| מחבר |
נושא  |
|
|
izibizi
חבר פחות חדש

129 הודעות |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 07/19/2015 : 10:18:12
|
הם הציגו סקיצה אידיאלית וקלעו לחלום של המשתמש, לכן ההתגיסות של הרבה אנשים, אבל לא מוצא חן בעיני שאחרי גיוס הכספים שדרשו בהתחלה, לקראת הסוף, העלו את הסכום כי ראו שיש פריירים שמשלמים. מקווה מאוד שזו לא הונאה, מה עוד שהם מסתירים את הרצועה שתדרש להצמיד את המכשיר לאף. כולנו יודעים שזה לא יחזיק את עצמו לבד בלילה. גם אם נקבל את זה עם רצועה, לא אוטומטי ובלי לחות, אני ספקן בקשר ליכולת להשיג לחץ של מכשיר CPAP 20, גם 12 לא בטוח. הלוואי שאתבדה, במקרה הטוב,נראה שבסוף זה יהיה מכשיר שיתן לחץ קבוע 8 יתאים לחלק מהמשתמשים ואולי גם עזר בזמן טיסה, לא יותר מזה. האמת, גם זה טוב, ימים יגידו.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 07/19/2015 10:23:42 |
 |
|
|
biohazard
חבר חדש

86 הודעות |
נכתב ב - 07/21/2015 : 13:53:52
|
המכשיר לא ייתכן טכנולוגית 1. אנרגיה - אין מקור אנרגיה קטן מספיק שיחזיק לילה שלם 2. רעש ורעידות - המכשיר יהיה יותר רועש בגלל שהוא מחובר לתעלות האף 3. רצועה - בלי רצועה זה יעוף כמו פקק שמפניה 4. ויסות לחץ - לא מוצע מנגנון ויסות לחץ כמו שיש במכשיר מודרני 5. משקל - כל המשקל של הבטרייה והאלקטרוניקה על האף המסכן... תחשבו כמה היה קשה להתרגל למשקל של מסיכה קלילה... |
מכשיר: Weinmann SOMNObalance מסיכה: Weinmann Joyce מסיכה נוספת: Respironics Comfort Classic |
 |
|
|
רוצה ללמוד
חבר חדש מהשקית
Israel
12 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2015 : 10:35:03
|
יש מבול של מכשירי סיפאפ זעירים חדשים בשוק אני מקווה שנקבל יום אחד המלצות טובות מאנשים שניסו והצליחו להרגיש טוב עם מכשיר סיפאפ זעיר ומהפכני , מצורף קישור לאחד המכשירים החדשים. https://www.youtube.com/watch?v=3qjY3AgWVKA
|
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2015 : 11:29:33
|
מכיר את הכשיר הזה, הגרסה הראשונה שלו הייתה בלחץ קבוע. דברתי עם המפתחים בזמנו והבנתי שהגרסה השניה תהיה עם לחץ משתנה. לא בדקתי את אם באמת יצאה גירסה אוטומטית. גם לא ידוע מה אורך החיים שלו ביחס חמשירים האחרים. זה מכשיר טוב לאלו שלא חייבים מעשיר לחות, והוא מתאים בעיקר לשימוש בטיסה, קמפינג וכדומה. לא רכשתי אותו כיון שמעשיר לחות גורם לי לשינה טובה וערבה, אך בהחלט אשקול לרכוש את המכשיר האוטומטי לטיסות ארוכות. בינתיים יש לי סוללה של RESMED למכשיר S9 שלי. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/25/2015 : 20:44:16
|
לא ברור מה היתרון במכשירים הזעירים האלה למשתמש הביתי. לדעתי הם אולי שווים לנסיעות |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
| |
נושא  |
|