שלום מייק, על הרצועה הזאת דובר כאן רבות ואני אפילו הצעתי למשווקים לבצע אצלי בדיקת שינה עם הרצועה להוכחת יעילותה. במקרים מסויימים אין תחליף לסיפאפ ואני מציע לך לנסות לחזור לזה, אם תרצה אעזור לך להסתגל עד כמה שאוכל ולתרום מנסיוני לטובת העניין.ישנן היום מסיכות חדשות וטובות ואני מאמין שבעזרת התמדה וסבלנות אתה תסתגל בסופו של דבר. תתקשר אלי ואעזור לך בשמחה וללא תמורה.
ראה תגובתו של דר' דני מאור מתאריך 17.12 בנוגע לרצועת SNORIFIX רצועה זו מקבעת את הלסת התחתונה אל העליונה ומונעת החלקה של הלסת התחתונה לכוון הגרון. במסגרת עבודתי רכשתי לפני שנים רצועה כזו כדי לחוש את האפקט וישנתי איתה לילה אחד בלבד, תוך שאני מקליט את סאונד הנשימה עם מיקרופון צמוד לנחיריים. השינה עם הרצועה לא שינתה את כמות הנחירות מחד ומאידך גררה כאב בפרקי הלסת שכן הרצועה דוחסת את ראש הפרק (ששייך ללסת התחתונה) אל המכתש (שבלסת העליונה), ומונעת תנועתיות וסיכוך הפרק. השימוש ברצועה והצלחה בטיפול בדום נשימה בעזרתה לא מופיעים כלל בספרות המקצועית והם בגדר טיפול שרופא רציני לא ימליץ עליו. דר' דני מאור טיפול בדום נשימה חסימתי ונחירות באמצעות התקנים דנטליים 0544646430