סיפאפ פורום ישראל - BPAP נטען
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 BPAP נטען
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

nkrangui
חבר חדש מהשקית

1 הודעות

נכתב ב - 12/22/2014 :  10:44:52  Show Profile  תגובה עם ציטוט
האם קיים BPAP נטען?
כלומר , בעת הפסקת חשמל המכשיר מממשיך לעבוד ללא הפסקה?

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 12/22/2014 :  13:17:20  Show Profile  Reply with Quote
אין לי ניסיון ב-BPAP אבל לי יש CPAP שרכשתי סוללות נטענות מיצרן המכשיר ויכול לעבוד בזמן הפסקת חשמל.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 12/23/2014 :  12:22:52  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
לא יותר פשוט לרכוש אלפסק כמו למחשב ??????????

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 12/23/2014 :  12:29:34  Show Profile  Reply with Quote
שלום,
לא ברור לי מדוע נדרש גיבוי אספקת חשמל למכשיר נשימה כי לשמחתנו הפסקות חשמל אינן ארוכות [מדובר באזורי מרכז הארץ] למעט פעם אחת בירושליים בחורף שעבר.

מכל מקום שמעתי, ונראה לי סביר, שמכשיר אלפסק המשמש למחשבים עשוי למלא את התפקיד, אף כי נראה לי שיש למכשיר זה תכונות נוספות מעל ומעבר לנדרש למכשיר נשימה. אלפסק מתחבר בין השקע בקיר למחשב [או למכשיר הנשימה] והוא נטען אוטומטית מאספקת החשמל. לאלפסק יש סוללה פנימית של 12 וולט במרבית המקרים. ניתן לרכוש מכשירי אלפסק בעלי הספקים שונים, כלומר זמני פעולה שונים. מבחינת הספק חשמלי זה נראה מתאים כי הספק דרוש למכשיר שלי [רספירוניקס] הוא 60 ואט שדומה להספק הדרוש למחשב ומסך. מכל מקום זה דורש בדיקה נוספת; אולי יש בפורום מישהו שמבין בחשמל כדי להתייחס.

היתרון של מכשיר אלפסק הוא שמכשירים כאלה נפוצים מאד ולכן ניתנים לרכישה במחיר תחרותי, מה שאיננו תופס לגבי סוללות גיבןי למכשיר נשימה; צריך כמובן להשוות מחירים. אלפסק זמין מאד בארץ ומשחרר אותך מתלות ביצרן המכשיר ובהזמנה מחו"ל - כמובן בתנאי שזה מתאים לתפקיד.

מכשיר אלפסק מתחבר בין השקע שבקיר ובין כבל ההזנה של המכשיר, כך שלכאורה הוא מספק 220 וולט שזה מה שמכשיר הנשימה מקבל. אינני בטוח שזה עובד בדיוק כך.

בהצלחה, דוד מ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 12/23/2014 :  14:08:04  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
היו לנו לא מעט דיונים על אלפסק והפסקות חשמל:

http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17581&SearchTerms=אלפסק
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16788&SearchTerms=אלפסק
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=1559&SearchTerms=אלפסק

למרבה המזל אין לנו כמעט הפסקות חשמל בארץ

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 12/23/2014 :  14:12:08  Show Profile  Reply with Quote
דוד,
סוללה משמשת להפעלת מכשיר במקום שאין חשמל, פיקניק או טיסה וכד'

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

vev
חבר חדש

59 הודעות

נכתב ב - 12/23/2014 :  20:23:37  Show Profile  Reply with Quote
יש.
הנה חיפוש קצר בגוגל
http://www.thebatterygeeks.com/CPAP-BiPAP-VPAP-External-Batteries-s/87.htm
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 12/24/2014 :  10:01:07  Show Profile  Reply with Quote
VEV מצטער להוריד לך את האויר מהמפרשים,
גם אני בזמנו ראיתי ובדקתי את הסוללה שהצגת ושכמותה לפני שרכשתי את האורגינלית של RESMED,שגם עלה פי 2.
התברר שרק של RESMED יש אישור IATA וכל האחרות אין להם אישור ואסור להטיסם., לכן גם הספק לא יכל לשלוח בדואר אוויר לארץ.
אגב, במקרים שרוצים להטיס חומר מסוכן, ע"פ הוראות IATA צריך להשתמש באריזה מיוחדת שיחד עם ההובלה עולה כמו מחיר הסוללה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 12/25/2014 :  17:14:52  Show Profile  Reply with Quote
שלום,
אחזור לשאלה הבסיסית. מדוע צריך סוללה למכשיר שינה אם לא יוצאים לפיקניק של כמה ימים בלב המדבר? אגב, גם כאן אולי פשוט יותר לרכוש מתאם חשמלי שיאפשר חיבור הסיפאפ לסוללת 12 וולט של אחד מכלי הרכב.

לגבי טיסה. מניסיוני אני מצליח להכניס כמה שעות שינה כמעט בכל טיסה ארוכה וזה ללא מכשיר נשימה. השינה במטוס בכל מקרה איננה כמו בבית ולכן, לפחות אצלי, ניתן להסתדר עם מה שיש במטוס. [אני חייב לציין שאינני טס יותר מ: 2-4 פעמים בשנה; יתכן שזו הסיבה שזו איננה בעיה עבורי.]

אשמח להבין את הצורך בסוללה.

דוד מ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 12/25/2014 :  18:29:44  Show Profile  Reply with Quote
אני משתמש בסוללה בטיסות ארוכות מ-4 שעות. לפחות פעמיים בשנה, בשביל הנוחיות שלי אני מוכן לשלם.
לא מסוגל בשום אופן להירדם אפילו חצי שעה בלי מסכה, גם אם אני מת מעייפות ונרדמתי אני נחנק ומתעורר.
אם לא היה ביקוש וודאי לא היו מורים את זה יצרני ה-CPAP.
המכשיר שלי עובד על 24V + מתח נמוך 3.5V שנותן ייחוס למפוח. כך שלא יעזור לחבר למצבר רגיל 24V או ממיר 12/24.
חוץ מזה, לא כל אחד רוצה להיות צמוד לרכב.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 12/25/2014 :  22:36:58  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
גם אני למעשה לא יכול לישון היום בלי אמצעי עזר
אני פשוט מרגיש שאני נחנק ומתעורר
בטיסות ובחו"ל אני משתמש בסד דנטלי שמפחית בהרבה את מספר הפסקות הנשימה שלי
פחות יעיל מ- CPAP אבל זה בהחלט הרבה יותר טוב מכלום

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.