| מחבר |
נושא  |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 08/22/2010 : 00:25:39
|
למה תמיד יש מישהו שחייב לנסות לקלקל ולהרוס פורום כזה חשוב שמתנהל בצורה הכי הוגנת והכי אמיתית שיש. אין פה בפורום השמצות ונאצות אך לפעמים מידי פעם חייב מישהו ללכלך. אני מציעה לכל חברי הפורום פשוט להתעלם מאנשים כאלו ולהמשיך לדון בפורום עם כל החברים הטובים שקיימים הותיקים והחדשים. לכל החברים הותיקים שהושמצו כאן, אתם מתבקשים בכל לשון של בקשה להמשיך לכתוב בפורום כאילו לא היה ולא נברא הפורץ לפורום הזה שרוצה לשווק לנו שנורקלים. מספיק שחסר לנו חבר יקר כמו עמוס שניהל פה את הפורום , ובגלל כל השנורקלים למיניהם הוא כמעט ולא משמיע קולו - וחבל. |
|
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 08/22/2010 : 21:30:58
|
אני איתך.
הפורום הזה מנוהל בצורה חברית,הוגנת ותרבותית.
אני קיבלתי עזרה ענקית בפורום זה - את העזרה קיבלתי גם כאשר עלתה בעיה
בשימוש בCPAP לאורך תקופת ההסתגלות.
הגרעין הוותיק המנהל את הפורום הזה , מורכב מאנשים איכותיים.אנשים איכפתיים, המקדישים מזמנם למתקשיים בשימוש בCPAP
אלו, שמבקשים לפגוע בחברות שנוצרה כאן - לא יצליחו.
כולנו מתמודדים י ח ד בנושא הבריאותי שנפל עלינו.
תודה
עדנה בר |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/22/2010 : 22:17:31
|
| גברת טובה את יודעת בכלל מה זה הפיתוח החדש לנשימה מהפה? על תלעגי לענין חשוב זה נשימה עם צינור מהסיפפ מחובר לפה זה המצאה חדשה ואל תזלזלי בה.ודבר שני אני לא התחלתי עם ההשמצות מר רוובן ומנחם התחילו עם זה מספיק די תתחילו לעזור לאחרים עם הנסיון שלכם ומספיק אם ההשמצות.גיורא |
 |
|
|
holyhacker
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 06:49:26
|
| אפשר לדעת על מה מדובר ומה זה הפיתוח? |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 07:54:09
|
דובר על הפיתוח הזה בפורום לא מיזמן. שמחפשים אנשים לנסיון לזה. לעדנה וכל יפה הנפש תקשיבו קצת לגיורא, ותצאו מהבועה שלכם |
 |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 08:19:17
|
לגיורא ואיתי (שלפעמים לפי צורת הכתיבה, אני חושדת שהם אדם אחד) שלום, לפיתוח מכשיר וניסיונות שונים בשימוש הפיתוח ומחמאות על כך כל עוד לא עבר שום בדיקה במכון רפואי, זה לא מקצועי לפרסם. בריאותנו ותלותנו בסיפאפ זה לא משחק ילדים. ראה, מה כותב תמיד מנהל הפורום יצחק, בסוף כל כתבה ותגובה שלו הוא מציין ש"הכותב אינו רופא" כולנו כאן מאד זהירים ומודעים לנושא הבריאותי, זה לא פורום על פוליטיקה, אלא פורום רפואי רציני ביותר . ואגב, איתי, לקרוא "זקן" למשתתף הפורום הותיק שלנו - הוא גנאי לך , כי אתה מתגלה כאן כאדם צר אופק חסר אחריות ולא אמין. בעבר, אם זכור לך, אני הייתי בין המתנגדים לסילוקך מהפורום, ותמכתי בך גם בשיחות טלפוניות, אך כעת אני רואה כמה שלא היית ראוי לזה. אגב דוקא לאנשים מבוגרים (זקנים כדבריך) אני יותר אשמח לשמוע מהם על נסיונם ולהצעתם בנושאי הפורום. איתי, תוריד פרופיל ותהיה עינייני, בפעם הבאה אני לא אעמוד לצידך, ולגיורא, אנא ממך תרד מעל גבינו, אנחנו לא צריכים השתלחויות חסרות תרבות ומתקפות כמו שעשית כאן לאחרונה בפורום. |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 15:03:16
|
מכובדי, נער הייתי וגם זקנתי (אני בן 57 - האם אני זקן???). בישראל כמו בישראל, במוקדם או במאוחר יופיע מישהו שסגנונו "יחודי". הפורום הזה התנהל ע"י עמוס פורת בנועם ובמקצועיות. ליידו היינו קב' אנשים שתרמה. זכורות לי שיחות רבות בטלפון - על חשבוני ע"מ לסייע לאלה שהיה קשה להם.כמוני גם אחרים...
הגדיל לעשות עמוס פורת שהזמין אותי - הזר לו, לבייתו בשבת ויחד עם רעייתו הניפלאה, פתחו בפני את חדר השינה שלהם, כן חדר השינה, ע"מ להראות לי את ההתארגנות.
אח"כ על כוס קפה, הסבירו הם לנו בנועם ובסבלנות והפיגו חששות. רובין, עדנה, כהן ועוד אנשים טובים, הצטרפו והשפיעו מטובם בנימוס, בעדינות וברצון טוב.
ואז הגיע מי שהגיע. שבהחלט שינה סיגנון. נקט בסיגנון הזר לפורום והרגיז רבים. עכשיו יש עוד אחד שאני לא מבין מה מרגיז אותו ולמה הוא נוקט בסיגנון זה.
אני, כמי שהפורום מאוד חשוב לו, מציע להתעלם מהיום לחלוטין ממי שנוקט בסגנון שאינו יאה. לדעתי ההתעלמות "תעשה את העבודה".
בכבוד רב,
"הזקן המתנשא" |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 08/23/2010 15:06:10 |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 16:09:44
|
היי מנחם, מתה על ההומור שלך, אגב אני בקבוצת הגיל שלך,וברור שעדיין אני צעירה ופעילה ובניגוד למי שחושב ש"זקן" זו מילת גנאי, אני מפרשת את זה כחוסר בטחון,מרירות וצורך להתגונן ולהתקיף כל הזמן, ברור שצריך להתעלם מהם ולהמשיך בחיינו הרגילים - הם לאט לאט "יזקינו וישכילו" בצורה הקשה ואז יצטרכו פורום אחר ל"זקנים מרירים וחסרי מנוח". |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 22:21:59
|
| שלום למנחם, עדנה, טובה ,רובין, וכהן ,ועוד חברי הפורום המכובדים די תפסיקו את המרירות שלכם אמרתי שאנו יחד פותחים דף חדש ומספיק אם השטויות תהיו רציניים תתחילו לעזור מנסיונכם כמו האיש המכובד מר עמוס פורת. די מספיק תודה ובברכה אני מאחל לכם שנה טובה הרבה בריאות והרבה עשייה תודה לכולם גיורא |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2010 : 22:49:31
|
ויבוא גואל לציון אני תמיד מכבדת אנשים שמכירים בטעותם ומציעים לפתוח דף חדש, אז שתהיה לך שנה טובה ובריאה ולכל חברי הפורום. |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/24/2010 : 09:57:47
|
| שלום גברת טובה אני ממש שמח על מה שכתבת .אך אני לא עשיתי שום טעות אבל אני סולח למי שחושב כך שתהיה לך גם שנה טובה ותמשכי לתת לפורום מנסיונך.גיורא |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 08/24/2010 : 20:58:14
|
יש לנו צרה ישנה וצרה חדשה שחברו יחד כדי לקלקל את הפורום. איפה צחי?חזר כבר? |
עמוס פורת
|
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/24/2010 : 23:07:26
|
| שלום ובברכה מר עמוס פורת היקר סוף סוף עליתה לפורום כבוד רב לי אליך ואני מתנצל על מה שכתבתי לך.תודה על כל הכתבות שלך תמשיך להיות פעיל בפורום למדתי ממך הרבה תמשיך לכתוב בפורום אני לא צרה חדשה אני בן אדם כמוך ונותן לך את הכבוד הראוי לך בברכת שנה טובה והרבה בריאות גיורא |
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/27/2010 : 17:33:44
|
| מר עמוס פורת היקר אני מבקש בכל לשון של בקשה שתחזור לפורום כולם אוהבים אותך אתה אדם יקר תן לאנשים עזרה כמו שעוזרים אחרים וכל הכבוד לכולם .וגם למנחם ,ולדגן,עמוס תחזור הביתה.בהוקרה גיורא |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/27/2010 : 17:50:20
|
עמוס כאן והוא תורם מידי פעם מנסיונו וידיעותיו וגם מפנה אותנו לכתבות מעניינות כולנו תקווה שיהיה פעיל כמה שיותר בפורום זה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 08/28/2010 : 20:16:13
|
| אני ממשיך לחפש דברים מענינים. הפורום חייב לחזור למה שהיה. ללא התייחסות רצינית לא יהיה קיום לפורום. אנא אל תקלקלו אותו. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות |
נכתב ב - 08/29/2010 : 00:55:31
|
| עמוס אתה חברמן. אני שמח שרואים מה שכתבתה .תמשיך תן לנו להנות מיצירותך, תמשיך תודה מכולם גיורא |
 |
|
| |
נושא  |
|