סיפאפ פורום ישראל - עצות איך להפסיק לישון על הגב
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 עצות איך להפסיק לישון על הגב
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

reut
חבר חדש מהשקית

3 הודעות

נכתב ב - 01/10/2015 :  22:46:44  Show Profile  תגובה עם ציטוט
שמעתי על תפירה של כדור טניס לגב החולצה - יש עצה איפה בדיוק למקם אותו? חבר שלי ישן עם הסיפאפ אבל כשהוא ישן על הגב עדיין יש קצת קולות נחירה או בריחת אוויר מהפה, כשהוא על הצד הכל סבבה. ואני רוצה לגמול אותו משינה על הגב. אשמח לעצות שימושיות איך מפסיקים לישון על הגב. תודה!

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 01/11/2015 :  08:11:26  Show Profile  Reply with Quote
שלום רעות, טכניקת "כדור הטניס" הינה טכניקה יעילה בזמננו רק במצבי קיצון בהם לא ניתן לפתור שינה על הגב בדרכים אחרות, לשאלתך אשיב, קחי פאוץ (כמו של מלצרית) הניחי בתוכו כדור טניס הלבישי אותו על המותניים וסובבי לכיוון הגב התחתון כך שישב על הגב התחתון קצת מעל הישבן, אז כאשר ינסה בן זוגך לישון על הגב יפריע לו הכדור ויאלץ לישון בתנוחה אחרת, בהצלחה...
יחד עם זאת הייתי מנסה אולי להישתמש ברצועת סנטר אשר תיסגור את הפה בלחץ ולא תאפשר לו להיפתח או לחילופין הורדת לחץ במכשיר אשר יתכן ותקל קצת על פתיחות הפה (שיחרור אוויר מהפה בזמן שינה).
ניתן גם (פחות רצוי) להישתמש במסיכת אף פה full face אשר מכסה את האף ואת הפה ביחד.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 01/12/2015 :  08:14:54  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
אפשר לתפור שרוול לאורך עמוד השידרה ולשים בקבוק פלסטי 1.5 ליטר .בטוח לא ישן על הגב - אם בכלל ישן.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.