אני רוצה להכניס כרטיס חדש,למשל של סנדיסק, ולא אורגינלי של החברה שמוכרים אותו ב- 110 ש"ח.כל הכרטיסים היום (שאינם מיני או מיקרו)הם מסוג SDHC וקראתי באיזשהוא מקום שכרטיס HC אינו מתאים למכשיר זה. האם ידוע משהו על כך?
הדבר הכי פשוט לעשות זה להתקין כרטיס זכרון HC ולמחרת להוריד תוצאות, אני מניח שאם הכרטיס לא מתאים, תקבל הודעה על צג המכשיר שאין כרטיס זכרון או הערה דומה. עדכן אותנו בתוצאות.
שלום חברים, כרטיס הזיכרון לא סתם נמכר במחיר מופקע , זהו אמנם כרטיס סטנדרטי פשוט אשר עולה שקלים בודדים בכל חנות אבל מותקן עליו קובץ של רסמד אשר מתקשר עם המכשיר ועם תכנת הפריקה ולכן לא ניתן להשתמש בכרטיס חלופי. כך גם בשאר המכשירים לידיעתכם. במקרה יש לי כרטיס כזה ואשמח לתת לך אותו בחינם. דבר איתי.
ניתן להשתמש בכרטיס זכרון סטנדרטי, לי במכשיר יש כבר שנתיים לפחות כררטיס של sandisk מפורמט ל FAT32 בגודל 1 GB הקבצים מועברים לכרטיס הזכרון מהמכשיר ואין צורך בכרטיס מקורי (לפחות מהניסיון שלי) בכל מקרה פורמט HC לא נתמך ע"י המכשיר רק כרטיסים ישנים יותר
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel