אני משתמשת עם מכשיר CPAP עם מעשיר לחות תוצרת רסמד S-8 spirit. ועם מסכת נחירונים מסוג מיראג' סוויפט. מעשיר הלחות מכוון לדרגה 3. בחדר פועל מזגן וזאת לא אופציה לישון בלי מזגן. בלילה האויר שורק ומבעבע בצינור ולעיתים אף נוזלים מים דרך המסכה. רוצה לשמוע איך מתמודדים אחרים עם הבעיה. תודה
תודה דגן על תשובתך. המכסה סגור היטב. יש לי גם כיסוי מפליז לצינור לחימום הצינור וגם זה לא עוזר. בחורף התופעה יותר גרועה. אני חווה בעבוע וגם טפטופים של המים דרך המסכה. אשמח לשמוע מאנשים נוספים על דרך ההתמודדות שלהם. תודה שרון
ישנן שתי אפשרויות נוספות:: בידוד טרמי מיוחד שנראה כמו שרוול מסביב לצינור ויוצר חסימה מהשפעת טמפ" החדר והצנרת. אופצייה נוספת : צינור חימום חשמלי המחליף את הצינור הקיים והוא מחמם ומפריד את השפעת טמפ" החדר ומבטל את הצורך במאייד (ללא מים) וגם מעביר את האויר אל הפציינט. שמעון :052-7415454
שלום רב, הבעיה ידועה, זה כמו שאת נכנסת למקלחת ביום חורף קר ועל הראי מופיעות טיפות מים, זה נגרם מכך שאדי המים החמים מצטברים על הראי הקר ואז הופכים לטיפות מים. הפתרון בעניין מעשיר הלחות פשוט מאד, עלייך לכסות את הצינור בכיסויי בד ייעודי ולהוריד את הטמפרטורה במעשיר הלחות לאזור ה 4 (מעשיר של רסמד). דברי איתי בטלפון ואסביר לך איך והיכן ניתן להשיג 0522828484 דן בר-אור
בהתאם להמלצה של שמעון רכשתי צינור מחמם. הצינור הוא של חברת ויינמן. חימום הצינור מבטל את ההשפעה של הבדלי הטמפרטורה בין אויר החדר לצינור. והאדים לא הופכים למים. סוף סוף אפשר לישון בשקט. אני מקווה שגם בחורף זה ימשיך לתפקד בצורה זו.