סיפאפ פורום ישראל - ביטוח נסיעול לחו"ל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 ביטוח נסיעול לחו"ל
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

israel
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 02/26/2015 :  14:56:13  Show Profile  תגובה עם ציטוט
היי רציתי לקבל אינפומציה לגביי ביטוח נסיעות לחו"ל ,האם אני צריך לדווח על הפסקות נשימה?האם צריך ביטוח מיוחד? כל מידע יתקבל בברכה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 02/26/2015 :  21:39:32  Show Profile  Reply with Quote
שלום,
שאלה מענינת.
אני נוסע שנים לחו"ל עם המכשיר, משתמש בו שם ומעולם לא דיווחתי כי ראיתי בזה משהו מינורי מבחינת ביטוח רפואי בדומה לפצע ברגל או כאב שיניים. כאמור, זו דעתי הבלתי מלומדת.

מעניין אם למישהו יש ידיעה מבוססת על הצורך או אי-צורך לדווח למבטח לפני הנסיעה. אני שואל על ידיעה מבוססת - דעה, בשונה מידיעה, לא תקדם אותנו כאן.
דוד מ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 02/27/2015 :  13:15:36  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
לדעתי אין צורך בדיווח מיוחד על הפסקות נשימה בשינה
אבל לתשובה וודאית יש לקרוא את פוליסת הביטוח

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

israel
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 03/01/2015 :  11:06:51  Show Profile  Reply with Quote
התחלתי לברר ויש סוכנות ביטוח שלא רוצה לבטח אותי.באחרת ביקשו ביטוח חריג ושונה מהרגיל מבחינת כיסוי
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 03/01/2015 :  22:22:20  Show Profile  Reply with Quote
שלום,

לאחרונה עשיתי דרך האינטרנט ביטוח נסיעות דרך קופת החולים [מאוחדת במקרה זה]. עניתי על כל השאלות שנשאלתי, אלה היו שאלות כלליות לגבי מחלות קיימות ואירועי בריאות משמעותיים [כדאי לראות זאת בקופ"ח שלך]. הופניתי לפוליסה ההיקרה יותר [עדיין לא ממש יקר] אשר מכסה החמרה פתאומית של מצב קיים, אצל הראל ביטוח זה קרוי 'דרכון זהב'.

אני עניתי לכל השאלות שנשאלתי[ע"י הטופס הממוחשב]; לא נסיתי להסתיר שום מידע עליו נשאלתי וקיבלתי פוליסת ביטוח. את התהליך הזה אני מבצע כבר כמה שנים ולשימחתי לא היה צורך להפעיל את הביטוח בשנים האחרונות.

לפני כשבע שנים הגשתי תביעה עקב אישפוז של יומיים בבית חולים בחו"ל - חברת הביטוח שילמה את חובי לבית החולים. אמנם זה ארך 6 חודשים ונדרשו כמה תזכורות מצידי, אך בסוף התהליך הכל סודר כראוי.

לסיכום. מציע לך לבדוק אפשרות ביטוח נסיעות דרך קופ"ח שלך. ידוע לי שגם קופ"ח כללית מציעה זאת. בנוסף אציע לך לקחת את הפוליסה המכסה מקרים/מחלות אשר קיימים כבר; זה מייקר את הפרמיה בכמה דולרים לכל יום אך צריך לעשות זאת, לדעתי.

בהצלחה, דוד מ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

yulyanyaua@gmail.com
חבר חדש מהשקית

6 הודעות

נכתב ב - 03/04/2015 :  11:33:27  Show Profile  Reply with Quote
נמחק

נערך על ידי - יצחק בתאריך 03/04/2015 22:39:44
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 03/04/2015 :  14:09:57  Show Profile  Reply with Quote
שלום למנהל הפורום,

התגובה הקודמת היא פירסום מסחרי שאיננו מתייחס לנושאי הפורום. אינני סבור שמקומה אצלנו.

דוד מ

למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.