שלום שמי כפיר אני בן 34 עשיתי לפי חודש בדיקות שינה והתוצאות לא משהו בלשון המעטה ו 62 אירועים בשעה 336 הפסקות נשימה מלאות 24 הפסקות נשימה חלקיות ירידת חמצן עד לרמה של 79 אחוז וזה מדובר בבדיקה שבוצע על 6 שעות שינה בקיצור . חייב CPAP דחוף
אני יודע שהנושא הזה עלה כמה פעמים פה אבל אני בכל מקרה חייב לשאול מישהו שאולי מבין או שיש לו נסיון באחד המכשירים שמכבי מציעים ללקוחות שלה במסגרת מכשיר מסובסד דגם XT-Auto Apex Curasa Auto Cpap EUT prisma SMART
במסגרת הבדיקות שעשו לי נתנו לי לנסיון את המכשיר הראשון APEX שהוא בסדר אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם להגיד שהוא טוב או לא טוב כי זה המכשיר היחיד שהשתמשתי בו לכן אני שואל לפני שאני רוכש אותו האם שווה לי לקחת מכשיר אחר מתוך הרשימה
שלום כפיר וברוך הבא אני חושב שהמכשיר היותר איכותי משלושת מכשירים אלו הוא ה- PRISMA מציע לך לנסות אותו לפחות בנוסף ל- APEX ואז להשוות נושא נוסף הוא המסיכה חשוב לאתר מסיכה איכותית ונוחה לך אינדבידואלית. אתה סובל מדום נשימה ברמה קשה מאד. עם אנשים כמוך נתקלתי בתופעה של הסתגלות ראשונית מהירה מאד הדבר נובע מכך שיש לך עייפות מצטברת אדירה ובלילות הראשונים עם המכשיר אתה פשוט ישן טוב. אבל ייתכן שבהמשך ייחלו תופעות של אי נוחות ולכן חשוב לחכות כמה ימים ואז לנסות עם עוד כמה מסיכות. שיהיה בהצלחה ותשוב לעדכן
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
יצחק תודה על התגובה אני חייב לציין שאתה צודק כבר באותו יום שקיבלתי את המכשיר ישנתי איתו לילה שלם למחרת אמרתי לעצמי השד לא כזה גדול וזה לא כזה נורא
מה שמוזר שדווקא המכשיר של PRISMA הוא הזול מבניהם ולכן חששתי בכלל לנסות אותו דרך אגב באתר של המשווק של המכשיר בארץ מפורסם דגם אחר לא את הדגם שמכבי נותנים
אכן הבנתי שה- PRISMA שניתן במסגרת מכבי הא הדגם הנחות ראה מה חברנו בפורום דן בר אור כתב עליו: "מכשיר הפריזמה אשר ניתן במסגרת הסכם מכבי הוא למעשה דגם נחות וזול יותר של היצרן ללא מסך המגע המפורסם (סימן ההיכר של הפריזמה המקורית) ובעל שתי רמות בלבד של הפחתת לחץ בנשיפה לעומת שלוש רמות בפריזמה המקורית. מדובר במכשיר עם מסך קטן ללא האפשרויות שיש בדגם עם מסך המגע. ידוע לי שהיבואן מבקש מחברי מכבי תוספת של 3000 ש"ח בנוסף למי שמעוניין בדגם הבכיר יותר. (כנראה שיש עוד הבדלים בהפרשים כאלה)" עדיין מדובר להבנתי במכישר מודרני יחסית. אני מציע שתנסה גם אותו
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
יצחק תודה על התגובה אני חייב לציין שאתה צודק כבר באותו יום שקיבלתי את המכשיר ישנתי איתו לילה שלם למחרת אמרתי לעצמי השד לא כזה גדול וזה לא כזה נורא
מה שמוזר שדווקא המכשיר של PRISMA הוא הזול מבניהם ולכן חששתי בכלל לנסות אותו דרך אגב באתר של המשווק של המכשיר בארץ מפורסם דגם אחר לא את הדגם שמכבי נותנים
ברוך הבא. אני לא מכיר את המכשירים שציינת. רק רוצה לציין שאני בגילך וגם סבלתי מדום נשימה (בדרגה הרבה יותר נמוכה משלך) ורוצה לעודד אותך שזה באמת לא כזה נורא ואני אישית נהנה מאוד מהמכשיר. אפילו אם אני נזרק לאיזו סיאסטה של 20 דקות ככה אני משתמש במכשיר. פשוט תענוג.
מה שכן, תנסה את כל המכשירים שאתה יכול ואת כל המסיכות שאתה יכול כי כמו שאמרו זה אינדיבידואלי.