מחבר |
נושא  |
|
Tapuzi
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 09/26/2014 : 10:58:23
|
שלום לכולם, לפני כשבוע וחצי קיבלתי לנסיון בבלינסון את מכשיר ה SomnoBalance של ויינמן, יחד עם מסיכה אפית. בעייתי היא כזו: באמצע הלילה אני מתעורר ומוריד את המסיכה עקב אי נוחות ועל גשר האף מופיע סימן אדום חזק. אשמח לשמוע מנסיונכם על תהליך ההסתגלות למכשיר... כמו כן, אשמח לשמוע אם למישהו יש את תוכנת פיענוח הנתונים מהמכשיר.
חג שמח  |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 09/26/2014 : 15:42:24
|
ראשית נסה מסיכת נחירונים היא הרבה יותר נוחה, שנית דבר איתי בטלפון ואתן לך בשמחה תכנה לפריקה אם אתה גר באזור המרכז אפילו אדריך אותך איך לראות את הנתונים. שנה טובה. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/26/2014 : 16:23:57
|
שלום TAPUZI וברוך הבא
אני מציע לך לנסות עוד סוגי מסיכות אפיות וגם מסיכת נחירונים שים לב השלב הכי חשוב בהסתגלות למכשיר הוא איתור המסיכה הנוחה לך ביותר אישית. לכל משתמש יש מסיכה אותה הוא מוצא הנוחה ביותר והדבר אינדבידואלי. קיימות מסיכות במגוון רב הנחלקות לכמה משפחות עיקריות:
א. מסיכות אפיות - מכסות את האף ב. מסיכות נחירונים - נכנסות ישירות לנחיריים (יותר קשות להסתגלות) ג. מסיכות אף ופה - מכסות גם את הפה ומיועדות לנושים דרך הפה בלילה
קיימים גם מסיכות מחומרים שונים כמו ג'ל וסיליקון או שילוב ביניהם
שים לב גם כי ספקי המכשירים מחזיקים בדר"כ גם מסיכות שלא מתוצרת המכשיר אותו הם מיבאים.
מציע שתבקש מהמעבדה בבלינסון כמה מסיכות נוספות להתנסות.
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 09/26/2014 16:24:37 |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 09:18:50
|
כנראה אתה לוחץ חזק מידי את המסכה על גשר האף מחשש שידלוף אויר. אם המסכה היתה חדשה רצוי לרחוץ את החלק שנוגע באף במיים וסבון היטב להסיר את החומרים שנדבקו בעת הייצור (שמן שמיועד למנוע הידבקות לתבנית).ניתן לכוון יותר טוב את החלק של המססכה שנוגע במצח. סילביה בבילינסון תעזור לך בשמחה. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 13:01:16
|
אין כמו כיוון עצמי, רק אתה יכול להרגיש ולכוון בהתאם לנדרש לך. בצע זואת ביום בניחותה ולא לפני שינה כשאתה לחוץ. החל מרצועות רפויות והדק אט אט כל רצועה בלי לחץ! המסכה צריכה לשבת ישר ומהודקת באופן שווה לכל צד. לנסה אותה למספר דקות וחזור על התהליך בנקודות התורפה. את הכוונים הקטנים תוכל לעשות לפני השינה. השיטה שלי היתה, 5 דקות לאחר השינה, להתחיל לשחרר מקומות מהודקים, כל פעם קצת, עד שהייתי מרגיש דליפה, ברגע שמרגיש דליפה מהדק טיפה בחזרה למנוע את הדליפה. כנ"ל עושה בכל המקומות ברצועה. מודה שזה לא קל, ולמחרת היום הייתי קם עם סימנים ותוך שינה מתעורר למקצה שיפורים. כל זה בסופו אלץ אותי לייצר את הרצועות שלי בעצמי מחומר שנוח לי עם כמה שפחות רצועוצ וכיוונים. בדרך כלל זו הייתה רצועה אחת. שים לב גם התנוחה של הצינור ביחס לגוף, אם הוא מושך את המסכה בזמן השינה ומזיז אותה מהמקום והכוון משתנה. רצועה מלמעלה או מלמטה בהתאם לסוג המסכה. תמיד הידקתי את הצינור למקום קבוע שלא יגרום לתזוזה של המסכה בזמן תנועה. כל זה לומדים עם הזמן. לאחר ההתמקצעות שלי ביצירת רצועות, הייה שיפור ניכר באיכות השינה. כמובן שלאורך הדרך ניסיתי תמיד מסכות חדשות שנראו לי מתאימות לפתור את נקודות התורפה שלי אישית, זה אף אחד לא יכול ליעץ לך. ניסיתי מסכה מבד, ג'ל, אפית ונחיריים, מלמעלה ולמטה, כל פעם היה שיפור. לפעמים שיפור קטן ולפעמים גדול. השתדלתי לתאר ולכתוב על זה בפוסטים שלי בעבר. כיום, הגעתי למסכה ללא רצועות, 20 שנה חלמתי על מסכה כזות וזה התגשם. גם אליה הייתי צריך לתמרן וללמוד לכוון אותה, אבל זה קטן עלי לאחר הניסיון שהיה לי במסכות "קשות" יותר. כל אחד צריך להכיר את עצמו, מה מפריע לו ביותר במסכה, איך להתגבר על זה ביצירתיות, ומה לא מפריע לו ויכול לסבול בזמן השינה. קל לדבר ולהרצות על זה וקשה לעשות ולהגיע לזה. אך רק התעקשות וניסיונות יביאו לפתרון. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
נושא  |
|