| מחבר |
נושא  |
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/08/2012 : 20:01:40
|
יצחק,
איך זה שלא קיבלתי נוסח מתוקן ?? אם רוצים להפעיל לחץ כל אחד ואחד מחברי מכבי צריך לקחת את הנוסח הסופי ולשלוח אותו לתפוצה הרלוונטית...
ואז להמשיך "להציק" במקביל, אם נעזוב את זה ככה, אחרי ה- 31.3.12 נוכל לדבר לקירות... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/08/2012 : 21:15:54
|
רוביןןןןןןןןןןןןןןן....
נוסח מתוקן למכתב ליואל ליפשיץ 
תעזוב אותי כבר מהשב"ן של מכבי, עוד מעט גם CPAP לא יעזור לי....
 |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/08/2012 : 21:37:32
|
היי אפנאי, יש לי שאלה, צרפת העתק של המכתב למכבי לפנייתך? אני אומנם חיכיתי בסבלנות שבוע שלם, ופניתי לפניות הציבור, אבל חזרה אלי מנהלת הסניף ברחובות. מה שאני מציע לך, זה לגשת לסניף שלך, ישירות למנהל/ת הסניף, עם המכתב שנשלח למכבי (זה שאומר שהם חייבים לספק עד סוף מרץ) ולדבר עם המנהל ולא עם איזה פקיד שלא מבין מחייו...
אין להם שום דרך לצאת מזה, הם יכולים לנפנף לא יודע במה, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים, תכלס יש הוראה ממשרד הבריאות, ואתה יכול לתבוע אותם...וכך גם לומר את זה... |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/08/2012 : 21:45:15
|
| אז תעשה כמוני, תפנה עכשיו עם ההסבר שלהם או אפילו בלעדיהם לפניות הציבור... |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/08/2012 : 22:01:22
|
quote: Originally posted by nice guy74
היי אפנאי, יש לי שאלה, צרפת העתק של המכתב למכבי לפנייתך? אני אומנם חיכיתי בסבלנות שבוע שלם, ופניתי לפניות הציבור, אבל חזרה אלי מנהלת הסניף ברחובות. מה שאני מציע לך, זה לגשת לסניף שלך, ישירות למנהל/ת הסניף, עם המכתב שנשלח למכבי (זה שאומר שהם חייבים לספק עד סוף מרץ) ולדבר עם המנהל ולא עם איזה פקיד שלא מבין מחייו...
אין להם שום דרך לצאת מזה, הם יכולים לנפנף לא יודע במה, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים, תכלס יש הוראה ממשרד הבריאות, ואתה יכול לתבוע אותם...וכך גם לומר את זה...
אני מסכים
עליך ללכת לסניף שלך לבקש את מנהלת הסניף, להראות לה את המכתב של משרד הבריאות, לבקש ממנה לברר את הנושא ולעמוד על זכויותיך |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/08/2012 : 22:31:11
|
ניתן להעביר פניות באמצעות הפקס:
03-5143822
או בדואר לכבוד:
מכבי שירותי בריאות, נציבות פניות הציבור
ת"ד 50493
תל אביב 68125
טלפון לבירורים: 03-5143501
שעות הפעילות: א'-ד' 08:30-12:30
|
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/09/2012 : 13:32:14
|
משרד הבריאות מחייב אותם למענה בכתב...
אני מציע לפנות לנציבות פניות הציבור ולהעמיד אותם על טעותם חבל לבזבז את הזמן כרגע על קבלת התשובה בכתב (במידה והזמן לחוץ לך).
אם לא לחוץ, שיפעלו על פי מה שהם מחוייבים, מענה בכתב לפניה בכתב...
להלן הנחיית משרד הבריאות בנושא זה
http://www.health.gov.il/hozer/sbn15_2011.pdf |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/09/2012 : 18:45:49
|
כדאי לעשות זאת במקביל על מנת שיהיו מחוייבים לענות לך בכתב...
אולי השיחה תאיץ את הטיפול , בכל מקרה שיהיו מחוייבים לתשובה בכתב.
אם הם מחליטים להעביר אותנו שבעת מדורי גיהנום בשביל לקבל את הזכויות שלנו... שיעבדו גם כן... |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/09/2012 : 21:53:22
|
נתת המחאה דחויה ל- 60 יום ??
אם אני לא טועה המכתב של יואל ליפשיץ הופנה לאחראית השב"ן של מכבי... שמה רשום ע"ג המכתב...
בכל מקרה, לא חושב שאתה צריך בשלב זה דמות ספציפית, הפניה לנציבות פניות הציבור אמורה להביא תגובה מהירה... אם לא, ננסה לאתר את שמות האנשים המועסקים בתפקידים אלה. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2012 : 12:31:36
|
לא לוותר למכבי!!!
לגבי לוחות הזמנים אל תילחץ עם בחירת המסיכות
יש ספקים שמוכנים שתרכוש את המכשיר ואת בחירת המסיכות הסופית תבצע גם לאחר הרכישה |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2012 : 13:45:22
|
לא נראה לי שיש לנו תקציב למשפט
צריך להציף אותם בתלונות ומכתבים |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2012 : 19:08:51
|
ראשית לא צריך איזה תקציב ענק למשפט,
שנית לא חושב שמכבי ירצו להגיע עם זה אפילו לתביעות קטנות כי אם תגיע לשם אתה תזמן את עו"ד ליפשיץ לעדות ! ואת הגברת שקיבלה ממנו את המכתב !
ושום אירגון סביר, לא ירצה להגיע למעמד שכזה...
אל דאגה, הם פשוט מתנהגים בצורה לא הגיונית וחסרת שכל עד שזה יגיע לאדם בדרגה כזאת שמבין את ההשלכות של אי אספקת שירות על פי תקנון הקופה והנחיות משרד הבריאות... ושם זה יונחת כלפי מטה בשביל לסגור הפרשה.
ד.א. פנית ישירות ליבואן של רספרוניקס והם שלחו סוכן או שפנית לסוכן ?? |
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 02/10/2012 19:10:38 |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2012 : 21:57:06
|
אפנאי,
כל הכבוד!
הגעת להתלבטות הנכונה..
בהצלחה בכל אשר תבחר |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2012 : 22:08:28
|
| המון תודה, אדבר איתו בראשון... |
 |
|
|
אבא פיל
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 21:35:33
|
quote: Originally posted by יצחק
quote: Originally posted by nice guy74
אין להם שום דרך לצאת מזה, הם יכולים לנפנף לא יודע במה, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים, תכלס יש הוראה ממשרד הבריאות, ואתה יכול לתבוע אותם...וכך גם לומר את זה...
אני מסכים
עליך ללכת לסניף שלך לבקש את מנהלת הסניף, להראות לה את המכתב של משרד הבריאות, לבקש ממנה לברר את הנושא ולעמוד על זכויותיך
גם אני מסכים ! הלכתי לסניף ר"ג (אורה) לפקידה במשרד (יש כמה והן נחמדות) ושאלתי מה צריך לעשות כדי לקבל החזר (הצגתי המלצה ממומחה שינה ). התשובה היתה היצמדות לנוהל אז אמרתי לה שיש פער בין מה שאני יודע למה שהיא אמרה ונתתי לה עותק של מכתבו של עו"ד ליפשיץ. מכיוון שזה שונה מהנוהל היא פשוט קמה ממקומה והלכה לברר אצל מנהלת המשרד . אחרי דקה בדיוק שבה ואמרה לי שאם אביא את הקבלות עם המכתב הזה אקבל החזר (כפי שרציתי) . עשיתי כדבריה, נחכה לראות אם זה עובד , אבל את ההבטחה קיבלתי.....
בהצלחה גם לאחרים .... |
 |
|
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 02/18/2012 : 15:55:51
|
>אחרי דקה בדיוק שבה ואמרה לי שאם אביא את הקבלות עם המכתב הזה אקבל החזר
בדיוק המקרה שלי.
הטקטיקה של מכבי ברורה: שיטת המצליח. מדאיג מאד בקשר לארגון שאני משלם לו כ-500 שח בחודש |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/22/2012 : 13:27:40
|
בדיחה, תאמין לי, עד סוף החודש.... הקציבו לך שבוע לקנות ??
מגוחך.... (בטח למי שעדיין לא סגור על מכשיר ובטח לאור ההנחיה של משרד הבריאות) |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/22/2012 : 13:38:58
|
| כמו שנתנו לך עד סוף החודש, ככה גם יתנו לך עד סוף חודש הבא גם. |
 |
|
|
מאירר
חבר חדש מהשקית
29 הודעות |
נכתב ב - 02/22/2012 : 16:28:16
|
אני חבר מכבי זהב ולפני רכישת מכשיר סיפאפ חדש. האם מישהו יכול לתת דוגמא של נימוקים רפואיים לקניה מספק חיצוני? תודה |
מאיר |
 |
|
נושא  |
|