| מחבר |
נושא  |
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/28/2009 : 16:34:59
|
תתחדשי. ניראה לי שהאחריות קצרה מדי. בד"כ נותנים אחריות ל 90 יום. נישמח אם תמשיכי להחזיק אותנו בתמונה.
בברכה  |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/31/2009 : 19:17:01
|
עמוס - אין עליך. כבסתי את המסיכה לכבוד שבת ובאמת קלי קלות ויבוש מהיר. אני שוב משבחת את המסיכה, היא הכי טובה שהיתה לי, ניסיתי בסך הכל עוד שתיים, אחת רגילה- אפית והשנייה- נחירונים, ועם הבד אני מצליחה לישון לפחות שעה אחת נוספת בלי להעיף אותה בחמת זעם, היא גם איכשהו יותר סימפטית במגע עם הכרית, הרכות שלה יותר נעימה. בקיצור - הרע במיעוטו- וכיוון שאין ברירה-זה הכי טוב לי בשלב זה בחיים- אם ימציאו משהו יותר קומפקטיומעניין, אני סומכת על עמוס וחברי הפורום הפעילים יעילים שיידעו אותנו. בינתיים מעניין מי עוד משתמש במסיכה מבד מלבד הראלה ? שבוע טוב ובכלל חיים טובים ובריאים |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2009 : 02:39:35
|
שלום לואיזה, חזרתי היום משהות בקנדה, ושמחתי לקרוא שמסכת הבד עוזרת לך ,כפי שכתבתי לך ניקויה קל ופשוט ורק איתה אני מסוגלת להרדם. בקשר לאורך חייה יש לי מסכת בד אחת בת 9 חודשים שאני משתמשת בה ברוטציה עם מסכה נוספת בת 6 חודשים ושתיהן מתפקדות נפלא , המסכה השלישית שלי עומדת בהיכון לפעולה,אני מודה שקניתי אותה בעיקר כדי לא להפסיד את התנאים הישנים של קופח מכבי.
בנוסף רציתי לספר לחברי הפורום ,שהפעם לעומת הפעם הקודמת כן עשו לי בעיות עם ה-CPAP, בטורנטו בעת השיקוף של תיק היד, הם הכריחו אותי לפתוח את התיק לרוקן את תכולתו ולהסתכל על המכשיר , כל ניסיונותי להראות להם מכתב מרופא שזהו מכשיר לשימוש רפואי עלו בתוהו , הם רצו לראות במו עיניהם. נראה לי שבמקרה נפלתי על בודק נודניק ,בשום מקום אחר וגם בפעם הקודמת בטורונטו לא היתה לי שום בעיה. טוב לחזור הבייתה ,הראלה. |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2009 : 05:41:39
|
שביעות הרצון ממסיכת הבד של משתמשת נוספת מעידה שוב כי יש לנהוג זהירות מרובה עם ח"ד ביקורתיות שמנפיקים כל מיני מומחים.
יופי שיש עוד פיתרון (לא שיגרתי). אין תחליף להתנסות ובדיקה אישית
כל הכבוד לארז שמשווק את הנ"ל ! |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2009 : 10:23:21
|
2 החברים שלך תקפו את המסכה הזו בלי בדיקה מעמיקה. אלה בדיקה שטחית. לצערי כך הפורום מיתנהל לאחרונה |
 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2009 : 16:17:43
|
"כל ישראל חברים" גם אתה איתי, חבר שלי אז מה זה אומר?!
רק חזרת וכבר אתה מתחיל ... |
 |
|
נושא  |
|