סיפאפ פורום ישראל - מסכת CPAP
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מסכת CPAP
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

גור אריה
חבר חדש מהשקית

18 הודעות

נכתב ב - 01/25/2016 :  12:39:59  Show Profile  תגובה עם ציטוט
שלום
אני חבר בקופת חולים מכבי,לאחר שניסתי מסכה אפית שהיתה לא נוחה החלטתי על מסכת נחיריים של חברת OPUS שהיא גם לא נוחה אבל נסבלת ,שוחחתי היום עם החברה שמספקת למכבי ונאמר לי שיש להם מסכה חדשה של חברת BMS שאלות :
האם אתם מכירים את המסכה הזו ברשת לא מצאתי שם אזכור למסכה זו
מה שלא נוח לי במסכת OPUS שיש מאחור אבזם מפלסטיק שנתקע בראש בזמן שיושנים על הגב
אודה גם על המלצות לסכת נחיריים

כל טוב וחורף בריא

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 01/25/2016 :  15:06:07  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
אני מכיר יצרנית מוצרי CPAP בשם BMC ולא BMS
מדובר ביצרן סיני
במסיכות אין תחליף להתנסות אישית. אני אינני משתמש במסיכות נחירוניןם אולם רבים ממשתמשי הנחירונים משתמשים במסיכות של RESMED מסדרת SWIFT לה יש כמה דגמים.
בכל מקרה תבדוק אם תקבל עליהם החזר ממכבי

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 01/25/2016 :  22:51:52  Show Profile  Reply with Quote
שלום לך, ניתן להחליף את האבזם המציק ברצועה האחורית באבזם דק יותר, אם תרצה קפוץ אלי ואחליף לך ואז לא תרגיש אותו יותר.
לגבי bmc אני חושב שהאופוס שברשותך טובה יותר ופחות מגושמת.
יחד עם זאת אתה יכול לנסות מסכת נחירונים בסיגנון האופוס שלך של יצרן מהונג קונג בשם הסינר, זו מסכה מעולה ללא אבזמים בכלל, אם תרצה קפוץ אלי ואראה לך.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 01/26/2016 :  08:54:24  Show Profile  Reply with Quote
אופציה נוספת, להחליף את האבזם ולהדביק סקוטש, זכר ונקבה. זה מה שעשיתי בעבר עם המסכות שהיה להם רצועות.
למזלי, כיום אני משתמש במסכה ללא רצועות ואני לא קם בבוקר עם סימני רצועות ולא נראה כמו אדם אחרי תיגרה.
בהצלחה,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

גור אריה
חבר חדש מהשקית

18 הודעות

נכתב ב - 02/04/2016 :  09:58:18  Show Profile  Reply with Quote
שלום לכולם
החלפתי את המסכה ל BMC מסכה מאוד נוחה בהשוואה למסכת OPUS
תודה לכולם ולדן בר אור שתמיד מוכן לעזור בכל דרך אפשרית
כל טוב
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 02/04/2016 :  12:51:23  Show Profile  Reply with Quote
שים רק לב בבקשה שהנחירון ב bmc מאד רך וזה עלול ליצור דליפות לא רצויות בזמן השימוש.

למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 02/04/2016 :  16:17:38  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
יופי גור
שמח לשמוע שהסתדר ואתה מרוצה

למעלה

ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות

נכתב ב - 04/01/2016 :  22:13:06  Show Profile  Reply with Quote
דן, הנחירון במסכת ה BMC עשוי מסיליקון כמו במסכת האופוס או מפלסטיק גמיש?
הסיבה שאני שואל היא שנחירון מסיליקון עמיד מאוד לאורך זמן בעוד שהתנסתי בנחירונים מפלסטיק שגמיש בהתחלה אבל מתקשים\מתאבנים אחרי כמה חודשים.
בכלל, איך העמידות של מסכת ה BMC ביחס לאופוס? היא תשרוד שנה++ כמו האופוס או תתפרק אחרי כמה חודשים?
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 04/02/2016 :  22:22:19  Show Profile  Reply with Quote
שלום ירון, כיף לראות אותך שוב, התשובה חיובית, הנחירון באופוס וגם ב bmc עשוי מסיליקון, אבל יש סיליקון ויש סיליקון, אין מה להשוות בין המסכות! האופוס 360 מסיכה ותיקה מאד ומיוצרת ע"י חברת פישר אנד פייקל מניו זילנד, יש לה מיפרק כדורי (פטנט) אשר מקל מאד על המשתמש בזמן תזוזות במהלך השינה יחד עם זאת התפעול שלה קל מאד והיא קלה ונוחה מאד, הנחירון שלה עשוי מסיליקון איכותי מאד שמצד אחד מרגיש רך ונעים באף ומצד שני לא דולף בקלות, הרצועות שלה קלילות ואיכותיות מאד והיא מרגישה איכותית ויוקרתית, והכי חשוב שיחרור האוויר שלה שקט מאד.
לעומת זאת ה bmc מסיכה קצת מסורבלת, למשל להחליף מידה בנחירונים שלה זה קצת קשה ואין לה מיפרק כדורי כמו באופוס ומרוב שהנחירון שלה רך היא עלולה לידלוף יותר. אני פחות אוהב אותה. היא מרגישה לי קצת זולה ומיושנת...

למעלה

ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות

נכתב ב - 04/14/2016 :  15:37:02  Show Profile  Reply with Quote
תודה. לפני כשנתיים קניתי סיפאפ ווינמן ומסכות אופוס מ SLP. עכשיו שהגיע הזמן לקבל את המסכה שלישית ווינמן ניסו לשכנע אותי שאקבל מסכת BMC במקום מסכת אופוס בתואנה שאין להם במלאי...
אחרי שהראיתי להם שבאתר שלהם (בכסף מלא) הם כן מוכרים מסכת אופוס והתעקשתי שאלו תנאי העסקה שסוכמו ושיעמדו בהם, הסכימו לשלוח מסכת אופוס באישור מיוחד.
אני מניח שהאופוס יקרה להם יותר ממסכת BMC, למרות שאם בודקים ב cpap.com האופוס בין המסכות הזולות באתר, חצי מחיר ממסכת הסוויפט של רסמד.

למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 04/14/2016 :  19:18:59  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
עדיין יותר יקרה מה- BMC
טוב שהתעקשת
לא מתפשרים על מסיכה

למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 04/15/2016 :  09:33:34  Show Profile  Reply with Quote
חברי מכבי יכולים לרכוש אביזרים ברכישה חופשית היכן שרוצים להביא חשבונית לקופ"ח ולקבל החזר מלא בלי טובות מאף אחד !

למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 04/18/2016 :  08:11:35  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
כדאי לרמוז שמגיע לך לפי המכרז כל מסכה שמתאימה לך ולא הזולה ביותר

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.