מחבר |
נושא  |
|
amosporat
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2019 : 15:32:23
|
מישהו רכש את המכשיר הזה? האם מרוצה ממנו? חסרונות? יתרונות? מבקש חוות דעת |
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 07/14/2019 : 22:15:16
|
מרוצה מאיירמיני.מתקדם הרבה יותר מS9 שהשתמשתי קודם. יתרונות: ניתן לראות את תמונת השינה באפליקציה בסמרטפון. יש קפסולות במקום מעשיר לחות שזה מאד נוח (אבל יותר יקר). חסרונות: קצת רועש (לי לא מפריע), ניתן לחבר רק מסכות ייעודיות (אבל אפשר לחבר צינור רגיל (במקום חיבור המסיכה)ואז לחבר מסיכה אחרת (בתנאי שמוותרים על הקפסולות). יש ב cpap.com השוואה בין איירמיני ומכשירים קטנים אחרים. שווה לבדוק |
 |
|
just_guy
חבר פחות חדש

101 הודעות |
נכתב ב - 07/16/2019 : 17:05:54
|
מצטרף חוו"ד חיובית על המכשיר - קטן, קומפקטי, לא רועש מדי (יותר מה-s10 שלי, נגיד, אבל לא בצורה דרמטית).מציין לטובה את פתרון הלחות שלו - אומנם עולה כסף, אבל הכי נוח בעולם. ,
|
 |
|
amosporat
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
נכתב ב - 07/20/2019 : 10:59:26
|
רכשתי את ה AIRMINI וכן סוללה נטענת בקלינטיקה, מפרץ חיפה, אצל מירי בלנגה. בחנתי אותו ככל יכולתי כמו שעשיתי בעבר להרבה מכשירים. מכיוון שאני יזמתי וניהלתי את הפורום הזה לפני כ 10 שנים, נתבקשתי על ידי המוכרים לכתוב את רשמי מהמכשיר. הודעתי להם שבכל מקרה אביע את דעתי הכנה והאמתית לפי העובדות והממצאים בשטח.
קודם כל למען ההגינות אני חייב לומר כדלקמן: 1. ניסיתי הרבה מאד מכשירים בכל התקופות. אני משתמש במכשירי RESMED למעלה מ 20 שנה. כרגע כ4 שנים ב 1 S10 .מעולם לא הייתה לי כל תקלה או תלונה על המכשירים האלו. הם תמיד עבדו לשביעות רצוני. בשקט בהתאמה מלאה, קמתי תמיד עם הרגשה טובה. כל שאלה שהייתה לי נענתה מצד קלינטיקה והשתמשתי גם בניסיונו של דן בר אור שנתן לי עצות טובות. 2. בניהולי את הפורום הזה הקפדתי שלא יכתב בו שום דבר שיש בו פרסומת לכל מוצר שהוא. גם היום נהגתי כך. 3. כמסכה בS10 אני משתשמש בנחירונים MEDIUM. המכשיר מפעיל את עצמו באמצעות הנשימה. הוא איננו מפסיק לבד כשמסירים את המסיכה.
המוטיבציה לרכישת CPAP זעיר באה מתוך הצרכים הבאים: 1. בנסיעות ארוכות בחו"ל בין שאני נוהג וגם שאינני נוהג, אני מרגיש צורך לישון באמצע הדרך. אני יכול לעצור בצד ולחטוף תנומה,או שאשתי ממשיכה לנהוג ואני ישן. כשעשיתי את זה ללא CPAP, הייתי ישן תוך סיוטים, עצירות נשימה, חניקה, כאבי ראש וסחרחורת. קמתי הפוך לגמרי ולקח לי המון זמן להתאושש. 2. חיפשתי תמיד מכשיר קטן לנסיעות לחול, לשינה בטיסה. הסוללה מאפשרת הפעלת ה CPAP עד 8 שעות. 3. נסיעות ושינה מחוץ לבית: חיפשתי מכשיר קל נוח ונייד. 4. לצערי אני חולה בסרטן מסוג מיאלומה, זה כשנה וחצי. המחלה גורמת לי עייפות ואני נזקק להרבה שינה. לפעמים 3 פעמים ביום. עם זאת, אני שואף להיות עצמאי ולנהוג לבד בלי להיות תלוי באף אחד.
כשראיתי את המכשיר, החלטתי לנסות אותו. מראש לקחתי את קפסולות האפורות (פלוס) שהם מעשירות את האוויר הנכנס ביותר לחות.
ניסוי ראשון: ניסיתי את המכשיר לילה אחד בבית במקום ה S10. כשקמתי בבוקר לא הרגשתי בשום שינוי. ישנתי טוב מאוד ללא חניקות ודום נשימה. מה שהפריע לי היה שהפה שלי היה יבש יותר מאשר כשישנתי עם ה S10. לא שמעתי בכלל שום רעש. למען ההגינות צריך לציין שיש לי ליקויי שמעה באוזניים ואני משתמש במכשירי שמיעה. כדי לשמוע רעש בזמן פעולת המכשיר צריך להצמיד את האוזן למכשיר ואז שומעים את הנשימות. גם אשתי דווחה לי שלא שמעה שום רעש.
ניסוי שני: אשתי נהגה מנהריה עד חבצלת השרון. אני ישנתי עם המכשיר והסוללה במושב שליד הנהג. הCPAP הופעל באמצעות הסוללה. התוצאה הייתה שישנתי מצוין. התעוררתי בלי בעיה, עירני ללא תקלות.
ניסוי שלישי: ישנתי שינה אחרי הצהרים אצל קרובים. השתמשתי במכשיר לשינה של שעה המתח מהשקע החשמלי בבית. ישנתי מצוין, ללא התעוררויות . קמתי רענן לחלוטין.
מסקנות: 1.מכשיר המיני הוא פתרון מצוין לשינה מחוץ לבית, באוטו, בטיסה , בחו"ל. כתוב בקטלוג המצורף שאפשר להשתמש בו בטיסה 115v' 400Hz'0.4A. במטוסים עד 200 איש אין שום שקעים ליד הנוסעים. כאן אפשר להשתמש בסוללה. לא ניסיתי את הסוללה אלא לזמן קצר.
2. בזמן שמשתמשים בבית עם הs10 (או s9?), אפשר להטעין את הסוללה אם יש הפסקת חשמל הסוללה נכנסת מיד לעבודה וזה גיבוי מצוין.
3. לא ברור מדוע היצרן בחר להשתמש ב 24v. אולי זה בחירה נכונה ליצרו אבל לא ללקוח. היה אפשר להשתמש ב 12v. ולהפעיל את המיני משקע המצת ברכב. זה היה חוסך סוללה וממיר מ12v של הרכב ל 24v של המיני ומאפשר להפעיל את המיני ישרות ממצבר המכונית. כעת צריך ממיר שהוא כמעט בלתי אפשרי להשגה, אלא בהזמנה מיוחדת.
4. מעשיר הלחות של המיני נחמד מאוד, חוסך מקום ומונע את המזיגה של מים למיכל ה S10. לצערי פתרון המיכל מאפשר עדיין הכנסת לחות בכמות פחותה מזו של המיני. 5. השתמשתי בנחירונים. כאן יש צורך להפעיל ידנית את המכשיר. כ 5-10 שניות לאחר הסרת המסיכה, המכשיר מפסיק לעבוד. חסרונות:
5. סיכום: ה AIRMINI הוא פתרון מצוין למכשיר שני בבית, לטיולים, נסיעות ולחו"ל. עדיין יש מספר ליקויים שאני מקווה שיתוקנו בדגמים הבאים. מי שחושב לרכוש את המכשיר כמכשיר יחיד צריך לשקול אם הוא יכול להתעלם מהחסרונות שציינתי. זה עדיין פתרון אפשרי.
|
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 07/20/2019 : 23:02:47
|
עמוס היקר, איזו סקירה מעולה ! כל הכבוד על ההשקעה, תודה רבה לך, לא רבים יודעים שאתה זה שהקים את הפורום המועיל הזה לפני יותר מ 13 שנה, איזה כיף לראות אותך כאן שוב ! כולנו מאחלים לך אריכות ימים ובריאות טובה, תמשיך לכתוב כאן לעדכן ולהשתתף ותהיה בטוח שאנו ממשיכים כאן מורשת רבת שנים בניהול פורום על טהרת ההתנדבות נקי מפרסומות ועם מידע עשיר ומקצועי לטובת כולם! אשמח מאד להמשיך ולשוחח איתך ולסייע, אל תהסס לפנות אלי בכל שאלה.
|
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
amosporat
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
נכתב ב - 07/26/2019 : 21:14:13
|
כדי להשלים את התמונה, RESMED מייצרת ממיר מ 12VDC של שקע המצית ברכב לתקע הכניסה של ה AIRMINI מחירו באמזון 125$. (לפני יומיים היה 110$..) החיסרון שלו הוא כפי שתראו בתמונה, כבל קצר. מאחר שהשימוש בשקע המצית נחסם, אמרו לי (תבדקו בבקשה) שאפשר לרכוש בארץ מאריך שמכיל גם שקע כניסה למצית וגם תקעים למילוי סוגים שונים של טלפונים. למי שיש מצלמת דרך, חלק מהחברות משתמשות בשקע המצית למצלמה. https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B07KM9LNWD
מי שלא צריך את הסוללה שמשמשת גיבוי חשמלי ל סיפאפ S10 והפעלה ישירה של ה AIRMINI (מחירה בארץ 1600 שקל), יכול לרכוש את הממיר ב 125$ + דמי משלוח שזה יותר זול בהרבה מהסוללה ומאפשר לישון ברכב (רצוי עם כבל מאריך) |
נערך על ידי - amosporat בתאריך 07/26/2019 21:27:22 |
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2019 : 09:15:48
|
הי עמוס, אפשר לפתור את זה בדרך אחרת ואפילו הרבה יותר בזול, כנס לכל חנות אביזרי רכב (אפילו בתחנות דלק) ובקש לרכוש ממיר מתח משקע המצית מ DC ל AC 100w בהחלט יספיק כאן מעל ומעבר. ממיר כזה יכול לעלות סביב ה 100 ש"ח מקסימום בכל חנות אביזרי רכב/תחנות דלק ואפילו יוכל לשמש אותך למטרות נוספות במידה ותרצה לחבר באוטו מכשירי חשמל ביתיים בעלי צריכה נמוכה. רק בבקשה וודא שאתה משתמש בזה רק כאשר המנוע דולק באוטו (שלא תרוקן את המצבר), אלא אם מדובר בזמני שימוש קצרים, אז אפשר להתחבר עם מנוע כבוי. (מכשירי cpap עם מעשיר לחות מחומם צורכים מתח גבוה יותר ולכן פחות מומלץ להשתמש בפתרון הזה כאשר משתמשים במעשיר לחות מחומם). מקווה שעזרתי.
|
 |
|
amosporat
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 07/27/2019 : 13:29:04
|
כן, בדיוק, זה אפילו הרבה יותר מידי בשביל מה שאתה צריך (ראה את המתחים במכשיר ה cpap) אתה יכול לרכוש ממיר זול יותר בהספק 100w וגם הוא יהיה מעל ומעבר ואפילו ישמש אותך להפעלת מכשירי חשמל נוספים בצריכה נמוכה ברכב בהמרה מ DC ל AC ברכב. זה מוצר שימושי מאד. שיהיה בהצלחה, ותמשיך לעדכן. |
 |
|
amosporat
חבר חדש מהשקית
12 הודעות |
נכתב ב - 07/28/2019 : 19:53:37
|
היום קיבלתי טיפול בעירוי ביולוגי במשך 9 שעות בהמטולוגיה רמב"ם. במשך הטיפול נרדמתי כמה פעמים וישנתי שינה מצוינת! כל הכבוד למכשיר. אין לי מלים. נכון שיש קצת רעש אבל פשוט הורדתי את מכשירי השמיעה. במקום יש רעש כתוצאה מעבודת הצוות וצפצוף מכשירי ספירת הטיפות. רעש המיני בטל בששים. גם תוך כדי נסיעה יש רעש מהכביש. המכשיר פשוט קומפקטי, קל, נוח, קל מאוד לתפעל. בשבילי, בכל הכנות זה הצלה ואיכות חיים. ראיתי בחוברת שאפשר לקחת אותו לטיסות. המתח 110V 400Hz לא ראיתי בשום מטוס שקע כזה. אולי במטוסים הגדולים. אפשר להשתמש בסוללה אבל היא מוגבלת ל 8 שעות.
|
נערך על ידי - amosporat בתאריך 07/28/2019 20:00:45 |
 |
|
|
נושא  |
|