| מחבר |
נושא  |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 05/26/2007 : 13:04:52
|
שלום לכולם, הזמנתי מכשיר אוטמטי מאתר cpap.com מאותו הרגע התחיל הסיוט!!! שילמתי בכרטיס אשראי סכום של כ $1000 (כולל אביזרים נלווים) והמכשיר הגיע לארץ תוך יום דרך חברת ups. הם יצרו איתי קשר ואמרו לי שלא יוכלו לשחרר את המחבילה מהמכס מבלי לקבל אישור ממשרד הבריאות האמריקאי.פניתי לספק בארה"ב וביקשתי את האישור הנ"ל.מאותו הרגע ניסו להתחמק ממני בכל דרך.ביקשתי לבטל את המשלוח ולקבל את כספי בחזרה,וגם לזה הם לא הסכימו.העניין נמצא כרגע בטיפול של חברת האשראי,ואני מקווה שאזכה לקבל את כספי בחזרה,מפני שנאלצתי בנתיים לקנות מכשיר בארץ ובכל מקרה אין סיכוי שהמכשיר ישתחרר מהמכס ללא האישור הנ"ל. מסקנה: אל תתפתו למחירים הזולים בחו"ל.ברגע שתזדקקו להם ,הם לא יהיו שם עבורכם!!!.
נ.ב. במידה וזה יעניין,אין לי בעייה לפרסם את התכתובת ביני לבין האתר.
אורן |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 05/26/2007 : 14:02:09
|
אזהרה והערה חשובה ביותר! אני מניח שכשקונים בארץ המקור ומביאים לבד, זה כנראה לא קורה. |
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 05/27/2007 08:14:37 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2007 : 09:10:29
|
לאורן שלום.1. כן, התכתובת מעניינת. אנא פרסם או שלח לי באימייל הרשום בפורום. 2. ואם היית נימצא בארה"ב,והיית קונה שם את המכשיר בעצמך ומביא אותו איתך זה כן היה מתאפשר???? האם הרשויות בארה"ב היו מאפשרות לך להוציא את המכשיר????
לעמוס שלום. לא הבנתי את ההמלצה שלך בענין. מה כוונך בארץ המקור??? האם אתה מתכוון שמכשיר אוסטרלי צריך לקנות באוסטרליה ולא לדוגמה, בארה"ב???????
בברכה |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2007 : 14:54:51
|
| הכוונה היא שיש לקנות בחול בכל מדינה שזה זול (גם ובעיקר ארה"ב)ולהביא לבד או ע"י קרוב. |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2007 : 22:33:00
|
שלום עמוס. ואז אין בעיה להוציא את המכשיר מארה"ב???? ואין בעיה להכניסו לישראל????
בברכה |
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 05/27/2007 : 23:54:08
|
למעונינים בהתכתבות עם הספק בארה"ב:
Dear Oren,
We have been contacted by UPS that you have denied delivery of your order. If it is not accepted by you it will be abandoned and there will be no credit issued. We emailed you in advance what the shipping terms were and have your agreement to those terms. Contact UPS ASAP to pick up your shipment.
Thank you for coming to us with your CPAP needs. If we can help further, please contact us by email at cpap@cpap.com or by calling us toll free at 800-356-5221, or on our direct line at 713-351-3414. We are here to help.
Regards, Adam Robison CPAP.com
To m'r Robinson I called UPS and they demanded the agreement of the american health office that i guess you can send me. without the note i cant get the machine i bought. the number of UPS in Israel is:1700-700-824 fax number:039731269 If there is no possibility of getting the requested note in the following 3 days I will like you to bring me a refund. thanks, Oren f
Greetings Mr. F
We do not have any agreement with any American health office. There are no such requirements for made by any agency other than customs for us to export and UPS handles that. If there are any other requirements that your government is requesting we would no be able to assist you. As we described in our email asking for your approval on shipping -
"This only covers shipping. If any taxes or brokerage fees are charged after we ship the order, you are responsible for those charges. Sorry, but we have no information about customs fees or tariffs that may apply."
Unless your purchased merchandise is returned we will not be able to offer any refund. If it is returned it will be credited minus all applicable shipping fees.
I would suggest you get more clarification on what agreement they are looking for, a specific agency or name of the document and I will help you best I can. Ultimately, your purchased merchandise is sitting in customs due to regulations in your government, regulations that we are unaware of, and we will not issue any credit. You are not the first customer we have shipped to in Israel. We have even shipped to companies before and have never been asked for any documentation, possibly because it is not something we know of or provide. I'm sure there is a way for you to receive delivery; we have made more than 100 shipments to Israel before yours.
Regards, Adam Robison CPAP.com
To m'r Robinson > > I called UPS and they demanded the agreement of the american health office > that i guess you can send me. > without the note i cant get the machine i bought. > > the number of UPS in Israel is:1700-700-824 > fax number:039731269 > > If there is no possibility of getting the requested note in the following 3 > days I will like you to bring me a refund. > > thanks, > Oren F
Dear Oren,We have been contacted by UPS that you have denied delivery of > your > order. If it is not accepted by you it will be abandoned and > therewill be no credit issued. We emailed you in advance what > the shippingterms were and have your agreement to those > terms. Contact UPS ASAP > to pick up your shipment.Thank you for coming to us with your CPAP > needs. If we can helpfurther, please contact us by email at > cpap@cpap.com or by calling ustoll free at 800-356-5221, or on our direct > line at 713-351-3414. We are here to help.Regards,Adam > RobisonCPAP.com?
|
נערך על ידי - oren1602 בתאריך 01/10/2009 21:54:02 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 05/28/2007 : 10:39:13
|
במשך כמעט 15 שנה אני נוסע לחו"ל עם מכשירים. פעם אחת שאל אותי הבודק מה זה (מתוך חוסר ידיעה). פעם אחת, בגלל גודל המזוודה שהכילה את המכשיר ומפאת גודלו הזעיר של המטוס נאלצתי להכניסו לתא המטען (בחרדה גדולה). מדובר על בין 20 ל 30 טיסות מכל סוג שהוא, כולל טיסה לאילת.
גם לא הצטיידתי מעולם בשום מכתב מכל גורם מסחרי או רפואי.
ואפילו שבשנת 2005, שידידתנו אמריקה שרוייה בבום של אחרי 11 בספטמבר ושבטיסות פנימיות חיפשו לך בנעליים וכמעט הפשיטו אותך.
אבל, אם אתם חוששים, הצטיידו במכתבים, תמיד יכולה להיות פעם ראשונה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 05/29/2007 : 22:27:52
|
אין כל בעיה בעיה להביא מכשיר מחול העיניין זה האחריות, לגבי חלקי חילוף או מסכות כלל מכשירים ללחות זה שווה את הכסף במסכות רווח של 400 ש"ח בחלקי חילוף חצי מחיר במכשירי לחות בין 400 ל600 ש"ח נו אזזזזזזזזזז    |
 |
|
|
אהרן כהן
חבר פחות חדש

Israel
103 הודעות |
נכתב ב - 05/31/2007 : 15:14:26
|
| אני קניתי את המכשיר מאמריקה והבאתי לארץ אף אחד לא שאל אותי מה זה יודעים שזה מכשיר רפואי .ושם אפילו אפשר להחזיר כל דבר .יש אנשים קונים שמלה הולכים לחתונה .למחורת מחזירים בלי בעיות.צריך לדעת ממי קניתה אם זה סוכן או מהחברה |
 |
|
|
ro_ni
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 01/10/2009 : 22:05:48
|
ברוך שובך איתי שמח שחזרתה לכתוב חסרתה לנו.
לדעתי אם המכשיר משווק בארץ בצורה מסודרת לא נדרש שום אישור אולי למעט מכס או מע"מ אם נדרש. |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 01/11/2009 : 15:01:33
|
חברים שלום.
פעמים רבות הזהרתי בנדון! לא יודע באם עמוס מרשה לי (כי מדובר בפרסום) אבל אנו נתחיל בקרוב מאוד להציע מכשירים מובילים במחירים קרובים מאוד למחיר בארה"ב. לטובת העניין אתר שלנו זמנית "בשיפוצים" בקרוב מאוד יעלה אתר חדש ועדכני. לפרטים נוספים אנו צרו עימי קשר. בברכה ארז CPAPONLINE 052-5622424
|
 |
|
|
yossi
חבר חדש מהשקית
39 הודעות |
נכתב ב - 01/14/2009 : 19:50:12
|
אורן אני לא מבין איפה הבעייה ניתנה תמורה?-לא אז גש לחברת האשראי ובטל העסקה לא יעשו לך כלום אני בטוח שאם תחפור תמצא גם אצל מי להתלונן בארה"ב,אני בטוח שלא יעשו לו חיים קלים |
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 01/15/2009 : 11:11:04
|
יוסי שלום, ההודעה הזו ישנה. כתבתי אותה לפני יותר משנה. לא מבין למה היא קפצה לראש הדף.
בכל מקרה,אחרי מאמצים רבים ובקומבינה של חברת האשראי הישראלית,הצלחתי לקבל את כספי בחזרה.חברת האשראי שלי ביקשה פרטים על העיסקה מהאתר האמריקאי,ומאחר והם לא סיפקו אותם במשך חודש,הייתי זכאי לקבל את כספי בחזרה. במידה והם היו יותר מסודרים ועונים על הבקשה,זה היה מסובך מאוד לקבל את הכסף חזרה והייתי נאלץ לוותר עליו למרות שלא קיבלתי את הסחורה.(קיימת אפשרות ללכת לבוררות משפטית בינלאומית שהייתה עולה לי הרבה כסף ולא מבטיחה דבר)
אורן |
 |
|
| |
נושא  |
|