| מחבר |
נושא  |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 23:02:45
|
שלוםן לכולם,
כאשר אתם קוראים את הדברים הכתובים בפורום הקפידו לזכור מספר דברים:
מאחורי המקלדת יושב גולש/ת בעל רמות שונות של:אינטיליגנציה, חכמה, אמינות,הבנה, יכולת רגשיות, חוש הומור וכו'
לעולם אין לדעת מהי רמתו ועד כמה ניתן להסתמך על אותה דמות וירטואלית שיושבת מאחרוי המקלדת. הערובה היחידה שיש היא שהוא או היא יודעים להקליד על מקלדת, שיש להם חיבור אינטרנטי, ושהם מכירים את האתר הזה....ולא יותר מכך בהכרח.
לכן הקפידו לברור ולקחת את המיטב שקיים בפורום זה ולא להאמין לכל אדם שכותב כאן היות ורמת ההבנה והתכונות שהזכרתי משתנות מאדם לאדם.
אייל
|
נערך על ידי - Eyal ב 04/02/2008 23:17:22 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 23:21:41
|
| עם כל הכבוד, את אותם הדברים ניתן לאמר גם על מנהלי מכירות של חברות המוכרות ציוד רפואי !!!!!!!!!! |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 23:26:21
|
מנחם שלום
עם כל הכבוד אני מתכוון לכל הגולשים כולל אותי!!!
אייל (מנהל מכירות שההערה כוללת אותו) |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/02/2008 23:27:06 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2008 : 13:55:21
|
ללא מילים.... |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/03/2008 15:22:33 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2008 : 16:17:53
|
גילוי דעת מי זה איתי
בחור שטיפל בבת זוג מאד חולה במשך כ 7 שנים ויותר בחור שמשתמש כ CPAP 5 שנים, שבת זוגתו בחצי שנה אחרנה לחייה היתה משתמשת גם ב CPAP. ציוד רפואי היה חלק מהבית. קלינטיקה באופן קבוע היתה מגיע אילנו. אולי אני דון קישוט מול הצדק. איני יכול ליראות איך עושקים חולים במחירים מופקעים ובסיפורים. איני מסתתר אחרי שם כל שהוא ואני מוכר להרבה אנשים מהתחום והרשימה היא: אורלי לשעבר סוכנת של SLP כיום מנהלת מעבדת שינה אסותא קמיל סוכן במדטכניקה מעבדת השינה רמב"ם מירי קלינטיקה ארז ולדי ד"ר נוה טוב עופר ועוד רבים ציטות מאייל: מאחורי המקלדת יושב גולש/ת בעל רמות שונות של:אינטיליגנציה, חכמה, אמינות,הבנה, יכולת רגשיות, חוש הומור וכו' לגבי חוש ההומור אולי זה חלש אצלי אבל היתר מעל הממוצא (טעיות כתיב בגלל דיסלקציה) המשך התגובות לחברים מהפורום |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/04/2008 08:59:38 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2008 : 16:28:18
|
אישית אני לא ממש מבין איך קורות החיים שלך ומה שכתבת קשורים למציאות.
אבל יש בי את האמונה שלכל גולש וגולשת באתר יש יכולת להבין לבד.
|
נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/03/2008 16:35:52 |
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2008 : 20:23:34
|
אייל שלום,
למה לדבר באופן כללי שלכולם ברור שאתה מתכוון לבנאדם מאוד ספציפי ומסוים.
עצם זה שאתה כותב הודעה ונושא חדש, שכל תרומתו לפורום הוא בכך שהוא שולח מסר כללי לאנושות (בתוך ומחוץ לפורום) ותו לא, עשויה לרמוז על מידת החשיבות שאתה (ובינתיים רק אתה) מייחס לכך.
תן את הקרדיט לאפשרות שאנשים כאן יכולים להבין ולהחליט בעצמם, למה ולמי ואיך להתייחס לכל הודעה ולכל כותב הודעה.
גילעד |
מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח (מאיר אריאל) |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/04/2008 : 09:36:42
|
אייל שלום, לא ברור לי מדוע כתבת את ההודעה הזו שבתחילת השרשור. זה לא היה מוסווה מספיק. לדעתי פשוט הבערת שוב אש במדורת הדו קרב בינך לבין הגולש הידוע. כל אחד הבין למי הכוונה . כולם מספיק אינטליגנטים ושוב פתחת חזית חדשה ומיותרת ביניכם. אתם נראים כמו שני מתגוששי סומו המחליפים מהלומות. את הקרב הזה אף אחד לא ינצח!!! כל אחד ישאר בעמדתו! אין שום סיכוי שבעולם שאחד מכן "יחנך" את השני. אינני תומך באף צד כיוון שהדו קרב הזה הוא עקר.
לכל השבט מעניין רק שאלות של גולשים בעניני CPAP. הבעת דעות. מאמרים, חידושים, בדיקות מכשירים, הבהרתי כבר שזירת ההתגוששות שלכם אינה רלבנטית ואינה מענינת.
לכן, כדי להרגיע את הענינים, אני קובע בזה כדלקמן: לא איכפת לי מי התחיל או יתחיל. כל הודעה שתעסוק או תרמוז לדו קרב בינכם - תימחק על ידי. החל מרגע זה. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/04/2008 09:39:10 |
 |
|
| |
נושא  |
|