אתמול בערב ביקרתי מטופל שלי אשר ביקש שאעזור לו, כאשר הגעתי לביתו הראה לי מסכת פנים full face שאינני מכיר, (נדיר מאד שלא אכיר, אני מכיר את כולן) הוא טען שרכש אותה תמורת 800 ש"ח במזומן מאחד הסוכנים ושהסוכן טען שזו מסכה חדשה שאין בשוק ושזה דגם אחרון שיצא בארה"ב. לאחר ברור נדהמתי לגלות שזו מסיכה מתכלה ובפרוש כתוב על האריזה לשימוש שבעה ימים בלבד!!!! אני בוחר שלא לציין כאן את שמו של הסוכן, אבל ראו הוזהרתם!! אם למשהו מכם יש רעיון איך לטפל בסוכן רמאי שכזה כיתבו כאן בבקשה. בינתיים שלחתי את המטופל הכועס לדרוש את כספו בחזרה. מה שהכי מרגיז בסיפור הזה זה שהמטופל חבר מכבי בכלל ואם היה פונה לאחת החברות בהסדר היה מקבל מסכה אמתית מיצרן מוביל במחיר ההשתתפות בלבד סביב ה 100 ש"ח !!! והסוכן ידע את זה ורימה את האיש המסכן פעמיים !!!! פעם אחת בכך שמכר לו מסכה מתכלה ופעם נוספת שלא טרח להאיר את עינו של המטופל בעניין ההסדר עם קופת החולים! אני לא חושף כאן שמות כי אני לא מחפש מלחמות, אבל אותי זה הרתיח !!! בושה לתחום ממש! ישנם סוכנים ישרים אשר מרוויחים את לחמם ביושר ובעבודה קשה, וברגע אחד בא דרעק כזה מקלקל הכל ויוצר שם רע לכולם !!!! עצוב מרגיז וחבל מאד. ואם הסוכן שמכר את המסיכה קורא את זה אז שיהיה לו על מה לחשוב ביום כיפור! אני מאחל לכולכם גמר חתימה טובה.
ראשית תודה שהארת את עיננו. הפתרון היחידי, לרכוש ציוד מנציגים/סוכנים של חברות גדולות ומוכרות גם אם נדרש להוסיף עוד כמה גרושים. אם לא הייתה בעיה משפטית היה צורך לפרסם שמות של רמאים ושרלטנים הבעיה שמישהו עלול לנצל את זה.