צר לי להווכח שבאופן עיקש ודי מגמתי אתה מתמיד בקו של הפחדה ובאופן די בוטה יש לומר מרכישה באינטרנט - משווה את הפעילות שלי (וכן אני מרגיש שהדברים בחלקם מופנים אלי אישית) לבסטה בשוק - מטיל ספק ביושר המקצועי (האם יעמוד בהבטחות ? האם יש לו מעבדת תיקונים? ועוד ועוד פניני לשון שכאלה. אז תרשה לי בבקשה להאיר את עיניך ושל חברי הפורום המכובדים במספר דברים:
1. נכון אין לי את החוסן הכלכלי שיש לחברות הגדולות בשוק (חלקן אפילו נסחרות בבורסה ומגלגלות מחזורי עתק במונחי השוק שלנו) אז מה? אתה וכל מי שרוצה בכך מוזמן לבקר במשרדי החברה ואני מבטיח שתמצא שם - מחסן עם מלאי למכביר - מעבדת שרות - הסכמים מסודרים עם ספקים וכל מה שאמור להבטיח ללקוח שקט נפשי שהוא יקבל את אשר הוא זקוק לו לטיפול ברמה.
2. לי אישית יש ניסיון עתיר שנים בתחום ואני לא חושב שיש מי שיערער על כך כך שרכישה דרכי מבטיחה מקצועיות בהתאמת הציוד - מעבר לכך מאחר ואנני מחויוב לחברה זו או אחרת אני יכול להציע את הטוב ביותר ללקוח ללא שיקולים זרים.
3. הציוד המוצע על ידי הוא הטוב ביותר בנמצא - נקודה. 4. אנו מציעים מחירים תחרותיים אשר לפעמים זולים באלפי שקלים ממחיר המתחרים - זה אולי לא חשוב לך באופן אישי אך מאות לקוחות הרוכשים מאיתנו מכשירים בכל שנה מעידים אחרת - זה לגיטימי ולא מעיד על שום דבר מעבר לכך שאני מסתפק במתח רווחים נמוך ממתחרי - זכותי לא?
להבדיל מחנויות ווירטואליות בארה"ב למשל אשר מבצעים מכירה נטו - אנו מאפשרים ללקוחות להתנסות בציוד / מסכות וזאת לתקופות של שבועות רבים כשנדרש - אנו מבקרים בהרבה מאוד פעמים את הלקוח מספר פעמים לפני הרכישה וגם לאחר הרכישה וזאת בעלות לא מבוטלת כלל (דלק-רכב-זמן).
אין ספק שלעיתים אנו מפשלים - מאחרים - לא עומדים בלוחות זמנים וכ"ו - תראה לי בבקשה חברה שלא? אני לפחות לא מטייח זאת וכשאני טועה אני מודה בכך מתנצל - מתקן וממשיך הלאה.
כבר הרבה חודשים אני תומך בפורום המבורך שלך בכל נושא שביכולתי וזאת ללא שום ציפיה ואו מניעים נסתרים - כמה חברות גדולות - מעבדות יכולות לטעון זאת (למעט אייל ומדי פעם זומר) איפה כל השאר - מה יש? לקחת מכם את מיטב כספכם הם יכולים אבל לתת עיצה טובה ולתרום ידע לאדם שזקוק ליעוץ לא? למה אתה לא דורש זאת מהם?
בנוסף עקב הפעילות שלי ושל שאר האתרים מחירי הציוד ירדו וימשיכו לרדת כי סוף סוף קיימת אלטרנטיבה טובה - אני הייתי מצפה לקצת יותר פרגון מצדך - כי ביום שאכן אסגור את הבסטה ואלך למכור ירקות אתה תקנה את הציוד שלך בהרבה הרבה יותר יקר! חומר למחשבה.
תשתחרר מהפחד והרתיעה שיש לך ממהאינטרנט - כיום מקובל ובטוח לרכוש באינטרנט וכמו בכל דבר בחיים יש להפעיל שיקול דעת ולבחור את האנשים ההגונים והמקצועיים עימם אתה בוחר לעבוד וזה יכול להיות חברת אינטרנט או חברה רגילה לטובת העניין.
האם בדקתם שתקבלו שירות בכל עת? האם לספק יש מעבדת שירות מקצועית? האם הוא מקושר עם כזו? האם החלקים זמינים? איך אפשר להבטיח שמחר הוא לא יסגור את הבסטה ויפתח דוכן ירקות? למי תפנו? האם הזמנתם אותו והוא הופיע גם אחרי שמכר לכם את הציוד? האם עמד בהבטחותיו? האם יש לו גיבוי מספיק של מכשירים? האם מאחוריו גיבוי פיננסי שמאפשר לו אורך נשימה?
ואני מדבר כאן מתוך ניסיוני וניסיון של אחרים (לצערנו)
אני בשום פנים ואופן לא התכוונתי לפגוע באף אחד! אני מכבד את הידע העצום שלך שתרמת כאן. לא כתבתי בשום מקום שאני מתייחס לאתרים באינטרנט!
התכוונתי לתת הנחיות לרוכשים חדשים שהם"ירוקים" בנושא ועשויים לפול למלכודות שיצטערו עליהם.(כמו שכתבתי בעשרת הכללים לרוכשים חדשים) זו זכותי המלאה כמנהל הפורום הזה ואני מחויב רק למשתמשי הCPAP.
האם כשאתה רוכש כל פריט יקר אתה לא בודק את כל הדברים האלו? ולמה קפצת והחלטת שכל הדברים האלו מכוונים לאן שהוא? האם יש לך ספק שאתה מקיים את הדברים הללו? אתה יודע את התשובה! אף אחד לא רוצה לפגוע בך או במישהו אחר. אינני תוקף אף אחד ספציפית. אני רק רוצה שהרוכש יקבל את מלא השירות והאחריות כל השנים. מי שלא יכול למלא את התנאים הללו שלא יפתח סוכנות או אתר או מה שלא יהיה. יש להגן על הרוכש בכל הכוח ומכשיר CPAP הוא יקר וכל אחד רשאי לדרוש ולהבטיח שבעוד X שנים יוכל לקבל שירות וחלפים. וזו זכותו היסודית גם לפי החוק. ואם אתה מקיים את כל אלו, אין לך מה לדאוג. עמוס פורת מנהל הפורום
עמוס פורת
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/02/2008 17:08:19