| מחבר |
נושא  |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 17:23:30
|
הרבה מהסוכנים של מכשירי cpap בארץ עוברים מחברה אחת לשניה או פותחים עסק עצמאי לדוגמה ארז וולדי . בכל חברה שהם עובדים עם רכשו נסיון מי יותר ומי פחות. ואת הנסיון הזה הם לקחים למקום העבודה החדש שלהם. כאשר מדובר בעבודה עם אנשים עם מחלה כל שהיא (דום נשינה זו מחלה מה אפשר לעשות) צריכים להיות יותר הגונים ועוד שאותו חולה צריך להוציא אלפי שקלים למחלה שלו. לא יכול להיות שסוכן שעבד בחברה מסוימת שמכרה מיגוון של ציוד ממספר יצרנים, יעבור לחברה מיתחרה שמשווקת מוצר מיצרן אחד בלבד. ולאחר שהוא עבר לחברה החדשה הוא אומר שרק החברה שלו נותנת אחריות למכשיר המסוים. ומה היה קודם שהוא מכר את אותו מכשיר שאמרתה שיש למכשיר אחריות??? אז נירא שיש בזה סוג של שקר. אני רואה פסול בסוכן כזה. בבריאות לא משחקים, פה צריכה להיות אמינו. אבל לצערי יש סוכנים כאילו גם בין אילו שבפורום. איתי |
 |
נערך על ידי - itayzzz ב 04/01/2008 07:34:24 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 08:48:33
|
ההשואה שלך אינה נכונה. בכל מקצוע עוברים ממפעל לאחר או לחברה אחרת. יש מקרים של חברי ועד שהופכים למנהלי מנגנון. ביחוד במקצוע הזה יש נדידה גדולה כל הזמן. תפקיד הסוכן הוא למכור כל מוצר שמטילים עליו וזו כל המוטיבציה שלו. גם הלקוח צריך לקחת את זה בחשבון. בכל החיים שלנו עלינו לנהל סוג של מכירה עצמית ויש בזה הרבה מהעמדת פנים, הצגה לצורך של מכירת תדמית או מכירת מוצר או פוליטיקאי. זה לא משנה גם אם זה בריאות. גם שם יש תחרות, מכירה עצמית וקידום. יש רופאים גם בתחום הזה שאוהבים כסף ויכולים להמליץ על תרופה זו או אחרת. תמיד צריך להפעיל שיקול דעת והיגיון. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 10:54:09
|
עמוס כל כוונתי היתה לשורה אחת ממה שכתבתי על חוסר אמינות ויותר מי זה של שקר לקונה ציטות ממה שכתבתי: ולאחר שהוא עבר לחברה החדשה הוא אומר שרק החברה שלו נותנת אחריות למכשיר המסוים. ומה היה קודם שהוא מכר את אותו מכשיר שאמרתה שיש למכשיר אחריות??? אז נירא שיש בזה סוג של שקר איתי |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 15:20:49
|
אתי יקירי, החברה אינה מבוססת על האמת או על הצדק אלא על הצורך לשלוט ולשרוד ולשם כך כל אחד משתמש באמצעים שנראים לו כשמאחוריו מניעיו. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 16:29:10
|
| אז מה אני צריך להבין מיזה????????? |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/01/2008 16:57:48 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 16:58:59
|
ברגע שעבר חברה והוא מועסק בה, ועליו להוכיח את עצמו, הוא מקבל את מדיניות החברה שהוא מועסק בה וחייב לפעול כדי לבצע את מדיניות החברה. אפשר שלא להזכיר את זה או לעטוף את זה בכיסויים שונים.
כסף זה הדבר שמניע את הכל. צדק זה נחמד. שילוב של מאבק בניצול כוח פוליטי או מסחרי עשוי להזיז דברים לטובת הצדק. אין צדק אבסלוטי. כל אחד והצדק שלו. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/01/2008 17:02:33 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 21:02:32
|
| עמוס הכל בסדר אבל רק לא לשקר זה בריאות של חולים |
 |
 |
|
|
GILI
חבר חדש מהשקית
49 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 23:07:49
|
ערב טוב איתי, אינני מבין מה הבעיה, את האחריות למכשיר נותנת החברה שמאחורי הסוכן, סוכן המכירות חייב להביא פרנסה והוכחות להצדקת החזקתו בחברה לכן הוא ימכור לך קודם סיפור ורק אחרי זה את המוצר. לפני קנית המכשיר ברר נתונים על החברה לא על הסוכן. כפי שעמוס אמר לך בכל המגזרים הסוכנים אותו הדבר - בהצלחה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 16:31:06
|
עם יש חברה א' שמציע לי מכשיר מסוים נגיד ב 4000 ש"ח וחברה ב' הסוכן שלה אומר שרק הוא נותן אחריות מקורית של אותו יצרן ויש לי סיכון לקנות מחברה א' ואז אני קונה מחברה ב' ב5000 ש"ח הפסדתי 1000 ש"ח ועם הסוכן של חברה ב' עבד קודם בחברה א' ועכשיו עובד בחברה ב' ומספר את הסיפור הזה, הוא שקר או פה או שם. זה לא סוכן אמין. סוכן טוב צריך להגיד למה כדי ליקנות מימנו. אבל לא לשקר בבריאות לא משקרים איתי |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 17:18:15
|
איתי, אתה תמים. אמרת בריאות. יופי!!
תראה מה מתרחש בבתי החולים! האם ראית את הכתבה בערוץ 10? מי שאין לו כסף לתרופות - פשוט מת! על תרופות לסרטן ומחלות שאינן בסל הבריאות שמעת? 20000 שקל לחודש! תשלם או תמות! העניים מתים ממחלות יותר מעשירים. וכמה רופאים לוקחים מהצד? ופרוטקציות? ואם אתה לא תורם לקרן מחקרים אז מנתחים אותך סטג'רים שלומדים עליך. וכל המרפאות הפרטיות? ומה קורה במעבדות השינה אני לא צריך לספר לך. ודע לך שיש מעבר תמידי של בעלי מקצוע ואנשי שירותים מג'וב לג'וב ומחברה לחברה (כן, גם בבריאות. CPAP זה לא המכשיר היחידי שמוכרים). וצריך לעשות מה שאומר הבוס. ואם תמשיך לחשוב ולהתנהג כמו שתה מצהיר עליו - לא תוכל להתקדם. (אני לא מתכוון לך אישית) נסיים בפתגם: איתִי, איפה אתה חִי? |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 17:48:21
|
מה שמעניין אותי פה זה CPAP ועם אני יודע שיש סוכן שלא דובר אמת זה מרגיז אותי. ועוד יותר מרגיז אותי שאסור לי להגיד את שמו כי ימחקו את מה שאני כותב איתי |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 19:42:04
|
איתי יקירי, אתה לא צריך יותר להגיד את שמו, כבר כולם יודעים... אתה צריך מישהו שיעקור אותו מהראש שלך.
אם זה הדבר היחידי שמרגיז אותך - אתה אדם מאושר. יש כל כך הרבה דברים מרגיזים כאן. יש שלושה סוגי אמת: האמת שלך, האמת שלי והאמת האבסלוטית, אותה אף אחד לא יודע.
|
עמוס פורת
|
 |
|
|
INFOSLEEP
חבר חדש מהשקית
Israel
24 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 20:34:10
|
איתי, אני מסכים איתך.
למרות זאת, אני לא מבין מדוע יש לציין שמות (הרי לא מן הראוי).
אם כבר אנו מתעסקים בזאת, אני מוכרח לציין שעברתי אל חברת המכשור הרפואי לאחר שעבדתי בביה"ח תל-השומר - אני מהנדס ביוטכנולוגיה במקצועי ולא רכשתי רסיס של ידע במשך עבודתי בחברת המכשור הרפואי.
ברגע שהחלטתי לפרוש מהחברה למכשור רפואי, פתחתי את חברת INFOSLEEP שכידוע לך מתעסקת אך ורק בביצוע בדיקות שינה ולא במכירת ציוד כלשהו.
מהסיבה הזו - העזיבה של החברה למכשור רפואי ומעבר לתחום שונה במהותו - אין צורך להזכיר את שמי.
בברכה, ולדי - INFOSLEEP |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 20:38:52
|
| ללא מילים... |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 21:04:13
|
ולדי שלום אני שמח שאתה משתתף בפורום הכוונה שלי זה היושר שלך. ידוע לי שאתה לא מוכר ציוד ואתה מיתסק רק בבדיקות. הזכרתי את השם שלך בזה שאתה לא עוסק במסחרה כמו מעבדות השינה עם הספקים. אני מאריך את היושר שלך ושהיה לך הרבה הצלחה. ולחברים רציתי להוסיף למי שיש מושלם בדיקה אצל ולדי עוה בסביבות 200 ש"ח היתר על חשבון המושלם. אין טוב מבדיקה בבית שלך ובמיטה שלך. |
 |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2008 : 22:24:42
|
איתי ידידי.
לא שהזמינו אותי להשתתף בדיון הנ"ל ובוודאי שאין תובנות מיוחדות לתרום ואולם הרשה לי בבקשה לומר מספר דברים בנדון:
1. זה לגיטימי ומקובל לעבור מחברה אחת לשניה - אין ספק שלעיתים זה יוצר מבוכה מסויימת בתחילה בקרב לקוחות שהכירו את הסוכן בתפקידו הקודם בו הוא "תקף" מוצר מסויים אשר כעת הוא נדרש "להגן" מתוקף תפקידו החדש - ניתן ללמוד מכך מספר דברים עלינו כחברה צרכנית (עד כמה אנו מושפעים "מהאריזה" של המוצר דהיינו "שיווק" לעומת נושאים יותר קונקרטיים כגון עלות/תועלת) ואולם זה עדיין בסדר גמור ולגיטימי - פשוט זה אומר שאתה צריך להיות צרכן נבון ולהיות מסוגל לבחור את הטוב עבורך ולא לקחת את מה שאומרים לך סוכני מכירות שמייצגים חברות מסחריות בעלות אינטרס ככלכלי כתורה מסיני.
2. די כבר - מספיק - רד מאייל - אתה לא מחבב אותו את זה כבר הבנו מזמן אבל יאללה תן לו מנוחה (בסה"כ בחור טוב שנותן שרות טוב להרבה לקוחות) מה אתה מצפה ממנו בתוקף תפקידו החדש שהוא יגיד לך שזה בסדר שחברות אחרות משווקות את המוצר שהם מיבאים לארץ??
בקיצור צא מזה - תעזור יותר לחברה החדשים בפורום אם תתרום להם מניסיונך העשיר כמשתמש וותיק שמכיר את הנושא לפני ולפנים
לילה טוב - עדכן אותי מה אתה חושב לגבי המכשיר החדש?
ארז |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2008 : 09:49:25
|
ארז תודה! אולי לך הוא יקשיב. |
עמוס פורת