סיפאפ פורום ישראל - תופעות בשימוש בסיפאפ
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 תופעות בשימוש בסיפאפ
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

אסתי.פ
חבר חדש מהשקית

Israel
1 הודעות

נכתב ב - 04/11/2016 :  08:42:54  Show Profile  תגובה עם ציטוט
אני משתמשת בסיפאפ 10 שנים. ובהם לא החלפתי מכשיר. לאחרונה פחת האויר המוזרם והזמנתי מכשיר חדש קטן ושקט בעצמה 8 במקום 6 (לציין שמשקלי לא השתנה). 1. יש לי תחושה של היפר ונטילציה. 2. אני לא יודעת אם זה קשור, נראה לי שפחתה כדי שליש הכמות בשלפוחית אחרי שנת לילה. אבקש לדעת אם אכן כך ומה יש לעשות.

א.פריד

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 04/11/2016 :  21:07:56  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
שלום אסתי וברוכה הבאה
אכן אחרי 10 שנים הגיע הזמן להחליך מכשיר. עדיף להחליף מכשיר בתדירות יותר גבוהה נניח כל 5 שנים.
שנית נשמח לדעת איזה מכשיר רכשת?
לא הבנתי מה הכוונה עוצמה 8 במקום 6. האם הכוונה כי המכשיר החדש מכוון ללחץ קבוע של 8 במקום 6 במכשיר הקודם?
אם כך מדוע שינית את הלחץ הטיפולי שלך?
היה עלייך לפנות למעבדת שינה לבדיקה חוזרת ו/או להתייעץ עם רופא שינה שהיה קורא את נתוני המכשיר שלך ובהתאם לכך לכוון את לחץ המכשיר.
תחושת היפרונטילציה בהחלט יכולה לנבוע מכיוון לא נכון של לחץ האוויר של המכשיר.

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 04/12/2016 :  08:04:20  Show Profile  Reply with Quote
שלום אסתי, גם אני לא כל כך מבין כמה דברים ממה שכתבת, ראשית, מדוע לא בוצעה פריקת נתונים ממכשירך הישן או לפחות התאמת לחצים מסודרת טרם שינוי לחץ / רכישת מכשיר חדש ?! שינוי לחץ טיפולי צריך להעשות ע"י רופא בילבד וזאת לאחר שקרא נתונים ממכשיר אוטומטי בו השתמשת לפחות כמה לילות ואישר שאכן ניתן לשנות את הלחץ ! האם המכשיר החדש אותו רכשת פורק נתונים ? על איזה דגם מדובר?
אגב, לרוב התופעה אותה תארת כאן, הרגשה כאילו הלחץ נמוך נובעת בעיקר מהיתיישנות ובלאי של הרצועות במסיכה ואז המסיכה לא צמודה מספיק לפנים ויש תחושה של חוסר אוויר. האם תארת את הבעיות הללו לפני סוכן המכירות אשר מכר לך את המכשיר?
לגבי השלפוחית, לא ממש נראה לי קשור, אבל עליך להתייעץ עם רופא מוסמך בעניין הזה ולבדוק.
מה שיותר מטריד אותי כרגע זה הלחץ במכשיר הסיפאפ שלך, שלפי דעתי לא נכון ! אני מזמין אותך להתקשר אלי בטלפון ואנסה לעזור . 0522828484
דן.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 04/18/2016 :  08:16:37  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
יש הבדל גדול בין מכשירים לגבי מידת שינוי הלחץ בעת דליפה.כשאין דליפה הכל בסדר אבל אם יש דליפה יש מכשירים שעולים חזק מידי בלחץ והתחושה היא מה שאת מתארת.אפשר להתגבר על כך בכיוון נכון של תחומי הלחץ באוטומטי.
איזה מכשיר רכשת?

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.