סיפאפ פורום ישראל - לכל המעוניין,
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 לכל המעוניין,
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

zaigm
חבר חדש

81 הודעות

נכתב ב - 01/15/2016 :  11:37:08  Show Profile  תגובה עם ציטוט
זוג התקן דנטלי למניעת נחירות [מידות לגבר] מארה''ב ובאריזה כמובן. במחיר העלות [כולל ההנחה לזוג] מצ''ב דף האתר. טלפון 0544858680 משה.

http://www.vitalsleep.com

דני מאור
חבר חדש מהשקית

Israel
12 הודעות

נכתב ב - 01/18/2016 :  19:30:07  Show Profile  Visit דני מאור's Homepage  Reply with Quote
התקן דנטלי שכזה הוא מסוג BOIL AND BITE , עשוי מחומר גמיש ומועד כמו כל ההתקנים הגמישים לגרור שינוי במיקום השיניים ונזק לפרקי הלסת זמן קצר לאחר תחילת השימוש בהתקן, בהנחה שהשיניים במצב ראשוני טוב!

כאשר יש כבר ניידות שיניים ומנסים להשתמש בהתקן גמיש מסוג BOIL AND BITE עלולה להיות החרפה מיידית במצב ניידות השיניים!
הדרך הנכונה לתחילת שימוש בהתקן דנטלי היא להבדק (כולל צילום פנורמי עדכני) אצל רופא שיניים העוסק בתחום, להכין התקן מאקריל קשיח, ולהיות מלווה באופן צמוד מתחילת הטיפול ועד הסתגלות להתקן הדנטלי ללא תופעות לואי.

דר' דני מאור, רופא שיניים, מטפל בדום נשימה חסימתי ונחירות בעזרת התקנים דנטליים מסוג סומנומד 0544646430
למעלה

zaigm
חבר חדש

81 הודעות

נכתב ב - 01/18/2016 :  22:59:59  Show Profile  Reply with Quote
עם כל הכבוד לאדוני שעיסוקו בתחום זה מה צריך יותר מאישור FDA האמריקאי.
או, מה אתה יודע שהם לא יודעים ולא מודעים כביכול לנזקים שנגרמים משימוש בהתקן זה.
למעלה

דני מאור
חבר חדש מהשקית

Israel
12 הודעות

נכתב ב - 01/20/2016 :  21:51:49  Show Profile  Visit דני מאור's Homepage  Reply with Quote
עם כל הכבוד לאדוני ול-FDA,הגוף המקצועי עליו אני נסמך הוא האיגוד האמריקאי לרפואת שיניים לשינה AADSM בו אני חבר, זהו הגוף שקובע בארצות הברית את סטנדרט הטיפול הראוי לטיפול בדום נשימה חסימתי ונחירות באמצעות התקנים דנטליים.באתר האיגוד מצוין במפורש שהתקן דנטלי צריך להיות עשוי מחומר קשיח למניעת שינויים במיקום השיניים בלסתות , ולפי מידה מדוייקת של פיו של המטופל.

אישור ה FDA לא אומר שהטיפול בהתקן המאושר טוב או לא טוב, אלא ביחוד שאין בעיות כמו רעילות חומרים.ההתקנים הגמישים אכן לא רעילים. לאנשים מסויימים הם יעשו עבודה סבירה בתנאים מסויימים, ואילו לאחרים יגרם נזק בלתי הפיך בגלל שימוש לא מתאים לפה של המטופל, כמו למשל במקרה של אדם עם שיניים ניידות.למטופל שכזה תופיע החרפה מיידית במידת ניידות השיניים עד כדי צורך בעקירות.

התקן דנטלי הוא אביזר רפואי ומטעם זה הכנתו , התאמתו והביקורת עליו אמורים להיות מבוצעים על ידי רופא שיניים בלבד.
בברכה

דר' דני מאור

דר' דני מאור, רופא שיניים, מטפל בדום נשימה חסימתי ונחירות בעזרת התקנים דנטליים מסוג סומנומד 0544646430
למעלה

zaigm
חבר חדש

81 הודעות

נכתב ב - 01/21/2016 :  19:35:39  Show Profile  Reply with Quote
FDA תפקידו לא להמליץ על מוצר אלא רק לאשר או לא. ואין צורך לגמד אותו ולהפוך אותו למעבדה לרעילות חומרים... יש ל FDA מספיק פרמטרים שנלקחים בחשבון, ובנוסף, יש מספיק תגובות אוהדות למוצר זה באתר [אלא אם יטען מי שיטען שהם שתולים ] ואף אחד מהם לא מהלך אימים [ ניידות שיניים, נזק לפרקי הלסת, ואפילו עקירת שיניים רחמנא ליצלן] על המתעניינים במוצר. יעשה כל אחד את שיקולו הכספי בין הוצאה של קרוב ל 200 שח בלבד ופיתרון [אולי] שמתאים לכל כיס לבין פיתרון [ אולי יותר אפקטיבי..] יקר והוצאה של אלפי שח כששתי האופציות לא בהכרח הן הפיתרון האולטימטיבי שמבטיחות הרגל ושימוש תמידי בהתקן.
למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 01/22/2016 :  04:29:02  Show Profile  Reply with Quote
שאני יבין אתה מוכר זוג אחד או שאתה מיבא אותם עם כן אין כאן מקום לפרסום מסחרי!
למעלה

zaigm
חבר חדש

81 הודעות

נכתב ב - 01/22/2016 :  08:11:41  Show Profile  Reply with Quote
מר דגן. אין כאן כל ניסיון לפרסום. רכשתי זוג [כדי לקבל את ההנחה בפרסום] ואני מציע זאת במחיר העלות לרווחת באי הפורום וכפי שאני רכשתי פה דרך האתר בזמנו מאבי[ חבר ותיק בפורום]מסיכה במחיר עלות. לעניות דעתי מוטב ששאלתך היתה מופנת לדר מאור ולא אלי.. שבת שלום.
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 01/22/2016 :  11:09:40  Show Profile  Reply with Quote
שלום לכולם,

בעניין התקן דנטלי גמיש.

אני, כחבר בפורום, מודה ל: ZAIGM ול: דני מאור על חילופי הדעות שהעלו לפורום. נקודות המבט השונות שלהם הוסיפו לי מידע שכנראה לא הייתי מגיע אליו בלעדיהם. מבחינתי הם העשירו את הפורום ועל כך תודה לשניהם. לעצם העניין, יחליט כל אחד לעצמו כפי שאנו נוהגים בשאר עניני בריאות ולמעשה כמעט בכל עניין.

דוד מ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 01/22/2016 :  12:23:46  Show Profile  Reply with Quote
תודה לך שהברת את הענין
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 01/22/2016 :  18:56:25  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
מסכים לחלוטין עם דוד
אין כל רע בהבעת הדעות השונות כאן והדיון ראוי ומעניין
בהצלחה במכירה

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק בתאריך 01/22/2016 18:56:46
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.