| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 13:09:52
|
עמוס שלום.
קראתי את הכתבה באנגלית העוסקת בסוגיה ואני חייב לציין שהיא לא כ"כ מדעית והחשש של הכותב מעופרת נראית לא רלוונטית לציוד המדובר - פסיכוזה אמריקאית אופיינית ותו לא.
לגופו של עניין אנו עומדים להשיק מכשיר CPAP טאיוואני (לא ממש סין אבל כמעט..) כשהמניע העקרי הוא מחיר תחרותי מאוד - כ2000 ש"ח למכשיר ו3500 ש"ח לערכה הכוללת מעשיר לחות (חשמלי) ומסכה.
המכשיר קטן מידות וקל משקל (הכי קטן בשוק כיום) שקט ונאה למראה - מיותר לציין שהוא נהנה מכול האישורים הנדרשים FDA CE ואמ"ר.
הכנסנו מספר מכשירים לפני מספר חודשים לעבודה אצל מספר לקוחות ועד כה התוצאות מצויינות. בעתיד הקרוב למכשיר זה יתלווה תאום אוטומאטי המחיר של מתחת ל 5000 ש"ח לערכה הכוללת מעשיר לחות ומסכה! נקווה שצעד זה יעורר את השוק לתחרות לטובת הלקוחות.
אגב - מוזר ככל שזה ישמע אינני מוצא שההתקפות על מעבדת השינה של אסותא מוצדקות ובוודאי לא יניבו שינוי כלשהוא לטובת המטופלים - אני חושב שעמית הגיב בצורה ענינית ואמיתית - אין לי ספק שרמת השרות שהם נותנים למטופל היא מהגבוהות ביותר בארץ - מותר להם להחליט לעבוד עם מי שהם מוצאים לנכון ואין לי ספק שהכל חוקי לחלוטין ולגיטימי - בוודאי שלא היית שומע מילה אחת בנדון מאייל במידה והוא היה כלול בסידור הנוכחי - כפי שאינך שומע ממנו מילה לגבי שאר המעבדות בהן הוא פועל וחברות CPAP אחרות לא! מוזר?
לדעתי אין מקום לתת במה להתנצחות מסחרית בין חברות על גבי האתר מאחר ואין בזה שום ערך מוסף לחברי הפורום - אני בטוח שחברי הפורום אנשים אינטלגנטיים ואתה מבצע את תפקידך להאיר את עיניהם לגבי כל האפשריות וכל אחד יעשה את שיקול הדעת ויפעל בהתאם - רק רצוי להזהר ולא לחטוא בלשון הרע כלפי גורם מקצועי הפועל בנאמנות וביושר. בברכה
ארז |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 13:49:16
|
היי ארז
אינני מסתיר דבר, 95% ממעבדות השינה עובדות גם איתנו אך בו זמנית גם עם חברות CPAP ראויות אחרות כגון: קלנטיקה,אס אל פי, מדיקוויפ, כללית הנדסה רפואית וכו'.
אף מעבדת שינה איננה מרכזת את כל פעילותה לחברה אחת וגם לא לשתי חברות.
מן הראוי שהחשיפה תהיה רחבה ככל הניתן - זוהי דעתי האישית- שהמוצר הטוב, המחיר הטוב והשירות הטוב "ינצח"!!!.
בוודאי שאני בעל אינטרס היות ואני מנהל מחלקה של מוצרים רלוונטיים בחברת מדטכניקה שבפועל לא זוכה לחשיפה ראויה ליכולותיה בכל הנוגע לטיפול בפציינטים בעלי דום נשימה בשינה בעלי פוליסת בריאות מכבי בכל רחבי הארץ.
כפי שהינך יודע פציינטים בעלי פוליסת בריאות מכבי יכולים לרכוש היכן שירצו ללא הגבלת ספק כזה או אחר...זכותם לדעת את זה ולפעול בהתאם למה שטוב לכל אחד/ת באופן אישי מבלי שמישהו יתערב להם בהחלטה כלכלית זו .
בכבוד רב,
אייל
|
נערך על ידי - Eyal בתאריך 12/18/2007 13:53:32 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 17:44:23
|
רבותי איל וארז, אין לי מחלוקת עם אף אחד לגבי מקצועיות המעבדה. אני לא מבין בזה ואין לי זכות לבקר. נהפוך הוא, הייתי רוצה ללמוד מהם.
אני מבקש להשאיר את חופש הבחירה בידי הלקוח. לא מקובל על כל משתמשי ה CPAP שמעבדה כל שהיא תנתב לקוח מסוים לרכוש ציוד רק דרך סוכן אחד. גם לך ארז, מגיעה הזכות להתמודד מול כל הסוכנים במחיר ובשירות. לא מקובל על אף אחד שעושים עסקאות על גב הלקוח ומובילים אותו באף דרך סוכן מסחרי אחד תוך ניצול חוסר ניסיונו.
כל טוב, עמוס |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/18/2007 17:45:44 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 17:47:26
|
ארז, בקשר למכשיר הטיואני, מה יש לו ומה אין לו בהשוואה ל 8 S או ל רמסטאר? |
עמוס פורת
|
 |
|
|
qqq
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 18:46:09
|
ארז כתב: אולי במקום זאת תקום ותציע שישנו את השיטה הקיימת בארץ ויחליפו אותה בשיטה טובה יותר למטופל! אולי תספר לחברי הפורום שאין אח ורע בעולם למה שקורה כאן? אולי תסביר להם למה הציוד עולה בארץ הרבה יותר מבחו"ל? תפרט את מרכיבי העליויות ? אין לך מה לפחד הרי אתה ניצב בראש ארגון גדול ומבוסס ובמידה והשוק "יפתח" באמת,...
האם ארז רמז שהלקוח בעצם ניפגע בגלל הקשר בין הספקים למעבדה. קשר שעולה לספקים כסף שמעמיסים בסוף חזרה על הלקוח?
האם החברות משלמות למעבדות ע"מ שייצגו אותם וההוצאה הזו מועמסת על מחיר המכשיר?
אני דורש תשובה ברורה מאנשי המכירות של החברות השונות. נא לא להתחמק מתשובה?
למה באמת עולה הציוד בארץ יותר מחו"ל. מדוע השיטה בארץ לא טובה ובמה היא שונה מחו"ל ומה יש לגלות לנו שאנחנו לא יודעים???????
|
נערך על ידי - qqq בתאריך 12/18/2007 18:46:34 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 18:51:20
|
ארז שלום בנוסף לשאלת עמוס ובהשוואה למצב הקיים: האם הציוד הטאיואני יוצג גם במעבדות השינה?? או רק באינטרנט?? האם ניתן יהיה לקבל ערכת ניסיון?? כמה שנות אחריות תינתנה?? איזה מערך תיקונים יקום?? באיזה אתר אינטרנט ניתן ללמוד על הציוד הזה??
בברכה
|
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 19:29:46
|
הציוד המוצע הוא של חברת APEX. כרגע ניתן לראות אותו באתר של חברת 2P (רק באנגלית)www.2p-apex.com בקרוב יוקם אתר בעברית) המחירים יהיו קצת יותר גבוהים (תוספת מע"מ). כמו כן הוא יהיה זמין באתר של חברת CPAPONLINE .
אחריות - 24 חודשים על הציוד, 90 יום על המסכות. אין כרגע מעבדת שירות ואנו נחליף מכשיר מקולקל בחדש ללא תנאים. בעתיד נפעל להקמת מערך שרות תיקונים באזור פ"ת. כרגע יש 2 מכשירים XT-1 ו XT-III (ההבדל הוא ברישום נתונים בעיקר). חברה גדולה ואמינה המוכרת כמויות היסטריות בארה"ב (עיין בכתבה שעמוס שלח בנוגע למכשיר סיני) ואני בטוח שיעשו עבודה טובה לסובלים שאין בכיסם סכומים גבוהים להשקיע בציוד מסוג זה - ללא פשרה על איכות הטיפול. כאמור בקרוב יצטרף להצע מכשיר אוטומאטי - אשמח למסור לכם מכשיר לניסיון.
בברכה
ארז
ארז
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 19:59:14
|
שלום חברים. בהמשך להודעת qqq : -------------------------------------------------------------------------------- ארז כתב: אולי במקום זאת תקום ותציע שישנו את השיטה הקיימת בארץ ויחליפו אותה בשיטה טובה יותר למטופל! אולי תספר לחברי הפורום שאין אח ורע בעולם למה שקורה כאן? אולי תסביר להם למה הציוד עולה בארץ הרבה יותר מבחו"ל? תפרט את מרכיבי העליויות ? אין לך מה לפחד הרי אתה ניצב בראש ארגון גדול ומבוסס ובמידה והשוק "יפתח" באמת,... רבותי,לדעתי השיטה שאני פגשתי במעבדת השינה וכנראה גם מקובלת ונהוגה במעבדות נוספות בארץ - טובה מאד. יש חברות שבחרו למכור רק באינטרנט ויש חברות שנציגיהם מציגים גם במעבדות השינה. אני מבקש שיבוא לכאן הספק שיצהיר באומץ שמעבדת שינה פסלה אותו ולא איפשרה לו להפגש עם לקוחות מיועדים ללא סיבות עניניות. לי היה מאד נוח לפגוש את הספקים במעבדה, שאם לא כן, הייתי נאלץ לחפש אותם בעצמי. במעבדה נימצאתי תחת מעקב מקצועי וגם נוכחתי שהספקים נענו לרצונותי ובקשותי בתקופת הניסיונות, מכיון שהמעבדה עמדה מאחורי. לי אישית היתה בעיה נוספת, אני גר בערד ושום ספק לא היה מוכן להגיע לביתי.... בנוסף, נישארתי בקשר עם המעבדה המאפשר לי להתיעץ ולברר בעיות שמתעוררות מידי פעם. האם ארז רמז שהלקוח בעצם ניפגע בגלל הקשר בין הספקים למעבדה. קשר שעולה לספקים כסף שמעמיסים בסוף חזרה על הלקוח?
האם החברות משלמות למעבדות ע"מ שייצגו אותם וההוצאה הזו מועמסת על מחיר המכשיר? אני מקווה שזה לא קיים. מאידך אינני תמים וכבר היו דברים מעולם..... למי שיודע, אנא שיבוא לפורום הזה ויוקיע את הנוגעים בדבר. אני דורש תשובה ברורה מאנשי המכירות של החברות השונות. נא לא להתחמק מתשובה?
למה באמת עולה הציוד בארץ יותר מחו"ל. מדוע השיטה בארץ לא טובה ובמה היא שונה מחו"ל ומה יש לגלות לנו שאנחנו לא יודעים???????
בברכה 
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 21:25:16
|
פפפ שלום כנירא יש קשר לחלק מהמעבדות לסוכנים הגדולים. נושא זה לא ברור כי אף אחד לא מוכן לאודות בזה בכתובים. אבל כאשר אתה שואל חלק מהסוכנים אם לא מאשרים את זה אבל לא מכחישים את זה. לעמוס דיברתי עם עמית גרין בטלפון לפי דברו אסתא עובדים עם שני סוכנים שונים שלאחד מהם יש מיספר סוגים של חברות שונות ואני לא רואה את זה פסול. השוק חופשי וכל אחד יכול ליבדוק וליקנות מה שהוא רוצה. אני מכיר את אורלי מנהלת מעבדות השינה של אסתא. לפי הכרתי היא מאוד מיקצועית וישרה. אני מכיר מעבדת שינה גדולה וותיקה שרומזים לך שעם תיקנה מהסוכנים תוכל במשך שנה לקבל יעוץ חינם. וחלק הסוכנים שהיא מעבדה זו עובדת איתם נותנים מכשיר שלהם ומסכה שלהם ללא אפשרות לקבל סוג אחר של מסכה (רק עם מעמידים אותם לקיר אז הם מספקים מסכה אחרת) ולצערי סוכן של אחת החברות האילו פעיל בפורם ומאשים חברות אחרות האי יושר... |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 23:05:11
|
נאמר לי שאסותא הכניסה עוד חברה להסכם.אינני יודע האם זה נכון. ליחיאל,
התמימות פסה מהעולם. אין לי שום הוכחות לכך, אבל מספר סוכנים אמרו לי במפורש בעצמם שהחברות משלמות למעבדות תשלום חודשי/שנתי קבוע או עבור מכשיר שנמכר באמצעותם ללקוח. הם מתרצים את זה כתשלום עבור האישור הרפואי לרכישת המכשיר או איזה שהוא רעיון אחר המכוסה חוקית בניסוח מפולפל של עורכי דין. זה בנוסף לסכום שמשלמות קופות החולים למעבדות, וכיוון שיש כבר הרבה מעבדות יש מכרזים והמעבדות מנסות להיות זולות כדי לקבל כמה שיותר חולים ולזכות במכרזים, וכנראה הסכומים לא מספיקים, ואת זה מממנים הספקים. זו בעיית שרידות. וברור מי משלם את הכל. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/18/2007 23:07:05 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 23:11:23
|
יחיאל שלום,
צריך לבדוק אם המכשירים האלו מציגים יכולות כמו המכשירים החדישים (הפסקות והפעלות אוטומטיות, הוצאת נתונים וכו) |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 17:55:52
|
שלום ארז
-------------------------------------------------------------------------------- כתב ארז : הציוד המוצע הוא של חברת APEX. כרגע ניתן לראות אותו באתר של חברת 2P (רק באנגלית)www.2p-apex.com בקרוב יוקם אתר בעברית) המחירים יהיו קצת יותר גבוהים (תוספת מע"מ). כמו כן הוא יהיה זמין באתר של חברת CPAPONLINE . באתר שנתת מצאתי הסבר ומחיר רק ל- XT 1 ה- XT III רק מוזכר אבל פרטים לא מצאתי . באתר זה מצאתי פרטים וגם טבלת השוואה ועוד: http://www.apexbrand.com/product02.aspx?nid=P_00000111 אחריות - 24 חודשים על הציוד, 90 יום על המסכות. אין כרגע מעבדת שירות ואנו נחליף מכשיר מקולקל בחדש ללא תנאים. בעתיד נפעל להקמת מערך שרות תיקונים באזור פ"ת. כרגע יש 2 מכשירים XT-1 ו XT-III (ההבדל הוא ברישום נתונים בעיקר). חברה גדולה ואמינה המוכרת כמויות היסטריות בארה"ב (עיין בכתבה שעמוס שלח בנוגע למכשיר סיני) ואני בטוח שיעשו עבודה טובה לסובלים שאין בכיסם סכומים גבוהים להשקיע בציוד מסוג זה - ללא פשרה על איכות הטיפול. כאמור בקרוב יצטרף להצע מכשיר אוטומאטי - אשמח למסור לכם מכשיר לניסיון. טרם העמקתי בפרטים הטכנים, אבל אשמח לראות ציוד חדש וטוב מגיע לשוק. אני מניח שמחיר נוח יותר ואחריות ממושכת יותר בצרוף שרות יעיל יקלו על החדירה המהירה.
בברכה ובהצלחה  בברכה
ארז
|
 |
|
| |
נושא  |
|