| מחבר |
נושא  |
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 14:42:38
|
quote: Originally posted by ilan
תודה על התשובות ועל הרצון לעזור! אני כמובן אמשיך לנסות לחפש את "מסיכת חלומותיי"... הייתי אצל ד"ר גביש לבדוק התאמת סד דנטלי, ולאחר שהיא בדקה אותי המליצה לי להמשיך עם הסיפאפ. לדבריה בגלל מבנה הפה והלוע שלי סד דנטלי לא ייתן מענה טוב כמו הסיפאפ. כמו כן אמרה לי שלדעתה גם ניתוח UPPP לא מתאים ל, והפתרון הטוב ביותר למצבי הוא להמשיך עם סיפאפ. שאלה - מהו לדעתכם המחיר הסביר של מכשיר רספרוניקס או רסמד? קיבלתי הצעת מחיר לרספרוניקס על 7000 ש"ח, ולאחר השתתפות הקופה עלי לשלם 2700 ש"ח. נראה לכם שהמחיר סביר? בברכה, אילן
שלום, על איזו קופה מדובר??
בברכה  |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 15:47:37
|
קופת חולים כללית. יש לי גם ביטוח משלים של כללית- פלטיניום |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 16:32:48
|
שלום, אינני מכיר את התקנון של הכללית. יש להם הסדר עם ספקי סיפאפ?? אם כן, כדאי לבדוק גם את המכשירים שלהם ועלותם. במחיר 7000 כלול גם מעשיר לחות ותוכנה להורדת נתונים בבית?? קיבלת אותה מנציג של מדטכניקה??
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 05/16/2011 16:41:10 |
 |
|
|
דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 16:42:19
|
| כן לכללית יש הסכם עם החברות המובילות. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 19:42:40
|
רובין שלום, אתה נשמע מופתע, אני קיבלתי הצעה יותר טובה כולל מעשיר לחות מנציג מדטכניקה... אילן - נסה את המתחרה תוכל לשפר את ההצעה... |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 05/16/2011 21:46:23 |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 20:42:58
|
המכשיר ניתן לי על ידי סוכן של SLP לניסיון וזה המחיר שהוא מסר לי. המחיר אינו כולל מעשיר לחות- שאלתי אותו והוא אמר שעדיף לי לא להתחיל עם מעשיר לחות. אך המחיר כולל תוכנת פריקה.אני אשאל אותו לגבי אביזרים נילווים אם כלול.
לפי אתר האינטרנט של הקופה, יש להם הסדר רק עם שתי חברות- קליניטיקה והנדסה רפואית. לא ברור לי מההסברים שלהם כמה בדיוק אני אמור לשלם.
אני בהחלט אבדוק הצעות נוספות, ואני מזמין נציגים של חברות שקוראים הודעה זו לפנות אלי במסר פרטי עם הצעות תודה, אילן |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 22:03:10
|
שלום, אני ממליץ לקנות מהיבואן הרשמי. צור קשר, נסה מכשירים ומסכות, השווה מחירים ומשך אחריות. לא חובה שהמסיכה והסיפאפ יהיו מאותו יצרן. http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=299 מעשיר לחות איננו חובה. בצד הנוחיות שהוא מספק, יש גם התעסקות יומיומית במילוי מים וניקיון ובנוסף הוא מכפיל את מימדי המכשיר ומשקלו. למידות ומשקל יש משמעות רבה בנסיעות.
בברכה  |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 22:03:32
|
אילן,
אני מציע לך לבדוק בקופה האם אתה יכול לקבל החזר רק על רכישה מקלנטיקה והנדסה רפואית או גם מחברות אחרות. בנוסף יכול להיות שרכישה משתי חברות אלו תזכה אותך בהשתתפות גבוהה יותר חשוב לברר את מלוא הפרטים טרם הרכישה. לעניין הצעות ומחירים כדאי לך להתקשר לחברות ולהזמין מכשיר לניסיון, לנסות את המכשיר במשך כשבועיים, לקבל הצעת מחיר, להשוות הצעות מחיר שקיבלת מהמתחרים, להשוות את התנאים הנלווים, את השירות שמעניקה החברה, הפריטים הנלווים ועוד ורק אז לבצע החלטה מושכלת לעניין הרכישה. אין מה למהר לבצע את הרכישה מדובר ברכישת מכשיר רפואי יקר וחשוב ויש להקדיש לרכישה מחשבה ובירור.
יש לך כאן בקישור את הטלפונים של כל החברות הספקיות:
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=299
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 05/16/2011 22:05:00 |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/16/2011 : 22:21:37
|
ערב טוב אילן, אולי ישמע לך לא הגיוני אבל אני בזמנו עברתי מכללית למכבי ואחת הסיבות היתה ההחזר הכספי עבור ציוד רפואי ותדירות ההחלפה. אל תשכח שמכשיר ה-CPAP ילווה אותך עוד שנים רבות, לציוד הנלווה יש בלאי והוא יקר (מכבי מצעים היום עיסקה של 6 מסכות בעלות של 1080 ש"ח השתתפות עצמית, זה אומר שכל מסכה עולה 180 ש"ח - אין דברים כאלה בשוק). אילן, זו עצה בלבד - אני לקוח כמוך. בהצלחה. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
|
|
b.asaf
חבר חדש מהשקית
11 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 09:36:10
|
אילן שלום רציתי לעדכן אותך לגבי שאלתך למחיר של מכשיר הסיפאפ אם תיהיה מעוניין במחירים הרבה יותר הגיוניים אשמח לייעץ לך לפרטים של סכומים ושמות תיצור איתי קשר במייל asbuttel@gmail.com בברכה אסף |
אסף בוטל שיווק ומכירות חברת גלמד יבואנית סיפאפ Curasa Curative Medical 050-2419579 |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 09:43:53
|
בוקר טוב ברק,
נו אז??? היכן מתבצע רוב היצור העולמי? אם המסכה טובה למה זה חשוב היכן יוצרה? אני מבין לא לקנות טורקי או צרפתי כי הם אנטישמים אבל מה רע במזרח?
יום טוב
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 10:19:50
|
אין ספק שבעבר קופ"ח מכבי הייתה הכדאית ביותר מבחינת תנאים למשתמשי CPAP
היום לאחר ההגבלה לשני הספקים שזכו בהסדר בלבד זו כבר שאלה
לגבי מסיכות הנושא לא פשוט ולא קשור לסין או מקום הייצור,מסיכה היא דבר אינדבידואלי ולרבים מאיתנו יש סוג מסיכה אחד בלבד שאיליו התרגל והוא נוח לו ולא יחליף אותו בכל מסיכה זולה אחרת (לא משנה מקום ייצורה) |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 11:39:57
|
| לא חשוב היכן היא יוצרה היא פשוט זולה ואתה לא צריך את מכבי כדאי לרכוש במחיר הנ"ל |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
סיגל
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 13:24:43
|
שלום, אני משתמשת חדשה במכשיר cpap, סיימתי את ההתאמה במכון הבדיקה וכעת אני אמורה לרכוש מכשיר. הוצע לי מכשיר apex xt-auto, האם מישהו מכם מכיר את המכשיר ויכול לחוות דעה? תודה סיגל |
סיגל |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 18:01:25
|
| אינני מכיר מכשיר זה ויש לציין (מבלי לחוות עליו דיעה) כי הוא לא מהמכשירים הפופולריים בקרב משתמשי פורום זה |
 |
|
|
סיגל
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 18:29:10
|
תודה. תוכל לומר לי אילו מכשירים כן "פופולאריים" ונחשבים טובים ואמינים? אני לא אתייחס לכך כ"עצה רפואית" אלא כתרומה מניסיון של וותיקים בעניין סיגל |
סיגל |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 18:49:54
|
אנו נזהרים כאן בפורום מהמלצות שעלולות להיחשב כפרסום
אבל למה שלא תסתכלי בראש הפורום על השרשור בעניין השוואת מכשירים מאתר CPAP.COM האמריקאי.
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=13585
אלו בדר"כ גם המכשירים הפופולריים בישראל.
בנוסף יש את המכשיר של חברת ווינמן.הארופאית. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 22:30:50
|
יצחק שלום, כמו שאתה יודע אני משתמש חדש שזה עתה רכש את המכשיר הראשון שלו, הגעתי לפורום הזה שנתן לי המון מידע ועזר לי מאוד בהבנת הנושא. הדבר העיקרי שהיה חסר לי בפורום הזה ומצאתי בפורומים אחרים בעולם הוא ביקורת אישית של משתמשים לגבי המכשירים השונים בהם הם משתמשים. לפי דעתי הוספת נושא "ביקורת אישית" שבו כל אחד ירשום את חוות דעתו על המכשיר בו הוא משתמש מנסיונו האישי, מה הוא אוהב או לא אוהב במכשיר שלו יכולה לתרום רבות למשתמשים חדשים. כמוכן ניתן שכל אחד יוסיף בחתימתו את סוג הציוד בו הוא משתמש מה דעתך? |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 05/17/2011 : 22:56:44
|
ברק, אחלה רעיון. |
 |
|
נושא  |