| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2007 : 20:37:40
|
לסיכום עניין מעבדות אסותא:
על פי עדויות שנכתבו בהודעות בפורום, המכשירים ש"מציעים" או מציגים לכם שם שייכים כנראה רק לסוכנות מסוימת. אין אנו קובעים שהמכשירים טובים או לא.
לפי השקפתנו, אם אמנם אמת היא, השיטה הזו פסולה, מטעה ואינה הוגנת כלפי המשתמש.
ככלל:
אינכם חייבים לקחת את המכשירים. יש הרבה סוכניות וחברות אחרות המוכרות ציוד מצוין (ראו הודעת קישורים).
הדרך לבחירה היא השאלה וניסוי בפועל של המכשירים והמסכות .
ריכשו אך ורק את המכשיר והמסכה שניסיתם והחלטתם שהם הטובים והמתאימים לכם ביותר.
גם בכל מעבדת שינה אחרת, אל תקפצו על ההצעה הראשונה שתוצג לכם! |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 12/17/2007 21:19:50 |
|
|
עמית גרין
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 00:54:56
|
עמוס שלום, לפני שאתה מפרסם הודעות, אזהרות והמלצות אני מציע שתבדוק את הנתונים בצורה מקצועית ואמינה ואל תסתמך על שמועות. מכוני השינה ב"אסותא" נותנים שירות התאמת CPAP, השאלה ומעקב רפואי ע"י צוות טכנאים ורופאים עובדי המכון. מכוני השינה ב"אסותא" אינם עוסקים במכירה של ציוד. השירות ניתן ללא כל התחייבות לרכישה. מכשירי ה CPAP והמסיכות העומדים לרשות המטופלים במכוני השינה ב"אסותא" הוא מהטובים בארץ וכולל את היצרנים המובילים בתחום.
בברכה
עמית גרין מנהל תפעול-מכון שינה "אסותא" נייד: 052-5775111 |
 |
|
|
natan aloni
חבר חדש מהשקית
5 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 10:21:06
|
עמית שלום רב
האם אתה יכול לפרט את תהליך התאמת מכשיר השינה כפי שהוא מקובל במכון השינה באסותא?
כמו כן האם אתה מוכן לפרט עם איזה חברות CPAP בארץ אתם עובדים/ממליצים?
בכבוד רב,
נתן
|
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 14:49:27
|
עמית גרין שלום רב
בשנה האחרונה הנני מנהל מחלקת מעבדות שינה ומכשירים למניעת דום נשימה בשינה בחברת מדטכניקה. חברת מדטכניקה קיימת 50 שנה בתחום הציוד הרפואי בארץ.
תשעים וחמישה אחוזים ממעבדות השינה המוכרות כיום על ידי משרד הבריאות חושבות כך ומסכימות עימי היות ואנו כמחלקת ציוד רפואי, מטפלים בפציינטים אשר סובלים מדום נשימה בשינה ומעורבים בטיפול בהם/ן בכל רחבי הארץ. חברת מדטכניקה הינה ייבואנית ומפיצה בלעדית של היצרן:Respironics/רספירוניקס.
לא מעט פעמים מגיעים אלינו לקוחות אשר עברו אבחון במעבדות השינה באסותא ושם גילו כי הם סובלים מדום נשימה בשינה. אותם פציינטים טוענים שכל תהליך התאמת המכשיר מבוצע עם מכשירים מדגמים שאיך שהוא קשורים לחברה מסחרית אחת בלבד!!! איתם מעבדת השינה עובדת.
נכון שאתם כמעבדת שינה לא מוכרים מכשירי שינה אך בפועל אתם רחוקים מלהיות אובייקטיביים מול הפציינט שנמצא בצומת דרכים קשה גם ככה.
חשיפה נכונה היא לפרוש בפני הפציינט את כל המוצרים הרלוונטיים והחברות המובילות בשוק הישראלי למען יבחר כהלכה את המוצר הטוב בשבילו.
אני יכול להעיד כי ניסיתי מספר פעמים כמנהל מחלקת מעבדות שינה ומכשירי CPAP להגיע לשיתוף פעולה אתכם עם מוצרינו,אך בפועל נתקלתי, תמיד, בהתנגדות מצידכם.
בכבוד רב,
אייל ירימי מנהל מחלקת מעבדות שינה ומכשירי שינה. חברת מדטכניקה 0528512426 |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/02/2008 23:52:07 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 17:48:07
|
עמוס שלום במה שאייל כותב יש פה פירסומת ואפילו לא סמויה אני מבקש שתימחק את מה שהוא כותב ורצוי מוקדם מאשר ביכלל לא בנוסף מכשירים של רספירוניקס ניתן ליקנות אצל סוכנים אחרים ולא רק אצל חברת מדטכניקה אז ברור שהוא לא יכול לדעת עם מכשירים של רספירוניקס מומלצים או לא ע"י אסותא איתי
|
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 18:26:28
|
שלום למר עמית גרין,
קודם כל אני מברך אותך שאתה מגיב בפורום. אנחנו בפורום מעונינים לשתף פעולה עם המעבדות, להציג את דעותיכם, חידושים ודברים רבים שהמשתתפים רוצים לדעת.
אין לנו נגד מעבדות אסותא ולא כלום. מה שאנחנו מבקשים זה שלא יווצר מצב בו הלקוח מופנה לאחר הבדיקה לנציגות מסחרית מסוימת, מכיוון שהוא חדש ואינו יודע את זכויותיו, הוא חושב שזה חלק מתהליך הבדיקה והוא לבסוף רוכש את הציוד מאותו נציג.
כל העדויות לגבי העניין שאנו עוסקים בו נמצאות כאן בפורום בתור הודעות. בנוסף לכך גובו הודעות אלו בכתב ע"י אנשים העוסקים בנושא, בינהם סוכנים של חברות אחרות שקופחו.
יש לי אישית עדות ממקור ראשון של נבדק, שהופנה לאחר הבדיקה ישירות ל"התאמת מכשיר" לנציג החברה שמדובר בה. הנ"ל חשב שמדובר בתהליך הקשור לבדיקה ולא הוצגו בפניו האפשרויות לבחירה. זה תהליך שעולה ממנו תחושה לא טובה של אי גילוי נאות.
למשתמשי CPAP בארץ בארץ יש את הזכות המלאה לרכוש מכשירים אצל כל ספק שהוא.
עמית, עם כל הכבוד, האם תוכל להצהיר בכתב כדלקמן:
1. מעבדות אסותא אינן מפנות את הנבדקים לסוכנות אחת ספציפית אחת בארץ, לשם "התאמת מסכה" או "רכש מסכה".
2. מעבדות אסותא מציגות בפני הנבדק את בשקיפות מלאה, את מירב האפשרויות הרכש וההתאמה העומדות לפניו בארץ .
3. מעבדות אסותא אינן קשורות בשום הסכם בכתב או בעל פה עם שום גורם מסחרי המחייב אותם להפנות לקוחות, להתאים או לרכוש מכשירים לנבדקי המעבדה.
4. נגד עיני מעבדות אסותא עומד רצונו החופשי של הלקוח, שקיפות והגינות מלאה לגבי סוג, תוצרת הציוד ומאיזה ספק/סוכן הוא ירכש.
נשמח מאוד אם תנקטו עמדה המתוארת בארבעת הנקודות לטובת כל משתמשי ה CPAP בישראל.
בברכה, בתקוה להבנתך ולשיתוף פעולה
עמוס פורת,
מנהל הפורום |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/17/2007 19:07:43 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 18:34:28
|
איתי שלום:
אייל לא מתקיף אותך בפורום. המכתב א י נ ו מופנה אליך כלל!!
אני דורש ממך במפגיע שתפסיק להתקיף את אייל מעל דפי הפורום.
בתור מנהל הפורום, אני אקבע אם הייתה פה פרסומת או לא, וזה מתפקידי.
אם אתה רוצה, תכתוב לו מיילים, תתקיף אותו בכל צורה אחרת.
הפורום הזה לא נועד להתקפות בין ניצים. זה מדרדר את הפורום לרמה של פורומי קהילה.
אתה רוצה לדבר אתי על זה - תתקשר אלי. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/17/2007 19:06:33 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 18:43:23
|
עמוס שלום לא התקפתי את אייל כתבתי שאני חושב שמה שהוא כותב זה פירסומת לפי דעתי ובנוסף לזה ציינתי שניתן ליקנות את המכשירים שאייל מיצג דרך סוכנים אחרים ולאור זזאת אפשר לשאול את עמית עם הוא נותן לנסיון מכשירים של רספירוניקס (כידוע לך לי יש מכשיר כזה ולא דרך החברה שתועונת שרק היא מוכרת את המכשיר הזה בארץ!!!!) איתי |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 18:58:55
|
איתי ידידי,
אני מציע לך בכל שתפסיק להתייחס לאייל, לפרסומת, לארז, להתקפות, אלי.
זה לא מעניין אף אחד ! ! !
התיחס בבקשה לבעיות ולשאלות המועלות כאן בפורום!
אתה ממלא הודעות אחת אחרי השניה בתוכן סרק!
יש לי רעיון נהדר:
אולי תתרכז בהקניית ניסיונך העצום (גם של חברתך) לאנשים חדשים מתחילים, חסרי ניסיון?
אולי תחפש מאמרים בנושא חידושים בדום נשימה בשינה? במכשירים? במסכות חדשות? בשיטות טיפול חדשות? תאמין לי יש ים של חומר באינטרנט!!!
תאמין לי בכנות וביושר - ככה תביא תועלת רבה, כי בסך הכל אתה בסדר! אנחנו צריכים מישהו בעל ניסיון כמוך.
תודה על ההבנה ועל שיתוף הפעולה.
עמוס |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/17/2007 20:32:59 |
 |
|
|
עמית גרין
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 12/17/2007 : 22:58:51
|
לכל משתתפי הפורום הנכבדים שלום,
1. צוות העובדים במכון השינה כולל רופאים וטכנאים מומחים בתחום השינה. הטיפול במטופלים נעשה ע"י צוות רפואי שלנגד עינייו עומד האינטרס הרפואי של המטופל בלבד. 2. ציוד מכון השינה המשמש לאבחון הפרעות השינה, הפרעות בתזמון שינה, התאמת ה CPAP וההשאלה הוא מהמתקדמים והטובים ביותר. לרשות מרפאת ה CPAP עומד מגוון רחב של מכשירים ממיטב היצרנים המובילים בתחום ומגוון גדול של מסיכות. 3. תהליך הטיפול: הנבדק מבצע בדיקת שינה ושיחה עם רופא בה דנים בתוצאות בדיקת השינה והאפשרויות הטיפוליות. במידה והרופא ממליץ על ניסיון טיפולי ב CPAP הנבדק מוזמן להתאמת מכשיר CPAP. הנבדק פוגש טכנאית CPAP מומחית עובדת "אסותא", ומקבל מכשיר CPAP ומסיכה מתאימה לשבוע ימים להתאמת לחץ. בתום השבוע הוא מוזמן לפריקת נתונים. בפגישה השינה עם טכנאית ה CPAP נפרקים נתוני השימוש ונעשה ראיון קליני. הנבדק מקבל מכשיר מותאם לתקופה של שבוע -שבועיים ניסיון. בתום תקופת ההשאלה הנבדק מחזיר את המכשיר ומקבל מכתב רפואי המסכם את תהליך הטיפול ב CPAP. כעבור חצי שנה אנו יוצרים קשר עם המטופל למעקב רפואי. כל תהליך הטיפול הינו רפואי, איננו עוסקים כלל במכירת CPAP. הטיפול והשירות אינו מותנה ברכישת מכשיר כלל או אצל ספק כזה או אחר. 4. לסוגיית חברות הCPAP: בשונה מממה שקורה במרבית מכוני השינה אצלנו אין כל מעורבות של נציג מסחרי בטיפול במטופל. כגורם מקצועי המצוי בתחום למעלה מ 7 שנים אני עצמאי לבחור על איזה מכשירים וחברות אני מעוניין להמליץ. ככלל, אנו ממליצים על חברות בעלות מוניטין, ותק ותודעת שירות המתחייבות להחזיק "סל מכשירים וציוד" הכולל מגוון של מכשירי CPAP של מיטב היצרנים המובילים בתחום ומגוון של מסיכות. הדרישה הבלתי מתפשרת מחברה להחזיק "סל של מכשירים ומסיכות" של יצרנים מובילים באה להבטיח שהמטופל יוכל לבחור מכשיר ומסיכה מתוך מגוון גדול דבר שיאשפר לו לרכוש מכשיר CPAP ומסיכה ע"פ צרכיו.
לסכום, אני מזמין אתכם לבקר במכוני השינה של "אסותא" ולהפגש עימי ועם מנהלת מרפאת ה CPAP ולהתרשם ממגוון הציוד המשוכלל ומהשירות.
בברכה
עמית גרין מנהל תפעול מכון שינה "אסותא" נייד: 052-5775111 דוא"ל: amitg@assuta.com
|
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 00:49:41
|
היי עמית
אנא נסה לפרט יותר בנוגע לשאלות שהופנו אליך,
להלן ציטוט של מנהל הפורום - עמוס פורת
"עמית, עם כל הכבוד, האם תוכל להצהיר בכתב כדלקמן:
1. מעבדות אסותא אינן מפנות את הנבדקים לסוכנות אחת ספציפית אחת בארץ, לשם "התאמת מסכה" או "רכש מסכה".
2. מעבדות אסותא מציגות בפני הנבדק את בשקיפות מלאה, את מירב האפשרויות הרכש וההתאמה העומדות לפניו בארץ .
3. מעבדות אסותא אינן קשורות בשום הסכם בכתב או בעל פה עם שום גורם מסחרי המחייב אותם להפנות לקוחות, להתאים או לרכוש מכשירים לנבדקי המעבדה.
4. נגד עיני מעבדות אסותא עומד רצונו החופשי של הלקוח, שקיפות והגינות מלאה לגבי סוג, תוצרת הציוד ומאיזה ספק/סוכן הוא ירכש.
בכבוד רב,
אייל |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 17:37:16
|
לעמית גרין שלום, אין לי ספק שאתם מעבדה מקצועית. לסוגיה מס' 4 שהעלית: לא כל כך הבנתי את הנוסח. האם רכש המכשירים מבוצע דרך סוכן מסחרי אחד מסוים? אם כן, מדוע אין תחרות חופשית בין כל הסוכנים בארץ ? מדוע לא תיתן ללקוח לבחור בין כל המכשירים בעצמו? ולהצעתך: אני אשמח לבקר אצלכם בתאום איתכם. מי שמוכן להצטרף - בבקשה. עמוס פורת מנהל הפורום |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמית גרין
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 12/18/2007 : 23:50:40
|
עמוס שלום, אני חושב שהניסוח ברור וחד משמעי אך למען הבהר: א. במכון השינה ב"אסותא" אין כל מעורבות של נציג מסחרי בטיפול במטופל. הנבדק מקבל אצלנו את כל הטיפול הרפואי מצוות רופאים וטכנאים עובדי מכון השינה, כולל מעקב רפואי מתמשך לאורך השנים. אין אנו עוסקים במכירת מכשירי CPAP כלל והטיפול אינו מותנה ברכישת מכשיר מספק זה או אחר. ב. אנו ממליצים על חברות בעלות מוניטין, ותק ותודעת שירות המתחייבות להחזיק "סל מכשירים וציוד" הכולל מגוון של מכשירי CPAP של מיטב היצרנים המובילים בתחום ומגוון של מסיכות. הדרישה הבלתי מתפשרת מחברה להחזיק "סל של מכשירים ומסיכות" של יצרנים מובילים באה להבטיח שהמטופל יוכל לבחור מכשיר ומסיכה מתוך מגוון גדול דבר שיאשפר לו לרכוש מכשיר CPAP ומסיכה ע"פ צרכיו.
בברכה
עמית גרין מנהל תפעול- מכון שינה"אסותא" נייד 052-5775111 דוא"ל: amitg@assut.com
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 00:42:50
|
עמית שלום,
לא ענית לי על השאלה בפורום.
צר לי, אבל הנוסח לא בהיר. מתחמק, מנוסח פוליטקלי קורקט.
היום גם התקשר אלי משתמש חדש וחזר על אותו הסיפור של עודד. לצערי זו אמת לאמיתה.
השאלה היא: האם ישנה חברה אחת הקשורה אתכם שדרכה אמור הלקוח לרכוש את "סל המכשירים והמסכות"?
מאד פשוט: החלק הגדול של אנשי הפורום ומי שקורא את התשובות מעוניין במצב בו יאפשרו לו לפנות לכל ספק, יצרן או סוכן.
ככה נעודד תחרות לטובת המשתמשים. בלי הפניות ובלי סלים.
אנו חושבים שהמעבדה תפקידה לבדוק והרכישות זה שוק חפשי.
|
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמית גרין
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 01:58:26
|
עמוס שלום, אני מבקש להפסיק את ההשמצות, ההכפשות והעדויות העלומות שאתה מצטט בפורום. לפני שאתה מנכס את "האמת" למחשבותיך אני מציע שתערוך בדיקה. כפי שכתבתי פה בעבר, אני מזמין אותך וכל אחד שיצטרף לבוא ולהפגש ולבדוק את הדברים בצורה אמיתית ומקצועית ולא להסתמך על שמועות ועדויות עלומות. לפיכך: 1. הטיפול במכוני השינה של "אסותא" ניתן ע"י צוות רופאים וטכנאים עובדי מכון השינה ב"אסותא". 2. למכון השינה יש את הזכות והחופש לבחור את ציוד הבדיקה, האבחון והטיפול להפרעות השינה. במכון השינה ב"אסותא" ניתן למצוא את הציוד המתקדם מסוגו בארץ לאבחון וטיפול בהפרעות שינה ועייפות. 3. איננו עוסקים במכירת CPAP. 4. הטיפול במכון השינה ב"אסותא" הינו טיפול רפואי הניתן באופן מלא לכלל המטופלים.טיפול זה אינו מותנה ברכישה כלל, ולבטח לא אצל גורם זה או אחר. למען הבהר, יכול כל מטופל באופן חופשי לרכוש או שלא לרכוש.
בברכה
עמית גרין מנהל תפעול-מכון שינה"אסותא" נייד:052-5775111 דואל"amitg@assuta.com |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 09:44:13
|
עמית, אני לא ממציא כלום. יש עדויות. הכל נכתב בפורום. אין לי עניין בלהכפיש ולהשמיץ. ציתות מהודעת עמית: . הטיפול במכון השינה ב"אסותא" הינו טיפול רפואי הניתן באופן מלא לכלל המטופלים.טיפול זה אינו מותנה ברכישה כלל, ולבטח לא אצל גורם זה או אחר. למען הבהר, יכול כל מטופל באופן חופשי לרכוש או שלא לרכוש.
זו כבר התקדמות. זה מתקדם לכוון כל המעבדות, למרות ששם גם המצב לא לרוחנו, אבל יש יותר אפשרות תיאורטית לבחירה. המצב שם שהימים מחולקים בין הנציגים ואתה מופנה לנציג שבאותו יום נמצא במקרה במעבדה.
נראה לי שמיצינו את הענין וכל אחד יודע מה עמדתו של השני.
היום שמעתי שקלינטיקה מורשית לשלוח נציגי מכירות למעבדות אסותא.
זו גם התקדמות כל שהיא.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/19/2007 12:51:55 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 13:00:36
|
מקריאת כל הדברים ומאופן כתיבתו והתנסחותו של נציג אסותא הכל ברור.
אתה רואה עמוס, צריך לתת להם להתבטא ואז יוצא המרצע מן השק. |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 15:19:44
|
שלום קראתי בעיון את השרשור הזה ועדיין אני שואל את עמית מאסותא:
האם הציוד שאתם נותנים בהשאלה לנבדקים הינו ציוד של אסותא או מושאל לאסותא לשימוש ותצוגה???
איך זה קורה שהמתלוננים בפורום חזרו וסיפרו שקיבלו לניסיון רק סוג מסוים של סיפאפ???
האם המטופלים יכולים לפגוש את הסוכנים במעבדה??? תחת פיקוח מקצועי שלכם לטובת המטופלים???
אם כן, של איזה חברות???
בברכה |
 |
|
|
עמית גרין
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 15:35:25
|
עמוס פורת שלום, אני מציע לך לחדול ממעשיך, הדברים שאתה כותב הם שיקריים. אינני מבין איזה חלק מהמשפט אינו ברור לך. במכוני השינה ב"אסותא" כל הטיפול נעשה ע"י צוות רפואי של מכון השינה משלב בדיקת השינה, התאמת ה CPAP וההתנסות עם מכשיר ה CPAP. אין כל מפגש בין נציג של חברה מסחרית ומטופל במכון השינה ב"אסותא".
בנוסף, הפסק להציג שמועות כאילו הן אמת, אתה מטעה את ציבור הקוראים. כתבתי לך זאת בעבר ואני כותב לך שוב, בדוק בצורה ישרה ואמינה כל פרט ואל תחשוב שניתן להסתתר מאחרי הצגת מידע מגמתי כשמועה. אני דורש ממך להפסיק לאלתר את מעשייך.
עמית גרין
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2007 : 16:22:07
|
אתה צודק.אני מסכים: אין צורך להוסיף יותר. הדברים מדברים בעד עצמם. |