סיפאפ פורום ישראל - זהירות !!! מסכות מתכלות במחירים גבוהים !!!
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 זהירות !!! מסכות מתכלות במחירים גבוהים !!!
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 10/01/2014 :  14:50:16  Show Profile  תגובה עם ציטוט
אתמול בערב ביקרתי מטופל שלי אשר ביקש שאעזור לו, כאשר הגעתי לביתו הראה לי מסכת פנים full face שאינני מכיר, (נדיר מאד שלא אכיר, אני מכיר את כולן) הוא טען שרכש אותה תמורת 800 ש"ח במזומן מאחד הסוכנים ושהסוכן טען שזו מסכה חדשה שאין בשוק ושזה דגם אחרון שיצא בארה"ב. לאחר ברור נדהמתי לגלות שזו מסיכה מתכלה ובפרוש כתוב על האריזה לשימוש שבעה ימים בלבד!!!! אני בוחר שלא לציין כאן את שמו של הסוכן, אבל ראו הוזהרתם!! אם למשהו מכם יש רעיון איך לטפל בסוכן רמאי שכזה כיתבו כאן בבקשה. בינתיים שלחתי את המטופל הכועס לדרוש את כספו בחזרה. מה שהכי מרגיז בסיפור הזה זה שהמטופל חבר מכבי בכלל ואם היה פונה לאחת החברות בהסדר היה מקבל מסכה אמתית מיצרן מוביל במחיר ההשתתפות בלבד סביב ה 100 ש"ח !!! והסוכן ידע את זה ורימה את האיש המסכן פעמיים !!!! פעם אחת בכך שמכר לו מסכה מתכלה ופעם נוספת שלא טרח להאיר את עינו של המטופל בעניין ההסדר עם קופת החולים! אני לא חושף כאן שמות כי אני לא מחפש מלחמות, אבל אותי זה הרתיח !!! בושה לתחום ממש! ישנם סוכנים ישרים אשר מרוויחים את לחמם ביושר ובעבודה קשה, וברגע אחד בא דרעק כזה מקלקל הכל ויוצר שם רע לכולם !!!! עצוב מרגיז וחבל מאד. ואם הסוכן שמכר את המסיכה קורא את זה אז שיהיה לו על מה לחשוב ביום כיפור! אני מאחל לכולכם גמר חתימה טובה.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 10/01/2014 :  16:15:55  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
היי דן.

תודה על העדכון. אכן מרתיח ומעורר זעם!
הדרך היעילה לפעול נגד אדם כזה היא שאותו לקוח יפנה בכתב לגורם המעסיק את אותו סוכן במכתב תלונה חריף.

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/01/2014 :  19:47:17  Show Profile  Reply with Quote
אם לא יקבל החזר, אני הייתי מגיש נגדו ונגד החברה שהוא מייצג תביעה בבית דין לתביעות קטנות ומאשים אותו בהונאה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות

נכתב ב - 10/01/2014 :  20:32:03  Show Profile  Reply with Quote
ראשית תודה שהארת את עיננו.
הפתרון היחידי, לרכוש ציוד מנציגים/סוכנים של חברות גדולות ומוכרות גם אם נדרש להוסיף עוד כמה גרושים.
אם לא הייתה בעיה משפטית היה צורך לפרסם שמות של רמאים ושרלטנים הבעיה שמישהו עלול לנצל את זה.
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 10/01/2014 :  22:15:14  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
ולקרא מה שכתוב על האריזה של המסכה.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.