| מחבר |
נושא  |
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2008 : 11:55:48
|
עמוס כל הכבוד!!!!!! איזה מזל שמצאת את המאמר הזה,תודה, רק זה חסר לנו עוד נזקים לנשימה. בהערכה רבה,שבת שלום,הראלה. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2008 : 17:40:38
|
להלן נוסח המכתב שנשלח להנבלת מכבי ולמשרד הבריאות:
 |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 12/19/2008 : 18:23:21
|
עמוס
כל הכבוד !!!!!!
אין לסמוך על אחרים, תודה שאתה העמקת בנושא,ודאגת לכולנו.
עמוס, תודה גדולה מכולנו.
עדנה בר |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 12/20/2008 : 17:21:15
|
עמוס שלום,
לדעתי עליך להפנות תיק נתונים מסודר לשני גורמים נוספים:
א. מבקר המדינה. ב. מבקר הקופה.
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/20/2008 : 17:28:14
|
תודה, אני אחשוב על זה. בכל אופן פניתי לועדה במשרד הבריאות לעניין חוק ביטוח בריאות ממלכתי.
שלחתי גם לחברה הנדונה בבקשה לשלוח לי סימוכין לגבי ההחלטה שלהם. אני מקווה שהם יעזרו לי. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/20/2008 17:29:20 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/20/2008 : 17:58:19
|
מייל ששלחתי לחברת MYSLEEPMASK.COM : CPAP forum in Hebrew: http://www.portan.co.il/forums/forum.asp?FORUM_ID=24 Chinese CPAP http://www.made-in-china.com/showroom/springrocket/product-detailCoWxQlKBYaYR/China-RESmart-Auto-CPAP.html
Dear Sirs/Madam, S.O.S.! My name is Amos Porat and I am Managing a CPAP users forum in Hebrew. I read about the risk of poisening of the chinees CPAP and masks. We in Israel worrieng since one of the graetest Medicare company named MACABI (more than Million members) sign a contract which one of the CPAP that will be supplied to the members is Chinese. Probably the one RESmart Auto CPAP (above): I would be very grateful if you can send me some printed references or tests that was done in any country which will save the people here in Israel from using Chinese CPAPs. Thank you very much for your help, your cooperation and understanding. Amos Porat
ותשובתם (המהירה מאוד יש לציין): Hi,
We do not have any reports on Chinese CPAP...yet. But given then umber of other consumer goods - from toys to toothpaste - that have had safety concerns, we decided not to wait. Do not worry about ResMed. While some of their components might be manufactured in China, the manufacturing takes place in Sydney Australia. See: http://www.theaustralian.news.com.au/business/story/0,28124,24618419-5018014,00.htmlAlso, even if a large company like Resmed did open a manufacturing facility in China, they would probably oversee it and use ResMed's world-class manufacturing standards. The concern is not with large companies like ResMed, Respironics or Fisher & Paykel but with the many small "no name" brands that are trying to build super-cheap CPAPs. Many "grey market" websites (like CPAP.com) sell many "cheap" brands of CPAPs as well as "grey market" CPAPs that might be used/refurbished. MySleepMask.com, like a few of our other competitors, have committed ourselves to only selling quality goods from quality manufacturers. One of the ways we determine quality manufacturer is whether or not the manufacturing is based in a developed country with world-class manufacturing, quality-assurance & safety standards. I hope this addresses your concern. Best, Weston Headley MySleepMask m: 415 515 0529 f: 415 704 3335
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/20/2008 18:06:52 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 12/21/2008 : 15:36:48
|
עמוס, ניראה לי שהם טעו לחשוב שאתה חושש מ RESMED ולא שמו לב שאתה מתכוון ל RESMART.
בברכה  |
 |
|
|
yossi
חבר חדש מהשקית
39 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2008 : 08:45:56
|
רבים החברות העוברות לייצור בסין (מסיבות מובנות אשר בעיקרן כלכליות)ואני מודה גם החברה שלי. ישנן שיטות להבין מה מכיל המוצר וישנן דרקטיבות עולמיות שאם אני זוכר נכון נכנסו לתוקף ב 2006(אך יתכן ויש החרגות לנושאים של ציודים רפואיים) הראשונה נקראת ROHS6 והיא מפקחת על תכולת המרכיבים אשר נאסרו לשימוש בתעשיות האלקטרוניות (וכיוון שהמכשיר מכיל מעגל מודפס הוא נכלל בדרקטיבה זו)ובראש ובראשונה עופרת וכמובן מרכיבים רבים אחרים גם בפלסטיק. החלק המשלים הוא WEEE אשר נותן הנחיות כלליות כיצד לטפל במוצר כשהפך לגרט (אשפה)על מנת שלא יזרק כלאחר יד ויזהם מי תהום וכו' (כמו שאנחנו מנסים לעשות לסוללות...). חשוב לחפש ולדרוש שהמוצר יהיה ROHS ואז לפחות נדע איזה רעל אנחנו לא מקבלים... כיוון שידוע שמדינתנו היא פח זבל ליצרנים שנתקעו עם סחורה (ולראייה כל יצרני המכשירים הבייתים של מכונות כביסה מזגנים וכו'דוחפים לפה את כל הסדרות של המוצרים עם דירוג אנרגטי גבוה כיוון שהם יודעים שאנחנו מדינה שצורכת אך לא כלכך בחכמה). את שאר הנתונים ועוד ניתן לראות בקישור הבא של משרד התמ"ת http://www.moit.gov.il/NR/exeres/D1886E96-842C-4E8D-9CFC-E26F60AF2639.htm אגב-אם אכן נכונים הפרטים שהחברה אינה מפרידה בין חומרים רעילים ואסורים בשימוש הרי שבסופו של דבר עלול להיווצר נזק למשתמשים ובנזק אמורה לטפל קופ"ח מכבי- אז מה הועילו חכמים בתקנתם?
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2008 : 12:07:24
|
יוסי שלום, תודה, תודה תודה על המידע שהעברת לי. שלחתי שוב את המכתב והסימוכין למכבי ולמשרד הבריאות. בברכה, עמוס

|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 12/24/2008 12:54:23 |
 |
|
|
דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2008 : 14:34:12
|
| עמוס אני שוב מציע לפנות לתקשורת תראה מה התחקיר של חיים רבלין עשה בנושא של בסיס הנח"ל אפילו תפנה עליו אישית |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/24/2008 : 18:23:46
|
תודה. אני רוצה קודם לנסות בדרכים ישירות. אם זה לא יעזור אני אנסה בדרך שלך. עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
oren1602
חבר חדש מהשקית
Israel
29 הודעות |
נכתב ב - 12/25/2008 : 18:07:46
|
עמוס, דבר איתי,יתכן ואוכל לעזור בנושא החיבור עם התקשורת.
אורן |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/25/2008 : 21:09:04
|
תודה. אני רוצה בינתיים להמתין. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 12/28/2008 : 09:10:26
|
עמוס,
להמתין מעט כן, אך להודיע למכבי על כוונה לפנות לתיקשורת במידה ולא יתנו תשובות עינייניות. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/28/2008 : 09:25:21
|
מקובל. תודה! עמוס |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/09/2009 : 10:06:41
|
תשובת מכבי למכתבי האחרון: פניתי במכתב נוסף למכבי וביקשתי שוב לאפשר לנו לרכוש מכשירים עם הפחתת לחץ בנשיפה עם ההשתתפות הסטנדרטית של מכבי. עדיין לא קיבלתי תשובה. אני אעדכן אותכם כשאקבל.

|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 01/09/2009 10:14:14 |
 |
|
|
ro_ni
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 01/09/2009 : 12:20:27
|
איזה כיף להתנסח במשפטים כמו "הגורמים המקצועיים הרלונטיים במכבי"
או "ראו לנגד עיניהם את צרכי חברי מכבי המשתמשים במכשירי cpap"
אני שמח לראות שבקרב מקבלי ההחלטות לשיקול הכלכלי לא היתה השפעה כלל. ההחלטה שהתקבלה הינה מקצועית גרידא. וכמובן שהתקבלה אחרי מחקר מקיף והתיעצות עם חברי מכבי משתמשי cpap ותיקים וחדשים.קריאת מחקרים שנעשו במקומות אחרים (כן יש דבר כזה), השוואה מקיפה בין כל המכשירים השונים המשווקים כיום תוך ניתוח מעמיק של היתרונות והחסרונות של כל מכשיר, וכמובן הכי חשוב תרומתן של תכונות מסוימות כמו הקלה בשאיפה ונשיפה להצלחת הסתגלות או דחייתו בידי המשתמש החדש .
המלצה לשימוש במכשיר cpap הינה של רופא ומעבדת שינה אבל... האם המשתמש אכן ישתמש במכשיר בתדירות גבוהה ולאורך זמן תלוי במשתמש עצמו ולהסתגלותו למכשיר.
אני מעיד כאן על עצמי שלא הצלחתי להתרגל למכשיר ללא הקלה בנשיפה ולולא היתה תכונה זו קיימת במכשיר ה cpap בו אני משתמש הייתי מוותר כלל על שיטת הטיפול בו.
חברים להתעורר אנחנו הלקוחות (הלקוח תמיד צודק) ולכן אסור לנו לוותר, כדאי לנסות לשלוח מכתב חתום בידי כולנו משתמשי ה cpap חברי ממכבי, בתקווה שזה ישנה את רוע הגזרה. הצעות ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/09/2009 : 15:58:37
|
רוני שלום, האם אתה מוכן לקחת על עצמך לארגן את כל חברי מכבי משתמשי CPAP ולכתוב מכתב נוסף על אלו שכבר כתבתי? אני אעזור לך ככל שאוכל, עמוס cpapusers@gmail.com
|
עמוס פורת
|
 |
|
|
ro_ni
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 01/10/2009 : 12:11:43
|
עמוס שלום,
חן חן על האמון!
חשבתי על בקשתך ולצערי איני יכול להרים את הכפפה. מאחר ואני עושה צעדי הראשונים בקרב משפחת משתמשי ה cpap אין בי די נסיון והנסיון המתאים על מנת להביע עמדה איתנה בנושא ולהוביל מהלך. לדעתי מי שיעמוד בראש המחנה חייב שיהיה בעל נסיון של מס' שנים עם שימוש במכשיר cpap מכיר סוגי מכשירים מסכות חברות וכו' על מנת לנמק היטב את טענותיו ולאחוז בכל נימוק אפשרי כנגד התנגדות המערכת.
דבר נוסף,קיים בי רושם ( סליחה אם אני טועה) שלמרות כל הנכתב בפורום איני רואה התעוררות של חברי פורום שהם גם חברי מכבי שהעניין נוגע להם אישית. או שאין הרבה כאלה, או שהם לא מבקרים בפורום, או שסוג המכשיר לא מספיק חשוב עבורם ולהערכתם אין חשיבות לסוג המכשיר ומאפיניו לנוחות הטיפול והצלחתו. או.... שסתם בא להם שמישהו אחר יעשה עבורם את העבודה ואפילו אינם טורחים להביע דעתם או אמון במעשיך אפילו מעבר לדפי הפורום וחבל.
בברכת המשך יום נעים ושקט. |
 |
|
|
דליה
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 01/10/2009 : 18:48:40
|
באמת הפורום נירדם, לאחר שאיתי עזב את הפורום. לא שומעים את ארז ואחרים. אולי סוג ההתקפות על איתי החליש את הפורום וחברים עזבו אותו בעקבות איתי. |
 |
|
נושא  |
|