סיפאפ פורום ישראל - סד דנטלי תעשייתי מול מותאם ומחיר
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 סד דנטלי תעשייתי מול מותאם ומחיר
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

מרמיטה
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 07/11/2019 :  20:15:40  Show Profile  תגובה עם ציטוט

שלום לכולם,

הסיפאפ שלי היה מכוון לדרגה 6-7 אבל בנסיעות לחול ובשינה אינטימית זה היה אבן נגף לוגיסטית ונפשית. קראתי כאן על האופציה של סד דנטלי, מעט הרופאים המתמחים בכך בארץ דורשים מחיר של סיפאפ חדש עבור התקנתו.

קניתי סד מוכן מחברה גרמנית באינטרנט, האפליקציה הדגימה אחרי הלילה הראשון איתו כי זה ...פשוט עובד. הנחירות פסקו זה חתיכת נכס לאיכות החים לנסוע עם סד לילה קטן מפלסטיק במזוודה במקום עם השואב אבק הרעשני שלנו.

הגרסה האינטרנטית, הגם שעובדת יפה, היא גסה וכבדה בתוך הפה. החלטתי להזמין לעצמי סד דנטלי אצל רופא שיניים.

אני מבקשת להמליץ לכם על דוקטור טיבריוס בודנרו, רופא שיניים המקבל במרפאה פרטית בקרית מוצקין. ברחוב נתניהו.
הוא הכין לי סד פשוט, התחלנו ביציקת גבס של שתי הלסתות, כפי שעושים לקראת כתר ואז תבנית יצוקה בקווי הגבס מחומר פלסטי וחיבור של שתי התבניות במצג שבו הלסת התחתונה מקודמת על פני הלסת העליונה. את המרחק האידיאלי קבענו אחרי כמה ניסיונות ואז נעשתה ההדבקה הסופית.

שלמתי כמחצית ממה שדורשים המומחים ...

אני אנסה לצרף צילום, תראו בו את הסד המוזמן באינטרנט ואת שני הסדים העדינים והמותאמים שהזמנתי אצל דר טיבריוס.

לא אחזור על כל כל כל האזהרות שרצות כאן מעת לעת לעת סביב הנושא. רק אזכיר כי הסד עשוי לא להתאים לכל אחת, יש הרי כמה סיבות פיזיולוגיות לנחירה. טעון הסתגלות נחושה, כמו סיפאפ, ויש הגורסים כי עלול להפסיק את הסימפטום אבל לא את הבעיה.

אני חושבת שזה שווה את הניסוי, הכסף , איכות החיים שמרוויחים בעת נסיעות ולינה משותפת.

ואני הולכת לבדוק איך מעלים למערכת הזאת צילום.

קיץ שפוי וקריר לכולם.

מרמיטה

נערך על ידי - מרמיטה ב 07/16/2019 21:53:48

מרמיטה
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 07/12/2019 :  11:20:49  Show Profile  Reply with Quote
איך בשם אלוהים מעלים צילום במערכת הזאת?

מישהו מוכן להסביר לי?

נערך על ידי - מרמיטה בתאריך 07/16/2019 21:54:05
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא