, כמו כולם. תחשוב על זה שאתה צריך לקחת אותו לחו"ל. משקל קל מאוד משמעותי. אלא אם כן יש לך מכשיר מיוחד לחו"ל. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/04/2008 : 16:02:11
|
בקש מהספק (כללית הנדסה), רשימת לקוחות פרטיים. אל תהסס להתקשר אליהם.
הבדל אחד קיים והוא שהם, בניגוד לאחרים, לא מספקים תוכנה כי לשיטתם התוכנה מיועדת לבעלי מיקצוע בלבד!
בעבר כל שינוי מהותי במכשיר דרש הזמנת טכנאי. מציע לבדוק כיצד זה במכשיר החדש.
אין ספק שכללית הנדסה היא חברה רצינית. |
 |
|
| |
נושא  |
|