| מחבר |
נושא  |
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 00:01:45
|
המון תודה על העצות הנוספות :-) מעניין יהיה לראות מה הלחץ שימליצו עליו (שאדע בכל מקרה, כמו שאתה כותב, לחץ גבוה, מכונה עומדת בעומס כדאי שתהיה בנויה לזה לאורך זמן)... מבחינת העלות אין מחיר לבריאות... מה גם שיש שותפים שיכסו את ההוצאה.
גם המסכה שיש לי עכשיו לזמן הקצוב הזה לוחצת על השפה העליונה וזה ממש לא סימפטי... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 02:02:56
|
מסכת איזי לייף לא תלחץ לך כלל גם נחירונים טובים יפתרו את הבעיה אם הלחץ נמוך מכשיר אוטומטי לא יותר מוצלח מרגיל -אבל תמיד אפשר לכוון אוטומטי לטווח מוגבל ואפילו ללחץ קבוע. רצוי תמיד לבדוק את השינה עם הסיפפ לאחר ההסתגלות למרות שזה דורש עו לילה עם מכשיר הבדיקה -במקרה שלך לפחות אוקסימטר -בבית בתנאים הנורמלים שלך ואז להשוות את הלילה הזה ללילה האיבחוני.
|
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 11:00:49
|
שלום יעקב ותודה,
עוד לילה עבר על כוחותינו, הפעם קמתי עם סימן בגשר האף :-( פשוט מייאש הניסיון הזה שלא יברח אוויר התעוררתי באיזה שהוא שלב, הרגשתי שאולי המכשיר דוחף אוויר חזק מדי , הסתכלתי עליו הראה לחץ 8... היתה לי תחושה כאילו שאני בולע אוויר....
לא ברור לי מה זה אומר :-( העיקר שכל לילה יש חוויות חדשות , אני לא נשבר, עוד יומיים לסיום הבדיקה עם המסיכה המעצבנת הזאת ואז נראה מא אעשה. |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 20:02:06
|
| אם התעוררת הלחץ ירד ומה שראית על המסך לא רלוונטי.האם ניתן לכוון את המסכה שלך ?תומך מצח למשל?איזו מסיכה זו? |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 20:49:30
|
שאלה טובה, אין לי מושג איזה מסיכה זאת, באסותא ת"א נתנו אותה עם מכשיר של Devilbiss , לדעתי היא גדולה מדי, אפשר רק למתוח את הרצועות שלה (העליונות או התחתונות) כאשר לתחתונות אפשרות להתפס במסיכה ב- 2 גבהים...
ההרגשה שהתעוררתי שאני בולע אוויר... לא הרגשת מחנק או משהו כזה... שוב המכשיר מתחיל ב-3 שלב של ה- RAMP במצב שכזה אין לי שום בעיה אז ב- 8 מן הסתם זאת לא היתה תחושת מחנק... |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2012 : 23:15:40
|
לי הם נתנו מסיכה של apex גם large שהיא מאוד גדולה, האם זאת המסיכה?
http://www.mobilityshop.com.au/cpap-sleep-apnoea-and-oxygen/apex-wizardfit-nasal-mask
אין לה תומך מצח היא הכי פשוטה שיש ניסיתי אותה גם במדיום כאשר לקחתי את הדה וילביס לניסיון ויחסית היא בסדר רק מאוד רועשת |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 01/29/2012 23:17:43 |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/30/2012 : 08:36:45
|
בדיוק ברק... זאת המסיכה.... כשנתנו את ההסבר וישבתי עם המסיכה וניסיתי אותה על פניו התחושה היתה בסדר (אבל מה אתה כבר מבין שאתה פעם ראשונה בחיים שם על עצמך דברים שכאלה).
בכל מקרה מחר מחזיר להם הציוד ואתחיל את המסע להתאמת מסיכה משלי... ד.א. האם רכשת את המכשיר שלך ישירות מהיבואן ??
יש פה מישהו מאזור השרון שיכול להמליץ על נציגים של היבואנים הרשמיים שפועלים באזור זה ויש לו איתם חוויה טובה מאוד ?? |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 14:40:15
|
זהו מכשיר הבדיקה הוחזר, נקבע לי התאמת לחצים של 3-10 במכשיר אוטו'.... עכשיו יפנו אלי יבואני Devlibiss שעובדים עם מכבי ונראה מה יש להם להציע, במקביל אנסה לפנות ליבואנים של Resmed.... |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 15:28:08
|
שלום, 1. חשוב מאד שתברר במכבי מי הספקים שזכו במכרז שנערך בסוף דצמבר 2011. הספקים הקודמים היו אורקמד וחברת מקסימה. עדיין לא ברור מי הם הספקים החדשים שזכו במכרז שאמור היה להפתח ב 25.12.2011. 2. לחץ התחלתי 3 ניראה לי כשטויות שנועדו לקשר אותך עם ספק מסוים. כמעט כל הסיפאפים מתחילים מ 4.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/31/2012 15:32:07 |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 15:38:16
|
1. תודה על המענה רובין 2. הבהרתי לטכנאית במכבי שעם כל הכבוד אני מודע לזכויות שלי ועד 31.3 אני יכול לרכוש מכשיר היכן שאני רוצה ולקבל את ההחזר המלאה של מכבי כאילו נרכש המכשיר מהחברות שזכו...
איך אפשר לברר מי זכה במכרז ?? הטכנאית אמרה לי ששתי החברות הן זאת עם Devilbiss וזאת עם המכשיר הסיני (שמרעיש יותר לטענתה)
3. ה- 3 ברור לי שהוא סתם.... זה לא מה שינחה אותי בבחירה, מה שכן דבר אחד נכון שאמרה הטכנאית שבמידה והמכשיר נרכש מאחת מהחברות שמכבי בקשר איתן ויש לי בעיה עם ציוד/מכונה וכיוב' מכבי יכולה לסייע לי בכך... (יש בזה משהו) |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 15:44:28
|
כמה דברים:
1. ההחזר שמקבלים על רכישה מספק בהסדר מכבי בכל מקרה יותר נמוך. אגב גם הטכניקה שונה - לספק בהסדר אתה משלם רק את היתרה מעבר להשתתפות מכבי, שהיא בדר"כ פחות מ 1,000 ש"ח ואת היתרה הוא גובה ממכבי. בשיטה השניה של רכישה מספק שלא בהסדר אתה משלם את כל הסכום לספק ומחכה לקבל את ההחזר ממכבי.
2. אני ממליץ לך לנסות או המכשירים של RESMED או RESPERONICS או שניהם
3. חשוב שהניסוי יהיה עם אותה מסיכה (אחרי שהתרגלת ומצאת מסיכה שהיא נוחה לך עם אחד המכשירים)כדי שההשוואה תהיה אמיתית.
4. אם לא פורסמו רשמית תוצאות המכרז כנראה שההליכים עדיין לא הסתיימו.
5. כמובן שאין לך שום בעיה להתחיל עם לחץ מינימלי של 4
|
נערך על ידי - יצחק בתאריך 01/31/2012 15:45:52 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 16:45:09
|
שלום, 1. תודה על המענה רובין 2. הבהרתי לטכנאית במכבי שעם כל הכבוד אני מודע לזכויות שלי ועד 31.3 אני יכול לרכוש מכשיר היכן שאני רוצה ולקבל את ההחזר המלאה של מכבי כאילו נרכש המכשיר מהחברות שזכו... אינני חושב הטכנאית היא הכתובת להכרזות כאלה.
איך אפשר לברר מי זכה במכרז ?? הטכנאית אמרה לי ששתי החברות הן זאת עם Devilbiss וזאת עם המכשיר הסיני (שמרעיש יותר לטענתה) אין לך ברירה אלא לפנות למכבי ולקבל הבהרה בענין. עד היום לא נתקבלו בפורום הזה תלונות כלשהן על המכשיר הסיני. כל הכבוד לטכנאית אבל.....
3. ה- 3 ברור לי שהוא סתם.... זה לא מה שינחה אותי בבחירה, מה שכן דבר אחד נכון שאמרה הטכנאית שבמידה והמכשיר נרכש מאחת מהחברות שמכבי בקשר איתן ויש לי בעיה עם ציוד/מכונה וכיוב' מכבי יכולה לסייע לי בכך... (יש בזה משהו) בסדר, תקנה את מה שמתאים לך, אבל תתאם זאת תחילה עם מכבי וכך תימנע מליפול בין הכסאות. מניסיוני אני מתקשה להאמין שעדיין אין החלטה למכרז שניפתח ב25.12.2011 ודווקא בגלל שזו תקופת ביניים - יש צורך בתאום המדובר.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/31/2012 16:51:46 |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 19:00:58
|
שלום, 1. תודה על המענה רובין 2. הבהרתי לטכנאית במכבי שעם כל הכבוד אני מודע לזכויות שלי ועד 31.3 אני יכול לרכוש מכשיר היכן שאני רוצה ולקבל את ההחזר המלאה של מכבי כאילו נרכש המכשיר מהחברות שזכו... אינני חושב הטכנאית היא הכתובת להכרזות כאלה. צודק 
איך אפשר לברר מי זכה במכרז ?? הטכנאית אמרה לי ששתי החברות הן זאת עם Devilbiss וזאת עם המכשיר הסיני (שמרעיש יותר לטענתה) אין לך ברירה אלא לפנות למכבי ולקבל הבהרה בענין. עד היום לא נתקבלו בפורום הזה תלונות כלשהן על המכשיר הסיני. כל הכבוד לטכנאית אבל..... ראיתי יותר התייחסות פה למכשירי RESMED מאשר לאחרים... שוב, מכבי פועלת על פי תקנון, השינוי בתקנון ב- 1.4.2012 עד אז אנו חיים תחת התקנון הנוכחי עם הבהרת משרד הבריאות שמכבי מחוייבת להחזר, גם אם מכבי יעשו שרירים, עדיין יש לי מקור ביטוחי נוסף למימון
3. ה- 3 ברור לי שהוא סתם.... זה לא מה שינחה אותי בבחירה, מה שכן דבר אחד נכון שאמרה הטכנאית שבמידה והמכשיר נרכש מאחת מהחברות שמכבי בקשר איתן ויש לי בעיה עם ציוד/מכונה וכיוב' מכבי יכולה לסייע לי בכך... (יש בזה משהו) בסדר, תקנה את מה שמתאים לך, אבל תתאם זאת תחילה עם מכבי וכך תימנע מליפול בין הכסאות. מניסיוני אני מתקשה להאמין שעדיין אין החלטה למכרז שניפתח ב25.12.2011 ודווקא בגלל שזו תקופת ביניים - יש צורך בתאום המדובר.
בברכה 
|
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 01/31/2012 19:01:42 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 19:06:19
|
שלום, מה תעשה אם במכבי לא יאשרו את קנייתך לצורך החזרים ??
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/31/2012 19:06:45 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 20:03:48
|
יהיה למכבי קשה מאד לסטות מהמכתב של משרד הבריאות שמחייב אותה
יש לנו גם כבר לא מעט דיווחים בפורום על אנשים שקיבלו החזר לאחרונה מרכישה מספקים שאינם בהסדר |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 21:13:03
|
רובין כפי שכתב יצחק, וגם חברים אחרים שכבר עברו את מכבי עם רכישה שלא דרך החברות שבהסדר...
ראשית מכבי חייבת לבצע החזר של 30% מתוקף חוק בריאות, את ההשתתפות שלה במסגרת הביטוח המשלים אם היא תעמוד על רגליים אחוריות (אני בספק) נתמודד עם זה.... הצרכן הישראלי צריך ללמוד לעמוד על זכויותיו (בטח אלה שכתובות שחור על גבי לבן)....
בכל מקרה אעדכן אותכם... (כנראה שנציגי החברות לא מתקשרים בשעות הערב.... מעניין אם גם את הפגישה הם ירצו לעשות בשעות הצהרים בבית.... נראה לי אזמין אותם למקום העבודה חחחחחח) |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 21:34:55
|
גם מול החברות הספקיות תעמוד על זכויותיך
הן מרוויחות אלפי ש"ח מכל מכירה כזו (ראה המחירים בארה"ב)
|
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 21:44:47
|
כן טל אני רכשתי ישירות מקלינטיקה הגעתי לסניף שלהם בחולון (ממליץ לך לעשות את הנסיעה אם באפשרותך - לדעתי סוכן בבית זה לא תמיד נוח וטוב ואני יודע שזה בניגוד לדעת רבים אחרים, אבל שוב זאת הדעה שלי). דרך אגב אני נפגשתי אם אחד הסוכנים ברכב שלו ליד מקום העבודה שלי,ושניים אחרים הגיעו אליי הביתה (שמתוכם אחד היה מאוד לא נחמד ואף לא היה מוכן לאסוף את המכשיר לאחר שהחלטתי להחזיר את המכשיר ולא לקנות ממנו אלא שאני אחזיר למשרד באשדוד ורק לאחר שפניתי למשרד הוא הגיע לקחת. |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 01/31/2012 21:51:07 |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2012 : 23:55:06
|
| ברק, הגעת לסניף ונתנו לך שם מכשיר + מסיכות לניסיון ?? |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 02/01/2012 : 00:03:09
|
| כן (כמובן שדיברתי איתם קודם ותיאמתי פגישה עם סוכן) |
 |
|
נושא  |
|