הי יצק,קראתי את זה במאמר באינטרנט. אישית ניסיתי ולא צלח. בכל מקרה אין שום הצדקה שהתקן כזה יעלה כמו מכשיר סיפאפ, איפה הפרופורציה? גם אי אפשר לפרוק נתונים מההתקן. אין פידבק. בכל מקרה כמובן שאם הוא פותר לך את הטיפול בנסיעות לחו"ל אז בשבילך הוא מתאים 100% אגב - רמה של 34 נחשב קלה עד בינונית?
34 הפסקות נשימה בשעה זה כבר כמעט קשה (קשה בדר"כ נחשב מ- 35 לשעה) אבל קביעת רמת החומרה קשורה גם לירידה בריווי החמצן בדם. יש מאמרים רפואיים ביחס להתקן דנטלי שהוא אכן יעיל בהפסקות נשימה בשינה. יעיל אבל פחות מה CPAP אני חושב שאת צודקת שלא הגיוני שהוא עולה כמעט כמו CPAP שכן מדובר בהתקן הרבה יותר פשוט עדיין למי שלא מצליח להסתגל ל CPAP או רוצה להשתמש במשהו אחר לנסיעות אני בהחלט יכול להמליץ עליו.
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
34 הפסקות נשימה בשעה זה כבר כמעט קשה (קשה בדר"כ נחשב מ- 35 לשעה) אבל קביעת רמת החומרה קשורה גם לירידה בריווי החמצן בדם. יש מאמרים רפואיים ביחס להתקן דנטלי שהוא אכן יעיל בהפסקות נשימה בשינה. יעיל אבל פחות מה CPAP אני חושב שאת צודקת שלא הגיוני שהוא עולה כמעט כמו CPAP שכן מדובר בהתקן הרבה יותר פשוט עדיין למי שלא מצליח להסתגל ל CPAP או רוצה להשתמש במשהו אחר לנסיעות אני בהחלט יכול להמליץ עליו.
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי