סיפאפ פורום ישראל - מבוטחי מכבי שימו לב הודעה חשובה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מבוטחי מכבי שימו לב הודעה חשובה
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

natan aloni
חבר חדש מהשקית

5 הודעות

נכתב ב - 12/05/2007 :  23:28:06  Show Profile
במכוני השינה של אסותא מפנים את הפציינטים לאחר אבחנה בדום נשימה לחברה מסחרית מאד ספציפית שממש לא בטוח שמחזיקה את הציוד הטוב ביותר עבורכם.
ישנו כמובן תהליך של התאמת ציוד אישית אך בפועל הם משתמשים בציוד של חברה מאד ספציפית.
התאמת מכשיר CPAP ניתנת ללא תשלום ברוב החברות שיש היום בארץ ברמה ובמקצועיות מאד גבוהה....
הפרידו בין אבחנה משמע דיאגנוזה שקובעת שיש לכם דום נשימה...לבין טיפול אותו אתם יכולים לקבל בכל מקום/חברה שתרצו.

נתן.

נערך על ידי - natan aloni ב 12/09/2007 21:10:50

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 12/06/2007 :  06:01:11  Show Profile
נתן שלום,

ברוך הבא! אנו שמחים לכל חבר חדש המצטרף לפורום ותורם לו.

נושא זה נדון בפורום שלנו באריכות. אנו תומכים בעמדתך ומציעים למשתמשים חדשים לבחון את מגוון הציוד ומגוון הספקים הקיים. ככלל אנחנו מאוד לא אוהבים את התופעה. היינו שמחים אם לא היה כלל קשר כזה. אגב, בבית לוינשטיין עובדים אחרת ולדעתי טוב שכך.

אין ספק שקיימים הבדלים גדולים באיכויות המכשירים, ברמת השירות, בחוסן הכלכלי וברמת המחירים, בין הספקים השונים.

ידע כל פציינט, כי אם ידרוש, יקבל לבייתו לנסיון מכשירים ומסיכות מהספקים השונים, לבדיקה וללא תשלום. זה מקובל בתחום ואין להתבייש בזה !!!

עיון מעמיק בפורום שלנו, יתן לא מעט מידע בנושא.

תודה רבה לך. הינך מוזמן להמשיך ולקחת חלק בפורום.

נערך על ידי - מנחם בתאריך 12/06/2007 06:04:13
למעלה

oded
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 12/13/2007 :  19:16:12  Show Profile
נתן שלום,
אני נתקלתי באותה תופעה שאתה מתאר ובה "מכריחים אותך" לעבור דרך מכשור
של חברה מסויימת.לאחר שנקבעה הדיאגנוזה שיש צורך ב-CPAP , הכדור נזרק
למגרשה של חברת מסחרית. הטכנאי שלה הוא זה שהשאיל את המכשיר לקביעת
האבחנה. אותו טכנאי מציע לך לאחר שהוא שלח את האבחנה לאסותא ולפני שהתקבל אישור מאסותא לרכוש ממנו מכשיר ומסיכה שלא בהכרח מתאימה בקומבינה
שתקזז עם ההשתתפות של מכבי. רופא מאסותא שלא בדק אותי ואשר קביעתו הסתמכה על אבחנה של נציג של חברה מסחרית המליץ על מכשיר ידני.מאחר והמכשיר בו השתמשתי לקביעת האבחנה היה אוטמטי, בקשתי מאסותא לבדוק מכשיר ידני. להפתעתי,הטכנאית באסותא בחיפה השתמשה בציוד של אותה חברה מסחרית.
במהלך בדיקת המכשיר שהושאל לי התענינה הטכנאית במהלך הבדיקה. אני הייתי סבור שהסיבה היא מקצועית והחמאתי לה. להפתעתי, כאשר החזרתי את המכשיר היא
והציעה לי לאחרים שקיבלו את שרותה לרכוש את הציוד מהחברה הנ"ל. היו לה במשרד טפסים לרכישה. מבחר המסיכות אצלה היה מוגבל.בסופו של דבר , מאחר והמסיכה שהושאלה לי דלפה, לא הושגה משימתי. ניתן לקבל להשאלה מכשיר
ומסיכות מחברות מסחריות. אלה משאילות לך כל פעם מסיכה אחת. תהליך ההתאמה עשוי להיות ממושך.
אני אובחנתי ב-מרץ 2007. אני טרם רכשתי מכשיר משום שלא מצאתי מסיכה שתתאים לי.לפני מספר ימים התקשרו איתי מאסותא ובקשו להתעדכן האם רכשתי כבר מכשיר. נטען על ידם כי השתנתה המדיניות. הם הפסיקו לדחוף מכשור מחברה זו או אחרת.

בברכה,

עודד

נערך על ידי - oded בתאריך 12/14/2007 12:28:30
למעלה

natan aloni
חבר חדש מהשקית

5 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  00:56:14  Show Profile
העיניין הוא שזה פשוט בזבוז זמן עם ציוד פחות "ראוי", למה הם בכלל מתערבים בטיפול? כשאני מאובחן כסובל מבעיית לחץ דם/בעיה אורטופדית, מישהו מתערב לי איזה מוצר לרכוש?
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  04:45:31  Show Profile
חברים יקרים,

זה אכן מרגיז וזו רק בעייה אחת !
בעייה שנייה קשורה למתח הרווחים. השואת מחירים בארץ ובחו"ל, לאותו הציוד מאוד מרגיזה.

בארץ מאוד יקר ! והם מחזיקים אותנו בגרון עם השירות והאחריות !

במדינה שמקפידה יותר, דבר כזה לא היה קורה !
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  09:03:14  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
חברים יקרים, אל תהיו תמימים! הרצון להפיק רווחים חזק יותר מכל אמת וצדק.
המלחמה שלנו יכולה להיות אך ורק באמצעות הפצת המידע לתועלת המשתמשים.

עמוס פורת
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  09:17:20  Show Profile
עמוס שלום
עם אתה כותב "באמצעות הפצת המידע לתועלת המשתמשים" ומצד שני אתה אומר לי (באימל אישי) לא לפרסם סוכן מסוים שהיה לי ניסיון טוב איתו ולא קיבלתי מימנו שום מתנות והנחות מיוחדות.
אז זה קצת סותר אחד את השני.
הייתי מעונין לקבל תגובות על מה שכתבתי פה מהחברים בפורום

למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  13:11:36  Show Profile
פירסום "סוכן מסויים", פותח פתח לדברים שלא היינו רוצים שיקרו בפורום שלנו. היינו מעדיפים שהפורום יהיה חף מכל פרסומת ואתה איתי היקר ודאי מכיר פורומים דומים שלא מתירים בכלל פירסומת אפילו סמוייה.

אני יודע שעמוס פורת - מייסד ומנהל הפורום, ניזהר מאוד שלא לעשות צנזורה בגלל הבעייתיות שבעיניין ובגלל שהוא מאוד מודע לחשיבות של העקרון הדמוקרטי לחופש הדיבור.

דווקא בגלל זה, ראוי שהחברים הוותיקים בפורום, הניתפסים בציבור כמוממחים ובעלי סמכא, יזהרו מאוד בעיניין הפירסום.
התחרות בשטח ממש אכזרית ולכן אנו צריכים לשמור על אוביקטיביות.

אגב, כל משתתף יכול לפנות לכל אחד למייל הפרטי שלו ומה שיתרחש בדיסקרטיות, הוא עיניינו של הפרט.

אתה איתי, רשאי להעמיד את המייל הפרטי שלך לטובת הציבור ולשמש לכל אחד יועץ אישי ככל שתחפוץ.
באשר לפורום הפומבי, אנחנו מבקשים להשאר אוביקטיביים והגונים ככל שניתן.

נערך על ידי - מנחם בתאריך 12/15/2007 06:25:35
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  13:31:32  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
לאיתי שלום,

כל העניין הוא לשמור על איזון נכון.

יש לי הערכה מלאה לארז ויצא לי לשוחח איתו כמה פעמים. היה לי קשר כל שהוא איתו גם לפני שפרש מקלינטיקה.

הוא יודע המון ומנמק את עצמו בצורה הגיונית וטכנית. הוא מכיר מלפני ולפנים את הרקע ומה הולך בקונטקס הזה של רופאים - מעבדות - סוכנים - משתמשי CPAP.

בזה שאתה מפנה אנשים פעמים אחדות רק אליו כל הזמן אתה משיג בדיוק ההפך ממה שאתה מתכוון אליו.

אנשים מבינים מרוב ההמלצות שלך שאתה שליח שלו ועושה לו פרסומת ולכן בוודאות אתה פוגע בו מבלי שהתכוונת לכך.

במילים אחרות:
המלצה אחת מספיקה כדי לתת הערכה כנה למה שאתה חש כלפי ארז וכל המוסיף גורע.

בידידות
עמוס

עמוס פורת

נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/14/2007 13:33:13
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/14/2007 :  18:49:42  Show Profile
לידידי עמוס ומנחם שבת שלום

כחבר בפורום שעמוס מכיר אותי מהשיחות הרבות וגם בטלפון הוא יודע שאני לא קשור לשום חברה ויש גם לי נסיון רב.
לצערי הרב יש רק סוכן אחד בארץ שיכול להתחרות גם במחיר וגם בשרות עם לא ניכתוב את זה השקם וערב שתחיל תחרות עוגנת של החברות מול מעבדות השינה, כמו שכתבתה לאחרונה.
נידמה לי אבל איני בטוח הכללית הפסיקה לעבוד עם הטכניון ביגלל המחירים הגבוהים ועוד...
לפי דעתי סוכן שמציע את עצמו בפרום זה פירסום לשמו. אצלי זה רק מנסיון רב ואתה יודע את זה.
שבת שלום

למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 12/15/2007 :  06:36:21  Show Profile
איתי,

אל תיקח בבקשה לעצמך את המונופול על השכל ועל שיקול הדעת הנכון. השאר את ההחלטות ביידי כל קונה פוטנציאלי.

כל ספק, הזול או היקר, מגלם בתוכו יתרונות וחסרונות.

לא הייתי רוצה שיתפתח בפורום ויכוח סוער בין "ממליצי הספקים", הוא לא יקדם דבר ורק יכניס כאוס...

שמם של הספקים מופיע באתרינו לטובת הציבור. חיפוש קל באינטרנט משלים את המידע החסר.

מי שמתלבט, יחפש, יבדוק, ישאל, יחטט ויחליט בעצמו.

אתה רוצה לתרום מניסיונך: אני חוזר על הצעתי: פרסם את כתובתך והצע עיצות בצורה דיסקרטית - חופשי.

אתי היקר, הפורום שלנו הוא נקודת חן בג'ונגל הישראלי, וכך היינו רוצים שישמר.

אני מבין שכוונתך טובה, אז קח עיצה טובה ונהג על פיה.

שבת שלום

נערך על ידי - מנחם בתאריך 12/15/2007 06:39:38
למעלה

עמית גרין
חבר חדש מהשקית

13 הודעות

נכתב ב - 12/17/2007 :  00:48:49  Show Profile
מבוטחי מכבי,
מכוני השינה ב"אסותא" מעניקים שירות התאמת והשאלת CPAP מקצועיים ע"י צוות טכנאים ורופאים עובדי מכון השינה.השירות למטופלים ניתן ללא כל התחייבות לרכישה במקום זה או אחר. לרשות מכוני השינה ב"אסותא" עומד מגוון של מכשירים ומסיכות של היצרנים המובילים בתחום.
בברכה

עמית גרין
מנהל תפעול- מכון שינה "אסותא"
נייד 052-5775111
למעלה

natan aloni
חבר חדש מהשקית

5 הודעות

נכתב ב - 12/17/2007 :  10:22:28  Show Profile
עמית שלום רב

האם אתה יכול לפרט את תהליך התאמת מכשיר השינה כפי שהוא מקובל במכון השינה באסותא?

כמו כן האם אתה מוכן לפרט עם איזה חברות CPAP בארץ אתם עובדים/ממליצים?

בכבוד רב,

נתן
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/17/2007 :  15:00:48  Show Profile
עמית גרין

בשנה האחרונה הנני מנהל מחלקת מעבדות שינה ומכשירים למניעת דום נשימה בשינה בחברת מדטכניקה.
חברת מדטכניקה קיימת 50 שנה ולכל הדיעות הינה חברה חזקה ויציבה בתחום הציוד הרפואי בארץ.
תשעים וחמישה אחוזים ממעבדות השינה המוכרות כיום על ידי משרד הבריאות חושבות כך ומסכימות עימי היות ואנו כמחלקת ציוד רפואי, מטפלים בפציינטים אשר סובלים מדום נשימה בשינה ומעורבים בטיפול בהם/ן בכל רחבי הארץ.
כפי שאתה יודע חברת מדטכניקה הינה ייבואנית ומפיצה בלעדית של היצרן:Respironics/רספירוניקס.
לא מעט פעמים מגיעים אלינו לקוחות אשר עברו אבחון במעבדות השינה באסותא ושם גילו כי הם סובלים מדום נשימה בשינה. אותם פציינטים טוענים שכל תהליך התאמת המכשיר לא ממש מבוצע עם מכשירים מובילים אלא עם מכשירים מדגמים אחרים שאיך שהוא קשורים לחברה מסחרית אחת בלבד!!! איתם מעבדת השינה עובדת.
נכון שאתם כמעבדת שינה לא מוכרים מכשירי שינה אך בפועל אתם רחוקים מלהיות אובייקטיביים מול הפציינט שנמצא בצומת דרכים קשה גם ככה.

חשיפה נכונה היא לפרוש בפני הפציינט את כל המוצרים הרלוונטיים והחברות המובילות בשוק הישראלי למען יבחר כהלכה את המוצר הטוב בשבילו.

אני יכול להעיד כי ניסיתי מספר פעמים כמנהל מחלקת מעבדות שינה ומכשירי CPAP להגיע לשיתוף פעולה אתכם עם מוצרי רספירוניקס(המובילים בעולם),אך בפועל נתקלתי,תמיד,בהתנגדות מצידכם.

בכבוד רב,

אייל ירימי
מנהל מחלקת מעבדות שינה ומכשירי שינה.
חברת מדטכניקה
0528512426
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 12/17/2007 :  17:49:20  Show Profile
עמוס שלום
במה שאייל כותב יש פה פירסומת ואפילו לא סמויה אני מבקש שתימחק את מה שהוא כותב ורצוי מוקדם מאשר ביכלל לא
בנוסף מכשירים של רספירוניקס ניתן ליקנות אצל סוכנים אחרים ולא רק אצל חברת מדטכניקה אז ברור שהוא לא יכול לדעת עם מכשירים של רספירוניקס מומלצים או לא ע"י אסותא
איתי

למעלה

עמית גרין
חבר חדש מהשקית

13 הודעות

נכתב ב - 12/17/2007 :  23:02:23  Show Profile
לכל משתתפי הפורום הנכבדים שלום,

1. צוות העובדים במכון השינה כולל רופאים וטכנאים מומחים בתחום השינה. הטיפול במטופלים נעשה ע"י צוות רפואי שלנגד עינייו עומד האינטרס הרפואי של המטופל בלבד.
2. ציוד מכון השינה המשמש לאבחון הפרעות השינה, הפרעות בתזמון שינה, התאמת ה CPAP וההשאלה הוא מהמתקדמים והטובים ביותר. לרשות מרפאת ה CPAP עומד מגוון רחב של מכשירים ממיטב היצרנים המובילים בתחום ומגוון גדול של מסיכות.
3. תהליך הטיפול: הנבדק מבצע בדיקת שינה ושיחה עם רופא בה דנים בתוצאות בדיקת השינה והאפשרויות הטיפוליות. במידה והרופא ממליץ על ניסיון טיפולי ב CPAP הנבדק מוזמן להתאמת מכשיר CPAP. הנבדק פוגש טכנאית CPAP מומחית עובדת "אסותא", ומקבל מכשיר CPAP ומסיכה מתאימה לשבוע ימים להתאמת לחץ. בתום השבוע הוא מוזמן לפריקת נתונים. בפגישה השינה עם טכנאית ה CPAP נפרקים נתוני השימוש ונעשה ראיון קליני. הנבדק מקבל מכשיר מותאם לתקופה של שבוע -שבועיים ניסיון. בתום תקופת ההשאלה הנבדק מחזיר את המכשיר ומקבל מכתב רפואי המסכם את תהליך הטיפול ב CPAP. כעבור חצי שנה אנו יוצרים קשר עם המטופל למעקב רפואי. כל תהליך הטיפול הינו רפואי, איננו עוסקים כלל במכירת CPAP. הטיפול והשירות אינו מותנה ברכישת מכשיר כלל או אצל ספק כזה או אחר.
4. לסוגיית חברות הCPAP: בשונה מממה שקורה במרבית מכוני השינה אצלנו אין כל מעורבות של נציג מסחרי בטיפול במטופל. כגורם מקצועי המצוי בתחום למעלה מ 7 שנים אני עצמאי לבחור על איזה מכשירים וחברות אני מעוניין להמליץ. ככלל, אנו ממליצים על חברות בעלות מוניטין, ותק ותודעת שירות המתחייבות להחזיק "סל מכשירים וציוד" הכולל מגוון של מכשירי CPAP של מיטב היצרנים המובילים בתחום ומגוון של מסיכות. הדרישה הבלתי מתפשרת מחברה להחזיק "סל של מכשירים ומסיכות" של יצרנים מובילים באה להבטיח שהמטופל יוכל לבחור מכשיר ומסיכה מתוך מגוון גדול דבר שיאשפר לו לרכוש מכשיר CPAP ומסיכה ע"פ צרכיו.

לסכום, אני מזמין אתכם לבקר במכוני השינה של "אסותא" ולהפגש עימי ועם מנהלת מרפאת ה CPAP ולהתרשם ממגוון הציוד המשוכלל ומהשירות.

בברכה

עמית גרין
מנהל תפעול מכון שינה "אסותא"
נייד: 052-5775111
דוא"ל: amitg@assuta.com
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 12/18/2007 :  00:51:25  Show Profile
היי עמית

אנא נסה לפרט יותר בנוגע לשאלות שהופנו אליך,

להלן ציטוט של מנהל הפורום - עמוס פורת

"עמית, עם כל הכבוד, האם תוכל להצהיר בכתב כדלקמן:

1. מעבדות אסותא אינן מפנות את הנבדקים לסוכנות אחת ספציפית אחת בארץ, לשם "התאמת מסכה" או "רכש מסכה".

2. מעבדות אסותא מציגות בפני הנבדק את בשקיפות מלאה, את מירב האפשרויות הרכש וההתאמה העומדות לפניו בארץ .

3. מעבדות אסותא אינן קשורות בשום הסכם בכתב או בעל פה עם שום גורם מסחרי המחייב אותם להפנות לקוחות, להתאים או לרכוש מכשירים לנבדקי המעבדה.

4. נגד עיני מעבדות אסותא עומד רצונו החופשי של הלקוח, שקיפות והגינות מלאה לגבי סוג, תוצרת הציוד ומאיזה ספק/סוכן הוא ירכש.

בכבוד רב,

אייל
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 12/18/2007 :  06:25:34  Show Profile
עמוס,

אתה ודאי מתלבט כיצד לנהוג בתיכתובות האחרונות.

המלצתי היא להשאירם !

אם ידידינו הניכבדים, נציגי החברות והמוסדות, מעוניינים להתנצח ולהתקשקש מעל "גלי האתר", הנח להם לעשות זאת !

יקרא הציבור האינטליגנטי את הכתוב וישפוט בעצמו !!!!!!!!

נערך על ידי - מנחם בתאריך 12/18/2007 06:26:27
למעלה

oded
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 12/18/2007 :  08:01:48  Show Profile
עמית שלום,

לצערי הצהרותיך המופיעות באתר זה אינן מדויקות.

1. אני קיבלתי את מכשיר ה-CPAP לשבוע בדיקה מנציג של חברה מסחרית במשרד של אסותא בחיפה.
לא היה נוכח /ת טכנאי/ית של מכון השינה.
2. פריקת הנתונים בוצעה במשרד של של אותה חברה מסחרית. הדיווח למעבדת השינה נעשה על ידי
הטכנאי של אותה חברה מסחרית.
3. ההמלצה של רופא מכון השינה לסוג באשר ללחץ הנדרש נעשתה לאחר קבלת הדווח מהטכנאי של החברה
המסחרית. לא נבדקתי בכלל על ידי רופא ממכון השינה.
4. לאחר בקשה נפגשתי בחיפה עם רופא ממכון השינה של אסותא. נאמר על ידי הפקידה שאין צורך שאביא מסמכים
משום "שהכל במחשב". בפגישה לא הצליח הרופא להתחבר ולקבל את הנתונים שלי. הפגישה הייתה חסרת ערך.
5. מאחר והבדיקה שעשיתי במכשיר CPAP הייתה במכשיר אוטומטי, בקשתי ממכון השינה בחיפה לנסות מכשיר ידני
למשך שבוע.המכשיר שקיבלתי היה מטעמה של אותה חברה מסחרית.ראיתי אצלה מכשירים נוספים מהחברה המסוימת.
לצערי הניסוי לא היה מוצלח. המסיכה דלפה. הטכנאית טענה שאין ברשותה מסיכות אחרות והציעה לי לבקר
במשרדי החברה נ"ל כדי לקבל/לרכוש מסיכה לניסוי.
6. הטכנאית של אסותא הציעה לי וכן לפצטיינטים שהמתינו בתור לרכוש מכשירים מאותה החברה המסוימת ועדכנה
יש ברשותה טפסי רכישה.
7. אודה לך אם תוכל להתייחס לנושאים שהועלו לעיל

בכבוד רב,

עודד

נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/19/2007 00:05:47
למעלה

עמית גרין
חבר חדש מהשקית

13 הודעות

נכתב ב - 12/18/2007 :  15:57:37  Show Profile
עודד שלום,
אני עומד איתן מאחורי כל מילה שכתבתי.
אתה מוזמן להתקשר אלי לנייד ו/או לתאם עימי פגישה לדון בדברים.

בברכה

עמית גריו
נייד:052-5775111
דוא"ל: amitg@assuta.com
למעלה

חגית
חבר פחות חדש

Israel
263 הודעות

נכתב ב - 12/18/2007 :  23:54:57  Show Profile
למה זה נראה כמו הודעה שתולה שמטרתה שיגיבו בעלי העניין???
אני מסכימה עם מנחם שלא כדאי למחוק
למרות שאולי גם לא כדאי להשאיר

אוסיף את ניסיוני האישי ואומר, שאני אובחנתי בוולפסון (היה בשינקין ועבר לוולפסון) מעבדת השינה של הטכניון שלוחת ת"א, ותהיתי מדוע התיאום הראשון היה ישר עם סוכן של מדטכניקה?
יצא לי לעשות חיפוש נרחב קודם לכן באינטרנט וכבר הגעתי לשם כשידעתי שיש המון חברות
אישית לא התאים לי כלום וסבלתי מאוד, ניסיתי כמה וכמה מסיכות וביקשתי משהו מסויים שראיתי באחד האתרים שכנראה לא קיים בחברה הזו , נאמר לי שהם לא משווקים אותו ובדזאת הפסקתי את העינויים

למה התעקשו להמשיך איתם ולא אמרו לי מראש שיש עוד חברות? הטכנאית הראשית שם עקבה אחר כל ניסיונותיי והאמת שבסוף כשהודעתי אין לי עניין להמשיך והתייאשתי לא הופניתי לשום סוכן אחר. (מה שעשיתי הלאה היה הכל מיוזמתי) אח"כ שאלתי אותה והבנתי שבעצם יש ימים ושעות מסויימות לכל חברה כנראה כדי שלא "יתנגשו" זה בזה (לא נעים...)
אמנם זה שירות עבורינו שמביאים את הסוכנים למעבדה- אבל עדיין, הבחירה מי יהיה הראשון הינה אקוטית, כי אם הייתי רוכשת ישר על ההתחלה אזי היה ברור שאפקט הראשוניות ואולי חוסר הידע על אופציות נוספות היה עובד לטובת המשווק הראשון שראיתי.

ייאמר לזכותם, כי המידע על התקן דנטלי ניתן לי בדף מידע מהם (אבל גם, לאחר שהתייאשתי ובאתי לצאת ופתאום המזכירה הנחמדה מאוד שם אמרה לי שיש לה על זה דף לתת לי, וגם כי דיברתי על זה שקראתי על זה באינטרנט ובספר של פרופ' מהטכניון "לילות ללא שינה")
לכן דאגתי לבס פה קישור רחב עם כל המידע שהשגתי בנושא כדי שלאחרים יהיה קל יותר אחרי.
אני תקווה שכך ייעשה בפורום הזה לגבי כל פתרון אחר, ויחליט בר הדעת במה יבחר.
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.05 שניות.