| מחבר |
נושא  |
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 20:57:02
|
הצעת CPAPONLINE באינטרנט :
מכשיר + מעשיר לחות 6750
מסכה + בערך 600 תלוי איזה
סה"כ 7350 ויש עוד הנחה בדרך כלל זה מגיע ל 7000 ש"ח
השתתפות קופ"ח כללית: 3950
שירות: כולל התאמת מסכה בבית
אחריות: שנתיים
הצעת מדטכניקה (טלפונית):
מכשיר + מעשיר לחות 6750
מסכה 617
סה"כ: 7367
השתתפות קופ"ח כללית:3950
שירות: כולל שליחת המכשיר ללא כל התאמה בבית הכל בעל פה. לא מוכנים לתת הצעה כתובה .מי שלא מבין בענין ישלם לפחות 1500 ש"ח יותר עם זה ישירות דרך הקופה אחריות: 3 שנים
הערה: בקופ"ח כללית אין השתתפות במעשיר לחות . רק 75% ממחיר המכשיר עד לתקרה של
לגבי מכבי: 82% ממחיר כל המכשיר עם המעשיר עד לתקרה של כ 5000 ש"ח.
|
 |
נערך על ידי - עמוס פורת ב 03/30/2008 21:42:19 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 21:38:44
|
אז בסך הכל מדובר בהפרש לא כל כך משמעותי לטובת האתר.
אומנם 300-400 ש"ח לא הולכים ברגל אבל אם לוקחים בחשבון שב"מדטכניקה" מקבלים 3 שנים אחריות אז הפער די מתקזז.
אגב, מי זה "הכל באלפא"  |
מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח (מאיר אריאל) |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 21:43:54
|
ההפרש שאיתי מציג אותו כ 1500 ש"ח הוא לחברי קופת חולים כללית. זה נובע מכך שהקופה אינה משתתפת ברכישת מעשיר לחות. תיקנתי את ההודעה של איתי. הכוונה היא: הכל בעל פה.
נציגי מדטכניקה מוזמנים להגיב. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 03/30/2008 21:48:21 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 21:49:37
|
לכל הגולשים המבולבלים שלום רב,
כל מי שמעוניין ברכישת מכשיר CPAP/ציוד אחר תוצרת חברת Respironics/רספירוניקס, מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני או במייל על מנת לקבל דברים על אישורם באופן ישיר ממני כמנהל מחלקת המכירות ולא באופן חובבני ולא מחייב.
להלן 2 אפשרויות רכישת ציוד על מנת לקבל ציוד ישירות ממדטכניקה ובאחריותה:
ישנה אפשרות לרכוש באופן ישיר דרך המושלם לפי התנאים שלהם (למדטכניקה ולקלנטיקה יש הסדרים ישירים דרך המושלם לרכישת CPAP ללא צורך בקבלת החזר).
וכמובן שישנה דרך נוספת לרכוש מכשיר ישירות דרך מדטכניקה ולקבל החזרים על פי חוק כל אחד לפי הפוליסה שבעלותו,
המחירים משתנים עקב העובדה שלעיתים הלקוח רוכש מכשיר פעם שנייה או שלישית, כמו כן לחברי קופות חולים ספציפיות ישנן הנחות, כמו גם לגופים כמו משהב"ט,ארגונים אחרים וכו'
שבוע טוב לכולם,
אייל ירימי 0528512426 eyaly@medtechnica.co.il |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 03/30/2008 22:00:26 |
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 22:29:59
|
לעמוס: לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון ב-1500 ש"ח לחברי הכללית ? |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 09:11:10
|
את מעשיר הלחות צריכים חברי הכללית לרכוש ללא השתתפות. איתי, 1. לא ברור לי מדוע מעשיר הלחות שרכשת אצל ארז הוכר לתשלום במושלם כללית? 2. האם יש לך תגובה להודעה של "רכישת מכשיר אצל ארז פוקס " (אורלי)? |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 03/31/2008 12:10:05 |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 10:22:47
|
אגב... אותה קומבינציה כולל מיסים ב cpap.com 3500 ש"ח כולל מיסים כולל משלוח! אתם מבינים את האבסורד? אם זהו מכשיר ראשון או מכשיר שיש עליו השתתפות של הקופה(בכללית רק כל 5 שנים אלא אם כן אני טועה). אז זו ממש פשיטת עור. אין לי שום דרך אחרת להסביר זאת. אגב- לגבי האחריות למיטב ידיעתי האחריות בארץ היא לשנה אחת בעוד שבארה"ב חלק מהמכשירים נמכרים היום עם אחריות יצרן ל 3 שנים! |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 10:28:58
|
| סליחה- ראיתי כעת לגבי האחריות, למה אני קיבלתי רק שנה למכשיר שלי?? |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 12:07:04
|
מציע לכם להתרכז יותר בתכונות המכשירים והמסכות יותר מאשר במחיר. אם תעשו חשבון ל5 שנים עם השתתפות הקופה תראו שזה זניח לעומת רכש של מכשיר יותר זול עם בעיות שירות והחלפות. זה אומר ניסיוני. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 12:42:38
|
עמוס, סליחה שאני פונה אליך בצורה הזו אבל לדעתי אתה מפספס את הנקודה...
כשמישהו מנצל את העובדה שיש לך בעיה רפואית ודורש פי 3-4 מהמחיר הראלי כאשר הוא אומר שהוא היחיד שנותן שירות טוב זה מוציא לי את הקוצים... אם זה רופא, תמיד יש לך את זכות הבחירה שלא לשלם. יש סיבה שהוא מבקש מחיר כפול, כי יש לו ביקוש והוא טוב. במקרה שהוצג ההפרש בפועל הוא 300 שקלים וכתוצאה ממדיניות אבסורדית של כללית יוצא ההפרש הגדול
כאשר הוא יוצר קרטל שדואג לשמר את האבסורד בכח בזה שהוא לא מפרסם מחירים ולא מאפשר תחרות... אני מסכים. לדעתי גם הם ירדו לרמה של מכירת מכשירים באינטרנט, כיוון שאני צופה שהעניין יתחזק ולא תהיה להם ברירה
למה לא להרוויח ועדיין לשרת את הציבור כמו שצריך? האם האתרים בארה"ב הם אגודות ללא מטרת רווח? הם חיים טוב... אתה לא יכול להשוות את כמויות האנשים שם וכאן. האלה היא כמה אתרי אינטרנט על כמות משתמשים שים לב למה שארז כתב- השוק גדל בעולם ובארץ ב 15% בשנה... אני לא הולך לבדוק את זה אבל השוק גדל... זה אומר שהדינוזאורים שיפספסו את הרכבת עכשיו יהיו בבעיה... תבטל את הנטייה של מעבדות השינה לכיוון סוכנים מסוימים (כמו שאתה ציינת...) והם ללא עבודה...
אנא, קרא שוב את ההצעות של ארז. בהזמנה של 10 מכשירים הוא רואה רווח טוב גם ב 5000 ש"ח לחבילה הכי טובה שיש בשוק, כולל מכשיר לחות ומסיכה.. כולל תוכנה וכרטיס זכרון... זה מה שצריך לעודד... דרבן את שאר הסוכנים.. זו הדרך!
יש לך מועדון ויש לך כח!
גם אם לא תשבור את השוק לגמרי ולא תכריח אותו להיות ריאלי תוכל לכרות לך נישה...
אף אחד שיש שכל בראשו לא יעיז לדפוק לקוח, בעיקר אם הוא נמצא בפורום. למחרת יקרעו אותו פה. שירות נובע מזה שיש פרסום חיובי ושלילי.
הסוכנים פה לא בשביל המכה. הם פה לאורך זמן.
מי שיתן עיסקה אחת טובה ויפשל בשירות... אתה לא תגיד לאנשים לא להתקרב אליו?
לא צריך לעשות עלינו הון בגלל הבעיה שלנו. הם צריכים להרויח, אנחנו צריכים לקבל את מה שנראה לנו סביר. השוק מאוד תחרותי, יש הרבה הצעות, להערכתי הרווח הולך וקטן למרות שהוא עדיין גבוה. במיוחד לאחר שהמכשירים הסינים יכנסו. עכשיו הרווח סביר ומאפשר לסוכנים הגדולים קיום. |
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/01/2008 09:17:13 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 16:52:02
|
עמוס שלום מעשיר לחות זה מחוץ למסגרת של כללית אבל זה לא רלבנתי כאשר מכשיר ומסכה עולים יותר מ5300 ש"ח אז יתר המחיר כבר לא רלבנתי להחזר וארז כבר נתן ואני לא דובר שלו איתי |
 |
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 16:54:13
|
קיפוד (אם זה שמך המלא )
אני מסכים איתך בגדול. לגבי הטענה של עמוס שיש דברים לא פחות חשובים ומהותיים מהמחיר גם זה נכון. ברור שכדאי לקנות מכשיר טוב ואמין ואם אפשר גם שיהיה לו אבא ואימא כאן בארץ.
אך יחד עם זאת, אני לא מסכים עם הגישה שגורסת שעלות החבילה (מכשיר+מסיכה+מעשיר לחות למי שמעוניין) היא דבר זניח, גם אם מתייחסים לכך שמדובר בהוצאה של אחת לחמש שנים במינימום.
במציאות של היום, כל שקל שאפשר לחסוך הוא משמעותי, ובמיוחד כך הדבר שמדובר באזרח הממוצע ממעמד הביניים, קל וחומר שמדובר במי שמצבו הכלכלי הוא למטה מכך.
בסיכומו של דבר, אני נגד ניצול ציני של קובעי המדיניות (ובמיוחד קובעי המחירים) של אדם שבעצם סובל מבעיה רפואית ואין לו ברירה אלא להתמסר לטיפול הכי טוב ואפקטיבי שקיים היום בשוק. אני גם חושב שאחד בדברים החשובים שאנחנו הצרכנים יכולים ואפילו חייבים לעשות (אולי אפילו במסגרת הפורום), הוא לפעול לכך שיהיה פיקוח ממשלתי על הפקעת המחירים המטורפת שקיימת בשוק ה-CPAP בארץ.
גילעד |
 |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 22:21:39
|
אין צורך בפיקוח...
השוק החופשי עושה עבודה נפלאה.
ראה מה קרה כאן בימים האחרונים.
ארז הציע הצעה, אייל הרבה יותר פעיל בפורום ואומר שהוא יתן מחיר טוב למי שיפנה אליו (שלב הבא הוא יתן מחיר און ליין...) כאשר מחיר טוב יהיה כבר בהתייחס למחיר של ארז.
מה שצריך לשמור עליו או להשמר ממנו זה הקרטל הזה שקיים ללא כל סיבה הגיונית מעבר לרצון לעשות עלינו קופה.
אם היה מכשיר אחד נפלא שעולה הון והשאר זבל אז זו בעיה. לא זה המצב.
תגיד, למה כולם קפצו עלי פה? עשיתי רע? נראה לי ששנים מנסים לקבל מהסוכנים מחיר, עכשיו יש. אולי..... לא... לא יכול להיות שיש קשר... אתה חושב שיעיפו אותי מהפורום על כל הנקודות האלה?
 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 06:09:35
|
הבהרה לקיפ
"קפצנו" כי אנו חוששים. מי שמכיר פורומים יודע כי באחת, יכול פורום להידרדר ולאבד מחשיבותו. זה תמיד תוצאה של גישה לא רצינית, בריונות, גסות רוח והתלהמות, מצד אנשים שהצטרפו לאחרונה.
בעמל רב (ביוזמת עמוס פורת ובניהולו), בנינו את הפורום והפכנו אותו לגורם מרכזי בקרב חולי OSA.
אנו מבקשים לשמור על הפורום ועל רצינותו - מכל משמר !!!
לא לי לחלק ציונים, אך ארשה לעצמי לציין כי הדיון האחרון בו היית משתתף מרכזי, חשוב, תורם ורציני והוא ודאי לא נשוא ביקורת.
אגב, טיפלנו פה הרבה במכירות ובספקים. האין צורך להעלות לדיון את עבודת המעבדות?
אותי מטרידה העובדה שהן לא מקיימות כשיגרה, מעקב רצוף אחר המטופלים, לאורך זמן.
האם זה קשור להיבטים כלכליים?! האם יתכן שאין מעקב כי זה פחות משתלם להן כלכלית?! ... הרי את המכשיר כבר קנינו ...... |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 04/01/2008 06:15:51 |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 08:07:13
|
אולי הכוונה בגורמים החדשים היא גם אלי... אם היה מדובר במחיר שהוא גבוה במעט מהמחיר בחו"ל בכדי לממן את מערך השירות, אם היה מדובר במחיר גבוה שנובע כמו בייבוא רכבים ממיסוי גבוה, אם היו מוכרים כאן מכשירים משוכללים יותר מאשר בשאר העולם... כל זה היה מקובל עלי לגמרי... אבל, מדובר בהפרש מחירים של מאות אחוזים שכל כולו נובע בעצם ממדיניות ההשתתפות של קופות החולים. ההרגשה היא כי החברות המייבאות קובעות מחיר סביר למכשיר ששווה פחות או יותר ולרוב יותר, למחיר המכשיר בחו"ל ואז מוסיפות לו את סכום ההשתתפות העצמית. כך, שאם למשל מכשיר בסיסי כגון GoddKNight עולה בארהב 220 דולר שהם 770 ש"ח, ויחד עם המע"מ 890 ש"ח, יוסיפו לו מייד היבואניות איזה 3500 ש"ח, ככה, בשביל ההשתתפות הקופתית- הרי ממילא זה על חשבון הציבור, וזה חברים- לא קשור לשירות, זה קשור לשחיתות- אין לי שום דרך אחרת להסביר זאת, שחיתות וקרטל.
אז אני שואל אתכם חברים, איפה נאוורר את המידע הזה? הרי העיתונים לא יתעניינו, ואני לא בטוח שמישהו מאיתנו היה רוצה לצאת ממעטפת הדיסקרטיות ולפרסם פומבית את מחלתו- ואנו נותרים כבולים פחות או יותר לחברות הקיימות.
למה, בארה"ב מצליחים החולים להחזיק מכשיר אחד לבית ואחד לנסיעות, לאוורר מסיכה כל שנה, להחליף צינור בכל חודש עד שלושה חודשים ואנחנו צריכים להסתפק בפחות ולפגוע אגב כך בבריאותינו.
אולי אנו צריכים לפנות לקופות, לקבל לרשותינו את הסכום אותו הן מעבירות לחברות אחת לחמש שנים ולעשות בו שימוש כראות עינינו תמורת קבלות.
אשמח לתגובות ענייניות. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 09:16:03
|
הערות ל KIP באדום. המרכיבים של המחיר הגבוה נובעים מכמה סיבות: תשלום מכובד למעבדת השינה. לא כל הסוכנים, לא כל המעבדות) אחזקת מחסן עם חלקי חילוף. שירותי משרד. החזקת שירות תיקונים. וכמובן - הרווח. איננו יכולים לבוא בשם הצדק ולהוריד מחירים. עד שהם לא יכירו שהם מוכרחים, הם לא יורידו. ארז אפילו טוען שיעלו מחיר. רק מכרזים של כל אחד שהולך לרכוש יורידו את המחיר במשהו. למרות שזה נראה כמו קרטל בעיקרו. אני אישית כשהולך לרכוש מכשיר, אני בודק אותו מבחינת נוחיות שימוש, יעילות, נוחיות המסכה וזה מה שמנחה אותי. המחיר אצלי (בין הסוכנים בארץ ולא בהשוואה לארה"ב) הוא הדבר האחרון. דרך אגב, בספרד המצב גרוע מאוד יחסית לארץ. שם יש מעט סוכנים. ישראלי אחד שגר במלגה טס עד מדריד כדי לעשות התאמה, אין לקיחה לניסיון, יש רכישה וזהו. נדמה לי שזה אפילו לא בסל הבריאות ואין השתתפות. אז תפסיקו לבכות..... |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/01/2008 20:39:27 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 17:15:10
|
קניתם בארץ מכשיר בזול. יופי!!!
האם בדקתם שתקבלו שירות בכל עת? האם לספק יש מעבדת שירות מקצועית? האם הוא מקושר עם כזו? האם החלקים זמינים? איך אפשר להבטיח שמחר הוא לא יסגור את הבסטה ויפתח דוכן ירקות? למי תפנו? האם הזמנתם אותו והוא הופיע גם אחרי שמכר לכם את הציוד? האם עמד בהבטחותיו? האם יש לו גיבוי מספיק של מכשירים? האם מאחוריו גיבוי פיננסי שמאפשר לו אורך נשימה?
ואני מדבר כאן מתוך ניסיוני וניסיון של אחרים (לצערנו) |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/01/2008 17:57:06 |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 17:34:14
|
עמוס- אפשר לקנות שני מכשירים מארה"ב במחיר בו מוכרים ואחד... ואז יש לך שני מכשירים :-) אחד לגיבוי... וברצינות, אפשר לקנות מכשיר פשוט וזול כגיבוי... לא מדובר בהפרש של מאות שקלים. אלא אלפים רבים... |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 17:56:34
|
כל ההודעה הזו מתייחסת אך ורק לרכש בארץ. להודעה הזו יש כוונה ברורה להסב את תשומת לבכם על מה צריך להקפיד ברכש בארץ.
לגבי הרכש בחו"ל: בארה"ב אפשר לרכוש את ה8 S עם מעשיר לחות ומסכה ב 3000 ש" לערך. אתה כנראה לא תקנה שני מכשירים, רק אחד. שוב העניין שדננו בו עולה זה ההימור על מכשיר שיש לו בעיה כל שהיא. לך תחזיר לחו"ל. לא תקבל מכשיר חילופי כמו בארץ. והיו כאלה שיבאו מכשירים ואכלו אותה בגדול - ראה דווח כאן בפורום. כולל אלו שרכשו לבד והביאו, והמכשיר חזר מתיקון אחרי כמה חודשים. כל אחד שיעשה את ההחלטה שלו ויקח את הסיכונים שלו. רק שכל אחד יהיה שלם עם ההחלטה.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/01/2008 18:05:48 |
 |
|
|
cpapman
חבר חדש

52 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 18:03:05
|
| עמוס, זה מה שאני טוען. אנחנו מקבלים מחירי ארה"ב לאחר השתתפות הקופה ומי שלא זכאי אוכל אותה. |
 |
|
|
giladon
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 04/01/2008 : 20:14:39
|
לעמוס,
אתה מתכוון לומר שמכל מכשיר שאחד היבואנים מוכר הוא מעביר סכום מהרווחים למעבדת השינה ? זה נראה לי אבסורד ...
quote: Originally posted by עמוס פורת
הערות ל KIP באדום. המרכיבים של המחיר הגבוה נובעים מכמה סיבות: תשלום מכובד למעבדת השינה. לא כל הסוכנים, לא כל המעבדות) אחזקת מחסן עם חלקי חילוף. שירותי משרד. החזקת שירות תיקונים. וכמובן - הרווח. איננו יכולים לבוא בשם הצדק ולהוריד מחירים. עד שהם לא יכירו שהם מוכרחים, הם לא יורידו. ארז אפילו טוען שיעלו מחיר. רק מכרזים של כל אחד שהולך לרכוש יורידו את המחיר במשהו. למרות שזה נראה כמו קרטל בעיקרו. אני אישית כשהולך לרכוש מכשיר, אני בודק אותו מבחינת נוחיות שימוש, יעילות, נוחיות המסכה וזה מה שמנחה אותי. המחיר אצלי (בין הסוכנים בארץ ולא בהשוואה לארה"ב) הוא הדבר האחרון. דרך אגב, בספרד המצב גרוע מאוד יחסית לארץ. שם יש מעט סוכנים. ישראלי אחד שגר במלגה טס עד מדריד כדי לעשות התאמה, אין לקיחה לניסיון, יש רכישה וזהו. נדמה לי שזה אפילו לא בסל הבריאות ואין השתתפות. אז תפסיקו לבכות.....
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/01/2008 20:40:43 |
 |
|
נושא  |
|