| מחבר |
נושא  |
|
|
רעות
חבר חדש מהשקית
5 הודעות |
נכתב ב - 03/03/2014 : 23:20:28
|
שלום חברים, רציתי לדעת אם הדבר הזה שווה ניסיון או שזה סתם קשקוש לא יעיל: http://www.aveotsd.co.il/216699/costemers
לגבי הסיפאפ - בינתיים עוד לא השגנו את הטכנאי של מכבי... אבל בן זוגי מנסה לישון עם המכשיר. המסכה שיש לו היא של ויינמן גם כן (כמו המכשיר) כזאת שמכסה את כל האף. אם יש לכם המלצות - מה כדאי שננסה בנוסף אם הוא עדיין נוחר ועדיין יש יציאת אוויר די מוטרפת מהמכשיר - אשמח לשמוע. תודה! |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 08:40:33
|
רעות, הפתירון המוכח רפואית הכמעט יחיד כיום הוא ה- CPAP
לדעתי כדאי בכלל לחשוב על טיפולים אלטרנטיבים כמו מייצב הלשון רק אם אין שום סיכוי להסתגל ל CPAP
ולא צריך להתייאש בקלות.
צריך לנסות עוד מסיכות. למשל מסיכת נחירונים.
ראי בדיוק דיונים על כך בימים האחרונים |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 03/04/2014 08:40:57 |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 09:41:20
|
רעות, יש לי את המתקן הזה בארכיון חפצים שלי, יחד עם עוד חפצים שלא עזרו לי. כיון שהוא ניתן לעיקור על ידי מים רותחים, נתתי אותו לניסוי לגיסתי שהיא משתמשת בסד לשיניים, וגם לה זה לא עזר ולא היה לה נוח. מתקן זה גורם להוצאת הלשון החוצה ועוזר לאלו שהבעיה שלהם מהלשון. להבנתי, אלו שנוחרים סובלים מהצרות באזור הענבל, אבל אני לא רופא. בקשר לדליפות, בזמן שאתם מחכים לטכנאי, יש לפתור את זה במידת האפשר על ידי התאמת יותר טובה של המסכה לפנים, יתכן שהמידה של המסכה לא מותאמת, לכן תאתרו בדיוק היכן הדליפות ותנסו לפתור את זה על ידי התאמת המסכה והרצועות בצורה יותר טובה, תנסו את זה במספר תנוחות לודא שזה יהיה יציב במשך הלילה. תנסו להגיע למסקנה אם הגודל מתאים או צריך גדול יותר או קטן יותר - יש S M L |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2014 : 20:01:08
|
לגבי מייצב הלשון אני נאלץ להשתמש באנאלוגיה- שאלו אחד איך אשתו במיטה אז הוא ענה-יש כאלו שאומרים שהיא בסדר ויש כאלו שלא מרוצים. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
דני מאור
חבר חדש מהשקית
Israel
12 הודעות |
נכתב ב - 01/18/2016 : 21:49:08
|
מייצב הלשון הקרוי AVEO TSD הוא חלופה שאני נותן רק למי שניסה CPAP ולא הצליח להסתגל, מעוניין בהתקן דנטלי אבל השיניים שלו לא טובות מספיק כדי לשאת את ההתקן ובכל זאת רוצה משהו. ניסיתי את ה- AVEO TSD, תקופת ההסתגלות ארוכה במיוחד בגלל היות הלשון איבר מהרגישים ביותר בגוף האדם. לחלק מהאנשים יש חריץ עמוק בחלק העליון של הלשון, חריץ זה מונע יצירת ואקום. הפיתרון הוא שימוש בדבק תותבות להשגת איטום, אבל טעמו של הדבק לא משהו.לא הצלחתי להסתגל. ישן בכייף עם התקן דנטלי. |
דר' דני מאור, רופא שיניים, מטפל בדום נשימה חסימתי ונחירות בעזרת התקנים דנטליים מסוג סומנומד 0544646430 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 01/21/2016 : 14:58:15
|
| המגרעת העיקרית של ההתקנים החלופיים לסיפפ היא שהם מאפשרים למטופל לוותר על המאמץ והסבלנות של ההסתגלות לסיפפ.אכן יש תקופת הסתגלות לסיפפ אבל אם תרצו אין זו אגדה.-זה לא ציטוט שלי.............. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
דני מאור
חבר חדש מהשקית
Israel
12 הודעות |
נכתב ב - 01/23/2016 : 08:24:46
|
quote: Originally posted by jzomer
המגרעת העיקרית של ההתקנים החלופיים לסיפפ היא שהם מאפשרים למטופל לוותר על המאמץ והסבלנות של ההסתגלות לסיפפ.אכן יש תקופת הסתגלות לסיפפ אבל אם תרצו אין זו אגדה.-זה לא ציטוט שלי..............
מסכים לגמרי עם יעקב, ופועל ברוח זו. כאשר מגיע מטופל שקיבל המלצה ל CPAP ומספר שניסה אותו יום יומיים בלבד ולא מסתגל, אני מבקש שימשיך וינסה להסתגל למכשיר באופן הדרגתי לאורך תקופה של שבועיים, ורק אם יתייאש יבוא לעשות התקן דנטלי ( שגם אותו אני מוסר עם הנחייה להסתגלות איטית והדרגתית) |
דר' דני מאור, רופא שיניים, מטפל בדום נשימה חסימתי ונחירות בעזרת התקנים דנטליים מסוג סומנומד 0544646430 |
נערך על ידי - דני מאור בתאריך 01/23/2016 08:30:19 |
 |
|
| |
נושא  |
|