פיטר פארל הוא לא האיש לשאול אם כבר אז פרופ רון גרונשטיין שעבד צמוד לקולין סאליבן בפיתוח הסיפפ. בהזדמנות אצלם לכם תמונה של המכשיר שרון הביא לארץ ב1982 ונשאר אצלי כאספנות. פיטר הוא איש עסקים ממוקד ביזנס .התקציב שלו בונה מכשירים למצבים קשים של ציין סטוקס (הפרעות נשימה מרכזיות במצבים של אי ספיקת לב) וביפאפים אוטומטים להנשמה במצבים של היפו-ונטילציה. סיפפ רגיל ( ואת זה רואים באיבחון אישי ולא בפורום אינטרנט) הוא רעיון פשוט של מניעת קריסה וכל הפיציפקס-ראמפ ,אוטוסטרט,אוטוסטופ,הפחתת לחץ בנשיפה ואתראות דליפה -כל אלו עוזרות בתהליך ההסתגלות . לאחר ההסתגלות אפשר גם לישון עם שואב אבק -וכך נבנה המכשיר הראשון של סאליבאן.(בצילום שהבטחתי). הפיתוח של המסכות לא יפסק לעולם. ברמת הרעש כבר היגיעו לטופ.אין משמעות לרעש. מבחינת לחץ-כפי שאמרתי הרבה פעמים-עדיף למנוע את הפסקות הנשימה מאשר לעקוב באובססיביות אחרי כל נשימה ולתקן קצת את הלחץ . מקדם ביטחון של 1 או שניים זה על הכיפק. אוטומטי מתבלבל מהפסקות מרכזיות ומעצירות נשימה רצוניות וגם משיעול ונשימה כבדה ולכן הוא מומלץ רק בלחצים מאד גבוהים או לחצים משתנים מאד בלילה (למשל עקב שינוי שלבי שינה - REM RELATED ) או שינוי תנוחה. ואת קרתגו יש להחריב
אפנאי, זה לא כל כך מסובך זאת בהנחה שיש לך רק את הבעיה של הפרעות נשימה חסימתיות כמובן (מה שיש לרובינו) ולא משהו מורכב יותר תאמין לי הייתי אצל מרבית הרופאים המומחים בתחום ד"ר שפירר (שזומר עובד אצלו) ד"ר אוקסנברג (כן הוא לא רופא אבל הומא מנהל מעבדת השינה של בית לוינשטיין ד"ר ברוך אלעד פרופ' אשר טל פרופ' פינקלטשיין ועוד
תאמין לי שאין להם הרבה מה לחדש חוץ מאשר: תנסה להסתגל ל- CPAP
פשוט תמצא סוכן טוב ותנסה להסתגל
אגב הכי הרבה מידע בתחום ניתן לקבל בפורום שלנו ובגלל התחושה הקשה של החוסר במידע בתחום הסכמתי לנהל אותו
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
צודק מה אפשר לעשות גם במוסך אם אתה לא מבין דוחפים לך את האלמנט........... וגם בניתוח פותחים לך את הבטן אם אתה לא משדרג לניתוח בלפרוסקופיה. כדאי ללמוד ולהתייעץ עורך דין רואה חשבון רופא מכונאי אינסטלטור חשמלאי רופא שיניים קבלן בנין איש מחשבים סוכן טיולים כולם בני אדם (חלקם לא ממש) וכולם עלולים לנצל תמימות של לא מבינים.
בדרך כלל הם לא יגרמו נזק אלא פשוט זה יעלה לך יותר כסף ממה שהיית יכול לשלם אם היית מבין. אחת הדרכים זה ללמוד כל דבר ולהתמצא דרך אחרת זה לבחור מותג עם שם טוב ולסמוך על חכמת ההמונים (אינטרנט ,פורומים ויקיפדיה) דרך אחרת היא לשלם את היקר ולא את הזול (למרות שיש פשלות גם במרצדס -ML למשל) להתייעץ ברשת חברתית אם יש עוד דרכים-אשמח לדעת
אומרים שאם יכולתי למכור את נסיון החיים שצברתי במחיר שהוא עלה לי -הייתי מיליונר.
היום באינטרנט אפשר לקבל המון מידע אבל לא תמיד נקי מאינטרסים.
יותר טוב להיות מטופל בסיפפ בינוני מאשר לא להיות מטופל בכלל.
דשא אנגלי מאד פשוט לעשות-לגזום ולהשקות ושוב לגזום ולהשקות ושוב ושוב 500 שנה והופ-יש לך דשא מעולה. כך גם בכל תחומי ההתמחות. עשה לך רב ..........מצא לך מומחה שאתה סומך עליו ...וקצת שאל שאלות טריויה גם אותו ואל תתבייש לשאול ........אבל לא צריך להגזים ברזולוציה