מ CATHAY PACIFIC חברה מהונג קונג נמסר לאזרח אוסטרלי שאפשר להשתמש במכשיר CPAP בטיסה עם הודעה של שבועיים מראש. שבוע לפני הטיסה מאוסטרליה לביג'ין היו כל פרטי המכשיר שלי בידי החברה.
שלושה ימים לפני הטיסה סירבה CATHAY לקחת את המכשיר (אחד משלשת החלקים של המכשיר????.) והכרטיס שלי בוטל.
למרבה המזל חברת QUANTAS האוסטרלית לקחה אותי ואת ה CPAP לבייג'ין.
אני ממתין להחזר של 7683$ מ CATHAY.
ההנחה היא שהאיש רצה לישון במטוס עם המכשיר. כי אני לקחתי את המכשיר בחברה הזו ובשניה ולא השתמשתי בו לשינה.
Three days before my flight Cathay refused to take my brand (one of the three largest suppliers) and my ticket was cancelled. 3 ימים לפני מועד טיסתי, "קטאי" סרבה לקחת את המותג שלי (אחד מ 3 הספקים הגדולים) וכרטיסי בוטל.
בעבר היה על זה דיון (יכול להיות שנמחק בגלל מתקפת ההקר האחרונה) וזכור לי שנאמר שיש מושבים מיוחדים במטוס להם יש חיבור לחשמל. אולי גם יש במחלקות גבוהות יותר
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
אני טסתי ב CONTINENTAL לארהב בטיסה ישירה. בבואינגים החדשים שלהם יש חיבור לחשמל בכל מושב. ממה שביררתי לפני הטיסה- בעצם אסור להעלות מכשירי CPAP למטוס מכיוון שמדובר במכשיר חשמלי לא מאושר (בניגוד למשל למחשבים ניידים שכן מאושרים ולמרבית האבסורד מחוללים הרבה יותר הפרעות אלקטרומגנטיות). אני פשוט לא שאלתי שאלות קיטבג מיותרות, העלתי את ה CPAP למטוס וכשכיבו את האורות בטיסת הלילה, התחברתי,שמתי שמיכה על הפנים והלכתי לישון שינה מתוקה....