| מחבר |
נושא  |
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/13/2009 : 21:51:48
|
שאלתי היא האם יש צורך ובאיזו תדירות להחליף את המסיכה? אני שנה וחצי עם ה- CPAP וקראתי שצריך להחליף את המסיכה מידי שנה. נראה לי קצת מוגזם כי המסיכה נראית במצב טוב. כמו כן, מה תוחלת החיים של מכשיר CPAP אוטומטי?
ושאלה נוספת: מה משמעות הפרמטר avg. Est. Tidal Vol. - מה הוא אומר ומה חשיבותו? אמרו לי שהנתונים צריכים להיות בין 400-600 ולאחרונה הוא בסביבות 300+
תודה רבה מראש! |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/14/2009 : 10:42:08
|
החלק שמתבלה במסכה הוא קרום הגומי. הקריטוריון הוא האטימה של המסכה. הקרום מתבלה מהזיעה ומהשטיפות בדטרגנטים. מכבי מאפשרת לרכוש מסכה פעם בשנה.
המכשיר מתחיל להתבלות כאשר הרעש שהוא מייצר עולה. הרעש בא מהחיכוך בין החלקים המסתובבים בעיקר במדחס. בדרך כלל החלפתי מכשירים לא בגלל שלא פעלו, אלא שהגיע לי אפשרות להחליף דרך הקופה. בחלק מהדגמים החדשים יש אביזרים חדשים ופונקציות חדשות העושים אותם יותר נוחים לשימוש.. את המושג EST ראיתי בהודעה של יחיאל רובין, אולי הוא יודע מה זה. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 01/14/2009 10:46:22 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/14/2009 : 17:08:51
|
שלום. לא זוכר בדיוק. נידמה לי שמדובר כאן על נפח ממוצע (במיליליטר) של אוויר במהלך שאיפה/נשיפה. הנתון הזה היה רשום בתוצאות מעבדת השינה. אצלי נמדד: AVG. EST. TIDAL VOL. 528 ML
את זכאית לפגישה ולהסברים על כל ממצאי הבדיקה, מהרופא המומחה שבמעבדת השינה. מומלץ !!
באשר להחלפת מסיכה, תוכלי לקרוא את המלצת אייל ירימי : http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9882
בברכה 
|
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/14/2009 : 20:35:12
|
תודה על תגובותיכם המהירות. פורום מצויין, השתמשתי בו המון (אמנם פסיבית) בשנה וחצי ש"הלבישו" עלי את המסיכה. אי אפשר להגיד שאני אוהבת את הסיפור, ועדיין כשאני מבחינה שישנתי כבר 5-6 שעות עם המסיכה אני מסירה אותה בחדווה כדי להנות מעוד שעה אחת של "בלי" לפני שאני קמה לעבודה. קראתי בפורום על מסיכה מבד, האם אפשר לפרט ? http://www.sleepweaver.com/ הפלסטיקים והסיליקונים לא טובים לי לפנים (אני חושבת שבכלל העור לא נושם בתוכם) והם גורמים לעורנו יותר להזקין. ישנתי גם תקופה עם נחירונים, איכשהו ישנתי, רק שהם נורא מעצבנים בתוך האף. כך שהמסיכה מבד מעניינת אותי, או בכלל אם יש מסיכה חדשה מחומר יותר ידידותי לפנים. מי יודע כל כמה זמן ב"כללית" מאשרים מסיכה? ובאמת תודה לכל המשתתפים הפעילים,למדתי המון מכם יישר כוח ובמיוחד לעמוס פורת - מנהל הפורום -כן ירבו!(מנהלי פורומים כאלו, לא משתמשים) |
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 01/14/2009 20:43:15 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/14/2009 : 22:36:27
|
עמוס - איזו יעילות ואיזו מהירות תגובה וכמה פירוט -ממש ממש תודה. אם ידוע על משהו יותר חדיש - אשמח לשמוע בסרטונים המסיכה מבד עושה רושם טוב מאד, אדאג להשיגה ואדווח בפורום |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 01/16/2009 : 15:24:48
|
שלום לואיזה, אני משתמשת במסכת הבד והיא מעולה בשבילי,לאחר שניסיתי הרבה מסכות וכמעט נואשתי ארז הציע לי את מסכת הבד והיא בפרוש הצילה לי את השינה ,המסכה היא כמו חלק מהבד של הכרית שלי ועל כן אינה מורגשת כמעט.אני מברכת יום ובעיקר לילה לילה את ממציאה. |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/17/2009 : 18:51:21
|
| תודה הראלה, הבנתי מהפורום ובמיוחד ממך, שזה הפתרון, אני אשיג אותה בימים הקרובים ואדווח |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/17/2009 : 18:53:25
|
| איך האחזקה שלה, אני מקווה שהבד הוא מכותנה ואפשר לכבסה |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 01/18/2009 : 13:13:21
|
מכבסים ביד עם נוזל שטיפה עדין שתי דקות והופ...גמרנו. הבד עשוי מבד שמתייבש מהר ומוכן שוב לשימוש . יש לי שלוש מסכות בד כאלו מפני ששנתי תלויה אך בהן. שבוע טוב ובהצלחה,הראלה.
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/18/2009 : 16:36:31
|
לואיזה, לפני שאת קונה 3 מסיכות כדאי שתקני רק אחת לניסיון. כמו כן מומלץ שתקראי בעיון את כל המאמרים שעמוס רשם לך למעלה. בבקשה שתפי אותנו בהתפתחויות שיהיו.
בברכה  |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/18/2009 : 18:31:29
|
אז ככה, התחלתי היום את התחקיר ובחברה הראשונה שפניתי הנציגה אפילו לא ידעה שיש מסיכות מבד, היא לקחה את הטלפון שלי והלכה לברר על קיומן וחזרה אלי עם תשובה כעבור כשעתיים-שלוש שבשורה תחתונה החברה שלהם לא מייבאת את המסיכות הללו כיוון שהן לא בטיחותיות ואין להן תקן אמריקאי שהוא מן המחמירים והמהימנים, ובכלל יש איתן בעיה כשיש הפסקת חשמל ועוד כהנה וכהנה, כל זאת לדברי הנציגה. אני אמשיך לברר וכמובן לא אקנה 3 מסיכות, אלא אתחיל באחת. בבקשה מי שמשתמש במסיכה כזו- איפה קונים ועוד פרטים אשמח לשמוע (המאמרים באנגלית כבדים לי) |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/18/2009 : 21:12:06
|
את ההתכתבויות הללו קראתי פחות או יותר, חפשתי מאמרים מקצועיים(בעברית). מכל מה שקראתי בפורום הראלה מתמוגגת ועוד אחד מבסוט ותו לא. רובין-גם אתה יצאת לא מרוצה ממסיכת הבד שקבלת והחזרת אותה, אם אני לא טועה, וגם חפשת אישור תקן ולא מצאת |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2009 : 01:28:33
|
כמובן שלא המלצתי שתקני מההתחלה שלוש מסכות....אך אם תהיה מרוצה ותרדמי בלי קונסטרוציות פלסטיק על הפנים ,בטוח שתעשי זאת בהדרגה . אני ממליצה לך לנסות קודם את המסכה ורק אחר כך לקנות .אין חכם כבעל הניסיון . הנתונים שנפרקו אצלי מעולים , וכך אני יודעת שהמסכה מבד בשבילי עושה את עבודתה נאמנה. אך טוב ,הראלה. |
נערך על ידי - הראלה בתאריך 01/19/2009 01:34:48 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2009 : 16:23:53
|
אני לא מבין למה צריך להתקשקש כ"כ הרבה בעיניין מסיכת הבד. היא משווקת ע"י ארז פוקס. פני אליו ישירות. אם הוא בוטח במוצר, סביר להניח שהוא יכול להציע לך אותו לנסיון.
בנוסף, פני לפורום בארה"ב ונסי להבין שם מה חושבים שם על המסיכה. מקריאה בפורום שלנו ומח"ד של שניים וחצי אנשים המכירים את המסיכה, לא תתקדמי בכלל.
מדובר במוצר שונה וככזה הוא צפוי להיות שנוי במחלוקת.
אגב, מה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר ולהיפך. |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2009 : 16:28:29
|
החברה בארה"ב מאוד בטוחה בעצמה. רצ"ב קטע מהאתר המשווק את מסיכת הבד:
We guarantee the SleepWeaver will be the most comfortable mask you have ever worn. If you are not 100% delighted or you cannot get a proper fit even after working with our Customer Service Team to do so, return the mask within 30 days for a 100% refund of your purchase price.
|
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 01/23/2009 : 22:39:08
|
שלום לואיזה, האם קבלת לניסיון את מסכת הבד? אנא כתבי כאן על נסיונך עימה. אם לא , את יכולה לפנות לארז פוקס שהגיב בשרשור הזה ולבקש אחת לניסיון. מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תבחרי,הראלה. |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/24/2009 : 17:34:02
|
הראלה - קבלתי לפני כיומיים, אני בודקת, במהלך השבוע לאחר שגם אוריד נתונים אדווח. שבוע טוב - לואיזה |
 |
|
|
לואיזה
חבר חדש מהשקית
42 הודעות |
נכתב ב - 01/27/2009 : 21:16:29
|
כפי שהבטחתי - כבר 5 לילות אני עם מסיכת הבד. קצר ולעניין - נחמד, יחסי כמובן. חיצונית היא נראית כמו גיבוב של בדים שנתפרו להם יחדיו בשעור מלאכה כתה ו' עם חיבורי גומי של תחתונים - אני מגזימה, אבל זה נעים יחסית על הפנים , יותר מהסיליקונים שגם משאירים לי סימנים. הבד הוא סינטטי ולא מכותנה, כך שאני לא יודעת איך זה יהיה בקיץ, הוסבר לי שהיא ניתנת לכביסה ביד בלי בעיה ולא עושה רושם שהיא תאריך הרבה ימים. אבל מה לא עושים כדי למצוא את הטוב ביותר ובאמת נכון לימים אלו לגבי היא הכי "נחמדה".בדקנו את הנתונים שלי עם המסיכה מבד יחסית למסיכות הקודמות ואין שינויים כמעט. קניתי אצל ואדים שעושה רושם שהוא רציני ובכלל תקתקן ודייקן ולא מחנטרש, מה שהבטיח קיים. שלמתי יקר יחסית, אבל רציתי אבא למרות שהוא לא נותן אחריות אלא לשבועות בלבד |
 |
|
נושא  |
|