| מחבר |
נושא  |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 08:51:42
|
רעיון מצויין ברק.
אגב אם "תחטט" בשרשורים מהעבר בפורום תמצא הרבה חוות דעת אישיות של משתמשים על המכשירים בהם הם משתמשים.
כך שהדבר קיים גם אצלינו.
אני כמנהל הפורום נזהר מלכתוב המלצה כללית על מכשיר זה או אחר |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 05/18/2011 08:52:12 |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 09:01:03
|
גם אני חושב שהרעיון של ברק מצויין, ואני מציע להקים שירשור שיהיה נעוץ כל הזמן למעלה, שבו יוכלו הכותבים לחוות דעה אישית על המכשיר שהם משתמשים בו. גם לי, כמשתמש חדש, שמתלבט איזה מכשיר לרכוש, חסר לי מאד חוות דעת על מכשירי CPAP מפי משתמשים מנוסים.ולא רק חוות דעת על מכשירים, אלא גם על חברות או סוכנים, וכן סיפורים אישיים על תהליך ההתאקלמות למכשיר וההתנהלות מול קופות החולים. אני חושב שמידע כזה יעזור מאד לכל משתמש חדש |
נערך על ידי - ilan בתאריך 05/18/2011 09:10:22 |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 10:58:52
|
| תודה ברק, אך בעוונותי הרבים אני לא שולט באנגלית ואתרים מחו"ל לא כל כך עוזרים לי... |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
|
|
b.asaf
חבר חדש מהשקית
11 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 11:44:50
|
סיגל ואילן שלום שמי אסף מחברת גלמד יבואנית של מכשירי סיפאפ התאמת המכשיר למטופל הינה אינדיבידואלית לכן עד שלא תנסו בעצמכם את המכשיר חוות הדעת של משתמשים אחרים בטלה לגבי המכשיר אך חשובה בכדי לדעת מה לשאול. |
אסף בוטל שיווק ומכירות חברת גלמד יבואנית סיפאפ Curasa Curative Medical 050-2419579 |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 12:28:17
|
היי ירון ניסיתי את הקישור ששלחת ואכן התוצאות משעשעות מאד למשל התגובה הזו- מה מצאתי אמר ResMed ירדו התחתונים שלהם צרור על המוצרים שלהם נמכרים במחירים נמוכים באתר המכירות הפומביות וגרם להם להסיר אותם.
אבל הקישור הזה מוצלח ושימושי מאד והוספתי אותו למועדפים שלי תודה! אילן |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 13:09:42
|

ברק,
נשמע לי שצברת הרבה ידע משיטוט בפורומים באנגלית. אתה מוזמן לשתף אותנו |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 20:15:59
|
שלום,
לפי דעתי חוות הדעת אינה בטלה כפי שאסף ציין מאחר ויש הרבה מכשירים בשוק ודרך חוות הדעת ניתן לפחות להבין איזה מכשירים כדאי לנסות כמובן שרצוי לנסות כמה שיותר אני לדוגמא ניסיתי 4 מכשירים שונים וזה לקח בערך חודשיים אז היה לי חשוב שבין המכשירים שניסיתי יהיו כאלה שבשלב ראשון יענו על דרישות בסיסיות שלי כמו קומפקטיות מאחר ואני מרבה לנסוע לח"ול,שקט מוחלט,ממשק משתמש נוח וברור לקריאה גם בלילה,שירות,חברה אמינה,וכו' וכמובן בעדיפות עליונה שיתן מענה לבעיה הרפואית בצורה הטובה ביותר. ורק שבטוחים שזה המכשיר המתאים רוכשים אותו. ולא לשכוח שלסוכן X תמיד יהיה אינטרס למכור לכם מכשיר מסויים ולכן יעדיף את הבורות שלכם במקרים מסוימים... |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 05/18/2011 20:18:19 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 21:08:29
|
לי אישית בתחילת הדרך היה הכי קשה להסתגל לכך שבכלל אני צריל את המכשיר.
השלב הראשון בהסתגלות היה בחירת המסיכה ולאו דווקא המכשיר.
המסיכה היא הממשק של המכשיר לפנים והכי חשוב היה לי להרגיש נוח עם המסיכה, בלי דליפות אויר, בלי לחץ וכאבים.
אחרי שאיתרתי את המסיכה הנוחה לי מבין עשרות שבדקתי, בחרתי את המכשיר.
יש ברשותי מכשיר של רספרוניקס ומכשיר של RESMED S9 ולכל אחד מהם חסרונות ויתרונות משלו.
שניהם מכשירים מצויינים.
לטעמי אין צורך לנסות יותר משני מכשירים. מסיכות כדאי לנסות עשרות. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/18/2011 : 21:31:00
|
יצחק,
אני מסכים עם דבריך כמובן שניסיתי הרבה יותר מסיכות ממכשירים חשוב לציין גם שהמסיכה תהיה שקטה (למי שזה מפריע) וגם פיזור האויר למטה זה באמת משהו שלמדתי ממך בפורום הנ"ל מאחר וציינת את זה מספר פעמים. |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 05/18/2011 21:54:29 |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/19/2011 : 23:40:15
|
dhkh \ ברק,
ההצעה של מכבי היא לא שש מסכות ב 1080 ש"ח. מדובר בסעיף מספר שש בנספח ב שמסדיר את רכישת המכשיר מהספקים המורשים של מכבי אחת לשלוש שנים בהשתתפות עצמית של 1080 ש"ח לפי שער דולר 4 (היום פחות כי שער הדולר ירד מ 4).
http://www.maccabi4u.co.il/9620-he/Maccabi.aspx
המסכות מהספקים לא חייבות להיום טאיווניות פשוטות אני קיבלתי מאורקמד שתי מסכות של Fisher & Paykel חברה מניו-זילנד.
זאת באמת בעיה שההסכם עם מכבי לא מפרט אלו מסכות הספקים המורשים יתנו לנו וזה נושא חשוב למו"מ לפני העסקה.
|
נערך על ידי - ירון בתאריך 05/20/2011 00:01:28 |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/20/2011 : 05:33:40
|
ירון, בשלב ראשון אתה צריך להחליט מה אתה רוצה ומה נוח ומתאים לך ובשלב שני תתעקש עם הספק לקבל אני מאמין שאם תגיד לספק "אני לוקח את המכשיר בתנאי שתספק לי אותו עם מסיכה X" זה יכול לעזור מה שחשוב זה לסכם הכל לפני הרכישה. ובמיוחד שמדובר על 3 מסיכות |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/20/2011 : 11:09:36
|
ברק, לחלק מהמשתמשים החדשים אפילו אחרי נסיון של כמה שבועות קשה מאוד לדעת מה הוא רוצה ומה מתאים וטוב לו.
אני התחלתי CPAP השנה. לקח לי די הרבה זמן להבין להבין שמסכה אפית לא טובה לי בגלל דליפות מהפה בלחצים מעל 7 או כשיש אלרגיה בעונת האביב או הצטננות קשה בעונת החורף.
כרגע אני כמה שבועות עם מסכה מלאה וישן בסדר יחסית אבל עדיין אני לא בטוח אם השיפור מהמסכה או מהלחץ היותר גבוה או שהתרגלתי למכשיר או ששיפרתי את הרגלי השינה. בשלב כלשהו אחרי שהכל יתייצב אני כן אחזור ואנסה את המסכה האפית שהרבה יותר נוחה מהמסכה המלאה.
בסיבוב הבא אני אהיה כבר מנוסה ואדע מה טוב לי ומה לדרוש אבל היום אפילו אחרי שלושה חודשים כמעט של שימוש אני באמת לא יודע.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/20/2011 : 12:26:47
|
שניכם צודקים.
יש אנשים שההסתגלות קלה להם יותר ולאחר מספר שבועות הם מסתגלים ויודעים מה נוח ומתאים להם יותר
ויש כאלה שלוקח להם מספר חודשים.
אנשים שנושמים מהפה בלילה קשה להם יותר להסתגל ובאמת הפיתרון לעיתים בסופו של דבר הוא מסיכת פנים מלאה המכסה גם את הפה. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/20/2011 : 12:38:25
|
בהצטטנות קשה לא משתמשים בכלל בסיפאפ (זה מה שהסבירו לי הסוכנים וגם במעבדת אסותא) לגבי אלרגיה - גם אני סובל וזה מפריע לסיפאפ מה שעוזר לי זה טיפות וכדורים המטפלים באלרגיה פנה לרופא המשפחה ליעוץ בנושא |
נערך על ידי - baraks בתאריך 05/20/2011 12:45:14 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/20/2011 : 17:51:57
|
אכן שהאף סתום מאד אי אפשר להשתמש ב- CPAP
מאידך בשימוש ב- CPAP עם מעשיר לחות מחומם ניתן לסייע להצטננות (כמו מכשיר אדים)
|
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/20/2011 : 18:37:58
|
אני משתמש בתרסיס סטרואידים לאף שאפקטיבי מאוד עבורי. הכדורים (כמה סוגים של אנטיהיסטמנים) ותרסיס אנטיהיסטמין (אזלסטין) לא הועילו לי בכלום. את מעשיר הלחות ניסיתי הרבה לילות גם מצונן וגם בריא ברמות שונות ולא היה שום שיפור במצב האף אז הפסקתי להשתמש בו בינתיים.
|
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 05/21/2011 : 09:51:58
|
אף אחד לא אמר לי לא להשתמש ב-CPAP בזמן הצטננות הייתי השבוע מצונן והשתמשתי ב-CPAP כרגיל, ונדמה לי שזה אפילו שיפר לי קצת את הנשימה למרות שהאף שלי היה סתום- המכשיר הזרים בלחץ בכח אויר לאף והתחושה שלי שזה עזר לשמור על מעברי האף פתוחים קצת |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/21/2011 : 17:05:42
|
בעת הצטננות הדעות חלוקות יש האוסרים עקב הסכנה לסינוסיטיס יש המאשרים ומוסיפים מעשיר לחות מחומם ופילטרים טובים בכניסה או ביציאת האויר לחסום אלרגנים. כנראה שההבדל נעוץ בהגדרת הנזלת-נזלת כרונית אלרגית או נזלת זיהומית. כדאי להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
נושא  |
|